Anime. Naruto. Sasuke & Sakura

Innainte de a incepe sa postati,va sfatuim sa cititi REGULAMENTUL forumului !

Anime. Naruto. Sasuke & Sakura

AcasaPortalInregistrareConectare
Anunt important: Momentan toate concursurile se suspenda! Se reorganizeaza totul.
Bun venit la noi pe forum!Speram sa va placa ce avem noi de oferit: prietenia noastra, micile noastre activitati si toate subiectele si atentia noastra
Subiecte similare
  • » Scrisoare din tabara!
  • » Your top
  • » O iubire in Evul Mediu +16
  • » scrisoarea unui bebelus catre mama sa
  • » Scoala Altfel ^.^

• Impartiti | 

Scrisoare din tabara!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
    AutorMesaj
    Bella
    Moderator forum
    Moderator forum

Sex: feminin Varsta Varsta: 15
    Localizare Localizare: prin jur ...
    Nr. mesaje Nr. mesaje: 1427
    Data de inscriere Data de inscriere: 09/01/2011
    Hobbyuri Hobbyuri: imi place sa ascult muzica , sa privesc norii , luna , stelele , sa ma plimb prin parc si multe altele
    Stare de spirit Stare de spirit: Visatoare, ca sa nu spun aeriana :))

MesajSubiect: Scrisoare din tabara!   Lun Feb 06, 2012 2:37 am

Buna,
    Nu stiu daca este cel mai bun loc unde sa postez asta dar .. fie.

Draga mami si tati,

Ghidul nostru ne-a spus sa scriem acasa ca poate ati vazut la televizor inundatia si sunteti ingrijorati. Suntem bine. Apa a luat doar un cort si doi saci de dormit. Din fericire, nimeni nu s-a inecat pentru ca eram toti pe munte si il cautam pe Cristi. A, da, sun-o pe mama lui Cristi si spune-i ca totul e bine. Cristi nu poate scrie pentru ca si-a rupt mana. Am mers si eu cu unul dintre jeep-urile Salvamont. A fost super. Nu l-am fi gasit niciodata in intunericul acela daca nu fulgera. Ghidul nostru, Victor, s-a enervat foarte tare pe Cristi pentru ca a plecat fara sa spuna nimanui. Cristi zice ca i-a spus, dar era in timpul incendiului, asa ca probabil n-a auzit. Stiati ca daca pui benzina pe foc, canistra o sa explodeze? Lemnul ud nu ardea, dar unul dintre corturi, da. Si hainele noastre la fel. Danut o sa arate ciudat pana îi creste parul la loc. Ne intoarcem acasa sâmbata daca Victor reuseste sa repare masina. Nu a fost vina lui. Frânele mergeau bine cand am plecat. Victor spune ca, cu o masina atât de veche, ceva se strica mereu; probabil de asta nu are asigurare. Mie mi se pare o masina mistó. Nu se supara daca i-o murdarim, si când e cald, ne lasa sa stam pe capota ca sa ne mai racorim. Se face destul de cald, cu 13 oameni intr-o masina. Ne lasa sa stam si in portbagaj pâna l-a oprit un politist.
    Ghidul nostru e mistó. Il invata pe Tudorel sa conduca masina pe drumurile de munte, unde nu e trafic. Tot ce vedem pe aici sunt camioane cu busteni. Dimineata asta, toti tipii sareau in lac de pe stânci. Pe mine nu m-a lasat, pentru ca nu stiu sa inot, iar Cristi avea mâna rupta, asa ca ne-a lasat sa mergem cu barca. A fost super! Se pot vedea sub apa copacii rupti de inundatie. Victor nu e un scortos ca ceilalti ghizi pe care îi stiu. Ne-a lasat sa mergem fara veste de salvare. Trebuie sa petreaca mult timp lucrand la masina, asa ca incercam sa nu-i facem probleme.
    Ghici ce! Am primit toti insigne pentru ca am trecut cursul de prim ajutor. Cand Danut si-a taiat mana cu toporul, am invatat sa coasem vene. Marius si eu am vomitat, dar ghidul nostru zice ca era de la puiul
    stricat. Ne-a mai spus ca mancarea din inchisoare era si mai rea. Ma bucur ca a iesit de acolo. Zice ca acum a invatat cum sa faca lucrurile cum trebuie. Apropo, ce e un pedofil?
    Trebuie sa plec acum. Mergem in oras sa ne trimitem scrisorile si sa cumparam vaselina. Nu va faceti griji. Suntem bine.

