|
| Autor | Mesaj |
|---|
Crystal Administrator

Sex: Varsta: 16
Localizare: Somewhere between dreams and reality.
Nr. mesaje: 4205
Data de inscriere: 10/11/2010
 | Subiect: Puterea lui Itachi Lun Noi 22, 2010 5:42 pm | |
| Dupa cum stim cu totii, inainte de a muri Itachi i-a dat lui Sasuke o parte din puterea lui. Ideea este ca inainte de asta, cu ceva timp, Itachi i-a dat si lui Naruto o parte din puterea lui ca in cazul in care Sasuke va ataca Konoha acesta sa o poata proteja. Intrebarea mea este: Ce fel de putere credeti ca a primit Naruto de la Itachi si ce credeti ca se va intampla cu ea? |
|
 | |
Arcade Administrator

Sex: Varsta: 21
Localizare: Timisoara, Bulgarus
Nr. mesaje: 1270
Data de inscriere: 16/12/2009
Hobbyuri: fotbal
Stare de spirit: pot spune ca intr-o stare buna :)
 | Subiect: Re: Puterea lui Itachi Mar Noi 23, 2010 7:45 pm | |
| nici eu nu stiu ce fel de putere i-a daruit, dar se pare ca Itachi stia ca pana la urma Sasuke v-a afla adevarul si ca vina a fost defapt a celor din conducerea satului, "superiorii" si poate si a celui de-al 3-lea hokage. asteptam, urmarim si vedem  .. |
|
 | |
Aniska Membru cu Vechime

Sex: Varsta: 14
Localizare: pe aici
Nr. mesaje: 2372
Data de inscriere: 25/09/2010
Hobbyuri: role , cumparaturi, scoala , net etc
Stare de spirit: happy, indragostita, plictisita....
 | Subiect: Re: Puterea lui Itachi Mar Noi 23, 2010 9:03 pm | |
| interesant  ............. eu nici nu stiam macar ca Naruto a primit vre-o putere de la Itachi............. asta e nu ne ramane nimic altceva de facut decat sa urmarim episoadele |
|
 | |
big_eyed_froggie Membru Debutant

Localizare: In a dark hell
Nr. mesaje: 944
Data de inscriere: 05/11/2010
Hobbyuri: skateboard,role,desen
Stare de spirit: always smiling`
 | Subiect: Re: Puterea lui Itachi Mar Noi 23, 2010 10:26 pm | |
| |
|
 | |
Crystal Administrator

Localizare: Somewhere between dreams and reality.
Nr. mesaje: 4205
Data de inscriere: 10/11/2010
 | Subiect: Re: Puterea lui Itachi Mier Noi 24, 2010 7:20 am | |
| Ba da... Actiunea propriu-zisa se petrece in episodul 126 dar apucam sa vedem ce se intampla complet abia in episodul 152 (Naruto isi aminteste) |
|
 | |
Arcade Administrator

Localizare: Timisoara, Bulgarus
Nr. mesaje: 1270
Data de inscriere: 16/12/2009
Hobbyuri: fotbal
Stare de spirit: pot spune ca intr-o stare buna :)
 | Subiect: Re: Puterea lui Itachi Mier Noi 24, 2010 1:49 pm | |
| Episode 126 Twilight
Ve-ti gasi pe animeseason episodul
Episode 152 Somber News Ve-ti gasi pe animeseason episodul .
|
|
 | |
Hinata Incepator pe forum

Sex: Varsta: 18
Localizare: Braila
Nr. mesaje: 2
Data de inscriere: 24/11/2010
Hobbyuri: no job :D depinde :D
Stare de spirit: depinde de moment :D
 | Subiect: Salut Mier Noi 24, 2010 11:44 pm | |
| Itachi ia dat o parte din puterea Manghekyou Sharingan lui Naruto pt a putea sa se apere de sharingul lui sasuke care il baga in genjutsul lui imediat cum il priveste in ochi ... , pe langa faptul k si Jiraya il antreneaza pe Naruto astfel incat sa poata sa iasa din genjustsu facut de ochi lui sasuke :D
am vazut pe 1 forum :D niste pareri :D
Uitativa pe Intervenit de Bubulina : Nu ai voie sa faci reclama !!!! tipi de pe acest site cumpara episoadele din japonia unde le traduc in romana + k sunt cele mai bune |
|
 | |
UchihaAlex Membru forum

Localizare: Dorohoi
Nr. mesaje: 234
Data de inscriere: 16/10/2011
Hobbyuri: Metin2,Cs,WoW,Fifa,Inot,Football,Forumuri..etc.
Stare de spirit: FoarteBuna
 | Subiect: Re: Puterea lui Itachi Dum Oct 16, 2011 11:29 pm | |
| |
|
 | |
Minato Yuuki Incepator pe forum

