|
Concurs 2012 Valentine's day
5
5
8
| | Concurs 2012 Valentine's day | |
| |
| Autor | Mesaj |
|---|
Layla Administrator

Sex: Varsta: 15
Localizare: Like a movie scene, in the swetest dream, I've pictured us together!
Nr. mesaje: 2049
Data de inscriere: 03/12/2010
Hobbyuri: Am nevoie de zâmbete, îmbrăţişări, ciocolată, filme bune, răbdare şi multe alte lucruri de genul ăsta.
Stare de spirit: I'm not that chained up little person still in love with you!
 | Subiect: Concurs 2012 Valentine's day Mar Feb 07, 2012 9:52 pm | |
| Pai,aici se vor posta povestile scrise de voi pana pe data de 10.02.2011,iar pe data de 12.02.2011 veti primi notele si se vor anunta castigatorii.
Juriul va fi format din:-Administratorii forumul: , Meyrin,Crystal, BuBuLiNa~BuLiNuTa~RoZ , Layla -Moderatorii forumului:,angelo_testardo;•° ċнoċo
Acestea fiind spuse eu va urez succes.Fie ca cel mai bun/cea mai buna sa castige.
Ah si inca ceva:Regulile concursului : 1.Creatia trebuie sa fie originala si sa nu se mai regaseasca in alta parte adica nu este voie sa fie copiata de pe internet , carti, reviste, ziare etc.Consecinta acestei fapte se pedepsete cu descalificarea persoanei din concurs . 2.Titlul povesti/povestiri/compuneri trebuie sa fie cat de cat corespunzatoare ,sa se poate identifica idea textului cu continutul sau. 3.Dimensiunile textului nu sunt impuse doar sa nu fie prea scurt ....sa zicem minim 70 randuri si maxim 100 randuri. 4.Sunt interzise cuvintele jignitoare, copiatul, invidia participantilor, pana la urma este doat un mic joc pentru a ne mai dezgheta. 5.Nu este voie sa judeci hotararea si notele persoanelor din juriu.Persoanele din juriu sunt special alese pentru calitatile si talentele lor.
☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ >Tomorrow ღ Today ღ Someday> Love is a feeling, Quench my desire, Give it when I want it, Takin` me higher
Ultima editare efectuata de catre Layla in Dum Feb 12, 2012 2:56 pm, editata de 1 ori |
|  | | ♥Deyutza♥ Membru forum

Localizare: In fata calculatorului
Nr. mesaje: 469
Data de inscriere: 22/12/2010
Stare de spirit: hmm...desprinsa de realitate ...dar totusi happy ^^
 | Subiect: Re: Concurs 2012 Valentine's day Vin Feb 10, 2012 1:10 am | |
| [center] Mai intai, le urez mult noroc tuturor participantilor si fie ca cel mai bun sa castige.
Iubirea eterna
Era o dimineata geroasa de febroarie. Soarele era pitit dupa norii arginti iar oamenii erau in casele lor la caldurica. Din cand in cand pe strada se mai iveau cativa baieti sau barbati mergand grabiti, cu niste buchete de flori. In parcul de la marginea orasului, pe o banca stateau doi batrani. Ea avea in jur de 60 de ani, si inca se mai putea observa cat de frumoasa fusese inainte. Avea niste ochii verzi ca spicul ierbi proaspat aparut, iar fata ei, candva angelica, avea acum cateva riduri. Parul ei isi pastrase culoarea, un par roz si lung. El avea aceeasi varsta ca ea, se vedea ca fusese chipes, ochii ii erau patrunzatori dar blanzi. Daca te uitai cu atentie in acei ochii negri putea gasi multa iubire. Parul sau isi mai pierduse din culoarea de odinioara, acum era gri, nu negru. -Iti amintesti? Locul asta ne-a purtat atata noroc! zise batransa intorcandu-se cu fata spre el si zambind. -Cum as putea uita? Acele zile mi-au schimbat viata. Ne-am intalnit exact in ziua asta, 14 febroarie, erai asa frumoasa!
~ Flashback~
14 febroarie, o zi deosebita in care toate cuplurile petrec o zi de neuitat. Soarele straluceste vesel. In parcul de la marginea orasului doua fete stau pe o banca si rad vesele. -Deci, Hinata, cand vine Naruto si cu acel baiat? Hinata era o fata de 17 ani, cu parul negru si ochii abisali. -O sa vina, stai calma. . . oh, uitei! si arata spre doi baieti. -Buna fetelor! striga un baiat blond. Naruto era un tip vesel si un bun prieten. Cei doi se apropiera de banca fetelor. -Saku, Hin, el este Sasuke Uciha. Sasuke ele sunt Sakura Haruno si Hinata Hyuuga. dupa ce facura prezentarile cei patru au ramas acolo razand si glumind pe seama lui Naruto. Dupa inca cateva ore au decis sa mearga intr-un parc de distracti unde au stat pana seara. La finalul zilei cei patru s-au despartit mergand fiecare la casa lui.
~ Un an mai tarziu, 14 febroarie~
In acelasi parc, aceeasi banca, Sasuke si Sakura stateau asteptandu-i pe Hinata si Naruto. Dupa o lunga tacere brunetul rupse tacerea. -Saku. . . vrei sa fi iubita mea? si scoase un trandafir rosu de la spate. Rozalia se inrosi toata, Il placea mult, dar nu se gandise deloc ca si el ar putea sa o placa. Cea mai buna prietena a ei, Hinata, o cicalea zilnic spunandu-i cat de bine s-ar potrivi cu el. Cei doi se intelegeau din priviri si inca de cand se intalnisera parea sa existe o conexiune intre ei. Sakura incerca sa-i raspunda dar cuvintele nu vroiau sa iasa. Sasuke se apropie usor de ea si ii cupinse buzele intr-un sarut. Timpul parea sa stea in loc, savurand fiecare moment ca cei doi. Dupa cateva secunde baiatul rupse incet sarutul. -Deci ? intreba acesta cu un zambet smecher. Ea ii raspunse doar dintr-o miscare usoara din cap. Atunci cei doi s-au sarutat din nou, dar de data asta mai tandru. Dupa ce rupsera sarutul Sakura il intreba daca ei chair ii asteptau pe cei doi sa fusese doar o scuza. -Doar o scuza . ii raspunse acesta jucaus si se apropie iar de buzele ei, dar aceasta se feri. Brunetul se uita uimit la ea si nedumerit. -Daca vrei sa ma saruti, trebuie sa ma prinzi! si incepu sa alerge. Sasuke zambi larg si fugi dupa ea. Cei doi au continuat o vreme in felul asta pana ce Sasuke a prins-o si a trantit-o pe iarba. Amandoi respirau greu si erau transpirati. Sasuke era peste ea, tinadu-i mainile deasupra capului. Fetele le erau atat de apropiate ca aporape se atingeau. Dupa cateva clipe baiatul se ridica, tragand-o si pe fata. O lua de mana si o duse in fata unui magazi mare. Acesta ia spus sa astepte putin afara. Brunetul intra apoi in magazin. Sakura astepta cateva minute dar apoi el iesi. Avea in mana o cutiuta neagra cu o fundita rosie. Fata se uita nedumerita la cadoul oferit. -Hai, deschidel! spuse acesta. fata lua micuta cutie si o deschise sfios. In cutie sa afla un pandantiv de aur in forma de inima. Il deschise, iar in interior erau gravate initialele : "S+S". Sasuke o ajuta sa si-l puna la gat, apoi isi continuara drumul. Dupa ce au mai mers inca cinci minute au ajuns in fata casei lui. Parintii lui murisera atunci cand era mic iar ca rude il mai avea pe fratele sau, Itaci. Itaci avea 25 de ani si era plecat in America, cu afaceri. Asa ca Sasuke locuia singur. Casa avea 2 etaje si era mult mai lata decat o vila obisnuita. De asemena avea si o gradina imensa, plina cu mii de trandafiri albi si rosi. Toata casa era mobilata intr-un mod modern dar simplu. Cei doi urcara la primul etaj, unde se afla camera baiatului. Peretii erau vopsiti cu un albastru deschis iar camera era imensa. Un pat dublu, un sifonier mare cu haine, o baie. Doua ferestre lungi cu o priveliste superba spre gradina. De la usa pana spre pat erau numai petale de trandafir. Sakura era fascinata de tot ce vedea. Cei doi au pretrecut toata noaptea imbatandu-se cu iubirea lor.
~Dupa 5 ani~
Cei doi porumbei stateau pe aceasi banca. Banca care, practic, ia facut sa fie impreuna. Ei stateau imbratisati. Baiatul se intoarse cu fata spre fata si ii darui un mic sarut. Se ridica brusc si se puse in fata rozaliei in genunchi. -Sakura Haruno, de cand te-am intalnit am stiut ca tu vei fi pe veci a mea. Te iubesc mai presus de orice. Cand nu esti langa mine parca lipseste ceva din mine. Tu esti nima mea, iar un om nu poate trai fara o inima. Iti jur ca de acum pana voi muri voi avea grija de tine si nu te voi lasa sa fi nici o secunda nefericita, fie ca vei accepta oferta mea, fie ca nu. isi baga mana in buzunar si scoase o cutie mica, rosie. O deschise cu grija, si se ivi un inel magnific. Era din aur si avea cateva pietricele roz. Sakura, vrei sa fi... acesta nu apuca sa termine caci fata il trase si-i cuprinse buzele intr-un sarut lung. Intreg corpul ei tremura de fericire. Astepta acest moment de atata timp. Cei doi nu vor uita niciodata sarutul care i-a unit pe veci, la bine, la greu, pana cand moartea ii va desparti.
~End Flashback~
Soarele stralucea puternic incalzind natura iar norii cenusi se risipira facand loc cerului albastru si catorva norisori albi. Cei doi batrani erau tot acolo, depanand amintiri si razand pe peripetiile lor. Erau fericiti. In prezent stateau in casa lui, dar lor nu le pasa unde steatea sau daca aveau cele trebuincioase pentru casa. Tot ce era important pentru ei era dragostea lor pura. Se iubeau asa cum rar mai vezi in zilele noastre. Acea iubire pura, naturala si inocenta. Iubirea care in zilele noastre nu prea mai exista. Iar dragostea lor nu se va stinge nici dupa ce nu vor mai fi pe acest pamant. Sufletele lor erau unite, un putea exista unul fara celalat.
[/center] |
|  | | ✖ °Oxygen° ✖ Membru forum

