|
Autor | Mesaj |
---|
Soprena_ Genin

Sex : Varsta : 18
Localizare : Winterfell
Nr. mesaje : 328 Puncte : 471
Reputatie : 91
 | Subiect: Helău pretenaşi ! Dum 14 Oct 2012, 12:49 | |
| Helău. o parte mă ştiţi , o parte nu. Sunt de vreun an şi ceva pe forumul ăsta , dar am fost o vreme inactivă , sorry 'bout that. Să mă prezint. *ahem ahem* Bună . Mă numesc Serena , dar porecla îmi e Shiba . Pentru prieteni Shib' sau Shibz, cum vreţi. M-am născut pe data de 23 octombrie 1999 , deci sunt zodia scorpion. Sunt din Mureş , mai exact Târgu Mureş. Am 1,60 înălţime - pitică în comparaţie cu ale mele colege de 1.70 , 1.80 - şi am 49 kg ^^ Am părul până la umeri , ondulat şi castaniu spre roşcat. Am ochi căprui roşiatic şi câteodată negri , în funcţie de starea mea de suflet. Sunt o fire certăreaţă , uneori arogantă - nobody's perfect dude - prietenoasă şi amuzantă. Când cineva se ia de prieteni mei fiţi siguri că v-o luaţi . haha , joke. Or maybe not. Personajul meu preferat din Naruto e Deidara. De ce ? D-aia. Mă am aseamăn cu el. Am o pasiune a naibii de mare pentru artă . Aştept întrebări din partea voastră, sper să ne împrietenim !
Poze cu mine :
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ja na !  LORD GRANT ME PATIENCE NOT TO TURN EVERYONE INTO GODDAMN TACOS |
|
 | |
iPrieten? Jōnin

Aptitudini :   Sex : Varsta : 19
Localizare : Sarcasmia
Nr. mesaje : 1292 Puncte : 1995
Reputatie : 429
 | Subiect: Re: Helău pretenaşi ! Dum 14 Oct 2012, 13:43 | |
|
Ultima editare efectuata de catre KitKat in Dum 14 Oct 2012, 13:44, editata de 1 ori |
|
 | |
Sengni S-Class

Sex : Varsta : 19
Localizare : • România
Nr. mesaje : 3191 Puncte : 3381
Reputatie : 74
Hobby-uri : Să stau pe forum •
Stare de spirit : Many Many Happy •
 | Subiect: Re: Helău pretenaşi ! Dum 14 Oct 2012, 13:43 | |
| Hi Shib' ! Eu ma numesc Sengni. Ma bucur ca vrei sa fii activa pe forumul nostru. Si mie imi place mult personajul Daiedara din Naruto, pentru ca are ambitia sa demosntreze ca arta este unica. Sper sa de distrezi in sfarsit pe forum si sa ai o sedere placuta. Cateva intrebari..Chiar daca ai dat multe detalii despre tine... >> Ce gen de muzica asculti? >> Ai un cantaret/ trupa favirita? >> Care e culoare ta favorita? >> Ce iti mai place la anime-ul Naruto? >> Te-ai gandit sa scrii un fic? ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
Soprena_ Genin

| Subiect: Re: Helău pretenaşi ! Dum 14 Oct 2012, 13:56 | |
| @ KitKat thanks for ya' welcome ! Ştiu că dă dependenţă xD Păi , am ficuri .. Primul meu fic aici este '' Dragoste Sângeroasă '' E cam naşpa , you know , primu' fic .. Şi ami am un fic aici şi anume '' running in the dark '' . Am doar 2 capitole la ăla , dar îl continui eu. 
@ Sengni , mersi de bun venit ! Păi , le cam ascult pe toate Dar cel mai mult îmi plac Dubstep , Dance , Pop , Rock , Urban şi Kpop . Păi cântăreţul meu preferat ( nu e chiar cântareţ .. ) este David Guetta iar trupa mea favorită e LMFAO. Păi , îmi place anime-ul Naruto pentru că mă regăsesc în personalitatea unor personaje pe care pur şi simplu le ador , acţiunea e super captivantă iar umorul nu lipseşte , la fel şi drama . Şi da , am şi scris. Citeşte mai sus . ^^
Mulşumesc pentru primiri !  LORD GRANT ME PATIENCE NOT TO TURN EVERYONE INTO GODDAMN TACOS |
|
 | |
Lexa S-Class

