|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Vizitato Vizitator
 | Subiect: pareri despre sasuke Mier Apr 21, 2010 10:09 pm | |
| Ce parere aveti despre sasuke?.....Ce credeti despre faptul ca mai tot timpul incearca sa o indeparteze pe sakura de el?sa aiba vreun motiv anume? |
|
 | |
JustMe Fondator forum

Sex: Varsta: 23
Nr. mesaje: 598
Data de inscriere: 08/07/2009
Hobbyuri: football
Stare de spirit: merge merge =)
 | Subiect: Re: pareri despre sasuke Joi Apr 22, 2010 1:08 pm | |
| | Armyde a scris: | | Ce parere aveti despre sasuke?.....Ce credeti despre faptul ca mai tot timpul incearca sa o indeparteze pe sakura de el?sa aiba vreun motiv anume? |
Este mereu tipul cu un comportament cool, placut si apreciat de toata lumea un singuratic ce se inchide in el mereu. nu vorbeste cu nimeni despre problemele sale atat actuale cat si cele din trecut ... devine un razbunator al propriilor temeri si suferinte. Aceste lucruri ii v-a determina plecarea sa din satul konoha .
☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ ... Doua lucruri ma obsedeaza in viata: nevoia de sensuri si surasul tau in lumina diminetii ... ... Si astfel cand al nostru dor Pieri in noaptea adanca, Lumina stinsului amor Ne urmareste inca! ... |
|
 | |
meyryn Administrator

Sex: Varsta: 16
Localizare: Bulgarus
Nr. mesaje: 1317
Data de inscriere: 21/04/2010
Hobbyuri: mai multe
Stare de spirit: fara nici un chef
 | Subiect: Re: pareri despre sasuke Joi Apr 22, 2010 4:08 pm | |
| Imi place Sasuke compartamentul ,felul lui de a fi mai tacut si nepasator este super, insa nu cred ca el o indeparteaza pe Sakura de el este doar orbit de putere si razbunare si asta nu este bine  |
|
 | |
Aimi Membru forum

Nr. mesaje: 72
Data de inscriere: 08/08/2010
 | Subiect: Re: pareri despre sasuke Lun Aug 09, 2010 7:03 pm | |
| Hm...misterios, frumos etc. Dar...m-a cam enervat in Shippuden, la prima lor intalnire, acolo la vizuina lui Orochimaru. Vroia sa faca nu stiu ce tehnica pe care sa ii rada pe toti...(Paremi-se daca nu chiar tehnica pe care a folosit-o pe Itachi din care pomenea ca nu avea sa scape. Gandesc asta dupa cum a spus de 2 ori ca nu pot scapa si dupa cum a ridicat mana dreapta. Si cand s-a intalnit cu ei si cand l-a ucis pe Itachi. E doar o parere  ) Si nu mi-a placut. Noroc ca au intervenit Orochimaru si Kabuto si l-au convins sa nu o faca :|. Dar faptul ca vroia sa o foloseasca denota ca nu tinea deloc la prietenii lui (Nici la Naruto, nici la Sakura) Asta e una din parerile mele despre Sasuke. :D |
|
 | |
Kirara. Membru Veteran

Sex: Varsta: 15
Localizare: Always beside you ♥
Nr. mesaje: 3413
Data de inscriere: 29/06/2010
Hobbyuri: Ador sa stiu cand cazi !
Stare de spirit: Fake Smile :)
 | Subiect: Re: pareri despre sasuke Lun Aug 30, 2010 1:04 am | |
| Imi place de Sasuke pentru ca e frumoas,misterios,ador stilul lui dar e prea orbit de razbunare si nu vede nimic altceva inafara de asta. |
|
 | |
``*Last Kiss*`` Membru forum

Sex: Varsta: 18
Localizare: Galati
Nr. mesaje: 199
Data de inscriere: 03/08/2010
Stare de spirit: hmmm...momentan sunt happy
 | Subiect: Re: pareri despre sasuke Lun Aug 30, 2010 3:17 pm | |
| Sasuke e frumos,puternic,misterios dar nu-mi place indiferenta lui fata de multi,faptul ca o indeparteaza pe Sakura si are in cap numai razbunare |
|
 | |
Deea < - - Membru forum

Nr. mesaje: 56
Data de inscriere: 06/10/2010
Stare de spirit: nebunie in culoare:x
 | Subiect: Re: pareri despre sasuke Mier Oct 06, 2010 11:24 am | |
| e frumos,misterios,puternic,orgolios,e genul de persoana care nu spune nimenui ce il doare,ce probleme are...ar cam trebui sa se schimbe |
|
 | |
Aniska Membru cu Vechime