Sex: Varsta: 16
Localizare: In a fairytail. <3
Nr. mesaje: 211
Data de inscriere: 27/06/2011
Stare de spirit: Fericită la maxim. XD
 | Subiect: Re: Concurs 2012 Valentine's day Vin Feb 10, 2012 1:52 am | |
| Păi, sper că nu am depăşit rândurile... am scris destul de mult. : ( Deci nu a fost uşor. Idea este ceva mai diferită şi sper să prindeţi mesajul în mare, succes tuturor!! *hug*~* Oceanul destinului nostru *~ “Acolo, pe stânca scăldată în razele slabe ale luceafărului sfânt şi a lunii care veghea asupra nemărginitului întunecat, te aflai tu, frumosul meu, al adâncului. Distanţa era mare, păream aşa de diferiţi, tu o spumegare învolburată a oceanului care se sfărâma între stâncile masive, a căror picături te făureau, acolo unde şedeai calm cu al tău suflet bland, iar eu o făptură sculptată din pâmântul sacru al ţărmului, din nisipul pe care păşeam spre tine, eu mă clădeam în întregime. Mă apropiam şi simţeam în a mea inimă că te voi pierde în umătoarea secundă, că nu voi mai avea ocazia să îţi văd chipul sclipitor pe care îl văd doar din profil, în visele mele... Şi aşa a şi fost, deodată ţi-am văzut corpul lung picând în apă, dispărând din nou în abis.”
M-am trezit brusc, descoperindu-mă de cearşaful mătăsos care m-a înfăşurat întreaga noapte. Din nou acel vis, din nou acelaşi sentiment. Cine putea fi? Şi de ce mereu îl visam? Nu găsesc un răspuns plauzibil pentru tot ceea ce seara visez, acel om, defapt creatură care se scufundă în adâncurile oceanului va rămâne mereu un mister pentru mine şi de fiecare dată inima îmi bate când îi simt prezenţa, acolo, pe stânca aceea lovită de valurile nebune dar armonic cântând. Când mi-am atins obrajii, i-am simţit fierbiniţi, transpirasem în acelaşi timp, de parcă trăisem intens fiecare secundă care se scursese ca nisipul unei clepsidre întoarse. - Aqua, te-ai trezit? - Da! I-am răspuns mamei tresărind la auzul vocei ei răstite, venind de jos. - Bine, coboară, căci prietenul tău Andrew este aici şi te aşteaptă să plecaţi împreună la şcoală. După aceasta, am sărit fulgerător din aşternuturile colorate, zburând în baie, unde m-am spălat superficial pe faţă apoi pe dinţi şi la final am retuşat fiesta cu o clamă care să-mi susţină bretonul sălbatic, ce nu şedea blând după ureche. - Perfect, am exclamat eu cu zâmbetul pe buze, aruncându-mi câteva cărţi şi caiete de care nici nu ştiam, în rucsacul meu verde, pe care îl ţineam cu greu pe picior, în timp ce mă admiram în oglinda de pe uşă. Când am terminat balamucul am ieşit coborând scările şi salutându-l pe tată în drum. - Poftim scumpa mea. - Ce? Exclam eu grăbită, încălţând adidaşii. - Pachetul tău şi o felie cu margarină şi gem, aşa cum îţi place. Mama păra nemulţumită că nu o prea băgam în seamă de dimineaţă, dar nu aveam scăpare, trebuia să ajung la liceu. - Mersii, mersii! Eşti o scumpă ca întotdeauna. Buzele mele îi mângăie uşor obrajul îmbujorat, cu o sărutare scurtă şi deschizând uşa de afară, în faţa ochilor mei amicul meu Andrew se afişază la fel de simpatic ca prima dată când am făcut cunoştinţă. - Frumoasă cămaşă, dragule, pe cine mai vrei să impresionezi, pe bioloagă? Spunând acest lucru direct, îl simt cum în spatele meu se bosumflează. După ce mă apucă de umăr şi mă zguduie puţin, începem să râdem ca nebuni spre liceu, unde cu întârziere din nou ajungem în clasă, prima oră biologie şi ce surpriză plăcută, mai ales pentru Andrew. Doamna bioloagă era deja acolo, prezentându-se restul colegilor noştrii care parcă erau absorbiţi de aceasta. Simpatică ce aş fi putut spune, era biolog marin deci se ocupa cu studiul creaturilor din adâncuri, cu viaţa marină şi din tot ce înţelesesem pe acolo, părea că de curând apăruseră nişte fenomene foarte interesante producându-se prin abisul necunoscutului... Se presupunea că, acum de Sfântul Valentinc toate vieţuitoarele ar simţi dragostea „plutind pe sub apă”. - Ce prostie, am şoptit eu încât toţi m-au auzit. - Aş putea să te contrazic domnişoră, mi se adresează cu un zâmbet sincer pe chip, tânăra bioloagă ce se apropia din ce în ce mai mult spre mine, eu panicându-mă fiindcă tocmai scosesem o mare prostie pe gură. Adică nici nu eram sigură pe ceea ce susţinuse cu tărie dânsa... - Îmi cer scuze, nu am vrut să spun chiar asta. Mă apăr eu ridicând cartea de fizică, cu toate că aveam oră de biologie, spre faţa mea, pentru a mă proteja de vreo eventuală palmă. - Nu te teme scumpa mea, nici eu nu pot crede una ca asta din prima, dar orice este posibil, iar după ce ultimele cercetări au fost efectuate multe creaturi stranii s-au arătat, fiecare cu înfăţişarea lui şi păreau atrase de alte apecii. - Şi totuşi Sfântul Valentin este mâine. Spune repede un coleg din echipa de volei. - Şi la fel şi campiontul de volei, nu este aşa Aqua? - Da... pentru câteva secunde rămân tăcută, restul reluându-şi conversaţiile, iar imediat clopoţelul se face auzit, toţi ieşind prin pauză. Aveam o presimţire ciudată legată de campionatul de pe plajă de mâine, eu în acest moment trăiam o catastrofă, defapt aveam atâtea întrebări fără răspuns, pe care chiar nu reuşeam să le descifrez şi cam toate se leagă de apă şi acel tip din visele mele, care Sfinte arată super... din profil, de aş fi putut să-i văd întreg chipul sclipitor. Mi-am trecut degetele uşor prin firele roşcare, lăsându-l să cadă pe spate, apoi am urmat cursul holului spre cealălată clasă unde aveam oră. Păream prinsă într-o lume unde imaginaţia îmi zbura pretutindeni şi observam că de pe acum tinerii se pregăteau pentru întâlniri şi cadouri de Sfâtul Valentin, eu nu am nici măcar voie să stau târziu până la ora unsprezece... Ce viaţă mai duc şi eu, chiar nu mă pot bucura de o întâlnire ca lumea. M-am lăsat purtată pe aripile timpului, care parcă doar după o clipire a urmat asfinţitul şi noi, echipa de volei ne adunam pe plaja întinsă şi desigur, populată de lume. Fiecare ducându-şi ocupaţiile la capăt, doar noi păream agitaţi, de parcă nisipul de sub noi era mişcător şi în orice clipă avea să ne închită. Clima poate la unii li se părea ciudată, dar când locuieşti în Miami, totul este posibil şi cu toate că încă eram în luna februarie, atmosfera începea a fi plăcută şi bândă cu noi, ceea ce era o şansă mare pentru echipele de voile să poate continua exerciţiile şi competiţiile pe plajă. După câteva aruncări individuale cu mingea în aer, au urmat lucrurile mai serioase în care pe grupe de câte doi ne duelam intens, astfel încât să ne dăm seama ce să mai îmbunătăţim sau să schimbăm, deoarece echipa cu care liceul nostru concura era unul foarte profesionist, iar acei copii erau masivi. Dar noi aveam spirit de echipă şi dacă unul cădea noi mereu îl ajutam să se ridice, nu ca ceilaţi. Câta iubire de echipă, uniţi până la capăt. Au urmat minute destul de grele pentru mine, deoarece eram atrasă de valurile care se împrăştiau pe nisipul fin şi călduţ, iar soarele care apunea mlădios, mă fermeca puternic şi mă ducea cu gândul la acel băiat din visele mele feerice. - Aqua, Aqua! După ce am primit o minge în cap, abia atunci m-am putut trezi la realitate, era seful echipei şi părea că nu se supărase pe reacţia manifestată la lovitură. - Îmi cer scuze pentru neatenţia cu care v-am tratat, am spus eu frecându-mi ceafa şi ciufulindu-mi părul umed de la picăturile de transpiraţie care curgeau în şiruri lungi pe al meu trup subţire. - Mă faci să râd frumoaso. - Poftim!? Tocmai îmi spusese „frumoaso”, iar eu ridicasem privirea cu ochii bulbucaţi de uimire spre acesta. - Ştiu că poate pare rapid şi că noi doi nu am scrimbat mai mult de cinci propoziţii, dar ai vrea ca după meci, la petrecerea dată în cinstea primului campionat de voilei din această lună şi mai ales a sărbătorii îndrăgostiţilor, să dansăm împreună? - Ăăă.. nu ştiu ce să spun Robert, mi se pare foarte dulce din partea ta, eşti primul care mă invită la un dans de Sfântul Valentin, spuneam eu cu privirea lăsată în pâmânt şi cu obrajii îmbujoraţi, dar nu ştiu... - Nu este nimic Aqua, voi aştepta răspunsul tău mâine după meci, ne mai vedem micul meu strop al oceanului. Cu un gest elegant din mâna şi-a luat rămas bun de la mine şi eu de la el, după întinzându-mi trupul ostenit. - Ce naiba s-a întâmplat aici...? Exclam eu amuzată, dar în acelaşi timp ruşinată. De aşa ceva nu mai avusesem parte, era cu totul ceva nou pentru mine. Însă de ce refuzasem? Acum eram singur, pe plajă admirând apusul care mă ducea într-o stare de amorţeală şi deodată o voce suavă şi blândă se făcuse auzită. Umplându-mi urcechile de melodicitatea versurilor inumane care erau fredonate. Mă fermeca, mă hipnotiza, aşa că la fiecare cuvânt sau sunet, eu păşeam spre acea persoană ce mă uimea şi suprinsă de ceea ce văd, geanta îmi picase pe nisipul roşiatic. - O sirenă! Iar în următoarea secundă, intuneric.
Am fost trezită de aitingerea unei perechi de buze cărnoase şi umede care m-au făcut să gem de uimire în momentul în care pleoapele mi s-au deschis din cauza picăturilor de apă ce se scurgeau din părul albastru marin al sirenei... sirenoiului. Am vrut să mă eliberez, mă sperisem, dar acesta nu dorea să-mi dea drumul obrajilor pe care îi atingea şi îi capstase cu degetele sale interdigitale. Mi mângâia cu fineţe şi blândeţe. Buzele sale le stăpâneau pe ale mele în sărutări după sărutări cât mai pasionale şi afective şi acum puteam să cred, că visul acela nu era un vis, ci realitate. Era plăcut, simţeam că inima negheza sălbatinc în peipt, eram în extaz şi simţeam mii de fieori străbătându-mi fiecare nerv, îmi otrăvea oasele ce tremurau la fel ca privirea mea înecată în a lui, atât de magic... Gesturile vorbeau acum şi ne lăsam pătimaşi sentimentelor care ne cuprindeau, atingându-ne unul pe celălalt cu ardorea, de parcă nu doream a scăpat din această mare se nebunii înflăcărate. După câteva minute bune, am rămas împreună tăcuţi pe acea stâncă, unde admiram clarul de lună reflectându-se în unduirile apei. - Eşti real şi eu care credeam că exişti doar în visele mele... Mi-am ridicat privirea spre acesta, el zâmbindu-mi, apoi atingându-mi obrazul, atrăgându-mi şi mai mult atenţia spre el. - Mâine când vei termina campionatul, să vi aici! Cu mâna tremurân-dă i-am atins-o pe a acestuia, apoi şi zâmbetul meu sfios şi-a făcut apariţia. - Vei fi aici, nu? Acesta a dat afirmativ în cap şi un fior pe moment mă străbătuse, iar acel sentiment că nu îl voi mai vedea vreodată se spulberase, eram mult mai încrezătoare că voi avea şansa de al întâlni din nou. A doua zi se ivise rapid, era sâmbătă şi deja era ora saşe, în tot acest timp echipa se întâlnise la şcoală pentru a continua aranjările şi aşezările, ordonarea noastră pe plajă. Când în sfârşit ieşiserăm din clădire, cu paşi rapizi ne-am îndreptat spre întinderea de nisipi auriu şi ocean nemărginit, unde poţi vedea infinitul albastru şi pe cel întunecat din abis. Nu a durat foarte mult şi am început destul de prost, deja echipa adversară încasând trei puncte, iar în acel moment am simţit că-mi dezamăgesc prieteni şi şeful, care mă privea destul de dezamăgit, dar imediat, într-un moment de reculegere, mi-am ridicat privirea verzuie spre cer şi după spre mare, am zâmbit şi am început ai ataca în forţă pe adversari, astfel încasând cele mai multe puncte posibile. Iar la final, când toţi ne ţineam în braţe disperaţi de rezultat, am constatat după felul în care antrenaorea sărea de sus în jos, că am câştigat. A urmat o lungă agitaţie de fericire, apoi mica petrecere de final, unde căştigâtorilor li se acordau premiile. Am rămas singură într-un colţ de val, adâncindu-mi picioarele în apa cea rece, priveam cu zâmbetul pe buze stelele ce sclipeau pe bolta întunecată. Începea dansul, iar Robert începuse a tulbura apa care mi se părea liniştită, la fel ca al meu suflet şi inimă ce bătea în piept. - Deci, te-ai gândit la propunerea mea Aqua? Prin şoapt acesta parcă îmi suflă vorbele la ureche. Oftând puternic, dar continund a avea acel zâmbet pe buze, îi răspund: - Robert eşti un băiat minunat, dar eu nu te merit şi nici tu pe mine, sunt îndrăgostită de altcineva şi în acest moment doresc cu ardoare şi dorinţă să petrec această zi sfântă, în care totul este cuprins de magia dragostei, cu persoana la care inima mea tânjeşte de atâta vreme. Te rog să mă înţelegi. Nu mi-a mai spus nimci, doar a zâmbit parcă trist, dar şi fericit că în sfârşit mi-am găsit dragostea. A ridicat din mâna arâtând spre înainte, iar eu tot cufundată în apă, am fugit bucuroasă spre visul, iubirea mea de mult dorită. Când am ajuns, l-am zărit afundat până la începutul cozii sale sclipitoare, în adânc. L-am urmat şi nu am putut să-i rezit aşa că m-am aruncat în ale sale braţe puternice şi tandre, care m-au cuprins de parcă aş fi fost înghiţită de întreg oceanul, fiind dusă pe cărările dragostei supranaturale şi fantastice. - Aşa cum ţi-am promis. - Aşa este, îţi mulţumesc, iar de această dată nu îţi voi mai da drumul. - Nici eu ţie, prea mult m-am ascuns de o fată aşa de frumoasă şi gingaşe ca tine. Pentru a mea fiinţă reprezinţi oxigenul din largul mării, care mă ţine în viaţă, eşti cerul aspiraţiilor mele şi inima care bate în adâncurile cele mai nevăzute de oameni, eşti tot ceea ce am iubit mai mult şi tot tot ce voi iubii. Acesta să fie oceanul destinului nostru, te iubesc Aqua! Un sărut ne-a unit în acea sară sfântă, unde cu adevărat în aer şi apă plutea dragoste, m-am simţit iubită, protejată, era magic şi deodată apa a început a străluci divin, sfârâia puternic, am rămas şcoată, iar ei deodată m-a tras şi mai aproape sărutându-mi din nou buzele şi mergând pe membre adevărate în apă, uşor-uşor scufundându-ne în iubire şi pasiune, contopindu-ne cu acel spaţiu abisal şi misterior. Cerul a fost brăzdat de artificii multicolore, toate se reflectau în apă, iar noi zâmbeam împreună, îmbrăţişându-ne, transmiţând unul către celălalt iubirea care înflorea în ale noastre inimi.
Ultima editare efectuata de catre ♥ Şhaggy. in Sam Feb 11, 2012 11:40 am, editata de 9 ori |
|  | | ☆♥Я◊sЄ♥☆ Membru Debutant

