|
♪Me Sophie, you?♪
5
5
1
| |
| Autor | Mesaj |
|---|
βðмb๏ηí¢ǻǻ Membru forum

Sex: Varsta: 13
Localizare: Somewhere in the sky
Nr. mesaje: 69
Data de inscriere: 07/02/2012
Stare de spirit: Laughing all the time
 | Subiect: ♪Me Sophie, you?♪ Mar Feb 07, 2012 8:28 pm | |
| Heey!
Eu sunt Sofia, capitala Bulgariei. Sunt nascuta pe 3 iulie si sunt racoaica, zodie de apa.
Am 13 ani cu ghinion, dar implinesc 14 peste putin timp. Sunt o persoana ceva mai sensibila, prietenoasa, cu caul in nori, dezordonata. Nu prea sunt eu persoana acea talentata, dar imi place sa imi mai ocup timpul scriind. Imi place de asemenea sa cant, desi vocea mea suna oribil. Iubesc vara, imi place sa ma simt libera si sa fie caaald. Imi place sa dorm, sa lenevesc in patutul meu moale si cald, cu o cana mare de ceiuc in mana. Imi place sa petrec timp, aici, pe forum, chiar daca pana acum nu am avut cont. De multe ori ma veti gasi ascultand muzica, imi place muzica House, Rap, Rock etc. etc. Imi plac limbile straine, romana, desenul, muzica, sportul si mai ales pauza. Nu plac stintele exacte.. eu le uraste pe ele. Imi ingradesc imaginatia mea bolnava.
Sunt o persoana taare copilaroasa. Inca mai am plusurile si papuselele de cand eram mica, si nu am de gand sa renunt la ele prea curand. Love chocolate! ^^ As manca non-stop asa ceva. Ma fascineaza legendele si superstitiile, poate pentru ca sunt o persoana asa de credula As vrea sa scriu un fic, dar la cat "talent" am eu.. cine stie ce iese. Dar probabil voi scrie cat de curand. Stau inntr-un orasel micut din Dambovita, la bloc.
Moama, cat am scris! ei, nu are nimic. Sper sa va placa de mine si de persoana mea!
|
|  | | ^‿^иλτт^‿^ Membru forum

Localizare: [ə٨̲̅٥̲̅٦̲̅]¡ή мү ßєđяσσм[ə٨̲̅٥̲̅٦̲̅]
Nr. mesaje: 224
Data de inscriere: 19/12/2011
Hobbyuri: handball,shopping
Stare de spirit: χ✖θвsεššєð κιℓ∂✖χ
 | Subiect: Re: ♪Me Sophie, you?♪ Mier Feb 08, 2012 8:17 pm | |
| |
|  | | βðмb๏ηí¢ǻǻ Membru forum

| Subiect: Re: ♪Me Sophie, you?♪ Mier Feb 08, 2012 9:55 pm | |
|
Hello, Naty!
Multumesc mult pentru primirea calduroasa.
Ciar ma bucur ca avem cateva lucruri in comun. Acum intrebarile:
1. Da, imi plac melodiile ei 2. Multe, dar in principal albastrul 3. Cutu` sweet 4. As vrea sa fie o surpriza, si oricum nu i-am pus la punct toate detaliile.
Te pup, zbye
|
|  | | Bella Moderator forum

Sex: Varsta: 15
Localizare: prin jur ...
Nr. mesaje: 1427
Data de inscriere: 09/01/2011
Hobbyuri: imi place sa ascult muzica , sa privesc norii , luna , stelele , sa ma plimb prin parc si multe altele
Stare de spirit: Visatoare, ca sa nu spun aeriana :))
 | Subiect: Re: ♪Me Sophie, you?♪ Mier Feb 08, 2012 11:19 pm | |
| Buna Sophie [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] , In primul rand bine ai venit pe forum! Sper sa ta-ti faci cati mai multi prieteni si sa te distrezi alaturi de noi. N-ai de ce sa-ti faci griji in legatura cu fic-urile. Nimeni nu se naste invatat. Ia-te repede de scris ca sa ne poti arata si noua cate putin din imaginatia ta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] . Intrebare .. Vrei sa fim prietene? Daca da, uite id meu [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] : dflory99 Ps: Imi place mult numele tau! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ *.:。✿ ßЄll∂ ✿.。.:▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] Adun in prund din florile de leac Miresma, frumusete si candoare Fierturi uitate la-nceput de veac In vraji neincapute in culoare▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ .:。✿ ßЄll∂ ✿.。.:▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ |
|  | | Layla Administrator

