|
Autor | Mesaj |
---|
Art● Academy Student

Sex : Varsta : 19
Localizare : Now here
Nr. mesaje : 35 Puncte : 62
Reputatie : 13
 | Subiect: Who am I? Mar 29 Mai 2012, 16:06 | |
| Aww, hey voua!
Ma bucur de cunostinta. Eu sunt Danina, desi Art ma cunosc mai toti prietenii. Nu stiu, in fond si la urma urmei de ce am primit porecla asta dar banuiesc ca pentru faptul ca ador arta. Sunt genul de persoana ce ar zace toata ziua in pat cu ochii pe tavan daca ar putea. Imi place sa gandesc. E una din activitatile mele preferate. Ce pot sa mai spun despre mine? Am 13 ani. Ador cartile, dar numai cele vechi ( probabl ati observat asta in ficurile mele) si ma pot pierde cateva ore bune in fata unui exemplar de genul. Imi plac filmele de groaza, in general mai mult decat alte genuri si urasc filmele romantice trase de par. De obicei cel mai mult ascult Rock si House dar nu am vreo problema nici cu restul. Bine, in afara de unele. Sunt sarcastica. E unul din cele mai mari defecte ale mele. Si nu e vorba de amuzament ci mai mult de rautate. E felul meu de a ma razbuna. Imi place sa ma simt in pas cu toti ceilalti, chiar daca uneori nu imi prea place ce fac sau nu e genul meu. Nu vreau sa ma simt inferioara nimanui. Pot spune ca sunt destul de sensibila si ma descurajez repede, dar de obicei trec peste si imi revin rapid. Vreau sa imi traiesc viata...si sa imi fac multi prieteni, care sa ma cunoasca exact asa cum sunt eu. Nu voi face probleme..Promit!
See ya ^^  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]You're OnlyOne WorkoutAway from aGood Mood▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ |
|
 | |
PhenomenaL Genin

Sex : Varsta : 18
Localizare : Nu stiu :D
Nr. mesaje : 76 Puncte : 100
Reputatie : 6
Hobby-uri : AMV ; Music ;
 | Subiect: Re: Who am I? Mar 29 Mai 2012, 17:20 | |
| |
|
 | |
ZuZuLiNa Genin

Localizare : top secret
Nr. mesaje : 69 Puncte : 75
Reputatie : 0
Hobby-uri : muzica,cititul,moda si iesitul in oras cu prietenii mei
Stare de spirit : mai mereu zambareata
 | Subiect: Re: Who am I? Mar 29 Mai 2012, 18:17 | |
|  bun venit |
|
 | |
Diana Legend

Aptitudini :  Sex : Varsta : 20
Localizare : Cosoveni ~ Craiova
acebook : Diana Violeta
Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295
Reputatie : 200
Hobby-uri :
 | |
 | |
♥Deyutza♥ Chūnin

Sex : Varsta : 21
Localizare : in Narniaaa <3 :))
Nr. mesaje : 884 Puncte : 1129
Reputatie : 72
Stare de spirit : Acceptabila. :)
 | Subiect: Re: Who am I? Mar 29 Mai 2012, 19:55 | |
| hey-hey! Bine ai venit in marea si complexa noastra familie! Sa te distrezi si sa ai o multime de prieteni, printre care voi fi si eu, desigur, daca vrei :). |
|
 | |
Renésmee Legend

Sex : Varsta : 21
Localizare : prin jur ...
acebook : Renesmee
Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451
Reputatie : 179
Hobby-uri : Fotografia
Stare de spirit : Visatoare
 | |
 | |
Kiky Genin

Sex : Varsta : 18
Localizare : Acolo unde te afli Tuh ¤ *
acebook : Annamaria Herta
Annamaria
Nr. mesaje : 253 Puncte : 312
Reputatie : 19
Hobby-uri : Scoala
Stare de spirit : Plictisita ;)
 | Subiect: Re: Who am I? Mier 30 Mai 2012, 13:10 | |
| Hey buna Danina. In primul rand vreau sa iti spun Bun venit in familia noastra. Sa respecti [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si sa te simti bine. Eu ma numesc Annamaria dar poti sa imi spui Any. Si acum cateva intrebari.( daca nu te superi desigur) 1)Caracterul preferat ? (din orice anime) 2)Floarea preferata? 3)Jocul preferat? 4)Filmul preferat? 5)Decare gen de film iti place? ( ex:drama) 6)Gen-ul de muzica? 7)Daca ai scrie acum un fanfic, ce titlu iai da? 8)Ziua sau noaptea? 9)Ciocolata alba sau neagra? 10)Wanna be friends? :3 Deci sper sa ne intelegem. [center][b][i]  ~I've learned so much from the people who never existed ~
|
|
 | |
Art● Academy Student

Localizare : Now here
Nr. mesaje : 35 Puncte : 62
Reputatie : 13
 | Subiect: Re: Who am I? Mier 30 Mai 2012, 22:01 | |
| Hey all!
Ma bucur sa va cunosc! 1. Aww, nu prea am unul preferat. Adica este unul singur, combinatie din toate celelalte. 2. Bujorul 3. Somnul se pune? 4. "A Haunted in Salem" sau "Paranormal Activity 3". Nu ma pot deide. 5. Horror pe viata. 6. Rock sau House 7. Nu ma prea pricep la titluri. Abia le-am gasit pe cele de la fanficurile pe care la am acum :)) 8. Noaptea, pot sa dorm 9. Cu lapte :) 10. Oh, da. My dear friend :3
 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]You're OnlyOne WorkoutAway from aGood Mood▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ |
|
 | |
GeoMetaphose Kazekage

Aptitudini :          Merite deosebite : Sex : Varsta : 22
Localizare : București
acebook : Geo Metaphose
Nr. mesaje : 13799 Puncte : 18509
Reputatie : 528
 | Subiect: Re: Who am I? Mar 19 Iun 2012, 21:26 | |
| buna Sunt geo si sper ca putem deveni prieteni nu ezita sa apelezi la mne te pupic dulce
 - khalepa ta kala -
|
|
 | |
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Who am I?  | |
| |
|
 | |
|