Sex: Varsta: 17
Localizare: acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P
Nr. mesaje: 848
Data de inscriere: 09/03/2011
Hobbyuri: muzica, dans, plimbari si ce mai vrei tu, scriu povesti..desing vestimentar si am spus cam multe :P
Stare de spirit: »Just In Love«
 | Subiect: Re: Concurs 2012 Valentine's day Vin Feb 10, 2012 2:46 pm | |
| Amor însângerat
Roşu, culoarea iubirii şi a pasiuni, dar şi a lichidului vital. Ah, cât de mult pot să o urăsc, cât de mult detest semnificaţia ei. Numai când o văd îmi vine să urlu de durere. Odată cu ea îmi vin atâtea amintiri în minte, atâtea întâmplări, atâtea cuvinte spuse în vânt şi câte sărutări. Acum totul este istorie...toate sunt moarte. De multe ori mă întreb de ce eu? Cu ce am greşit? De ce totul s-a întâmplat în ziua în care iubirea se simte în aer, ziua în care cadourile şi gesturile vorbesc liber.
Atât de fericită eram atunci, săream în sus de bucurie, mă gândeam oare el ce îmi luase, cu ce avea să mă surprindă. În ultimele zile se purtase ciudat şi misterios, dar am zis să nu mă strofoc să-l întreb că sigur avea să fie legat de data de paisprezece februarie. Cu o seară în urmă îi dădusem mesaj şi îl invitasem la mine. Pregăteam totul cu iubire, fiecare detaliu la locul lui. Mâncarea frumos aranjată pe farfuriile puse pe masa acoperită de un material alb şi în mijlocul mesei – în vaza de cristal - poposea un buchet de trandafiri. Totul lucea şi dulcele miros al dragostei se îmbina cu cel al prăjiturii. Cadoul său l-am pus pe măsuţa de cafea din sufragerie. În pungă se afla o cutie cu un ceas din argint şi pentru a fi sigură că nu are să mă uite într-o ramă cu mici inimioare pe margine am pus o poză de a mea. Ore în şir îl aşteptam şi el nu mai venea. Îmi făceam tot felul de griji şi imaginaţia mea se îndrepta spre ce e mai rău. La mesaje nu răspundea şi nici la apeluri. Deja eram îngrijorată. Nu îi stă în fire să facă asta. Într-un final, mi-am făcut curaj şi m-am urcat în maşină ducându-mă la apartamentul său din centrul oraşului. Inima îmi era cât un purice şi ceva mă îndemna să întorc maşina, ceva îmi spunea că voi vărsa lacrimi amare, dar am continuat să apăs pe acceleraţie. După minute de tortură, timp în care aveam impresia că nu mai avansez şi accelerez degeaba, am ajuns. Am lăsat maşina cum am putut mai bine ducându-mă direct la scumpul portar care mă trata ca şi fetiţa lui. Îşi întoarse ochii căprui spre mine şi cu greu reuşea să formeze un zâmbet. E de rău. - Îmi pare rău! Atât reuşise să îmi spună şi îmi intinse un plic fix înainte ca buzele mele să se deschidă. L-am luat privindu-l şi am zărit că pe el era scris numele meu. Am deschis plicul panicată şi un vânt rece se izbise de mine.
“ Îmi pare rău că totul se încheie aşa. Îmi pare rău că nu am avut tupeul să vin la tine să îţi spun în faţă. Îmi pare rău, dragostea mea. Îmi pare rău de durerea ce ţi-o provoc. Te rog, să mă ierţi, dar şi să citeşti aceste rânduri puţine şi vei înţelege de ce te părăsesc...”
Atât am citit. Nu am vrut să ştiu ce scrie mai departe, nu mai era necesar. Faptul e consumat. A încheiat relaţia cu mine, a terminat-o. Mă simţeam aşa rău, totul se izbise în capul meu. Am mototolit foaia aruncând-o departe de mine. Am închis ochii pentru o clipă încercând să îmi stăpânesc râurile de lacrimi, însă nu a funcţionat. Barajul s-a rupt, iar toată faţa mea se inundase. Cu paşi mici m-am dus la maşină pornind-o şi fugind departe de acel loc. Cerul începea să fie luminat de fulgere şi imediat îşi făcură apariţia şi stropii de ploaie. Plouă în februarie? A ajuns şi cerul să plângă cu mine. Ah, ce mult mi-ar plăcea să fiu şi eu ca o picatură de ploaie, să supravieţuiesc câteva clipe, iar după să dispar fără ca nimeni să nu mă fi cunoscut. Fără ca suferinţa să îmi facă o vizită nocturnă şi să mă ia prizonieră în lanţurile ei ruginite şi pline de sânge. Am tras pe dreapta, coborând şi ducându-mă pe plaja. Mi-am aruncat papucii pe unde am apucat, la fel şi accesoriile. Inima mea se sparse în mii de bucăţele şi fiecare ciob mă rănea adânc în suflet. Picăturii roşii se iveau în interiorul meu, încetul cu începtul provocându-mi o hemoragie ce avea să mă trimită departe de lumea asta. Păream o nălucă pe acea plajă pustie la această oră. Mi-am înfipt mâinile în părul negru trăgând cu putere de el şi aruncându-mă în genunchi, lăsând sunetele de durere să iasă printre buzele-mi crăpate. Buze, ce nu vor mai fi alintate de el, nu voi mai simţi aroma sa, mâinile lui nu vor mai sta pe talia mea şi inimile noastre nu se vor mai împreuna într-un dans nebun al amorului.
Azi se împlinesc doi ani de când a plecat. Doi ani... doi ani în care inima mea a devenit de gheaţă şi nu a mai putut primi iubire de la nimeni. Ani în care eu m-am schimbat, devenind o persoană misterioasă, o persoană rece şi distantă. Asta din cauza lui. Dacă, pentru câteva clipe, ar fi în faţa mea l-aş lua la bătaie. Nu am reuşit să depăşesc acea etapă, nu am putut. Cum să îl uit pe cel ce avea să îmi devină soţ? Imposibil. Îmi promisese că se va însura cu mine, că mă va cere într-o noapre specială. Dar au fost vorbe goale. Poate că în adâncul inimii încă îl iubesc, poate o sclipire a ceea ce a fost cândva a rămas trează în tot acel întuneric. Însă, toate amintirile sunt închise într-un cufăr şi numai el are cheia de la lacătul ruginit. Soneria telefonului mă trezeşte din amintirile mele, îl scot din geantă şi privesc ecranul pe care era scris numele prietenei mele. Răspund cu un banal “alo”, iar spre deosebire de starea mea monotonă, Aurora era foarte fericită. - În seara asta să te îmbraci elegant, pentru că vreau să mergi cu mine în oraş. Vom lua cina la restaurantul Onix. Nu am mai apucat să spun nimic căci mi-a închis. Am oftat, ridicându-mă de pe bancă. Ce ciudată e şi vremea. Când am fost părăsită ploua, iar acum, după doi ani, ninge. Pe zăpada albă rămâneau urmele paşilor mei, urme ce aveau să dispară în curând. Aşa cum şi eu am dispărut sau, cel puţin, vechea Isabella a dispărut.
Mă mai privesc încă odată în oglindă, pentru a fi sigură că nu am uitat nici un detaliu. Aveam o rochie din statin, turcoaz, lungă si despicată pe picioarul drept. Era prinsă după gât afişând un decolteu destul de mare, iar partea de sus era acoperită de mici cristale swarovski. Părul prins într-un coc lejer, iar machiajul fiind unul foarte simplu. Un lănţişor din aur, cu medalion în formă de lacrimă, îmi atintea pielea, iar cerceii erau la fel. Pentru ce mă strofoc eu nu ştiu. Mi-am luat haina de blană şi geanta neagră, după care am plecat. Am coborât la parcarea subterană a blocului luându-mi maşina. Ce trafic infernal. E bine dacă Aurora nu mă înjură, pentru că am întârziat. După alte minute în care m-am plictisit la volanul maşinii, am ajuns şi eu. Când am ieşit din maşină, culoarea ce o detest, s-a izbit de mine. Scările erau acoperite de un covor roşu şi cu petale de trandafir alb pe ele, iar balustrada era acoperită de un voal alb şi prins cu fundiţe roşii. La intrare era pusă o arcadă formată din crini şi trandafiri roşii. Cum tocul pantofilor mei a intrat în sală un ospătar a venit la mine ducându-mă la masa mea. M-am aşezat la masa cu vesele din cristal pe ea şi petale de flori puse atât pe faţa de masă cât şi în jurul ei. Şi totuşi unde e prietena mea? Dar ceva mai important: De ce nu e nimeni? Normal acest local e plin în astfel de zile. Deodată luminile se sting, tot ce mai zăream era datorită lumânărilor puse pe stâlpii de susţinere şi pe masa. Mici note muzica se făceau auzite... stai, cunosc melodia. E valsul pe care am dansat eu şi el când ne-am logodit. Dar ce naiba? Paşii unei persoane se auzeau în spatele meu, încet, dar sigur se apropia de mine. Încremenisem. Nu putea fi el. Mi-am făcut curaj şi mi-am întors uşor capul, dar am fost întâmpinată de un buchet uriaş de flori ce îmi bloca raza vizuală. M-am ridicat luând buchetul şi aşezându-l pe masă, dar din nou faţa îi era blocata de o mască. Am vrut să elimin şi acel detaliu, dar misteriosul bărbat mi-a prins mână într-a sa, iar cu cealaltă mi-a cuprins talia invitându-mă – mai mult prin fapte – la un dans. Mă învârtea uşor prin sală, iar ochii noştri erau contopiţi. Toată această tandreţe îmi este aşa cunoscută, aceste mişcări. Nu, nu poate fi el. De ce s-ar întoarce? M-a împins puţin astfel încât eu m-am rotit prin sală, iar când m-am întors braţele noastre s-au împreunat punând o barieră între buzele noastre ce aproape se lipise. De data asta nu se mai joacă. Am ridicat mâna la masca lui dând-o jos şi fix în acel moment becurile s-au aprins din nou, iar chipul i s-a luminat. Mi-am dus capul într-o parte închinzând ochii şi după câteva secunde am privit iar chipul lui. - Ce cauţi aici? De ce după doi ani te-ai întors? Nu puteai să rămâi unde te-ai dus tu? - M-am întors pentru tine, m-am întors pentru a forma familia ce amândoi ne-o dorim. - Nu, eu nu mai vreau nimic cu tine. Te urăsc! Te urăsc din ziua în care m-ai părăsit şi fix de Sfântul Valentin, fix de ziua pe care o adoram. De ce atunci? De ce nu mai devreme sau mai târziu? Ca să ai satisfacţie în suflet că sigur sufăr dublu? - Asta era data stabilită de firma la care trebuia să plec, nu m-au lăsat să plec mai târziu. Firnă? Ce firmă? Mă uitam şocată la el, eu nu ştiam de nici o plecare la firmă. Şi atunci mă trăsnire răspunsul: scrisoarea. Eu am citit doar începutul, am refuzat să ştiu şi restul poveştii. Credeam că nu are rost să îi aud banalele scuze. Ah, cât de proastă sunt. Dacă citeam, poate era diferit. - Stai puţin, tu nu ai citit scrisoarea? - Am citit, doar acele rânduri de la început cu “Îmi pare rău”. Am considerat că nu are rost să îţi ascult banalele scuze şi am aruncat scrisoarea lăsând restul să fie un mister. Dar ai greşit! Trebuia să vii să îmi spui în faţă, nu prin scrisoare! Puteai să îţi imaginezi ceva de genul. - Da, am greşit, dar nu puteam să o fac. Ştiam că dacă te văd atunci nu voi mai putea pleca. Ştiam că nu mă va lăsa inima, cu toate că tu puteai să spui da. Crede-mă că nici mie nu mi-a fost uşor. Când mi-ai trimis acel mesaj ca eu să vin la tine, eram la aeroport şi mă pregăteam să plec. Atunci îmi venea să las totul baltă şi să nu mai plec, dar mi-am amintit că dacă vreau ca noi doi să facem o familie avem nevoie de bani şi aveam nevoie de bani ca să ridic firma pe care mi-o doresc. Îmi pare rău, scumpa mea. În toţi aceşti ani, nu am încetat să te iubesc, ba chiar iubirea mea pentru tine a crescut.
Cât de (iertati-ma nu stiu ce vorbesc)ă am putut fi. M-am lăsat condusă de un impuls nervos şi l-am urât degeaba, am suferit mai mult din cauza mea. A făcut totul pentru noi. Firişoare timide au început să se scurgă pe obrajii mei, dar o mână fină le-a oprit. M-am aruncat în braţele lui strângându-l cu putere. Cât de mult mi-a lipsit căldura, afecţiunea lui, mângâierile. Aveam impresia că fără ele sunt o fantomă. M-a împins uşor privindu-mă în ochi serios. - Ştii când ţi-am zis că o seară va fi foarte specială? – am dat din cap afirmativ, iar în mintea mea mă gândeam la ce se referă. Acum am uitat aproape tot trecutul – Ei bine... Se aşezase în genunchi în faţa mea, iar din palmele lui răsărise un inel de aur cu un diamant în mijloc. Tot corpul mi-a fost străbătut de mii de fiori ai emoţiei. - Vrei să fii soţia mea? Vrei să te uneşti cu mine pentru tot restul zilelor tale şi să fii mama copiilor mei? - D... Da! Mi-a pus inelul pe deget, iar după s-a dus la buzele mele curpinzâmdu-le într-un sărut plin de dor. O micuţă lacrimă s-a scurs trecând peste buzele noastre după care plecând departe de aici. Toată durerea plecând cu acea picătură de apă. Nu cred că cineva a mai primit un asemenea cadou în astfel de zi. Fericirea mea începea să formeze aripi şi uşor mă ridicam de la sol cutreierând lumea în câteva secunde. - Te iubesc! - Te iubesc!
|
|  | | (='.'=) K∂ttÿ∂ (='.'=) Membru Avansat