Cu dragoste,
    al vostru Mihai

☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬*.:。✿ ßЄll∂ ✿.。.:▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Adun in prund din florile de leac
    Miresma, frumusete si candoare
    Fierturi uitate la-nceput de veac
    In vraji neincapute in culoare

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬.:。✿ ßЄll∂ ✿.。.:▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
    Sus In jos
    Choco :)
    Scriitor forumScriitor forum

Sex: feminin Varsta Varsta: 14
    Localizare Localizare: In a strange place where you become blind.
    Nr. mesaje Nr. mesaje: 9526
    Data de inscriere Data de inscriere: 07/04/2011

MesajSubiect: Re: Scrisoare din tabara!   Lun Feb 06, 2012 7:33 am

=)))))))) Vaii, Doamnee :)))) Mor aici :))) Saracii copiii, auzi la el acum stie cum sa faca treaba. :))) Si cum sa nu stii ce-i ala un pedofil? :)))) Doamnee, cata incultura pe capul lor. Pfoaaii, ghidul meu tocmai a iesit din inchisoare, hai sa radem ca prostii. =))) Deci prea tare asta. :X Sa ne mai aduci daca mai gasesti. :)

choco^^
    Sus In jos
    Lσяєℓαץ
    Membru cu Vechime
    Membru cu Vechime

Sex: feminin Varsta Varsta: 12
    Nr. mesaje Nr. mesaje: 2290
    Data de inscriere Data de inscriere: 08/06/2011
    Stare de spirit Stare de spirit: Wild Child!!

MesajSubiect: Re: Scrisoare din tabara!   Lun Feb 06, 2012 4:26 pm

Prea penala faza =))
    Cica am invatat sa cos vene =))
    Sus In jos
    мєℓίί➸тε➸ίυвεş†ε➸◕‿-
    Membru forum
    Membru forum

Localizare Localizare: MM`
    Nr. mesaje Nr. mesaje: 81
    Data de inscriere Data de inscriere: 29/07/2011
    Hobbyuri Hobbyuri: eleva`..
    Stare de spirit Stare de spirit: in` culmilee FEriciRii!! yeyy;))

MesajSubiect: Re: Scrisoare din tabara!   Mar Feb 07, 2012 7:57 pm

Wow`:))) chear foarte frumos in tabara :X =))))))
    cica sa nu`si faca griji ca sunt bine:)))
    Sus In jos
    • Sis`™
    Membru Debutant
    Membru Debutant

Localizare Localizare: In tara pufarinelor ucigase =))
    Nr. mesaje Nr. mesaje: 927
    Data de inscriere Data de inscriere: 24/08/2011
    Hobbyuri Hobbyuri: Mi-e lene sa le enumar =)) xD
    Stare de spirit Stare de spirit: Nu sunt nici cum...=))

MesajSubiect: Re: Scrisoare din tabara!   Mar Feb 07, 2012 10:50 pm

Deci se moarte aici de ras!!!! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] Faza cea mai inocenta mi s-a parut: "Apropo, ce e un pedofil?" =]]]]=]]] Gosh! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
    Geniala "scrisoarea"! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] Daca eu as fi fost il locul parintilor care ar fi citit asa ceva mi-as fi dat foc intr-un bazin umplut cu motorina! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
    Sus In jos

Scrisoare din tabara!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
    Pagina 1 din 1

Subiecte similare

-
    » O mica scrisoare
    » Harry Potter
    » Scrisoare-a a III-a edited
    » Cateva din creatiile mele:)
    » Cum iubeste un ninja

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
    Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sa vorbim si despre altceva :: Divertisment. Coltul vesel. :: Alte materiale pentru amuzament :: Alte materiale pentru amuzament-