angelo_testardo Membru Debutant

Sex: Varsta: 16
Localizare: galati
Nr. mesaje: 813
Data de inscriere: 06/02/2011
Hobbyuri: belly dance/karate
Stare de spirit: Zambeste, maine poate fi mai rau!
 | Subiect: ANUL UNUI GREIERE Joi Feb 09, 2012 9:45 pm | |
| Stiti voi balada aceia cu greierele si furnica uite o adaptare gasita pe facebook:
ANUL UNUI GREIERE
PRIMAVAR: furnica sapasa, pune seminte, face straturi. Apare si greierele. -ce faci, greierasule? -merg la un tenis cu baietii. -mai, mai ! sa nu vii la iarna la mine sa-mi ceri de mancare, ca nu stiu ce-ti fac ! -da, da, bine….
VARA: furnica aduna, secera, coseste. Trece greierele, cu o chitara sub brat. -ce faci ma? -ma duc sa cand cu baietii in parc. -sa nu uiti: de la mine sa nu ceri de mancare
TOAMNA: furnica culegea de zor, facea dulceturi, punea conserve. Trece greierele, tot cu chitara sub brat -ce faci, ma? -ma duc sa cant cu baietii in bar. -bine, ma, da’ la munca nu vii pana la iarna?
IARNA: furnica statea in pridvor, infofolita intr-un sal si cu un ceai fierbinte in mana, cand vede o limuzica. Din ea coboara greierasul. -ce faci, greierasule? -uite ma duc la Paris sa cand. Am avut succes cu chitara. -bine, greierasule, bafta. Si daca-l vezi pe unu’, Toparceanu, zi-i ca daca ii mai aud ‘’Balada’’ odata il omor.
|
|
Bella Moderator forum

Sex: Varsta: 15
Localizare: prin jur ...
Nr. mesaje: 1427
Data de inscriere: 09/01/2011
Hobbyuri: imi place sa ascult muzica , sa privesc norii , luna , stelele , sa ma plimb prin parc si multe altele
Stare de spirit: Visatoare, ca sa nu spun aeriana :))
 | Subiect: Re: ANUL UNUI GREIERE Joi Feb 09, 2012 10:15 pm | |
| Vai :)) Saraca furnicuta. Domnu` Toparceanu, fugiti! E prea tare [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]. Furnica munceste tot timpul, greierele canta si iarna .. aia tremura intr-un sal pe cand domnu greieras .. la Paris, baiatu` =)))))))
☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ *.:。✿ ßЄll∂ ✿.。.:▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] Adun in prund din florile de leac Miresma, frumusete si candoare Fierturi uitate la-nceput de veac In vraji neincapute in culoare▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ .:。✿ ßЄll∂ ✿.。.:▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ |
|
kristen Membru forum

Sex: Varsta: 16
Localizare: somewhere
Nr. mesaje: 231
Data de inscriere: 09/10/2011
Hobbyuri: Job? Elevaaa
Stare de spirit: galagioasa :))
 | Subiect: Re: ANUL UNUI GREIERE Joi Feb 09, 2012 11:41 pm | |
| Ce tare... varianta moderna .... nu ma pot opri din ras =)) |
|
Choco :) Scriitor forum

Sex: Varsta: 14
Localizare: In a strange place where you become blind.
Nr. mesaje: 9526
Data de inscriere: 07/04/2011
 | Subiect: Re: ANUL UNUI GREIERE Vin Feb 10, 2012 7:39 am | |
| =)))) Ce greiere tare. Deci de data asta i-a pus capac bietei furnici. Oricum, daca se duce cu baietii peste tot vad ca are succes, asa ca sa continue cum a inceput. :> Vai vai si of of. :))) |
|
Elly. Membru Avansat

Sex: Varsta: 14
Localizare: Bucureşti. <3
Nr. mesaje: 1407
Data de inscriere: 25/11/2011
Stare de spirit: Nici cel mai bun machiaj nu are cum să-ţi schiţeze un zâmbet atunci când eşti trist..
 | Subiect: Re: ANUL UNUI GREIERE Vin Feb 10, 2012 9:42 am | |
| Haha, de data asta e invers :)). Foarte tare, bravo greiere!
Interesanta noua versiune =)).
|
|