Localizare: Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca :*
Nr. mesaje: 1077
Data de inscriere: 11/08/2011
Hobbyuri: Anime-uri :)
Stare de spirit: Mereu cea mai intarziata =))
 | Subiect: Re: Concurs 2012 Valentine's day Vin Feb 10, 2012 9:27 pm | |
| Sentimente ascunse sub o masca
Inca se mai simte gerul naprasnic, asternut acum mult timp, in sufletele oamenilor inghetati. A trecut si primul fulg de nea, a disparut si ultimul si astfel splendoarea iernii inocente s-a transformat intr-o vreme mohorata. Luciul cristalin al zapezii s-a spulberat la vederea razelor de soare, topindu-se sub talpile noastre pline de noroi.
Totusi magia si dragostea din preajma Craciunului, inca plutesc in aer. Tinerii indragostiti se gandesc la cadourile pline de sentimente, pe care doaresc sa le ofere sufletului lor pereche. Batraneii isi amintesc de prima zi in care s-au intalnit, sau la momentele fericite pe care le-au petrecut impreuna, in timp ce unii lasati pe dinafara isi fac planuri, pentru a gasi cat mai repede o iubita, deoarece peste doua zile vine Valentine’s Day. Oricare ar fi fost circumstantele, un lucur este clar, lumea se pregatea pentru acest eveniment, sau mai bine spus aproape toti.
Intr-un apartament micut, frumos mobilat, unde lumina zglobie a soarelui nu ajungea, din cauza perdelelor movalii ce acopereau cu finete geamul, doua adolescente de saptisprezece ani, se uitau fascinate la un film. Intunericul spulberat de imaginile vii ale ecranului, entuziasmul si simtul umorului de care dadeau dovada personajele, le faceau pe tinere sa se simta vioaie, in ciuda situatiei in care se aflau.
Pijamalele roz cu patratele acopereau corpurile lor gingase, cu forme bine conturate, in timp ce parul ravasit pe umerii lor drepti era ciufulit din cauza bataii cu perne, in care se avantasera cu doua ore mai devreme. Camera era dezordonata, ambalajele si sticlele goale, odihnindu-se pe parchetul rece, din lemn de stejar. Peretii zugraviti in mov si verde dadeau o tenta misterioasa, iar lustra atarnata la mijlocului tavanului avea beculete colorate, ce luceau zglobiu atunci cand erau aprinse. Dintr-o data, o voce suava se auzi ca un ecou, facand ca frunzele verzi ale crinului sa tremure usor:
- Sakura, deci pe 14, iesim in oras, da? Ochii verzi ai rozaliei se intalnira cu pupilele lila, ascunse sub genele lungi, ale Hinatei. Buzele trandafirii se arcuisera intr-un zambet larg, lasand ca entuziasmul sa-si spuna cuvantul: - Desigur cum sa nu, eu iti cumpar un suc de portocale si tu unul de cirese, n-am hotarat asa?
Fetele au inceput sa rada, tinandu-se de burta. Toata ziua facusera glume pe seama zilei indragostitilor, spunand ca aceste cupluri care misuna prin tot orasul sunt false, desi in adancul sufletului, isi doreau si ele sa aiba pe cineva alaturi. Este adevarat ca inca niciuna nu reusise sa-si gaseasca sufletul pereche. Poate ca erau prea rusinoase, sau baietii erau ocupati uitandu-se dupa altele, oricum ar fi, ele nu intalnisera pana acum o persoana care sa li se para speciala.
Desi nu vroiau sa o arate, zambetele lor ascundeau o urma de tristete. Sa iesi in oras cu cea mai buna prietena a ta, in timp ce altii ies cu iubitele/ iubitii. Sakura chiar se gandea sa nu paraseasca toata ziua casa. Sa scrie, sau sa deseneze, sa rontaie alune de la magazinul din colt, orice, dar sa stea inchisa, singura, sperand ca la anul, lucrurile sa se schimbe.
Totusi, dupa cum era traditia liceului, in noptea Sfantului Valentin, se organiza un bal mascat la care participau elevi din tot judetul. La inceputul serii, vor extrage dintr-un bol un numar, dupa care va trebui sa-si caute partenerul, in speranta ca se vor intalni si vor putea dansa pana in zori. Prestigiul liceului era datorat acestor traditii vechi, prin urmare nu conta daca aveai pe altcineva, se spune ca daca nu iti pica numele persoanei cu care erai impreuna, insemna ca nu ea este aleasa. La inceput, nimeni nu credea aceste vorbe in vant, insa in fiecare an multi dintre adolescenti ajungeau sa danseze ori cu persoana dorita sau daca nu era asam se indragosteau, fara sa vrea, de partenerii pe care ii aveau. Rozalia, desi nu dorea sa recunoasca, astepta aceasta seara cu sufletul la gura. Isi cumparase deja rochia si masca, tot ce mai avea de facut era sa le imbrace si sa astepte ca magia balului sa o cuprinda.
*** Luna isi facu aparitia regala, aruncandu-si razele albe peste intreg peisajul nocturn. Una dintre ele fiind mai nebunatica si jucausa se avanta pana in camera , usor luminata, a unei tinere ce se privea sfioasa in oglinda. O rochie argintie fara bretele, ca astfel sa i se evidentieze pieptul, ii cuprindea talia mica. La fiecare pas micut, facut de piciorusele suspendate intr-o pereche de pantofi albi, stelele vibrau din cauza stralucirii pe care fata o emana. Parul lung era lasat liber, in onduleuri roz, ce il faceau sa para o cascada infinita. Ochii de un verde crud, la fel ca si nasucul carn erau ascunsi sub splendoarea unei masti albe ca neaua.
Se pare ca in sfarsit venise seara cea mare. Mai arunca o ultima privire fugara, dupa care grabita urca in masina neagra ce o astepta cu portierele deschise. Cu cat drumul se scurta, cu atat sentimentele micutei fete se amplificau. In momentul cand coborase din automobil era cat pe ce sa se impiedice de trotuar. Splendoarea cladirii o facu sa-si piarda echilibrul. Portile mari si aurii, inghiteau din ce in ce mai multe persoane. Rochiile lungi ce te faceau sa te holbezi ore in sir, sau costumele impunatoare ale baietilor o faceau pe tanara sa-i tremure picioarele.
La intrarea in acel minunat palat facut parca din cristal, Sakura incepu sa se roage la Sfantul Valentin, in timp ce degetele lungi prinsesera numarul 419. Il stransese cu putere in mana, in timp ce isi facu loc printre ceilalti invitati. Gresia stralucitoare, tavanul frumos pictat, candelabrele luminoase si imensitatea spatiului in care se putea desfasura dansul o teleportau spre un taram magic, de basm. Privirea ei agera fugea de colo colo, cautand pe cineva care ar fi putut sa-i impartaseasca acelasi numar. Era o invalmaseala totala, vreo zece tineri o intrebasera daca nu are cumva acelasi numar ca si ei, dar oricat si-ar fi dorit sa le raspunda “da”, din nefericire alesele lor se aflau in alta parte.
Emotiile cresteau din ce in ce mai mult. Ar fi vrut sa o gaseasca pe Hinata, sigur era si ea acolo, probabil ca deja isi cunoscuse partenerul. Minutele treceau si ea tot singura era, rabdarea incepand sa dispara strop cu strop. Dintr-o data, cuvintele ii iesisera pe gura fara sa doreasca acest lucru: - Dar nu are nimeni numarul 419, zau asa? Multe dintre priviri se intorsesera amuzate spre ea, obrajii rozaliei incepand sa-i ia foc, noroc ca acestia se aflau in intunecimea mastii. Se aseza descurajata pe un scaun, oftand din cand in cand. Dar dintr-o data doua maini ii acoperisera ochii. Prima data se speriase destul de tare, insa ceva ii spunea ca aceasta ar putea fi persoana pe care o astepta. Vocea lui joasa incepu sa-i dea fiori, in timp ce rasuflarea calda ii batea in ureche: - Tu nu esti Karin, parul tau e mult prea frumos ca sa poata fi al ei. Ahh ce bine, te-am gasit! Stii de cand te caut, scumpa mea?
Tanarul o intoarse spre el ca sa o poata privi mai bine. Ii intinse bratul politicos, facandu-i semn sa mearga spre ringul de dans. Manuta ei tremuranda il apuca neindemanatica, simtind parca, cum inima ii explodeaza din cauza sentimentelor. Acest baiat galant, cu ochi negri, patrunzatori si parul ca pana unui corb o fermecase, in timp ce costumul alb catifelat ii ascundea muschii si corpul bine lucrat.
Muzica duioasa si licarul dulce al luminilor ii faceau pe tineri sa pluteasca. Pasii lui usori si regulati ii dadeau impresia ca el este un print, dintr-un tinut indepartat. Se simtea ca o tanara copila care se indragosteste pentru prima data. Mainile ferme ii cuprindeau talia, in timp ce ea se impleticise gingas de gatul lui, nemaivrand, parca sa-i dea drumul. Din cand in cand, o mai invartea in piruiete mici, dar imediat o retragea, din nou la pieptul lui, zburand in continuare, in dansul lor haotic. Rasetul cristalin si vorbele dulci ii faceau sa creada ca ei sunt singurii oameni din apropiere. Nimeni, dar absolut nimeni nu mai putea sa ii desparta. Acum ca s-au intalnit vor ramane impreuna pe veci.
Simtind ca fluturasii din stomac mai, mai ca vroiau sa evadeze, Sakura a hotarat ca mai bine ar lua o gura de aer. Balconul alb, facut parca din marmura si piatra le dadea senzatia ca acesta intalnire este un vis imposibil de realizat. Stateau amandoi, unul in fata celuilalt si se priveau printre crapaturile mastilor, care chiar daca la inceput erau un zid de protectie impotriva emotiilor, acum devenisera o piedica in calea dragostei lor. Nemaiavand rabdare, rozalia isi ridica mainile la nivelui fetei lui, pentru a putea sa i-o dea jos.
In momentul cand ii descoperise splendoarea chipului ramasese inlemnita. Buzele lui fine arcuite intr-un zambet o innebuneau. Nu credea vreodata, ca ea ar putea intalni o asemenea persoana. Niciodata norocul nu a urmarit-o, sau macar sa ii fi dat o sansa spre iubire. Dar dintr-o data, observa cum masca ii disparuse si ei de pe fata. Acum Sasuke era cel uimit. Frumusetea pura a fetei albe ca spuma laptelui, i se parea angelica.
- Doamne, cat esti de frumoasa!
Nu putea sa nege ceea ce simtea, se indragostise nebuneste, de o straina, care prin simpla ei prezenta, prin miscarea fermecata a corpului micut, reusise sa ii fure inima. Isi apropie cu sfiala buzele de ale ei, asteptand sa-i vada reactia. Rozaliei ii era frica, acesta ar fi fost primul ei sarut. Se intreba oare cum va fi si ce simti in momentul in care il primesti? Daca greseste si nu o face cum trebuie? Tremura pana la incheieturi, insa mana lui fina ii daduse incredere. Contactul dintre buzele lor fusese plin de pasiune, parca se simtea scanteia ce aprinsese focul iubirii eterne.
Era prima data cand cei doi simteau o asemenea vibratie, dragoste si totul s-a intamplat sub privirile blande ale Sfantului Valentin.
Ultima editare efectuata de catre (='.'=) K∂ttÿ∂ (='.'=) in Dum Feb 12, 2012 5:47 pm, editata de 3 ori |
|  | | Licuu` Membru cu Vechime

