Layla Administrator

Sex: Varsta: 15
Localizare: Like a movie scene, in the swetest dream, I've pictured us together!
Nr. mesaje: 2049
Data de inscriere: 03/12/2010
Hobbyuri: Am nevoie de zâmbete, îmbrăţişări, ciocolată, filme bune, răbdare şi multe alte lucruri de genul ăsta.
Stare de spirit: I'm not that chained up little person still in love with you!
 | Subiect: Poezii de dragoste- Mihai Eminescu! Mar Ian 31, 2012 5:22 pm | |
| Mihai Eminescu
Iubind in taina
Iubind în taina am pastrat tacere, Gindind ca astfel o să-ti placa tie, Vreau să mă-nec de dulcea-nvapaiere Căci în priviri citeam o vecinicie De-ucigatoare visuri de placere.
Dar nu mai pot. A dorului tarie Cuvinte da duioaselor mistere; A celui suflet ce pe al meu stie. Nu vezi ca gura-mi arsa e de sete Si-n ochii mei se vede-n friguri chinu-mi, Copila mea cu lungi si blonde plete?
Cu o suflare racoresti suspinu-mi, C-unzimbet faci gindirea să se-mbete. Fa un sfirsit durerii... vin' la sinu-mi. ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ >Tomorrow ღ Today ღ Someday> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] Love is a feeling, Quench my desire, Give it when I want it, Takin` me higher |
|
Arcade Administrator

Sex: Varsta: 21
Localizare: Timisoara, Bulgarus
Nr. mesaje: 1270
Data de inscriere: 16/12/2009
Hobbyuri: fotbal
Stare de spirit: pot spune ca intr-o stare buna :)
 | Subiect: Re: Poezii de dragoste- Mihai Eminescu! Vin Feb 03, 2012 6:43 pm | |
| e intradevar frumoasa si geniala ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ ... tell me how to ride the words i can say to you, help to find this sign in everyting i do... i feel like im insane sience you closed the dor i cant't forget your name your heart is begging for... COME BACK HOME !![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] Trance is what everybody need! Trance is like a ray of sun light rebounded from the reflection of Moon at midnight that Beam's you in the heart deeply! |
|
Irina Membru forum

Sex: Varsta: 12
Localizare: somewhere where no anyone can hurt me
Nr. mesaje: 426
Data de inscriere: 23/02/2012
Hobbyuri: listen to music, write and love
Stare de spirit: I' m fine
 | Subiect: Re: Poezii de dragoste- Mihai Eminescu! Sam Mai 12, 2012 12:58 pm | |
| Ce frumoasa este ! Eu una iubesc poeziile marelui Eminescu . Deci m-a emotionat |
|