| | Personajele voastre favorite din X-men | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
•Milkshake™ Moderator forum

Sex: Varsta: 13
Localizare: Ati vrea voi sa stiti! =))
Nr. mesaje: 2975
Data de inscriere: 02/07/2011
Hobbyuri: Aruncatul cu privirea.. :x
Stare de spirit: Cu zâmbetul pe buze, nimic nu mă streseasă, defapt nici nu mă interesează ce urmează! ;)
 | Subiect: Personajele voastre favorite din X-men Vin Feb 03, 2012 6:11 pm | |
| Hello! :)
Asa deci am postat un nou anime. :D
Daca l-ati urmarit pot fi sigura ca va place. :x Iar daca nu, puteti incerca.
So.. Care sunt personajele voastre preferate? :>
Al meu e Jean Grey.
Poate citi gandurile, levita si misca lucruri doar cu puterea mintii. Are aceeasi putere ca si profesorul sau Xavier.
Haideti, Haideti! Spuneti-va personajele preferate!
:) ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ Seems so simple but in fact it's just so hard. How do you expect to love when the pain is gone? Never say '' I can't '' before you give your best. And smile, because life is not so bad.
- More Than This. - [+14]
|
|
 | |
♥º° Kιαгα °º♥ Membru Avansat

Sex: Varsta: 12
Localizare: In a complicate world!Without limits...
Nr. mesaje: 1214
Data de inscriere: 02/09/2010
Hobbyuri: Karate, belly dance, muzica...Shhh am zis prea multe
Stare de spirit: Nevoasa, dar curioasa, curioasa, dar suparicioasa, suparacioasa, dar NERVOASA.
 | Subiect: Re: Personajele voastre favorite din X-men Vin Feb 03, 2012 6:22 pm | |
| Prima Mi-a placut mult X-men ne jucam la gradinita Eu eram Pungasa fata cu par juma alb, juma rosu  Si Jean Grey eram si aia avea puterea lui Xavier intr-un fel...  si ii statea bine cu Ciclop  Si furtuna si Jubile  Ah astea da desene |
|
 | |
☆BeLL☆ Membru forum

Sex: Varsta: 15
Localizare: nu conteaza...
Nr. mesaje: 95
Data de inscriere: 17/12/2011
Hobbyuri: mai multe
Stare de spirit: nici eu nu stiu
 | Subiect: Re: Personajele voastre favorite din X-men Dum Feb 05, 2012 10:33 pm | |
| |
|
 | |
(='.'=) K∂ttÿ∂ (='.'=) Membru Avansat

Sex: Varsta: 15
Localizare: Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca :*
Nr. mesaje: 1077
Data de inscriere: 11/08/2011
Hobbyuri: Anime-uri :)
Stare de spirit: Mereu cea mai intarziata =))
 | Subiect: Re: Personajele voastre favorite din X-men Lun Feb 06, 2012 1:08 am | |
| |
|
 | |

Stare de spirit: Cu zâmbetul pe buze, nimic nu mă streseasă, defapt nici nu mă interesează ce urmează! ;)
 | Subiect: Re: Personajele voastre favorite din X-men Mar Feb 07, 2012 4:16 pm | |
| Eu nu m-am uitat la anime, m-am uitat la Evolution si din pacate nu e terminat. >.> ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ Seems so simple but in fact it's just so hard. How do you expect to love when the pain is gone? Never say '' I can't '' before you give your best. And smile, because life is not so bad.
|
|
 | |
Crystal Administrator

Sex: Varsta: 16
Localizare: Somewhere between dreams and reality.
Nr. mesaje: 4205
Data de inscriere: 10/11/2010
 | Subiect: Re: Personajele voastre favorite din X-men Mar Feb 07, 2012 7:26 pm | |
| |
|
 | |
◦Ąήυţằ◦ Membru Veteran

Localizare: In a fashion world
Nr. mesaje: 2576
Data de inscriere: 29/08/2010
Hobbyuri: Fashion, ficuri
Stare de spirit: in a fashion mood
 | Subiect: Re: Personajele voastre favorite din X-men Vin Feb 10, 2012 7:08 pm | |
| Personajul meu favorit era si inca este din X-man, Jean Grey. E o papusa de fata! |
|
 | |
Requiem Membru Debutant

Localizare: In coltul intunecat al propiei mintii...
Nr. mesaje: 789
Data de inscriere: 22/12/2011
Stare de spirit: Neutra
 | Subiect: Re: Personajele voastre favorite din X-men Sam Feb 11, 2012 11:41 pm | |
| Personajul meu preferat e Rogue imi place ff mult.Imi place atat puterea ei de a scormoni prin creierele si amintirile celor care o ating cat si felul in care arata si comportamentul. |
|
 | |
Tymy Membru forum

Sex: Varsta: 12
Localizare: Oradea
Nr. mesaje: 146
Data de inscriere: 18/04/2012
Hobbyuri: Rime
Stare de spirit: Și fericit:).....Și trist:(
 | Subiect: Re: Personajele voastre favorite din X-men Vin Mai 18, 2012 9:00 pm | |
| mie imi place cel mai mult Wolverine pentru ca are o putere speciala ce il face mai special desi uni nu il plac deoarece cred ca ii caine da noah io raman cu Wolverine |
|
 | |

| Subiect: Re: Personajele voastre favorite din X-men Vin Mai 18, 2012 9:03 pm | |
| Da' Wolverine nu-i caine. :)) Si mie imi place de el. :x Si s-ar potrivi cu Storm. :> :x ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ Seems so simple but in fact it's just so hard. How do you expect to love when the pain is gone? Never say '' I can't '' before you give your best. And smile, because life is not so bad.
|
|
 | |
| | Personajele voastre favorite din X-men | |
|