Heei lumee...scuzati.ma ca pun next-ul la ora asta dar am ajuns acasa pe la 21:30 si mi.am facut si temele...dupa aceea m.am rugat de mama sa imi dea laptop-ul dar fara speranta asa ca m.am bazat pe vechiul meu prieten ,,Calculatorul"..sper ca nu v.ati suparat pe mine...dar daca v.ati spuarat ...va promit in next-ul care o sa vina mai multe personaje si mai multa perversitate...am o gramada de idei...normal daca am stat toata ziua ba afara ba la scoala...mi.a intrat oxigen in creer...deci sa incepem...si multumesc pentru comuri :D
Capitolul 3. Colega cea noua
Sasuke P.O.V
Dupa un timp se suna si fiecare se duce in banca sa.M-a plictisesc.Simt cum fiecare particula de calm se evapora in corpul meu .Sa moara fratimiu Itachi ca innebunesc aici!!!Fara sa imi dau seama scot o vorba de ,,dulce " pentru dirigu care mereu intarzie.Nu ca nu m-am obisnuit cu acest ,,dar" al lui dar totusi...
Sirul gandurilor imi este intrerupt de un barbat...de fapt mai bine sa zic ,,intarziat" cu ochii caprui , parul gri cu o masca pe fata si cu o bandana cu simbolul Satului Ascuns Intre Frunze.Este dirigul nostru intarziat.Il cheama Kakashi Hatache.
-Hei...pustiilor!-spune el cu o oarecare intonatie pe care sincer sa fiu ma amuza foarte tare.Il vad pe el ca este cat se poate de serios si ca este pregatit sa anunte echipele.
-Da voi...tancilor ..cu voi vorbesc! Aveti o colega noua!ea o sa intarzie dar vreau sa stabilesc ceva de acum !nu vreau sa incercati cu ea tot felul de perversitati! si prin perversitati ma refer la tine Sasuke!-uau...nu credeam ca ma cunoaste asa de bine!
-Haide-ti profu...nu ma cunoasteti deja?sunt baiat de treaba...dupa care ma bufneste rasul si pe mine dar si gasca mea
-Tocmai de asta iti zic...pentru ca te cunosc.-mda...crede ca il ascult
-Pai si daca ma cunoaste-ti inseamna ca nu aveti mari pretentii sa va si ascult!-spun eu destul de calm cu o intonatie destul de serioasa.Ce
Intervenit de choco: fara astfel de cuvinte, fie ele si cenzurate. lui Itachi crede asta ca face?
-Atat am avut de spus.Si chestia asta este pentru toti!Vin in ora viitoare si va spun echipele!Pana atunci eu am ple....-dar nu apuca sa zica cuvantul care il asteptam in prima clipa in care a intrat pe usa ca atunci vad intrand pe usa o...o...BUNACIUNEEE!!!!OMFG...deci tu esti Sakura nu? Hmmm...o sa ma distrez astazi!Frate...daca ai vedea-o
Nu vrem sa stim astfel de detalii, multumesc. !!!imi apare un zambet pervers pe fata.
-Deci tu esti fata cea noua nu?-zice Kakashi.
-Prezintate.-zice tot el
Vine in fata clasei ,se uita in stanga si indreapta si spune:
-Buna..ma numesc Sakura Haruno. Am 17 ani fara 3 luni ,sunt mai perversa decat verisoara mea Hinata dar mai calma decat sora mea Haruna.Ea are 20 de ani si este la facultatea din liceul asta.Nu pot sa spun ca o intrec la perversitate dar in fine..Nu suport persoanele cu fite si atunci cand le vad imi bat joc de ele de zici ca am vazut o persoana anormala.Am un caracter destul de greu de controlat dar asta nu ma impiedica sa imi fac prieteni!Cam atat despre mine...
-Zaannnnnggggg.....-s-a sunat!perfect!
Sakura P.O.V
-Zaannnnnggggg.....-cred ca asta este clopotelul.Ies repede din clasa cu Hinata si ma indreot catre clasele in care face soramea Haruna orele.O vad destul de calma.Si-a facut prieteni si acum rade cu ei.Nu este de mirare.Ea are niste ochi verzi,parul blond , un ten perfect , inalta...La fel ca si mine nu suporta fitele si manelele.Ma vede si vine spre mine.
-Sakura..ce faci aici?-ma intreaba ea destul de curioasa!
-Am venit sa vad cum iti merge!Se pare ca destul de bine!
-Mda asa este dar...-???A ZIS UN ,,DAR"???
-Dar ce?-intreb eu super foarte si mega curioasa
-Ma enerveaza un pervers de la mine din clasa.Deja imi face propuneri de genu ,,La mine sau la tine papusa?"
-Si nu i-ai spus nimic?
-Ba da..cand m-a sarutat cu forta !I-am dat un genunchi la ,,Bucurie" si l-a durut atat de tare incat parea ca l-am lasat fara mostenitori!Ba chiar un zambet destul de vizibil mi s.a imprimat pe fata.Si cand am vrut sa plec m-a luat cu mana lui stanga de mana mea dreapta si mi.a spus ca nu trebuia sa fac asta si ca nu stiu in ce ma bag!Ce sa zic...de parca imi este mie frica de un cocor constipat ca el!-zice ea razand cu pofta in timp ce un tip mai inalt ca soramea cu ochii negrii ca onixul , cu parul negru si prins intr-o coada se indrepta spre noi.