Sex: Varsta: 14
Localizare: pe aici
Nr. mesaje: 2372
Data de inscriere: 25/09/2010
Hobbyuri: role , cumparaturi, scoala , net etc
Stare de spirit: happy, indragostita, plictisita....
 | Subiect: Re: pareri despre sasuke Joi Oct 07, 2010 7:29 pm | |
| |
|
 | |
InGeRuL nEgRu Membru forum

Nr. mesaje: 116
Data de inscriere: 30/06/2010
Stare de spirit: eee...merge
 | Subiect: Re: pareri despre sasuke Sam Oct 16, 2010 7:50 pm | |
| misterios,inchis in el,rebel,frumos,puternic,indiferent,orgolios |
|
 | |
Luminor Membru forum

Localizare: In your heart
Nr. mesaje: 70
Data de inscriere: 18/08/2010
 | Subiect: Re: pareri despre sasuke Lun Oct 18, 2010 6:06 pm | |
| Genul de persoana care nu lasa pe nimeni sa-l calce in picioare si care sta inchis in el.E tipul macho,misterios,frumos  cu o atitudine pe masura caracterului. |
|
 | |
S$hiva> Membru forum

Localizare: <somewhere where you do not know >
Nr. mesaje: 136
Data de inscriere: 24/10/2010
Hobbyuri: MUZICA,tobe
Stare de spirit: h@@pp!*
 | Subiect: Re: pareri despre sasuke Dum Oct 24, 2010 3:54 pm | |
| E genul de baiat care nu lasa pe nimeni sa-l faca de ras,e misterios,cool,rebel,puternic,orgolios si prea razbunator. |
|
 | |
ღŤώεεтÿღ Membru forum

Sex: Localizare: my world and mine alone
Nr. mesaje: 238
Data de inscriere: 04/12/2010
Hobbyuri: muzica,desen...
Stare de spirit: Eu !? Mereu naiva cand vine vorba de EL.
 | Subiect: Re: pareri despre sasuke Sam Dec 04, 2010 11:29 pm | |
| E genul de baiat care nu se da batut si nu se lasa calcat in picioare..e cool,misterios...prea razbunator |
|
 | |
perenelle Incepator pe forum

Nr. mesaje: 12
Data de inscriere: 06/12/2010
Stare de spirit: de obicei buna
 | Subiect: Re: pareri despre sasuke Lun Dec 06, 2010 11:29 pm | |
| Sasuke e genul"bad boy" dupa care mor toate fetele,plin de ura si fara sentimente-dupa parerea mea,in shippuden nici macar pt fostii lui coechipieri-orgolios si distant.Sper sa se dezmeticeasca si sa afle ca"nimic bun nu se poate naste din ura" |
|
 | |
BuBuLiNa~BuLiNuTa~RoZ Administrator

Sex: Varsta: 17
Localizare: Intotdeauna alaturi de tine.
Nr. mesaje: 3525
Data de inscriere: 20/12/2010
Hobbyuri: Fic-urile, forumul, chat-ul, Adelina=)) nah .. sunt multe (A)
Stare de spirit: ~ Fericita din cauza ta ~
 | Subiect: pareri despre sasuke Dum Ian 16, 2011 1:25 am | |
| Sasuke ? Parerea mea ? Hm..sa vedem Sasuke e genul de baiat cool , dupa care toate fetele mor El este puternic , indiferent , orgolios , inchis in el , frumos ..etcCe pot spune , un lucru specific celor din clanul Uchiha [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] Oricum , el isi va reveni , sunt 100% sigura de asta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] Mrrr [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ |
|
 | |
Gabriela Moderator forum

Localizare: Pfaii departe =))))
Nr. mesaje: 2802
Data de inscriere: 11/01/2011
Hobbyuri: hmmm imi place sa te fac sa suferi :X
Stare de spirit: gen: nu ma intereseaza
 | Subiect: Re: pareri despre sasuke Mar Ian 18, 2011 12:28 pm | |
| Sasuke.......da...un baiat ce te da pe spate numai utadndu-se la tine........vai daca ar fi real numai ca este prea inchis in el ....cam atat ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]Love is much like a wild rose, beautiful and calm, but willing to draw blood in its defense. ღ For every beauty there is an eye somewhere to see it. For every truth there is an ear somewhere to hear it. For every love there is a heart somewhere to receive it. ღ Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling faces. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.
|
|
 | |
|