Sex: Varsta: 14
Nr. mesaje: 2006
Data de inscriere: 11/06/2011
Stare de spirit: Forever happy!! >.<
 | Subiect: Re: Concurs 2012 Valentine's day Vin Feb 10, 2012 10:52 pm | |
| Harta spre iubire
Ma trezesc lenesa din pat si ma duc alene spre calendar. Era 14 febroarie. Vaai ce bine... Off, ziua indragistitilor. Niciodata nu am inteles de ce este acesta zi atat de speciala. Pentru ca atunci oamenii isi impartasesc sentimentele? Ori pentu ca este momentul perfect sa distrugi inima ciuva? Acest lucru se intampla in fiecare zi. In fiecare zi oamenii iubesc, sau isi spun ca vor sa se desparta. Si de ce acesta zi? De ce 14 februarie? Ce, oamenii au inchis ochii si au pus degetul pe una din zilele anului la nimereala? Nu are nici o logica. Mie mi se pare ca acesta ‘‘sarbatoare’’, daca pot sa ii spun asa, este existenta doar pentru ca oamenii nu mai aveau ce sarbatori sa inventeze. Nu e nimic special.
Sunt intrerupta din gandire de vocea mamei care striga sa ma grabesc. Eu ma imbrac repede cu o pereche de blugi negri si cu o camasa alba cu o floare neagra intr-un colt al ei. Ma duc repede jos in bucatarie, o salut pe mama si ma indrept repede spre scoala. Pe drum vedeam persoane cu baloane de vanzare in forma de inima, sau cu pliante cu un bal, sau ce-o fi fost el. Iar, spre surprinderea mea, fetele chiar erau interesate de acel bal si baietii le cumparau iubitelor lor baloanele acelea. Oamenilor, nu puateati face acest lucru si acum o saptamana? De ce azi? Of, mai am putin si innebunesc. Insa, nu bag in seama si imi continui drumul.
Ajunsa la scoala ma indrept spre clasa mea. Nu voiam sa intru. In fiecare an e la fel: baietii vin la mine si tot imi dau scrisori si daca sunt prea timizi mi le lasa in banca. Dar sunt sigura ca nu ma plac cu adevarat. Ce sa faca si ‘‘bietii’’ de ei daca se plictisesc? Oricum, nu am de ales. Apas cu sfiala pe clanta si intru in casa. Cativa baieti se indreapta spre mine, dar nu ii bag in seama. Ma duc linistita la banca mea, unde vad tot felul de scrisori. Alina, cea care stie tot ce se intampla prin clasa, vine cu o fata curioasa la mine si incepe sa im spuna de la cine am primit scrisorile, in timp ce eu le punea una cate una pe banca din spatele meu.
- Aceasta e de la Vlad, iar asta de la Matei, de la Codrin, de la Andrei... - Iar acesta de la cine este, ah? Spun eu la o scrisoare ce imi placea mai mult ca celelalte, care semana cu o harta. - Amm... Nu stiu. - Cum, nu stii? Spun eu si mai mirata. Firar, acum si-a gasit si ea sa nu stie de la cine este scrisoarea.
Ma asez trista in banca si deschid scrisoarea. Ce ma uimea cel mai mult era faptul ca nu scria nici un cuvant. Erau doar cateva desene si linii punctate intre ele. O harta nu? Surad putin si observ ca profesoara a intrat in clasa. Nici nu o observ, eu eram ocupata cu acea harta. Of, daca voia sa mi-o dea acum cateva luni? Chiar trebuia sa astepte pana acum? Si revenim la aceeasi poveste. Dar nu vreau sa o iau de la capat. Ma uit atenta in jur, ma gandesc cine ar fi atat de creativ incat sa faca o harta. Privirea mea este oprita de un baiat pe care il plac de doi an. El e Dragos. Ere parul brunet si ochii albastri. Are o personalitare rece, dar eu il plac si asa, dar nu inteleg de ce.
Asa au trecut orele, uitandu-ma la acea harta. Chiar cand s-au terminat, am iesit in curtea scolii, indreptandu-ma spre un copac imens. Este copacul clasei noastre. Este undeva intr-un colt al curtii. Mereu mergeam acolo in pause sau la sfarsit de an. Era special pentru noi. Sper ca el este. La inceput am crezut ca e un nor cu doua linii ce cadeau din el. Dar dupa m-am gandit ca ar fi acel copac.
Ajung acolo, ma uit atenta pe bucata de hartie arsa pe margini. Erau desenati patru urme de pasi in fata. Fac si eu acelasi lucru, dupa fac inca sase pasi la stanga. Mai trebuia doar inca cinci pasi in spate. Unu, doi, trei... Dar la al patru-lea ma ciocnesc cu un copac. Firar! Oricum, ma uit din nou pe harta si era desenat un cerc cu un patrat in interiorul lui. Ma uit mai bine pe trunchiul copacului si vad un fel de usa un forma de cerc, sculptata in scoarta acestuia. Incerc sa deschid acea usita. Reusesc si vad o scrisoare. Ma intrebam de la cine puteam fi. O deschid repede si incep sa o citesc. Zicea sa ma duc la restaurantul Noir.
Pornesc spre drum bucuroasa si cand mai avem putin pana la reustaurant si nu imi vine sa cred pe cine vad in fata ea. Era chiar Razvan. Oo, nu, nu zi ca el mi-a trimis acea scroare-harta. Acesta ma intreaba daca imi place surpriza. Nici macar nu il bag in seama. Eram prea surprinsa si trista.
Ma indrept spre restaurant bosumflata. Nu imi vine sa cred. Pentru o secumda chiar am crezut ca basmele devin realitate. Am crezut ca baiatul pe care il plac de doi ani imi va scrie o scrisoare si ma va iubi. Ah, Dragos, de ce tu? De ce eu?
Inainte sa imi dau seama am ajuns la Noir si ma asez la o masa, tinandu-mi capul in maini. Deodata o mana ma prinde de picior si scoate un sunet ciudat. Eu incep sa tip din toate rasputerile mele si ii dau o palma celui ce era sub masa. Insa cand observ ca cel de sub masa era chiar Dragos, fac ochii cat cepele. El imi spune ‘‘Surpriza!’’ destul de incet, in timp ce isi masa obrazul inrosit.
- Oh, scuze, sper ca nu te-am lovit tare. Dar, de ce esti aici?! spun foarte uimita. - Amm... Voiam sa iti spun de mult timp, dar am asteptat aceasta zi speciala... Eu, eu te iubesc! Spune Dragos si ma imbratiseaza.
‘‘Zi sperciala’’ ? Serios? Off, dar totusi acesta este parerea lui. Insa, cu toate cele intamplate, acum mi-am dat seama ca unii oameni chiar cred acesta zi una foarte speciala, cand isi marturisesc sentimentele fata unul de altul. Iar pentru ca mie nu mi se pare asa, nu trebuie sa ii condamn.
Dar bine ca unul dintre noi are mai mult curaj. Imi iau si eu inima in dinti il imbratisez si eu si ii spun destul de firaf un mic ‘‘Te iubesc!’’. Hmm, se pare ca unele basme chiar devin relitate. Ne despartim din imbratisare si ne uitam unul la altul. Nu mai stiam ce sa zic. Eram blocata. Era o liniste sumbra, pana cand Dragos sparge tacerea.
- C-chiar ma placi? - Eu da... Dar tu? Chiar e posibil asa ceva? Esti atat de rece, de parca nu ai avea sentimente. - Esti o fata speciala, nu stiu cum, sau de ce m-am indragistit de tine, dar sunt sigur ca te plac.
In acel moment el se apropie de mine, mai mult si mai mult, pana cand buzele noastre se lipesc intr-un sarut pasionel, unic, pe care sigur nu il voi uita niciodata. Pana la urma, ma bucur ca am gasit acesta harta spre iubire.
|
|  | | Layla Administrator

Localizare: Like a movie scene, in the swetest dream, I've pictured us together!
Hobbyuri: Am nevoie de zâmbete, îmbrăţişări, ciocolată, filme bune, răbdare şi multe alte lucruri de genul ăsta.
 | Subiect: Re: Concurs 2012 Valentine's day Sam Feb 11, 2012 5:44 pm | |
| Bun pai eu sper ca s-au postat toate povestile..acum..asteptam notele juriului! ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ >Tomorrow ღ Today ღ Someday> Love is a feeling, Quench my desire, Give it when I want it, Takin` me higher |
|  | | Crystal Administrator

