Anime. Naruto. Sasuke & Sakura

Innainte de a incepe sa postati,va sfatuim sa cititi REGULAMENTUL forumului !

Anime. Naruto. Sasuke & Sakura

AcasaPortalInregistrareConectare
Anunt important: Momentan toate concursurile se suspenda! Se reorganizeaza totul.
Bun venit la noi pe forum!Speram sa va placa ce avem noi de oferit: prietenia noastra, micile noastre activitati si toate subiectele si atentia noastra

Impartiti | 

Regulament concurs Valentine's day 2012

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Layla
Administrator
Administrator

Sex: feminin Varsta Varsta: 15
Localizare Localizare: Like a movie scene, in the swetest dream, I've pictured us together!
Nr. mesaje Nr. mesaje: 2049
Data de inscriere Data de inscriere: 03/12/2010
Hobbyuri Hobbyuri: Am nevoie de zâmbete, îmbrăţişări, ciocolată, filme bune, răbdare şi multe alte lucruri de genul ăsta.
Stare de spirit Stare de spirit: I'm not that chained up little person still in love with you!

MesajSubiect: Regulament concurs Valentine's day 2012   Vin Feb 03, 2012 5:10 pm

Concursul de Valentine's day 2012 consta in a creea povesti pe aceasta tema atat cu Sasuke si Sakura,cat si cu alte personaje inventate de voi.

Inscrierile vor incepe pe data de 3 Februarie 2012 pana pe 10 Februarie 2012.Pe data de 10 Februarie se vor posta povestile.De aceasta data, va puteti inscribe inclusive per 10 Februarie, insa povestile trebuiesc postate in acceasi zi.Pe data de 12 Februarie se vor anunta castigatorii.

Juriul va fi format din:-Administratorii forumul: , Meyrin,Crystal, BuBuLiNa~BuLiNuTa~RoZ , Layla
-Moderatorii forumului:,angelo_testardo;•° ċнoċo °•; Gabriela Lucifer's white aηgel

Premile:

Locul 1:Locul 1 va primi un rang special"Membri Premiant”.

Locul 2:Locul 2 v-a primi o sansa la rangul de "Membri Premiant".Administratorii vor vorbi intre ei,iar daca ei cad la un acord de a deveni un “Membru Premiant” atunci vei fi recompensat.
Locul 3:Locului 3 sincere felicitari!

Inscrierile:Se vor face in acest topic,fiecare anuntandu-se ca vrea sa participe.

Regulile concursului :
1.Creatia trebuie sa fie originala si sa nu se mai regaseasca in alta parte adica nu este voie sa fie copiata de pe internet , carti, reviste, ziare etc.Consecinta acestei fapte se pedepsete cu descalificarea persoanei din concurs .
2.Titlul povesti/povestiri/compuneri trebuie sa fie cat de cat corespunzatoare ,sa se poate identifica idea textului cu continutul sau.
3.Dimensiunile textului nu sunt impuse doar sa nu fie prea scurt ....sa zicem minim 70 randuri si maxim 100 randuri.
4.Sunt interzise cuvintele jignitoare, copiatul, invidia participantilor, pana la urma este doat un mic joc pentru a ne mai dezgheta.
5.Nu este voie sa judeci hotararea si notele persoanelor din juriu.Persoanele din juriu sunt special alese pentru calitatile si talentele lor.

Acestea fiind spuse va urez succes!

☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆

>Tomorrow ღ Today ღ Someday>

Love is a feeling,
Quench my desire,
Give it when I want it,
Takin` me higher

Ultima editare efectuata de catre Layla in Mar Feb 07, 2012 9:53 pm, editata de 3 ori
Sus In jos
♥º° Kιαгα °º♥
Membru Avansat
Membru Avansat

Sex: feminin Varsta Varsta: 12
Localizare Localizare: In a complicate world!Without limits...
Nr. mesaje Nr. mesaje: 1214
Data de inscriere Data de inscriere: 02/09/2010
Hobbyuri Hobbyuri: Karate, belly dance, muzica...Shhh am zis prea multe
Stare de spirit Stare de spirit: Nevoasa, dar curioasa, curioasa, dar suparicioasa, suparacioasa, dar NERVOASA.