Localizare: Like a movie scene, in the swetest dream, I've pictured us together!
Nr. mesaje: 2049
Data de inscriere: 03/12/2010
Hobbyuri: Am nevoie de zâmbete, îmbrăţişări, ciocolată, filme bune, răbdare şi multe alte lucruri de genul ăsta.
Stare de spirit: I'm not that chained up little person still in love with you!
 | |  | | Elly. Membru Avansat

Sex: Varsta: 14
Localizare: Bucureşti. <3
Nr. mesaje: 1407
Data de inscriere: 25/11/2011
Stare de spirit: Nici cel mai bun machiaj nu are cum să-ţi schiţeze un zâmbet atunci când eşti trist..
 | Subiect: Re: ♪Me Sophie, you?♪ Joi Feb 09, 2012 8:18 pm | |
| |
|  | | Schizzophrenia. Membru Debutant

Localizare: Between heaven and hel.
Nr. mesaje: 718
Data de inscriere: 12/03/2011
Hobbyuri: Muzic is my life <3
Stare de spirit: Hakuna Matata -.-
 | Subiect: Re: ♪Me Sophie, you?♪ Joi Feb 09, 2012 8:58 pm | |
| Bun venit pe forum dear ^^ Sa te distrezi si sa-ti faci multi prieteni >:D<
In "mica" ta descriere m-am regasit si eu. avem multe in comun. si eu ador ciocolata, imi iubesc patul si-mi place sa lenevesc ... pentru ca sunt inconjurata de lipsa de ocupatie -_-" albastrul ... minunata culoare. cu toate ca o ador nu am multe lucruri de acea nuanta x_x si cam atat. daca ai nevoie de mine id-ul meu este daianaandra hm, pai ma intrebam care este animeul tau preferat ? poate imi raspunzi si mie =]] si in legatura cu ficul ... poate nu o sa fie o capodopera din prima dar in timp te vei perfectioana. asa ca nu ai de ce sa-ti faci griji ^^
sper sa ne intelegem bine si inca o data, HAVE FUN !!!! asta-i cel mai important. |
|  | | Electra :3 Membru forum

Localizare: Tzara PufarinelOr xD
Nr. mesaje: 476
Data de inscriere: 11/09/2011
Hobbyuri: Esti minor! N`ai voie sa stii! XD
Stare de spirit: -->Good or Bad...Who cares? <33.
 | Subiect: Re: ♪Me Sophie, you?♪ Joi Feb 09, 2012 9:36 pm | |
| Buna, buna buna! :> Drga Sophiee iti urez bun venit! Esti "sofisticata" din cate vad! :> E bine, imi place cum te`ai prezentat. Eu sunt Delia insa`mi potii zice deLL. Ma bucur ca ai veit la noi si sper sa te distrezi! ^__^ Vad ca si tu ai "lenevita cronica" cum aii zic eu ca mine! =)))).Un lucru in comun , bine. Jucarii de plus? Interesant si eu am si le tin ca intr`o expozitie sus pe dulap! =))) Acum interogatoriuu (D) ! 1. Daca te`ai inscris acici, trebuie sa`ti placa anime`urile. Daca e asa care e favoritu`?;;) 2. Ce hobby ai? Sau ce`ti place sa faci in timpul liber? 3. Iti place limba engleza? Urasti matematica la fel de mult ca mine!?:))) Cam atat, daca mai ai nevoie de ceva ma gasesti la [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ^.^ Pa-Pa ! >;ddd< |

| Subiect: Re: ♪Me Sophie, you?♪ Vin Feb 10, 2012 6:24 pm | |
| Hello!
Am sa va iau pe rand, da?
Deci, Zummy, am foarte multe animeuri preferate, dar cred ca Naruto e favoritul. App de fic, am reusit si l-am postat^^
Acum, deLL
1) Narutoo =]] 2) Amm, pai sa scriu, sa desenez, sa cant, sa dorm... lenea mare 3) Place engleza, mate nooo
Va pup:* Zbye
|
|  | | Requiem Membru Debutant

Localizare: In coltul intunecat al propiei mintii...
Nr. mesaje: 789
Data de inscriere: 22/12/2011
Stare de spirit: Neutra
 | Subiect: Re: ♪Me Sophie, you?♪ Vin Feb 10, 2012 6:44 pm | |
| Buna Sophie DEci mi-am gasit surioara vitrega de leneveala.ADor sa dorm mai ales dimineata.De asemena imi place vara, caldura pasarile care zbor pe cer.Si mie imi plac povestile legendele si superstitiile. SPer sa ne imprietenim ...Si acum cateva intrebarele... 1.Culoarea ta favorita?A mea e verde smarald. 2.Iti plac filmele de groaza?Care e preferatul tau?Eu le ador preferatul meu e DEstinatie finala! 3.Ti-as mai pune intrebari dar cred ca te-am interogat destul .Pupici si o sa iti citesc ficul . |
|  | | xXMyrandaxx Incepator pe forum