Localizare: Somewhere between dreams and reality.
Nr. mesaje: 4205
Data de inscriere: 10/11/2010
 | Subiect: Re: Concurs 2012 Valentine's day Sam Feb 11, 2012 5:49 pm | |
| Pentru inceput, vreau sa spun ca cel mai mult am punctat ideea si respectarea temei. Sincera sa fiu, ma asteptam la niste compuneri mult mai originale din partea voastra. Oricum, asta nu inseamna ca nu sunt si exceptii. Si notele:
♥Deyutza♥
Titlul este frumos si sugestiv, desi nu este original… Ideea este frumoasa si imi place ca te-ai axat pe iubirea celor doi, pe evolutia ei in timp. Descriere ai, insa nu destula. Mi-as fi dorit sa te axezi si mai mult pe sentimentele personajelor, sa le simt si mai profund dragostea ce i-a unit pe veci. Dialogul mi se pare mult prea mult pentru o compunere si uneori este sec. Greseli de ortografie: “febroarie” – februarie (greseala asta o ai de mai multe ori) “spicul ierbi” – spicul ierbii “batransa” – batrana “uitei” – uite-i “distracti” – distractii “sa fi” – sa fii “cupinse” – cuprinse “chair” – chiar “magazi” – magazine “ia spus” – i-a spus “deschidel” – deschide-l “trandafiri rosi” – trandafiri rosii “ia facut” – i-a facut “nima” – inima “sa fi” – sa fii “cenusi” - cenusii Ai unele repetitii destul de deranjante, cum ar fi: “Cei doi porumbei stateau pe aceasi banca. Banca care”. Mi-as fi dorit sa imparti compunerea in fragmente mai lungi, nu sa dai “enter” la 2 fraze… Actiunea nu este grabita, ci decurge destul de lent. Sunt locuri unde ai uitat sa pui virgula. Spre exemplu: “ochii ii erau patrunzatori dar blanzi” - ochii ii erau patrunzatori, dar blanzi Uneori nu ai inceput propozitia cu litera mare sau nu ai pus semnele de punctuatie cum trebuia. Dupa ce termini ce ai de spus, pui semnul de punctuatie corespunzator, dai “space” si abia dupa continui. Nota mea pentru tine este 6.
♥ Şhaggy.
Titlul este deosebit si destul de atractiv. Ideea mi se pare chiar originala si imi place cum ai dezvoltat-o, desi mi s-a parut ai cam tras de timp. Nu vad ce rost avea sa spui ca s-a spalat pe dinti, ca si-a luat pachetul si a plecat… Intr-o compunere pentru Sfantul Valentin, asta da destul de rau. Descrierea este destul de frumoasa si ampla si imi place ca predomina cea sentimentala. Ai multe replici seci, ce ai fi putut sa le scoti sau sa le incluzi in naratiune. Greseli de ortografie: “păra”- părea “mersii” – mersi “ca nebuni” – ca nebunii “Valetntinc” – Valentin “roşcare” - roşcate “închită” – înghită “negheza” – necheza “peipt” – piept “fieori” – fiori “vi” – vii “tremurân-dă” - tremurândă “saşe”- şase “nimci”- nimic “gingaşe”- gingaşă Felicitari pentru diacritice! Chiar le apreciez. Nu imi place ca ai dat “enter” aproape dupa fiecare fraza. Se vede urat, sincer. Actiunea a decurs normal. Nici foarte lent, dar nici nu pot spune ca ai grabit-o. Nota mea pentru tine este 8,5.
☆♥Я◊sЄ♥☆
Titlul nu stiu cat se potriveste totusi. Cand l-am citit, m-am gandit la ceva mai sadic. Eventual o crima sau mai stiu eu ce… Ideea imi place si cel mai mult conteaza ca ai respectat tema. Descrierea este superba. Este detaliata si am putut sa simt fiecare emotie a personajelor. Dialogul nu este sec si l-ai folosit cand era nevoie de el. Greseli de tastare: “note muzica” – note musicale “firnă” – firmă Vreau sa te felicit pentru diacritice. Conteaza ca le-ai folosit, pentru ca iti scot in evidenta munca. Actiunea a decurs lent si nu ai trecut de la o idee la alta. Nota mea pentru tine este 9,5.
(='.'=) K∂ttÿ∂ (='.'=)
Titlul chiar imi place si este destul de original. Ideea este chiar draguta si ma bucur ca ai respectat tema. Descrierea este frumoasa si predomina cea sentimentala, iar dialogul nu este lung. Greseli de ortografie: “doaresc” – doresc “entuziasmul si simtul umorului (…) le faceau pe tinere sa se simta vioaie” - entuziasmul si simtul umorului (…) le faceau pe tinere sa se simta vioi (ele sunt vioi, nu vioaie) “beculete colorate, ce luceau zglobiu” - beculete colorate, ce luceau zglobii (beculetele luceau zglobii) “asam” – asa “de colo colo” – de colo-colo “acesta intalnire” – aceasta intalnire Actiunea decurge asa cum trebuie. Nu ai trecut de la o idee la alta si asta e foarte bine. Uneori ai uitat sa pui virgula cand era nevoie de ea (“Totusi magia si” – Totusi, magia si dragostea) sau ai folosit-o cand chiar nu trebuia (Nu se pune virgula niciodata intre subiect si predicat! “Portile mari si aurii, inghiteau” - Portile mari si aurii inghiteau. Ai facut greseala asta de mai multe ori) Nota mea pentru tine este 9.
Licuu’
Titlul este frumos, insa, atunci cand l-am citit prima oara, mi-am inchipuit ceva mai original. Ideea mi se pare destul de banala. Este draguta, dar nimic iesit din comun. In orice caz, ma bucur ca ai respectat tema. Descriere ai si nu prea. Mi-ar fi placut sa te axezi mai mult pe sentimentele personajelor. Dialogul nu pot spune ca e foarte lung, insa este sec. Greseli de ortografie: “puateati” – puteati “doi an” – doi ani “ere” – are “pause” – pause “Erau desenati patru urme de pasi” - Erau desenate patru urme de pasi “scroare-harta” – scrisoare-harta “secumda” – secunda “firaf” – firav “relitate” – realitate “pasionel” – pasional Actiunea este grabita. Daca ai fi avut mai multa descriere sentimentala, ar fi fost mult mai lenta, ceea ce este indicat. Uneori ai utat sa pui virgula cand era nevoie de ea (“O harta nu?” – O harta, nu?). Dupa o interjectie se pune virgula (“Vaai ce bine” – Vaai, ce bine). Nota mea pentru tine este 7.
Acestea au fost notele din partea mea. Felicitari tuturor participantelor si succes in continuare! 
☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ 
So how can you tell me you’re lonely And say that for you the Sun doesn’t shine? Let me take you by the hand and lead you through the streets of London, ‘Cause I’ll show you something to make you change your mind.
My life > My soul > My inspiration
|
|  | | Choco :) Scriitor forum

Sex: Varsta: 14
Localizare: In a strange place where you become blind.
Nr. mesaje: 9526
Data de inscriere: 07/04/2011
 | Subiect: Re: Concurs 2012 Valentine's day Sam Feb 11, 2012 6:32 pm | |
|
♥Deyutza♥:
Descriere: ai avut si nu prea ai avut. As fi vrut sa vad ca dezvolti mai mult aceasta idee care mi s-a parut chiar interesanta. Adica sa ii faci pe ei batrani care isi povestesc amintirile romantice din trecut chiar mi se pare o idee sclipitoare, insa nu ai dezvoltat destul subiectul. Cand am citit primele randuri ma gandeam ca va fi ceva in genul melodiei “The one that got away” de K.P., insa nu prea a fost asa. Puteai sa pui accent pe anumite aspecte mai importante si sa lasi detaliile nu foarte semnificative deoparte. Limbajul a fost de asemenea ok, insa mi-ar fi placut sa folosesti mai multe figuri de stil si expresii care sa imbogateasca continutul acestui capitol.
Actiune: a fost oarecum grabita, deoarece ai trecut de la un Flashback la altul fara a da prea multe detalii. Din nou, aici puteai descrie mult si astfel nu mai parea grabit. In orice caz, in mare arte este ok.
Dialog: ai avut cateva replici ce nu mi s-au parut seci si pe care le-ai plasat unde trebuia.
Idee: cum ti-am spus si mai sus mi se pare foarte frumoasa ideea ca ei sa fie batrano si sa isi aduca aminte de vremurile din tinerete, insa trebuia sa o dezvolti mai mult de atat. Ai potential, insa nu ti-l folosesti la maxim. Mie una mi s-a parut originala ideea ta. Ai respectat tema impusa, insa nu mi-ai provocat acei fiori. A fost o poveste de dragoste, insa parca ai fi respectat un anumit tipar.
Titlu: este destul de simplu si nu atrage prin continut, insa are in el o urma de mister ce te face sa vrei sa afli care este povestea ce contine acea iubire eterna. Are legatura cu textul, ceea ce e bine.
Estetica: capitolul este frumos asezat in pagina si citesc cu usurinta. Ai lasat rand liber intre paragrafe si asta da un aspect placut per amsamblu.
Greseli de tastare/ ortografie: ai avut 17 in total. Uneori ai omis sa mai pui virgula, iar alteoriai pus virgula in loc de punct.
Nota mea pentru tine este: 6.50.
♥ Şhaggy.:
Descriere: este foarte frumoasa si expresiva. Te pricepi sa redai sentimente din cele mai complicate prin cuvinte si apreciez asta. Ai descris fiecare aspect asa cum trebuie si te-ai incadrat in toate cerintele la acest capitol. Ai facut ca povestea ta sa capete si o latura magica si astfel ne-ai dus pe taramuri necunoscute. Mie una mi-a placut.
Actiune: nu a fost grabita si ai reusit sa punctezi fiecare actiune asa cum trebuie, fiecare gest pe care il faceau personajele. Descrierea a constituit marea parte a acestei povesti, insa si naratiunea a avut partea sa importanta pe care ai dezvoltat-o foarte bine. Bravo!
Dialog: ai avut cateva replivi care nu au fost deloc seci si pe care le-ai plasat acolo unde trebuia. Astfel ai mai indulcit pe ici si pe colo actiunea si ai lasat ca sentimentele sa fie exprimate si prin cuvinte.
Idee: este neobisnuita si cu adevarat originala. Nu am mai intalnit o asemenea idee pe undeva, asa ca pot spune ca este cu adevarat unica. Imi place cum ai dezvoltat-o si cum s-a sfarsit. Ai respectat tema intru totul si mi-a placut mult faptul ca tu te-ai legat putin de mitologie. Ai transmis ideea ca orice specie sau orice creatura ai fi, iubirea este posibila oriunde.
Titlu: este foarte frumos si expresiv si este in directa legatura cu continutul povestii. Se face un rezumat ca sa zic asa al intregii povesti, este ca si esenta textului. Este misterios si te face sa te gandesti la foarte multe lucruri.
Estetica: capitolul este frumos asezat in pagina si imi este foarte usor de citit. De asemenea este de remarcat faptul ca ai scris cu diacritice, ceea ce nu este chiar usor si ai nevoie de rabdare pentru a face asta.
Greseli de tastare/ ortografie: ai avut 21 de greseli, insa unele au fost si din cauza ca ai inversat diacriticile. Mai multa atentie pe viitor. Si inca ceva: nu mai face unele enunturi atat de lungi. La un moment dat te pierzi in explicatii si uiti adevaratul scop al propozitiei/ frazei. Nu mai stii care era ideea principala si in calitate de cititor te pierzi.
Nota mea pentru tine este: 9.
☆♥Я◊sЄ♥☆:
Descriere: imi place si este foarte frumoasa. Ai un stil interesant de a descrie lucrurile si un limbaj foarte frumos. Imi place cum imbini cuvintele si figurile de stil pe care le folosesti prefac fiecare detaliu considerat nesemnificativ intr-un lucru foarte important.
Actiune: nu mi se pare grabita, ci din contra este chiar bine structurata si decirge asa cum trebuie. Cu ajutorul descrierii se face o trecere lenta de la o situatie la alta, de la un aspect la altul.
Dialog: ai unele replici, insa nu mi se par seci si nu fac decat sa indulceasca actiunea. Le-ai plasat acolo unde trebuia, unde era nevoie de acestea.
Idee: nu este dintre cele mai originale, insa felul in care o dezvolti o face unica. La inceput tristetea era in prim plan, insa dupa aceea revenit iubierea aceea adevarata si adarul a iesit la iveala. Ma bucur ca totul s-a sfarsit cu bine si imi place felul in care ti-ai incheiat povestea. Tema a fost respectata si chiar s-a simtit acea caldura de la final, insa inceputul a fost putin cam trist. In orice caz mi-a placut.
Titlu: imi place, insa ma gandeam la ceva care sa reflecte mai mult sfasitul decat cuprinsul. Mi-ar fi placut sa spui ca dragostea renaste din nou sau ceva care sa inspire starea de bine din final, acel optimism. Oricum, este frumos si misterios si te duce cu gandul departe.
Estetica: capitolul este frumos asezat in pagina si pot citi cu usurinta. Si tu ai folosit diacritice si nu te-ai incurcat in ele. Chiar ai avut rabdare sa ai grija ca la fiecare cuvant sa pui caciulite sau sedile, iar faptul ca nu ai gresit niciun cuvant de acest gen chiar m-a impresionat. Felicitari!
Greseli de tastare/ ortografie: ai avut 5 greseli, ceea ce inseamna ca ti-ai redactat capitolul cu atentie. Ma bucur ca de aceasta data nu au mai fost atat de multe greselute.
Nota mea pentru tine este: 9.40.
(='.'=) K∂ttÿ∂ (='.'=):
Descriere: mi-a placut mult felul in care ai descris sentimentele personajelor, chiar m-ai facut sa cred ca sunt in acea sala imensa si toti cei din jurul meu aveau masti si dansau. Mi-a placut povestea in sine si mai ales faptul ca ai conturat ideea intr-un mod special, ai reusit sa faci sa prinda contur in mintea mea, i-ai dat viata. Limbajul pe care l-ai utilizat este frumos, kiar figurile de stil au ilustrat si mai bine acea imagine de basm care a dominat in ansamblu.
Actiune: nu este grabita si fiecare element a fost creionat asa cum trebuia. Actiunile se desfasoara lent pe un fir narativ bine construit, iar trecerea de la o situatie la alta este lenta.
Dialog: au fost doua replici care efectiv m-au facut sa zambesc. Amandoua sunt rostite cu o naivitate iesita din comun, iar sinceritatea de care dau dovada personajele este pur si simplu uimitoare.
Idee: mi se pare foarte frumoasa ideea, mai ales ca ai introdus elementul care face totul mai misterios si anume masca. Faptul ca nu a fost un bal ca oricare altul a facut totul mai frumos si mai special. De asemenea ai respectat tema impusa, ceea ce mi-a placut mult.
Titlu: chiar este frumos si atrage cititorul prin faptul ca este misterios si te duce cu gandul departe. Face legatura cu continul textului ceea ce este bine.
Estetica: capitolul este frumos asezat in pagina si am citit cu usurinta.
Greseli de tastare/ ortografie: am vazut doar vreo 5, sper ca nu am ratat niciuna. Ma bucur ca ai fost atenta cand ti-ai redactat capitolul.
Nota mea pentru tine este: 9.50.
Licuu`:
Descriere: imi place cum ai descris, desi mi-ar fi placut sa dezvolti mai mult ideea. Chiar a fost interesant, insa as fi vrut sa fie mai mult mister, mai multe surprize. Adica pot spune ca biletul cu harta este foarte ingenios si chiar ai avut acea sclipire, insa puteai sa descrii atat de multe aspecte si situatii, incat am ramas putin dezamagita dupa ce ti-am citit povestea.
Actiune: nu mi se pare grabita, desi dupa parerea mea daca mai adaugai descriere ar fi iesit mult mai bine. In orice caz, mi-a placut mult ca nu ai grabit lucrurile, ci le-ai lasat sa se desfasoare lent.
Dialog: ai avut cateva replici cam scurte ce-i drept, insa nu mi s-au parut seci. Le-ai pus acolo unde trebuia.
Idee: dupa cum am specificat si mai sus chiar mi-a placut ideea cu harta si toate cele, insa chiar mi-as fi sdorit sa o dezvolti mai mult. Ai fi avut atatea de spus, insa te-ai rezumat doar la a relata cele cateva episoade importante. Ai respectat tema, ceea ce este bine, insa as fi vrut sa punctezi mai mult ideea de dragoste si sentimentele ce reies din unele secvente.
Titlu: este simplu, insa atrage cititorul. Are legatura cu continutul povestii tale ceea ce este bine.
Estetica: capitolul a fost frumos asezat in pagina si am citit cu usurinta.
Greseli de tastare/ ortografie: ai avut 10, deci ai scris capitolul cu destul de multa atentie sau l-ai editat dupa aceea. In orice caz este bine, insa se putea si mai bine.,
Nota mea pentru tine este: 8.
Acestea sunt notele din partea mea. Sper sa nu se supere nimeni. Oricum, ati muncit pentru aceste povesti, asa ca fiti mandre. Mie mi-au placut toate. V-am pupacit dulce. 
choco^^
|
|  | | BuBuLiNa~BuLiNuTa~RoZ Administrator