-Hai ca trebuie sa plec!-spune ea tot razand si se intoarse dar dadu cu capul de pectoralii baiatului acela bine facut .O aud pe ea cum ingana niste injuraturi care inca nu s-au ,,fabricat pe piata"
-Haru...eu am plecat!vorbim mai tarziu.Spun si plecand impreuna cu Hinata.Ajung in clasa unde verisoara mea cu ochii mov,cu parul brunet si lung imi face cunostinta cu cateva fete!Destul de tare...Sunt chiar de treaba!O fata o cheama Ayame Uchiha.Deci este super draguta fata! Ino Yamanaka, Tenten ,Tenari. Vorbim noi ce vorbim despre acea gasca a lor despre care vor sa ma bage si pe mine in ea.Imi place..mai ales ca scopul lor este destul de nobil.Eu stau cu fundul (scuze de expesie) pe o banca care sincera sa fiu nu stiu a cui este.
-Zzzzaaannnggg...-este clopotelul care ne spune noua ,,eleviilor" ca trebuie sa stam cuminti in banci pentru a astepta profesorul.
-Ma duc pana la bae...spun eu fetelor dupa care ies pe usa.Merg ce merg printre dulapurle de pe hol ce erau plasate unele langa altele.Nu stiu pe unde dr**u am ajuns...cred ca m-am ratacit.Simt cum doua maini destul de puternice ma apuca de brat si ma izbesc de abdomenul sau bine facut! Persoana aceea este mai inalta decat mine cu un cap.Ma zbat in mainile sale , dar nu fac decat sa il enervez.Ma lipeste de un dulap de pe hol si incepe sa imi spuna:
-Buna scumpete...hai sa trecem de introducere..la bae sau aici?-ma intreaba el.Parul lui scurt dar tot odata atat de frumos cu tepi , de un negru cu reflexii albastre imi da o senzatie de frica...Frica??? mie nu mi-e frica de nimic...ochii lui de culoarea neagra ca onixul ma priveau destul de insistent la decolteul meu destul de generos.Buzele lui zambeau cu o perversitate pe care nu am mai vazut-o de mult timp...adica de cand m-am privit in oglinda.Deci sa revenim...
-Ia-ti mainile de pe mine copil copac cu crengi in cap...ca te ia dra*u cu tot cu creerul tau minuscul...Da-mi na**a drumul copil pervers cu o chestie in pantaloni care te crezi barbat.-spun eu convinsa ca i-am inchis gura brunetului.Acesta rade destul de mult si cu pofta.Dupa ce a ras aproape 2 minute imi spune
-Si daca nu vreau sa iti dau drumul? Si daca vreau sa te violez?Ce se va intampla cu mine?-intreaba el destul de ironic , reusind sa ma sperie destul de mult.Deodata doi ochi rosii isi fac aparitia pe chipul perversului care cred ca m-a amenintat ca ma violaza...Cum vad ochii aceia rosi cu 3 virgulite in mijloc nu ma mai pot misca.Incerc dar nu reusesc..Ce mi s-e intampla?De ce nu pot sa ma misc?Nu pot nici sa vorbesc!Ce dra*u este el?Ma priveste cateva minute destul de pofticios dupa cere se apropie de buzelemele care mai devreme au scos din ele numai vorbe de dulce pentru brunet...Se apropie amenintator de mult...chiar foarte mult...cand deodata...se aude o voce.
-Ce dra*u crezi ca faci aici cu soramea?-intreaba perosana care dupa timbrul ei vocal este chiar Haruna...Cat ma bucur sa o vad!Dar ce face ea aici?Nu conteaza important este ca este aici si ca ma v-a salva.Ochii brunetului devin la culoarea initiala iar eu ma pot misca din nou.Profitand de chestia asta ii dau una fix in ,,bucurie" vazand ca il doare destul de tare dupa care ii soptesc:
-Cam asta se va intampla cu tine daca incerci! spun eu dupa care plac de langa el si ma indrept spre clasa fara sa mai merg la bae.Ma asez in banca si astept pe dirigu care se pare ca nu mai vine.Ma tot gandeam la ochii acelui pervers
Serios acum, fara injraturi sau mai stiu eu ce vorbe de dulce. 
si ordinar...Nu mi se facuse frica din propria initiativa...acei ochi m.au facut sa simt asta....in adancul adancului meu nu imi era frica.Astept ce astept cand deodata pe usa intra....
Suspans ...suspans....scuze ca este atat de scurt dar nu prea am avut timp....maine este ziua perversitatii..este acea zi in care sunt perversa de zici ca am intrecut perversitatea in persoana....mersii ca imi cititi ficul si va multumesc pentru comentarii...va pup si ne ,,citim" -nu pot sa zic ,,ne vedem"-maine...br /