| | Esti fanul serialului Pariu cu Viata? :x | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Piersicuţă ♥ Membru Veteran

Sex: Varsta: 13
Localizare: Unde te aştepţi mai puţin.
Nr. mesaje: 3948
Data de inscriere: 22/01/2011
Hobbyuri: Totul este o distracţie....
Stare de spirit: Uat Dă Fac? In stare de şoc...cazional fotogenică, uneori tristă....mereu eu xD I DON'T GET DRUNK - I GET AWESOME!!!
 | Subiect: Esti fanul serialului Pariu cu Viata? :x Mar Ian 10, 2012 2:12 pm | |
| Link: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Raspunsul meu: Iti place Pariu cu Viata si se vede clar! Stii foarte multe despre el. Abia astepti sa vezi episoadele urmatoare. |
|
 | |
• Sis`™ Membru Debutant

Sex: Varsta: 14
Localizare: In tara pufarinelor ucigase =))
Nr. mesaje: 927
Data de inscriere: 24/08/2011
Hobbyuri: Mi-e lene sa le enumar =)) xD
Stare de spirit: Nu sunt nici cum...=))
 | Subiect: Re: Esti fanul serialului Pariu cu Viata? :x Mar Ian 10, 2012 2:20 pm | |
| Rezultatul tau:
Iti place "Pariu cu Viata" si se vede clar! Stii foarte multe despre el. Abia astepti sa vezi episoadele urmatoare. |
|
 | |
~Black Coffee~ Membru Debutant

Sex: Varsta: 16
Localizare: Daca ai stii...
Nr. mesaje: 866
Data de inscriere: 10/12/2011
Hobbyuri: Vorbitul 24/24 h.
Stare de spirit: Crazy in general.
 | Subiect: Re: Esti fanul serialului Pariu cu Viata? :x Mar Ian 17, 2012 8:00 pm | |
| Rezultatul tau:
Iti place "Pariu cu Viata" si se vede clar! Stii foarte multe despre el. Abia astepti sa vezi episoadele urmatoare.
|
|
 | |
•Milkshake™ Moderator forum

Localizare: Ati vrea voi sa stiti! =))
Nr. mesaje: 2975
Data de inscriere: 02/07/2011
Hobbyuri: Aruncatul cu privirea.. :x
Stare de spirit: Cu zâmbetul pe buze, nimic nu mă streseasă, defapt nici nu mă interesează ce urmează! ;)
 | Subiect: Re: Esti fanul serialului Pariu cu Viata? :x Mar Ian 17, 2012 10:05 pm | |
| Iti place "Pariu cu Viata" dar te interesezi prea putin de el si nu ai reusit sa treci testul! Intereseaza-te mai mult daca vrei sa treci.
Nu-mi place! Tzeapaaaa! :3 =)) ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]Seems so simple but in fact it's just so hard. How do you expect to love when the pain is gone? Never say '' I can't '' before you give your best. And smile, because life is not so bad.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
|
|
 | |
Licuu` Membru cu Vechime

Sex: Varsta: 14
Nr. mesaje: 2006
Data de inscriere: 11/06/2011
Stare de spirit: Forever happy!! >.<
 | Subiect: Re: Esti fanul serialului Pariu cu Viata? :x Mar Ian 17, 2012 10:14 pm | |
| Rezultatul tau: Iti place "Pariu cu Viata" dar te interesezi prea putin de el. Intereseaza-te mai mult daca vrei sa obtii un scor mai bun.
Pam, pam, pam, paaam! :) |
|
 | |
AlinaElena Membru forum

Localizare: acolo unde te astepti mai putin....
Nr. mesaje: 272
Data de inscriere: 16/11/2011
Hobbyuri: role,park,net,scoala,......mai mlte
Stare de spirit: Cine a mai inventat si scoala asta ca inafara de SPAIMA si TEROARE nu imi aduce nimic =))
 | Subiect: Re: Esti fanul serialului Pariu cu Viata? :x Mar Feb 14, 2012 9:29 am | |
| Raspunsul meu: Iti place Pariu cu Viata si se vede clar! Stii foarte multe despre el. Abia astepti sa vezi episoadele urmatoare.
|
|
 | |
Bella Moderator forum

Sex: Varsta: 15
Localizare: prin jur ...
Nr. mesaje: 1427
Data de inscriere: 09/01/2011
Hobbyuri: imi place sa ascult muzica , sa privesc norii , luna , stelele , sa ma plimb prin parc si multe altele
Stare de spirit: Visatoare, ca sa nu spun aeriana :))
 | Subiect: Re: Esti fanul serialului Pariu cu Viata? :x Mier Feb 22, 2012 11:36 pm | |
| Iti place "Pariu cu Viata" dar te interesezi prea putin de el. Intereseaza-te mai mult daca vrei sa obtii un scor mai bun.
Si ce :)) ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ *.:。✿ ßЄll∂ ✿.。.:▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] Adun in prund din florile de leac Miresma, frumusete si candoare Fierturi uitate la-nceput de veac In vraji neincapute in culoare▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ .:。✿ ßЄll∂ ✿.。.:▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ |
|
 | |
| | Esti fanul serialului Pariu cu Viata? :x | |
|