Localizare: Bucuresti
Nr. mesaje: 3
Data de inscriere: 27/10/2011
Hobbyuri: Facultate/Cluburi
Stare de spirit: Happy.Always (:
 | Subiect: Re: Puterea lui Itachi Joi Oct 27, 2011 4:39 am | |
| Sincer?Cred ca cel mai frumos este sa asteptam episoadele si sa vedem ce se intampla ... eu am dat din intamplare peste cateva discutii pe niste forum`uri ... si acum imi pare intr`un fel rau ca m`am uitat.Acolo am citit cateva explicatii care sunt cat de cat logice si incep sa le cam dau dreptate.Oricum .. cei ce au facut acele presupuneri citesc manga,care e muuult inaintea anime`ului deci se intelege cum de au o idee despre ce se intampla. |
|
 | |
vampirequin Incepator pe forum

Sex: Varsta: 13
Nr. mesaje: 7
Data de inscriere: 13/01/2012
Stare de spirit: vesela
 | Subiect: Re: Puterea lui Itachi Vin Ian 13, 2012 6:58 pm | |
| Cred ca Itachi ia dat lui Naruto puterea de a se proteja de Manghekyou Sharingan.Marog e o chestie foarte dubiosa. |
|
 | |
kida Incepator pe forum

Localizare: constanta
Nr. mesaje: 5
Data de inscriere: 25/01/2012
Hobbyuri: patinaj artistic
Stare de spirit: perfecta
 | Subiect: Re: Puterea lui Itachi Mier Ian 25, 2012 9:04 pm | |
| as vrea sa stiu dar.....astept sa vad |
|
 | |
BuBuLiNa~BuLiNuTa~RoZ Administrator

Sex: Varsta: 17
Localizare: Intotdeauna alaturi de tine.
Nr. mesaje: 3525
Data de inscriere: 20/12/2010
Hobbyuri: Fic-urile, forumul, chat-ul, Adelina=)) nah .. sunt multe (A)
Stare de spirit: ~ Fericita din cauza ta ~
 | Subiect: Re: Puterea lui Itachi Dum Ian 29, 2012 3:29 am | |
| Da, pai cum a-ti putut vedea in manga Itachi chiar ia dat o putere lui Naruto. Deci super !! :x Chiar era si inca este puternic Itachi. ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ |
|
 | |
KukuLetzZ Incepator pe forum

Localizare: Braila
Nr. mesaje: 11
Data de inscriere: 04/02/2012
Hobbyuri: Club:X,fotbal
 | Subiect: Uitati-va la manga Sam Feb 04, 2012 2:29 pm | |
| puterea care ia dato itachi lu naruto se presupune q sunt 2 variante: 1:Eternal Mangekyou Sharingan 2:Spiritul lui itachi sau ceva de genu deoarece:
Cand itachi va fi reinviat de kabuto prin edo tensei(in manga deja la reinviat pe itachi si nagato)el se va intalnii cu naruto si va lua aceea cioara din naruto pentru a nu putea fi controlat de kabuto Deci alt motiv pentru care itachi ia dat lu naruto aceea putere este ca el odata ce era bolnav...pe moarte poate se astepta ca cineva sa il invie sub edo tensei sau altcv si a askuns aceea parte in naruto deoarece cand va reinvia sa nu poata sa fie controlat |
|
 | |
Gabriela Moderator forum

Localizare: Pfaii departe =))))
Nr. mesaje: 2802
Data de inscriere: 11/01/2011
Hobbyuri: hmmm imi place sa te fac sa suferi :X
Stare de spirit: gen: nu ma intereseaza
 | Subiect: Re: Puterea lui Itachi Sam Feb 04, 2012 5:47 pm | |
| | KukuLetzZ a scris: | puterea care ia dato itachi lu naruto se presupune q sunt 2 variante: 1:Eternal Mangekyou Sharingan 2:Spiritul lui itachi sau ceva de genu deoarece:
Cand itachi va fi reinviat de kabuto prin edo tensei(in manga deja la reinviat pe itachi si nagato)el se va intalnii cu naruto si va lua aceea cioara din naruto pentru a nu putea fi controlat de kabuto Deci alt motiv pentru care itachi ia dat lu naruto aceea putere este ca el odata ce era bolnav...pe moarte poate se astepta ca cineva sa il invie sub edo tensei sau altcv si a askuns aceea parte in naruto deoarece cand va reinvia sa nu poata sa fie controlat |
hmm ai doar pe jumatate dreptate . Din cate stiu eu, Itachi i-a dat putere lui Naruto pentru a apara satul, iar atunci cand Kabuto l-a reinviat pe Itachi si il controla, el reprezenta o amenintare pentru sat, asa ca folosind puterea pe care i-a dat-o lui Naruto, a reusit sa iasa din ordinile lui Kabuto ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]Love is much like a wild rose, beautiful and calm, but willing to draw blood in its defense. ღ For every beauty there is an eye somewhere to see it. For every truth there is an ear somewhere to hear it. For every love there is a heart somewhere to receive it. ღ Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling faces. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.
|
|
 | |
|