Localizare: Acolo unde cauți , mă găsești....
Nr. mesaje: 42
Data de inscriere: 10/02/2012
Hobbyuri: Poi am multe hoobyuri , dar cel mai mult imi place sa desenez .
Stare de spirit: !!Mereu cu zâmbetul pe buze!!
 | Subiect: Re: ♪Me Sophie, you?♪ Vin Feb 10, 2012 6:51 pm | |
| Bună Sophie! Mă bucur că ni te alaturi , și eu sunt începătoare .  Sper că ne vom întelege bine!! Și să fim prietene , dacă vrei!! |

| Subiect: Re: ♪Me Sophie, you?♪ Vin Feb 10, 2012 6:54 pm | |
| Buna fetelor!
Ma bucur de cunostinta! Nomal ca vreu sa fim prietene Acum, sa raspund la intrebari
1) Albatru...iubesc culoarea asta 2) Da, le iubesc! Sunt genul meu preferat de filme. sincer sa-ti spun nu pot sa aleg un preferat. Am mai multe. Nu am vazut Destinatie finala, dar chiar m-ai facut curioasa, il vad in seara asta.
Zbye!
|
|  | | andras1060 Membru forum

Localizare: Arges
Nr. mesaje: 253
Data de inscriere: 21/12/2011
Stare de spirit: ஐ♣♪☼ ♦ღ☺ ۩¶√۩♥ஐ
 | Subiect: Re: ♪Me Sophie, you?♪ Vin Feb 10, 2012 6:58 pm | |
| Buna scumpo!!!!!!!!!!!!! Eu sunt Andra (cam evident, dar lasa) As vrea sa fim prietene deci daca si tu vrei id-ul meu de mess este : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Sa iti faci multi prieteni, te puuup |
|  | | kristen Membru forum

Sex: Varsta: 16
Localizare: somewhere
Nr. mesaje: 231
Data de inscriere: 09/10/2011
Hobbyuri: Job? Elevaaa
Stare de spirit: galagioasa :))
 | Subiect: Re: ♪Me Sophie, you?♪ Vin Feb 10, 2012 11:38 pm | |
| Hey, [b][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (Sofia)..Ma bucur ca te-ai inscris pe acest forum. Se pare ca avem cel putin un lucru in comun: muzica. Deci eu nu pot rezista fara. Ma duc cu Ipod-ul meu oriunde.Am auzit ca vrei sa faci un fic. De abia astept, presupun ca-ti plac animele. Si mie. UIte inca un lucru in comun. Si mie imi place foarte mult ciocolata. Deci, bine ai venit, succes, spor la inspiratie pentru viitorul fic, mai ales daca iti place sa scrii... si distractie placuta pe forum. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][/b] |
|  | | MissNobody Membru forum

Nr. mesaje: 68
Data de inscriere: 17/12/2011
 | Subiect: Re: ♪Me Sophie, you?♪ Lun Feb 13, 2012 12:02 am | |
| Yo ! Aici Death-chan ! ti-am citit micuta descriere si sincer m-a lasat cu gura cascata ! esti tare ! pari realista si asta e bine ( uni ii spun pesimism , dar gresesc amarnic .. ) sincer cred ca ne-am intelege bine ! nici eu nu sunt tocmai in raza de actiune a radarelor pamantene .. dak intelegi .. ce e drept am o atractie nebuna ptr stiinta , ceea ce am vazut ca tu nu , dar motivul meu sigur e unic ! ( imi place la nebunie sa le zic altora ca gresesc !!! >:) , dar ptr asta tre sa stiu si eu ce zic ...) sincer cred k ne-am intelege bneeee ! dak te apuci de un fic , sa nu cumva sa nu imi zic de el k vei visa urat >:) :D chiar vreau sa vad ce idei are o tipa ca tine care sincer pare ca mine .. dar la mintea mea bolnava , sadica si care trebuie tinuta departe de omenire ... mai bine ma opresc >:) aaa legat de numele tau de pe forum ... e ceva de genul "medicamentele au gustul oribil deci ( logic ) chestiile toxice sunt Yammmmy "! sau gresesc ? daca da , nu ezita sa imi spui :)) stiu k am o minte cam bolnava Frate ... am cam exagerat cu scrisul ... e .. asta e tot ! mai vorbim ! Death-chan , Terminat ! |
|  | | |
Subiecte similare |  |
|
| | Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |