| | buna...imi pare bine de cunostinta | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Gabriela Moderator forum

Sex: Varsta: 16
Localizare: Pfaii departe =))))
Nr. mesaje: 2802
Data de inscriere: 11/01/2011
Hobbyuri: hmmm imi place sa te fac sa suferi :X
Stare de spirit: gen: nu ma intereseaza
 | Subiect: buna...imi pare bine de cunostinta Sam Ian 15, 2011 11:32 pm | |
| Ma numesc Bianca si ador ficurile voastre de aceea m-am hotarat sa-mi fac si eu cont . Am 15 ani si sunt din Galati. Imi place mult sa practic Aikido numai ca anula acesta l-am intrerupt fiindca am examene si ma gandeam ca in vara sa ma apuc de dansuri pt ca imi plac la nebunie . Ce alt ceva as mai putea spune despre mine ........ sunt un mare fan Naruto si a cuplului SasuSaku. Urasc cel mai tare scoala (cred ca nimanui nu-i place da daca da imi cer scuze). Tot ce imi doresc este sa devenim prieteni ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]Love is much like a wild rose, beautiful and calm, but willing to draw blood in its defense. ღ For every beauty there is an eye somewhere to see it. For every truth there is an ear somewhere to hear it. For every love there is a heart somewhere to receive it. ღ Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling faces. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.
Ultima editare efectuata de catre sa24su11ke95 in Sam Ian 15, 2011 11:39 pm, editata de 1 ori |
|
 | |
Kirara. Membru Veteran

Sex: Varsta: 15
Localizare: Always beside you ♥
Nr. mesaje: 3413
Data de inscriere: 29/06/2010
Hobbyuri: Ador sa stiu cand cazi !
Stare de spirit: Fake Smile :)
 | Subiect: Re: buna...imi pare bine de cunostinta Sam Ian 15, 2011 11:35 pm | |
| Bine ai venit.Eu sunt Cristina sau Kira. Sper sa-ti placa pe forum si sa te distrezi.Si eu sunt din Galati. Spor la postat! |
|
 | |
Arcade Administrator

Sex: Varsta: 21
Localizare: Timisoara, Bulgarus
Nr. mesaje: 1270
Data de inscriere: 16/12/2009
Hobbyuri: fotbal
Stare de spirit: pot spune ca intr-o stare buna :)
 | Subiect: Re: buna...imi pare bine de cunostinta Sam Ian 15, 2011 11:42 pm | |
| bine ai venit la noi pe forum. aici toata lumea iti este prietena  ... sa te distrezi si spor la postat. asteptam si un fic de la tine. ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ ... tell me how to ride the words i can say to you, help to find this sign in everyting i do... i feel like im insane sience you closed the dor i cant't forget your name your heart is begging for... COME BACK HOME !![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] Trance is what everybody need! Trance is like a ray of sun light rebounded from the reflection of Moon at midnight that Beam's you in the heart deeply! |
|
 | |
Layla Administrator

Localizare: Like a movie scene, in the swetest dream, I've pictured us together!
Nr. mesaje: 2049
Data de inscriere: 03/12/2010
Hobbyuri: Am nevoie de zâmbete, îmbrăţişări, ciocolată, filme bune, răbdare şi multe alte lucruri de genul ăsta.
Stare de spirit: I'm not that chained up little person still in love with you!
 | Subiect: Re: buna...imi pare bine de cunostinta Sam Ian 15, 2011 11:59 pm | |
| Bine ai venit.Sper sa te distrezi pe la noi si spor la postat! ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ >Tomorrow ღ Today ღ Someday> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] Love is a feeling, Quench my desire, Give it when I want it, Takin` me higher |
|
 | |
meyryn Administrator

Localizare: Bulgarus
Nr. mesaje: 1317
Data de inscriere: 21/04/2010
Hobbyuri: mai multe
Stare de spirit: fara nici un chef
 | Subiect: Re: buna...imi pare bine de cunostinta Dum Ian 16, 2011 12:46 am | |
| Bine ai venit la noi in familie .....sper sa-ti placa pe la noi si sa fi cat mai activa....distracite placuta in continuare [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
BuBuLiNa~BuLiNuTa~RoZ Administrator