MesajSubiect: Re: Regulament concurs Valentine's day 2012   Sam Feb 04, 2012 1:56 pm

Hmm..
SI EU MA INSCRIU!
:))
Asa sa am si eu mai multe mesaje :))
Sus In jos
✖ °Oxygen° ✖
Membru forum
Membru forum

Sex: feminin Varsta Varsta: 16
Localizare Localizare: In a fairytail. <3
Nr. mesaje Nr. mesaje: 211
Data de inscriere Data de inscriere: 27/06/2011
Stare de spirit Stare de spirit: Fericită la maxim. XD

MesajSubiect: Re: Regulament concurs Valentine's day 2012   Sam Feb 04, 2012 1:59 pm

Mă înscriu şi eu pentru prima dată.
Şi sper să aduc lucrarea la timp.
Succes tuturor! *hug*

Ultima editare efectuata de catre ♥ Şhaggy. in Mar Feb 07, 2012 10:06 am, editata de 2 ori
Sus In jos
☆♥Я◊sЄ♥☆
Membru Debutant
Membru Debutant

Sex: feminin Varsta Varsta: 17
Localizare Localizare: acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P
Nr. mesaje Nr. mesaje: 848
Data de inscriere Data de inscriere: 09/03/2011
Hobbyuri Hobbyuri: muzica, dans, plimbari si ce mai vrei tu, scriu povesti..desing vestimentar si am spus cam multe :P
Stare de spirit Stare de spirit: »Just In Love«

MesajSubiect: Re: Regulament concurs Valentine's day 2012   Dum Feb 05, 2012 2:40 pm

Intru in concurs ^_^
Succes la toti.
Sus In jos
LexX
Membru forum
Membru forum

Sex: feminin Varsta Varsta: 16
Localizare Localizare: Iasi
Nr. mesaje Nr. mesaje: 447
Data de inscriere Data de inscriere: 24/04/2011
Stare de spirit Stare de spirit: Nebunik

MesajSubiect: Re: Regulament concurs Valentine's day 2012   Lun Feb 06, 2012 7:11 pm

Intru si eu. happy2

Succes tuturor! a hug

LexX^^

Edit: Din cauza lipsei de timp, cu parere de rau ma retrag din concurs. Succes tuturor participantilor kiss

Ultima editare efectuata de catre LexX in Vin Feb 10, 2012 3:11 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
♥Deyutza♥
Membru forum
Membru forum

Localizare Localizare: In fata calculatorului
Nr. mesaje Nr. mesaje: 469
Data de inscriere Data de inscriere: 22/12/2010
Stare de spirit Stare de spirit: hmm...desprinsa de realitate ...dar totusi happy ^^

MesajSubiect: Re: Regulament concurs Valentine's day 2012   Mier Feb 08, 2012 7:09 pm

Hmm...Ma inscriu si eu ^^
Sus In jos
Licuu`
Membru cu Vechime
Membru cu Vechime

Sex: feminin Varsta Varsta: 14
Nr. mesaje Nr. mesaje: 2006
Data de inscriere Data de inscriere: 11/06/2011
Stare de spirit Stare de spirit: Forever happy!! >.<

MesajSubiect: Re: Regulament concurs Valentine's day 2012   Joi Feb 09, 2012 2:58 pm

Hei, ma inscriu si eu. Sa vad ce iese. :)
Succes tuturor! >:D<
Sus In jos
(='.'=) K∂ttÿ∂ (='.'=)
Membru Avansat
Membru Avansat

Localizare Localizare: Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca :*
Nr. mesaje Nr. mesaje: 1077
Data de inscriere Data de inscriere: 11/08/2011
Hobbyuri Hobbyuri: Anime-uri :)
Stare de spirit Stare de spirit: Mereu cea mai intarziata =))

MesajSubiect: Re: Regulament concurs Valentine's day 2012   Vin Feb 10, 2012 9:27 pm

Nu pot sa cred ca fac asta, dar ma inscriu si eu lough

Succes tuturor kiss
Sus In jos

Regulament concurs Valentine's day 2012

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Subiecte similare

-
» Concurs compunere
» RegulamenT ForuM
» Regulament Social Media
» Primăvara mea arabă - Iordania 2012