Sex: Varsta: 17
Localizare: Intotdeauna alaturi de tine.
Nr. mesaje: 3525
Data de inscriere: 20/12/2010
Hobbyuri: Fic-urile, forumul, chat-ul, Adelina=)) nah .. sunt multe (A)
Stare de spirit: ~ Fericita din cauza ta ~
 | Subiect: Re: Concurs 2012 Valentine's day Dum Feb 12, 2012 3:17 pm | |
| Miau miau !
Pai, era timpul sa vin si eu cu notele si imi cer iertare ca vin asa de tarziu. Eu nu am sa mai spun ce greseli de tastare a-ti avut. Consider ca numai e nevoie din moment ce Crys si Choco au facut asta. Pai, sa vedem..
♥Deyutza♥ ~ Iubirea eterna
1. Titlul- Nu este cel mai original titlu pe care l-ai fi putut gasii. Insa acum nu stiu ce sa spun, pentru ca este un titlu care desi nu este destul de atractiv, exprima multe. Insa este cam banal, cum am sp, puteai gasi ceva mult mai original.
2. Ideea- Ideea in sine este draguta. Mi-ar fi placut ceva mult mai original.
3. Descrierea- Ai avut descriere, dar as fi vrut sa te axezi mult mai mult pe sentimentele personajelor. Nu pot spune ca nu ai avut deloc, insa ai avut mai mult descrierea care nu trebuia. Nu ai dezvoltat foarte mult..
4. Dialogul- Din punctul meu de vedere, dialogul este mult prea mult si sec. Ai fi putut sa descrii sentimentele mult mai mult, in acest fel nu ai fi avut nevoie de atata dialog. Ar fi aratat mult mai bine.
5. Actiunea- Mie mi s-a parut cam grabita. Nu stiu de ce, dar mi s-a parut ca ai trecut de la o idee la alta foarte repede. Probabil lipsa descrierii. Ai grija, nu te grabi si invata sa dezvolti mult mai mult actiunea si descrierea.
6. Estetica- Nu imi place caci ai avut foarte multe Flash Back-uri. Adica, mi-ar fi placut ca povestea sa se desfasoare mai mult in prezent, cred eu ca despre asta era vorba, corect ? In plus, ai scris foarte putin si apoi gata..flash back. Sa zicem ca asezarea in pagina este destul de buna si aspectul destul de placut, as fi vrut mai mult..
Felicitari, nota mea pentru tine este 6.
♥ Şhaggy. ~ Oceanul destinului nostru
1. Titlul- Este foarte original si atractiv. Imi place mult, chiar am fost placut surprinsa.
2. Ideea- Imi place, pot spune ca este destul de originala desi mi-ar fi placut sa o dezvolti mai mult.
3. Descrierea- Ai avut descriere desi deseori am fost plictisita. Cel putin la inceput pentru ca te-ai apucat sa descrii ce facea ea dimineata si sincer lucrurile astea sunt foarte plictisitoare si dau rau intr-o poveste de Valentine's day. Mi-ar fi placut sa te axezi mult mai mult pe sentimentele personajelor. Chiar daca ai redat sentimentele prin niste cuvinte foarte frumoase, ar fi fost bine sa descrii. Na, asta este parerea mea si totusi cred ca asa era bine caci de aceea este Valentine's day..
4. Dialogul- Ai avut prea mult dialog, sincer, chiar nu isi avea rostul. Da foarte rau atata dialog, ai fi putut sa descrii mult mai mult si era mai frumos.
5. Actiunea- Mi s-a parut ca ai tras de timp mult prea mult. Mai ales prima parte in care spuneai ca ea merge la toaleta, ca sa imbraca si nu stiu ce. Mi-ar fi placut sa dezvolti, da, insa intr-un alt mod..nu am simtit ca as fi fost acolo..
6. Estetica- E destul de bine. Mi-ar fi placut sa nu dai enter la fiecare propozitie. In rest e un aspect destul de placut si frumos. Mi-au placut diacriticile desi ai avut greseli cu ele, daca intelegi ce vreau sa sp..schimbau sensul cuvintelor. Ai greseli de tastare, ar fi trebuit sa fi mai atenta sau sa corectezi mai bine.
Felicitari, nota mea pentru tine este 8.
☆♥Я◊sЄ♥☆ ~ Amor insangerat
1. Titlul- Nu prea cred ca se potriveste prea mult cu continutul povestii, desi este frumos. Nu cred ca exista o legatura foarte stransa, cred ca asta a fost singura ta greseala..
2. Ideea- Imi place foarte mult, este originala si frumoasa in sine. Ai dezvoltat-o bine.
3. Descrierea- Imi place descrierea, chiar am simtit sentimentele. Imi place cum reusesti sa le redai dar in special ca te-ai axat pe sentimentele personajelor, si nu pe alte lucruri.
4. Dialogul- Nu este deloc lung si sec. L-ai adaugat cand a fost nevoie de el, felicitari pentru asta.
5. Actiunea- Nu ai grabit ideile si nu ai trecut de la una la alta. Bun, asa si trebuia.
6. Estetica- Imi place estetica, asezarea in pagina este frumoasa. La fel si aspectul. Si imi place ca ai folosit diacritice.
Nota mea pentru tine este 9,5 ! Felicitari scumpoo:x 
(='.'=) K∂ttÿ∂ (='.'=) ~ Sentimente ascunse sub o masca
1. Titlul- Este frumos si mi se pare destul de original si expresiv.
2. Ideea- Imi place ideea, mai ales cum ai reusit sa o dezvolti. Oricum stim deja ca tu esti foarte originala.
3. Descrierea- Mi-a placut cum ai descris, nu e ceva nou la tine ca stii cum sa redai sentimentele. Am simtit fiecare emotie, asta este foarte bine. Mi-a placut ca ai pus accent pe sentimente si nu pe alte lucruri insignificative.
4. Dialogul- Dialogul nu a fost deloc lung si sec, l-ai adaugat cand trebuia si asta a fost foarte important.
5. Actiunea- Mi-a placut ca nu ai trecut de la o idee la alta, ai mers lent si ai stiut sa descrii si sa dezvolti actiunea. Felicitari.
6. Estetica- Pai, e bine la acest capitol. Ai un aspect placut si asezarea in pagina este destul de ok. Ai grija unde si cand pui virgulele.
Nota mea pentru tine este 9,2. Felicitari 
Licuu' ~ Harta spre iubire
1. Titlul- Titlul este frumos si original. Desi, am crezut ca este vorba despre ceva mai --> wow <--
2. Ideea- Mi se pare putin cam banala. Titlul a spus multe desi ideea lasa de dorit, nu spun ca nu este frumoasa. Dar cu un asemenea titlu, puteai face o idee de..
3. Descrierea- Ai dar nu ai. O ai pe cea care nu trebuie si sentimentele se lasa singure descoperite. Asta nu este deloc bine, caci doar prin cateva cuvinte noi nu avem de unde sa stim ce simte personajul. Ar fi trebuit sa descrii si sa pui accent pe sentimente.
4. Dialogul- Lung nu pot sp ca este, dar sec da. Nu l-ai adaugat cand a fost nevoie de el si e foarte, dar foarte sec.
5. Actiunea- Mi s-a parut grabita. Ar fi trebuit sa descrii mai mult si atunci alta era treaba. Asa se vede totul prea sec si nu mi se pare ca ai dezvoltat actiunea.
6. Estetica- Ai grija unde pui virgulele, ai aceasta greseala de mai multe ori si devine enervant.
Nota mea pentru tine este 7. Felicitari 
Pai, ce pot spune. Felicitari tuturor pentru munca depusa si pentru ceea ce a-ti scris. Fiecare poveste a fost frumoasa in felul ei. Sper sa nu va suparati pentru note, oricum nu a-ti avea de ce. Anul asta am fost generoasa fata de anul trecut  ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ |
|  | | meyryn Administrator

Localizare: Bulgarus
Nr. mesaje: 1317
Data de inscriere: 21/04/2010
Hobbyuri: mai multe
Stare de spirit: fara nici un chef
 | Subiect: Re: Concurs 2012 Valentine's day Dum Feb 12, 2012 5:29 pm | |
| ♥Deyutza♥-Iubirea eterna
Ei bine scumpo mie mi-a placut mult ideea ta si romantismul din poveste desi puteai sa pui mai multa descriere si la dialog sa ai grija de acum in colo pentru ca uneori tinzi sa il scri cam sec. Greseli de tastare ai avut destule. Of, am uitat de titlu, deci da, se putea si mai bine pentru ca cel ales de tine este putin...cam obisnuit. Sunt sigura ca poti mai bine si debea astept sa vad ce vei mai scrie.
Nota 6,25.
♥ Şhaggy.-Oceanul destinului nostru
Ai ales un titlul foarte frumos si chiar ma atras. La tine mi-a placut ca ai descris foarte frumos sentimentele personajelor, parca cand descri un sentiment in amanunte pare mai puternic decat atunci cand trantesti trei cuvinte si gata. Fgreseli de tastare ai avut si tu destule. Unele replici au fost seci insa te poti corecta in timp.
Nota 8,5.
☆♥Я◊sЄ♥☆-Amor insangerat
La tine titlul nu prea s-a potrivit, adica cand am citit titlul am simtit fiori pe sira spinari si ma gandeam deja la crime si mult sange insa nu a fost chiar asa. Te felicit pentru descriere, defapt te felicit pentru tot ^_@. Greseli de tastare ai avut cateva insa nu multe.
Nota 9,5.
(='.'=) K∂ttÿ∂ (='.'=)-Sentimente ascunse sub o masca
Titlulul este destul de dragutz si misterios . Ai respectat tema, ai descris foarte frumos totul, dialogul nu a fost deloc sec.....chiar mi-a placut idea. Ai cam pus virbule unde nu trebuia si eram cam ciudat cand citeam si nu ai facut asta doar o data ci de mai multe ori cea ce a fost putin cam uratel.
Nota 9,30.
Licuu’-Harta spre iubire
La tine am fost putin cam dezamagita deoarece titlul este foarte interesant insa poveste m-a cam lasat cu gura cascata si nu ma refer la asta in sensul bun. Inteleg ca poate ai avut multe idei si a trebuit sa grabesti putin actiunea insa nici chiar asa. Greseli de tastare ai avut si tu destule. Descrierea nu este tocmai punctul tau forte din cate vad si uneori ai adaugat dialog unde nu cred ca trebuia si astfel dialogul tau a fost cam ciudat si sec. Sper sa nu te superi pe mine si chiar sunt curioasa in privinta ta.
Nota 7,5.
Felicitari tuturor participantelor si sper sa nu se supere nimeni pe cea ce am spus. Felicitari inca o data. |
|  | | angelo_testardo Membru Debutant

