Layla Administrator

Sex: Varsta: 15
Localizare: Like a movie scene, in the swetest dream, I've pictured us together!
Nr. mesaje: 2049
Data de inscriere: 03/12/2010
Hobbyuri: Am nevoie de zâmbete, îmbrăţişări, ciocolată, filme bune, răbdare şi multe alte lucruri de genul ăsta.
Stare de spirit: I'm not that chained up little person still in love with you!
 | Subiect: Regulament concurs Valentine's day 2012 Vin Feb 03, 2012 5:10 pm | |
| Concursul de Valentine's day 2012 consta in a creea povesti pe aceasta tema atat cu Sasuke si Sakura,cat si cu alte personaje inventate de voi.
Inscrierile vor incepe pe data de 3 Februarie 2012 pana pe 10 Februarie 2012.Pe data de 10 Februarie se vor posta povestile.De aceasta data, va puteti inscribe inclusive per 10 Februarie, insa povestile trebuiesc postate in acceasi zi.Pe data de 12 Februarie se vor anunta castigatorii.
Juriul va fi format din:-Administratorii forumul: , Meyrin,Crystal, BuBuLiNa~BuLiNuTa~RoZ , Layla -Moderatorii forumului:,angelo_testardo;•° ċнoċo °•; Gabriela Lucifer's white aηgel
Premile:
Locul 1:Locul 1 va primi un rang special"Membri Premiant”.
Locul 2:Locul 2 v-a primi o sansa la rangul de "Membri Premiant".Administratorii vor vorbi intre ei,iar daca ei cad la un acord de a deveni un “Membru Premiant” atunci vei fi recompensat. Locul 3:Locului 3 sincere felicitari!
Inscrierile:Se vor face in acest topic,fiecare anuntandu-se ca vrea sa participe.
Regulile concursului : 1.Creatia trebuie sa fie originala si sa nu se mai regaseasca in alta parte adica nu este voie sa fie copiata de pe internet , carti, reviste, ziare etc.Consecinta acestei fapte se pedepsete cu descalificarea persoanei din concurs . 2.Titlul povesti/povestiri/compuneri trebuie sa fie cat de cat corespunzatoare ,sa se poate identifica idea textului cu continutul sau. 3.Dimensiunile textului nu sunt impuse doar sa nu fie prea scurt ....sa zicem minim 70 randuri si maxim 100 randuri. 4.Sunt interzise cuvintele jignitoare, copiatul, invidia participantilor, pana la urma este doat un mic joc pentru a ne mai dezgheta. 5.Nu este voie sa judeci hotararea si notele persoanelor din juriu.Persoanele din juriu sunt special alese pentru calitatile si talentele lor.
Acestea fiind spuse va urez succes!
☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ >Tomorrow ღ Today ღ Someday> Love is a feeling, Quench my desire, Give it when I want it, Takin` me higher
Ultima editare efectuata de catre Layla in Mar Feb 07, 2012 9:53 pm, editata de 3 ori |
|
♥º° Kιαгα °º♥ Membru Avansat

Sex: Varsta: 12
Localizare: In a complicate world!Without limits...
Nr. mesaje: 1214
Data de inscriere: 02/09/2010
Hobbyuri: Karate, belly dance, muzica...Shhh am zis prea multe
Stare de spirit: Nevoasa, dar curioasa, curioasa, dar suparicioasa, suparacioasa, dar NERVOASA.
 | Subiect: Re: Regulament concurs Valentine's day 2012 Sam Feb 04, 2012 1:56 pm | |
| Hmm.. SI EU MA INSCRIU! :)) Asa sa am si eu mai multe mesaje :)) |
|
✖ °Oxygen° ✖ Membru forum

Sex: Varsta: 16
Localizare: In a fairytail. <3
Nr. mesaje: 211
Data de inscriere: 27/06/2011
Stare de spirit: Fericită la maxim. XD
 | Subiect: Re: Regulament concurs Valentine's day 2012 Sam Feb 04, 2012 1:59 pm | |
| Mă înscriu şi eu pentru prima dată. Şi sper să aduc lucrarea la timp. Succes tuturor! *hug*
Ultima editare efectuata de catre ♥ Şhaggy. in Mar Feb 07, 2012 10:06 am, editata de 2 ori |
|
☆♥Я◊sЄ♥☆ Membru Debutant

Sex: Varsta: 17
Localizare: acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P
Nr. mesaje: 848
Data de inscriere: 09/03/2011
Hobbyuri: muzica, dans, plimbari si ce mai vrei tu, scriu povesti..desing vestimentar si am spus cam multe :P
Stare de spirit: »Just In Love«
 | Subiect: Re: Regulament concurs Valentine's day 2012 Dum Feb 05, 2012 2:40 pm | |
| Intru in concurs ^_^ Succes la toti. |
|
LexX Membru forum

Sex: Varsta: 16
Localizare: Iasi
Nr. mesaje: 447
Data de inscriere: 24/04/2011
Stare de spirit: Nebunik
 | Subiect: Re: Regulament concurs Valentine's day 2012 Lun Feb 06, 2012 7:11 pm | |
| Intru si eu.  Succes tuturor!  LexX^^ Edit: Din cauza lipsei de timp, cu parere de rau ma retrag din concurs. Succes tuturor participantilor 
Ultima editare efectuata de catre LexX in Vin Feb 10, 2012 3:11 pm, editata de 1 ori |
|
♥Deyutza♥ Membru forum

Localizare: In fata calculatorului
Nr. mesaje: 469
Data de inscriere: 22/12/2010
Stare de spirit: hmm...desprinsa de realitate ...dar totusi happy ^^
 | Subiect: Re: Regulament concurs Valentine's day 2012 Mier Feb 08, 2012 7:09 pm | |
| Hmm...Ma inscriu si eu ^^ |
|
Licuu` Membru cu Vechime

Sex: Varsta: 14
Nr. mesaje: 2006
Data de inscriere: 11/06/2011
Stare de spirit: Forever happy!! >.<
 | Subiect: Re: Regulament concurs Valentine's day 2012 Joi Feb 09, 2012 2:58 pm | |
| Hei, ma inscriu si eu. Sa vad ce iese. :) Succes tuturor! >:D<
|
|
(='.'=) K∂ttÿ∂ (='.'=) Membru Avansat

Localizare: Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca :*
Nr. mesaje: 1077
Data de inscriere: 11/08/2011
Hobbyuri: Anime-uri :)
Stare de spirit: Mereu cea mai intarziata =))
 | |