Sex: Varsta: 17
Localizare: Intotdeauna alaturi de tine.
Nr. mesaje: 3525
Data de inscriere: 20/12/2010
Hobbyuri: Fic-urile, forumul, chat-ul, Adelina=)) nah .. sunt multe (A)
Stare de spirit: ~ Fericita din cauza ta ~
 | Subiect: buna...imi pare bine de cunostinta Dum Ian 16, 2011 12:53 am | |
| Buna ! Hehe , am aterizat si eu pe aici , cu mici intarzieri , dar mai bine mai tarziu decat niciodata , nu-i asa ?:)In primul rand , bun venit pe forum , in familia noastra [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] Eu ma numesc Isabella Bianca Alyssia , mi se spune si bulinuta , pisilina , miaunela sau pur si simplu bubu . Acum tu imi spui cum vrei scumpo [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] . Hihi , vezi..si pe mine ma cheama Bianca [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] .Ma bucur sa te cunosc , sa iti faci cati mai multi prieteni , printre care si eu , desigur [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] Spor la postat [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] Ai un fic foarte frumos , apropo :) Pisilina te pupa dulce [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] Mrrr [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ |
|
 | |
big_eyed_froggie Membru Debutant

Localizare: In a dark hell
Nr. mesaje: 944
Data de inscriere: 05/11/2010
Hobbyuri: skateboard,role,desen
Stare de spirit: always smiling`
 | Subiect: Re: buna...imi pare bine de cunostinta Dum Ian 16, 2011 1:13 am | |
| Bine ai venit aci' la noi scumpo [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] Sper sa te distrezi sa sa iti faci prieteni [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] Spor la postat [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
♥Deyutza♥ Membru forum

Localizare: In fata calculatorului
Nr. mesaje: 469
Data de inscriere: 22/12/2010
Stare de spirit: hmm...desprinsa de realitate ...dar totusi happy ^^
 | Subiect: Re: buna...imi pare bine de cunostinta Dum Ian 16, 2011 10:22 am | |
| Bine ai venit [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] . Sper sa te distrezi si spor la postat... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Renee Membru forum

Sex: Localizare: la mine,la tine,oriunde...
Nr. mesaje: 153
Data de inscriere: 22/08/2010
Hobbyuri: muzica
Stare de spirit: mmm..cam plictisita
 | Subiect: Re: buna...imi pare bine de cunostinta Dum Ian 16, 2011 2:30 pm | |
| bine ai venit |
|
 | |
jhvgf77 Membru forum

Localizare: In my dream world:X
Nr. mesaje: 205
Data de inscriere: 29/01/2010
Stare de spirit: Pe linia de plutire...
 | Subiect: Re: buna...imi pare bine de cunostinta Lun Ian 17, 2011 4:00 pm | |
| Bun venit!!! Sper sa te distrezi!! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Aniska Membru cu Vechime

Sex: Varsta: 14
Localizare: pe aici
Nr. mesaje: 2372
Data de inscriere: 25/09/2010
Hobbyuri: role , cumparaturi, scoala , net etc
Stare de spirit: happy, indragostita, plictisita....
 | Subiect: Re: buna...imi pare bine de cunostinta Lun Ian 17, 2011 8:02 pm | |
| |
|
 | |
Razvan Membru forum

Nr. mesaje: 133
Data de inscriere: 08/11/2010
 | Subiect: Re: buna...imi pare bine de cunostinta Sam Ian 22, 2011 1:09 pm | |
| Bine ai venit Bianca :) si eu sunt din galati poate o sa ne vedem si in realiatte chiar mi-ar placea asta :) |
|
 | |
Biscuu` Membru forum

Sex: Varsta: 13
Localizare: bolintin deal - aproape de bucuresti :P
Nr. mesaje: 385
Data de inscriere: 07/08/2010
Hobbyuri: sa desenez,scoala,net,:D:D
Stare de spirit: mereu cu zambetul pe buze!!!
 | Subiect: Re: buna...imi pare bine de cunostinta Sam Ian 22, 2011 6:55 pm | |
| Bine ai venit!!!!!! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Gabriela Moderator forum

Localizare: Pfaii departe =))))
Nr. mesaje: 2802
Data de inscriere: 11/01/2011
Hobbyuri: hmmm imi place sa te fac sa suferi :X
Stare de spirit: gen: nu ma intereseaza
 | |
 | |
| | buna...imi pare bine de cunostinta | |