Aptitudini :  Merite deosebite :
 Sex : Varsta : 17
Localizare : București
Nr. mesaje : 4873 Puncte : 5187
Reputatie : 190
 | Subiect: Re: Helău pretenaşi ! Dum 14 Oct 2012, 14:11 | |
| Hey, Shib'! Bine ai revenit. Eu sunt Alexa, ma stii de pe mess de un an, cred. Ei bine, stii cam tot despre forum, deci imi mai ramane doar sa-ti urez distractie placuta! Nu prea mai am ce-ti zice, so.... Te  dulce! P.S.: Daca mai zici ceva rau de Dragoste Sangeroasa te pap. Iti ador ficul, tocmai de aceea ti-am "imprumutat" adresa de mess.  ”Învingătorii nu renunță, iar cei care renunță nu ajung învingători.” - Aristotel - |
|
 | |
Mustache Special Jōnin

Sex : Varsta : 21
Localizare : Somewhere in the world ❥
Nr. mesaje : 1804 Puncte : 2311
Reputatie : 387
Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿
Stare de spirit : ٩(•●_•)۶
 | Subiect: Re: Helău pretenaşi ! Dum 14 Oct 2012, 14:46 | |
| |
|
 | |
Soprena_ Genin

| Subiect: Re: Helău pretenaşi ! Dum 14 Oct 2012, 17:55 | |
| @Aimi. Da te ştiu scumpa Ok , da să trăiţi. Mă bucur că ţi-a plăcut ficul meu Şi eu te pup , abia aştept să vorbim pe mess.
@Moustache , loving your name Iubesc mustăţile şi orice ţin de ele , sunt atât de '' chiul '' Dada , eu mi-am editat şi imaginea de la semnătură Înafară de astea mai şi desenez , scriu , bla bla , orice ţine de artă. În special de arta de a lenevi , awwyeaa. Mersii de bun venit ! Dafuq , please don't kill me , I'm to young to die. Mersii din nou  LORD GRANT ME PATIENCE NOT TO TURN EVERYONE INTO GODDAMN TACOS |
|
 | |
JoaquiN Sensei

Sex : Varsta : 22
Localizare : Iasi
acebook : http://www.facebook.com/lexx.ltk
Nr. mesaje : 1299 Puncte : 1641
Reputatie : 194
Stare de spirit : Fomista
 | Subiect: Re: Helău pretenaşi ! Dum 14 Oct 2012, 21:29 | |
| Asaaaaaaa. Deci, ce avem noi aici?  Shibulina mea  Bine ai revenit pe forum, sper sa ramai printre noi de data asta  Intrebari nu am sa-ti spun.. doar ne cunoastem de ceva timp. Deci iti urez again, in MAAAAAAAAARE BUN VENIT!!! LexX^^ |
|
 | |
maudlin S-Class

Sex : Varsta : 82
Localizare : ???
Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352
Reputatie : 362
 | Subiect: Re: Helău pretenaşi ! Lun 15 Oct 2012, 15:14 | |
| Bun venit într-o comunitate de excepţie! Suntem foarte bucuroşi să te avem printre noi.   e y e s a r e d i s t r a c t i n g .
y o u s e e t o o m u c h . y o u d o n ' t s e e e n o u g h . |
|
 | |
Soprena_ Genin

| Subiect: Re: Helău pretenaşi ! Mar 16 Oct 2012, 19:30 | |
| |
|
 | |