Localizare: galati
Nr. mesaje: 813
Data de inscriere: 06/02/2011
Hobbyuri: belly dance/karate
Stare de spirit: Zambeste, maine poate fi mai rau!
 | Subiect: Re: Concurs 2012 Valentine's day Dum Feb 12, 2012 7:29 pm | |
| ♥Deyutza♥ (Iubire eterna)
1. Titlu: nu este cel mai original titlu pe care lai fi putut gasi, adica ma asteptam la mult mai mult. Este un titlu destul de banal, chiar daca se leaga de text si ideea lui. Ideea in principal e ca trebuie sa te joci cu anumite cuvinte in asa fel incat sa atraga din prima. 2. Ideea: Originalitatea aici era cea mai importanta. Intradevar ea ca idee e draguta dar din nou ne intoarcem la originalitate ceea ce conteaza foarte mult. 3. Descrierea: Parca ai fi vrut dar nu ceva de gen a fost. Adica cat de cat a fost dar nu foarte multa si nu teai prea axat pe sentimentele personajelor aproape deloc, aici ai mai fi avut de lucrat. 4. Dialog: Ei bine ai avut dialog intradevar dar a fost in exces si a fost foarte sec. Iar asta sa intamplat din cauza faptului ca nu ai descris sentimentele mai mult. 5. Actiune: Ma rezum la putine cuvinte, si anume a fost foarte grabita. Dezvolta mai mult descrierea pe viitor vei vedea cum lucruri precum dialogul si actiunea se vor corecta de la sine odata cu o descriere mai amanuntita 6. Estetica: Si aici mai era de lucrat. Adica asezarea in pagina e buna si apectul deasemenea…dar faptul cai folosit foarte mult frash back.ul tea dezavantajat si aici. Trebuia sa te axezi mai mult pe prezent
Nota mea pentru tine e : 6 FELICITARI!
♥ Şhaggy. (oceanul destinului nostru)
1. Titlu: Cu adevarat ceva original. Nu am ce comenta chiar mia placut 2. Idee: Pot spune ca intradevar este original. Miar fi placut sa poti scrie mult mai mult as fi citit non stop 3. Descriere: Ei bine ai avut numai ca in anumite locuri devenea putin plictisitoare. Mia placut cum ai descris sentimentele totusi adica teai folosit de tot ce era mai frumos. Deci in concluzie inafara de partea in care ai riscat sa dai in cealalta extrema adicaplictisitor, a fost bine. 4. Dialogul: Nu prea am reusit sai vad rostul avand in vedere cata descriere ai avut. Trebuia sa il mai comprimi putin 5. Actiunea: Teai intins atat de mult ca imi venea sa te sugrum. Degeaba ai o idee buna si o descriere si mai buna daca la actiune teai ‘’lalait’’ 6. Estetica: E destul de bine, doar ca randurile sunt putin cam greu de urmarit si ai avut greseli de tastare.
Nota mea pentru tine e: 8.50 FELICITARI!
☆♥Я◊sЄ♥☆ (Amor insangerat) 1. Titlul: Nu prea e potrivit pentru o poveste de dragobete si nici nu se prea potriveste cu continutul povestii. 2. Ideea: Radiaza originalitate si frumusete de la sine si cam atat. 3. Descrierea: Este extraordinara, imi place ca reusesc sa simt tot ceea ce e in sufletul personajelor tale si ca ai descris atat de bine sentimentele 4. Dialogul: Putin si bun, asta descrie cel mai bine dialogul tau. 5. Actiune: Deloc grabita, chiar foarte bine conturate ideile. Felicitari si aici. 6. Estetica: Asezarea in pagina e perfecta, ai folosit diacritice si nici greseli de tastare nam prea vazut.
Nota mea pentru tine e: 10 FELICITARI!
(='.'=) K∂ttÿ∂ (='.'=) (sentimente ascunse sub o masca)
1. Titlu: Destul de original si expresiv 2. Ideea: Imi place ideea. E destul de originala. Nu ma asteptam la mai putin. 3. Descrierea: Cum spuneam nu ma asteptam la mai putin de la tine adica sentimentele leai descris superb si ai avut tot ce a trebui acolo unde a trebuit 4. Dialogul: Nu a fost nici lung nici sec. Foarte bine 5. Actiunea: a fost asa cum trebuie. Nu ai grabit actiunea si ai mers usor dintro idee intralta 6. Estetica: ai grija la punctuatie pentru ca e foarte importanta.
Nota mea pentru tine e : 9.50 FELICITARI!
Licuu` (Harta spre iubire)
1. Titlul: Este original, dar totusi ma asteptam la mai mult dupa un asemenea titlu. 2. Ideea: Lasa de dorit. Trebuia sa ai acea sclipire din titlu sin in compozitie. 3. Descrie: Cand ai cand nai. Descrii exact ceea ce nu trebuie, sentimentele trebuie sa le ai in evidenta primele cand vine vorba de descriere: 4. Dialogul: Acum intra in alt capitol: scurt si sec 5. Actiunea: Foarte grabita. Nu esti la curse trebuie sa o iei usor si sa conturezi bine fiecare idee. 6. Estetica: La fel si tie o sati spun ca si lui (='.'=) K∂ttÿ∂ (='.'=) : Ai grija la punctuatie
Nota mea pentru tine e : 6.50 FELICITARI!
eu ca nimenea. mam intins si am analizat pana nam mai putut. felicitari tuturor oricum.
|

| Subiect: Re: Concurs 2012 Valentine's day Dum Feb 12, 2012 10:57 pm | |
| Deyutza: Titlul, desi este ceva simplu si nu foarte original , oglineste exact continutul si mesajul compunerii tale. Tema ai atins-o din toate punctele de vedere, chiar pot spune ca ai oglindit mai mult decat o specifica zi de Valentine’s day, facand-o ceva special pentru doua persoane.. Imi place ca te-ai axat pe evolutia iubiri si a relatiei lor in timp. As fi dorit sa vad o descriere a sentimentelor, mai profunda. Sa simt acea iubire debordanta, acea fericire cand persoana iubita iti spune anumite lucruri, fericirea unei cereri in casatorie. Mi-as fi dorit sa simt odata cu personajul. Desi a fost descriere nu indeajuns. Dialogul, a fost in unele cazuri sec, neavandu-si rostul. Putea fi inlocuit cu usurinta cu o descriere. Este o compunere de intinderi mici, deci dialogul nu trebuie sa fie foarte pronuntat. Actiunea initial mi s-a parut putin grabita probabil datorita si descrierii, O greseala ce mi-a atras atentia a fost : Febroarie- Februarie( am vazut-o de fiecare data si imi atragea atentia. Ai avut destul de multe greseli de tastare, ai omis uneori anumite semen de punctatie. Te-as sfatui in vitoe sa cauti sinonime pentru a nu face repetitii caci suna aiurea. Ideea imi place, mai ales ca ei sa fie batrani, sis a le oglindesti intreaga relatie, doar ca actiunea trebuia lasata mai usor. Asezarea in pagina a fost ok, si a fost usor de citit. Nota mea pentru tine este 6,5
♥ Şhaggy.:Titlul este frumos, si se potriveste perfect cu mesajul si continutul compunerii. Este special, si imi place. Ideea mi se pare originala, insa probabil as fi vrut sa vad un alt inceput, ce sa nu infatiseze totul asa de comun. Asta a fost modul tau de a ne baga pe noi in actiune, insa puteai sa tai anumite detalii, mancarea spalatul pe dinti.. Descrierea imi place in special ca ai descriere sentimentala, desi as fi dorit poate sa o vad mai mult inca de la inceput.. Dialogul mi se pare destul de mult, in unele momente sec. As fi dorit sa vad o naratiune, o descriere in locul lor. Ti-am spus, puteai sa ajungi mai repede la cei doi. Ma bucur si imi place ca ai scris cu diacritice. Astepctul capitolului este dragut, desi nu ma incanta ca ai dat enter asa de des. Trebuia sa faci paragrafe mai lungi.. Actiunea nu mi s-a parut grabita deloc pentru o compunere. Ai avut si greseli de tastare. Nota mea pentru tine este 8,5
☆♥Я◊sЄ♥☆: Titul mi se pare ca merge relative. Totula avut un final fericit, deci nu e chiar”insangerata” Tema ai respectat-o, iar ideea deasemenea imi place. Ai pus-o excellent in evident. Descrierea desemenea cum ne-ai obisnuit, superba. Am simtit emotiile persoanjelor, am trait dansul cu ele, am trait cerea in casatoria, pana si acea despartire. Dialogul s-a imbinat excellent cu descrierea. Nu a fost sec deloc, si a fost la locul lui, Greseli de tastare nu stiu daca am vazut mai mult de una. Am fost atat de absorbita de totul. Actiunea nu a fost deloc grabita, a fost exact cum trebuie sa fie. Imi place ca ai scris cu diacritice, iar asezarea in pagina este frumoasa. Nota mea pentru tine este:9,50
(='.'=) K∂ttÿ∂ (='.'=)- TItlul imi place si este in concordanta cu povestea. Tema deasemenea ai respectat-o, iar ideea cu un bal mascat unde tinerii isi intalnesc sufletul pereche ma incanta deasemenea, Descrierea e buna, si pot spune ca pe final am simtit si eu in acelasi timp cu personajele. DIalogul nu mi se pare prea mult si nici sec. E ok. Actiunea nu a fost fugarita, a decurs in ritmul ei normal. Ai avut si cateva greseli de tastare, si de punctuatie. Nota mea pentru tine este 9.
Licuu’: Titlul mi se pare destul de ok, sis a zicem ca are legatura cu povestirea. Ideea a fost frumusica, desi nimic iesit din comun. A fost ok. Tema ai respectat-o deasemenea ceea ce ma bucura. Descrierea a fost insa nu cea sentimental. Nu am simtit acea fericire cand persoana iubita isi marturiseste dragostea.. Dialogul a fost ok, nu fost prea mult, insa si acesta putin cam banal. Ai avut si greseli de punctuatie, deasemenea si de tastare. Nota mea pentru tine este:7
☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ >Tomorrow ღ Today ღ Someday> Love is a feeling, Quench my desire, Give it when I want it, Takin` me higher |

| Subiect: Re: Concurs 2012 Valentine's day Dum Feb 12, 2012 11:15 pm | |
| Locul I:☆♥Я◊sЄ♥☆:: 9,56, Locul II:(='.'=) K∂ttÿ∂ (='.'=)- 9,25 Locul III:♥ Şhaggy.: 8,5
Licuu’:7,16 Deyutza:6,20
☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ >Tomorrow ღ Today ღ Someday> Love is a feeling, Quench my desire, Give it when I want it, Takin` me higher |
|  | | ♥Deyutza♥ Membru forum

Localizare: In fata calculatorului
Nr. mesaje: 469
Data de inscriere: 22/12/2010
Stare de spirit: hmm...desprinsa de realitate ...dar totusi happy ^^
 | Subiect: Re: Concurs 2012 Valentine's day Dum Feb 12, 2012 11:43 pm | |
| Felicitari tuturor  ! Bravo rose  . Va multumesc pentru note  . |
|  | | | | Concurs 2012 Valentine's day | |
|
Subiecte similare |  |
|
| | Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |