| | | Legenda lui Bloody Mary ! :) | |
| |
| Autor | Mesaj |
|---|
Electra :3 Membru forum

Sex: Varsta: 15
Localizare: Tzara PufarinelOr xD
Nr. mesaje: 476
Data de inscriere: 11/09/2011
Hobbyuri: Esti minor! N`ai voie sa stii! XD
Stare de spirit: -->Good or Bad...Who cares? <33.
 | Subiect: Legenda lui Bloody Mary ! :) Vin Ian 06, 2012 7:06 pm | |
| Sper sa nu se supere cineva! :) Bloody Mary:este o fantomă sau vrăjitoare ce face parte din folclorul din Vest. Legenda spune că ea apare în oglindă atunci când numele ei este rostit de trei ori (sau câteodată de mai multe ori, depinzând de versiunea poveștii), deseori acest ritual fiind făcut la petreceri sau ca parte dintr-un joc. Se mai spune ca deseori, cand o invoci te poate rani grav sau chiar sa te omoare. Asta depinde de persoana care o invoca.Legenda spune ca Mary era singura la parinti , tatal ei fiind doctor.Intr-o noapte a gasit-o cu ochii deschisi si , cica , fara sa respire( moarta) .La miezul noptii a sapat o gropa in gradina a pus-o pe Mary in cosciug si a ingropat-o in cosciug punanad o sfoara da care la suparafat a prins un clopot iar sfoara de un bat infipt in pamant.A prins clopotul ca daca cumva Mary era vie sa traga de franghie , clopotul sa sune iar tatal sau sa vina si sa o dezgroape.Mamaei a stat pe mormant si a plans in contiuu.Docturul , si-a dat seama ca o sa inghete asa ca a injectat-o cu somnifere , ea a adormit pe loc asa ca a dus-o in casa.Mary a tras de sfoara si clopotul a inceput sa bata dar nimeni nu a auzit-o.De dimineata cand tatal ei sa dus la mormantul ei din curte a vazut batul cu clopot daramat a inceput sa sape cand a deschis cosciugul Mary era moarta si avea mainile pline de sange dar, nu mai avea unghii , ele era prinse de capacul cosciugului pe interior. Cine a fost defapt Bloody Mary!? Aici avem mai multe variante ! 1.Era o femeie insarcinata in rochie de mireasa.Ea trebuia sa se casatoreasca,dar a asteptat atat de mult,si ginerele nu a mai venit.Era atat de suparata incat nu mai manca,nu mai iesea din casa,plangea tot timpul,si pana la urma a murit de durere(normal ca si copilul).
2. Se spune ca era o fata care a intrat in coma 3 zile. tatal ei fiind doctor a hotarat sa o ingroape dar pentru orice eventualitate a legat de mana ei o sfoara si sfoara aceea a scoso prin mormant si ia legat la capat un clopot ca in caz ca se va trezi va misca mana si se va auzi clopotul.Maicasa 3 zile stat langa mormant sperand sa se miste clopotul dar intro seara taicasu ia spus ca nu mai exista sanse si sa se duca la culcare... femeia asa a facut iar dimineata cand sa dus la mormant a vazut clopotul cazut. A dezgropato si sicrie era ea plina de sange cu urmele unghiilor lasate pe capacul sicriului.
Invocare: Te duci in fata oglinzii aprinzi lumanari, te rotesti si spui de 3 ori "BLOODY MARY " si cica te va speria si vei sta in coma 3 zile ( la fel ca ea) si dupa aceea vei muri .
3.Bloody Mary sau Mary Worth este o legenda care a trait acum 50 de ani si a murit intr-un tragic accident de masina cand aceasta era cu copilul ei.Dupa moartea ei ea a ramas un spirit ratacitor care bantuia oameni din toata lumea,daca te duci noaptea la ora 00:00 fix,inchizi usa la baie si te uiti in oglinda,si rostesti de 3 ori cuvantu-l Bloody Mary sau Mary Worth aceasta va veni in mai multe ipostaze cu copilul ei tinandu-l la brat plin de sange,daca aceasta nu vine in acea noapte cand ii rostesti numele aceasta va veni in 12 zile si te va omora chiar daca e ziua sau nu.Ea a trait in America si canta muzica folk,se spune ca la viata ei ea era o tar.
4.În unele legende Bloody Mary este asociată cu Regina Maria I, cunoscută în istorie drept „Maria cea sângeroasă", datorită uciderii a cateva sute de Protestanţi. Viaţa reginei a fost marcată de câteva avorturi spontane sau sarcini false. Dacă Maria I ar fi născut un copil, acesta ar fi fondat o succesiune Romano-Catolică şi ar fi continuat persecuţiile religioase ale mamei sale şi după moartea ei. Unele speculaţii spun că avorturile au fost provocate. Ca urmare, unele poveşti spun că regina ar fi înnebunit din cauza pierderii copiilor săi.
Ritual: Ritualul chemarii lui Bloody Mary este,in general,cam acelasi:intr-o camera intunecata [baie,camera],in fata unei oglinzi marginite de lumanari aprinse " apelantul trebuie sa-i rosteasca numele de 13 ori . Intonatia apelurilor este crescanda- de la implorare pana la strigat.La fiecare strigare,oglinda trebuie privita intens.Dupa cum indica unele ritualuri cel care apeleaza trebuie sa se invarteasca pe loc sau sa-l apeleze cu cuvintele : "Mary,te detest" ,Mary,vino la mine!" sau "Mary,eu ti-am ucis fiul!" In urma acestei ultime modalitati de apel ,cel care o cheama trebuie sa fie foarte atent ,pentru ca spiritul l-ar putea ataca violent. Cazuri sangeroase: In anii 90 ,o americanca intre doua varste ,celibatara ,a decis sa puna capat acestor speculatii si a apelat spiritual.A doua zi,a fost gasita zacand in usa baii ,cu un cutit infipt adanc in spate. O tanara frantuzoaica a incercat si ea efectele chemarii ,dar aparitia din oglinda a speriat-o atat de tare incat s-a impiedicat ,rupandu-si un picior.
~ Din folclor,la universitate~
Se spune ca, acum aproape 100 de ani ,o femeie numita Mary a avut un accident teribil.A decedat in urma hemoragiei ranilor care au desfigurat-o,ultima imagine a fetei sale obligand-o la chinuri groaznice.De atunci ,spiritul ei diabolic bantuie mai ales in lumea oglinzilor ,dorind sa-i ingrozeasca pe toti cei care sunt in viata.Prezenta fantomatica a lui Bloody Mary a fost atat de luata in serios incat,in 1978 ,folclorista Janet Langlois a scris un eseu despre acest spirit,bazandu-se si pe datele furnizate de elevii unei scoli catolice despre fantoma unei femei despre care invatasera la cursuri ,numita Mary Whales.
Legenda urbana ,avand-o ca protagonista pe Bloody Mary ,constituie si obiectul de studiu principal al mai multor cursuri din universitatile americane,reprezentand nu doar un crampei din istoria culta a SUA ,ci si puterea supersitiilor care rezista si in prezent pe pamant american.
THE EHD ! |
|  | | Pitik ♥ Membru forum

Sex: Varsta: 12
Localizare: Oriunde nu ești tu. o.O'
Nr. mesaje: 63
Data de inscriere: 13/12/2011
Stare de spirit: Între. -.-'
 | |  | | ◦Ąήυţằ◦ Membru Veteran

Sex: Varsta: 13
Localizare: In a fashion world
Nr. mesaje: 2576
Data de inscriere: 29/08/2010
Hobbyuri: Fashion, ficuri
Stare de spirit: in a fashion mood
 | Subiect: Re: Legenda lui Bloody Mary ! :) Sam Ian 07, 2012 12:14 am | |
| Foarte "frumoasa" povestea Nu auzisem niciodata de aceasta Bloody Mary, dar cred ca de-acum am sa incerc sa-mi sperii colegi cu aecasta poveste :)) E destul de infricosatoare. |
|  | | Elly. Membru Avansat

Sex: Varsta: 14
Localizare: Bucureşti. <3
Nr. mesaje: 1407
Data de inscriere: 25/11/2011
Stare de spirit: Nici cel mai bun machiaj nu are cum să-ţi schiţeze un zâmbet atunci când eşti trist..
 | |  | | Electra :3 Membru forum

| Subiect: Re: Legenda lui Bloody Mary ! :) Sam Ian 07, 2012 11:45 pm | |
| Hei drageloor >:D< multumesc ca v`a placut si aceasta discutie de`a mea daca va ma fi ceva fi`i siguri ca o sa va mai aduc!
O seara buna!:) |
|  | | Supradoză ♥ Membru forum

Localizare: Pe langa tine ;o3
Nr. mesaje: 498
Data de inscriere: 08/07/2011
Stare de spirit: `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`
 | Subiect: Re: Legenda lui Bloody Mary ! :) Dum Ian 08, 2012 11:18 am | |
| Hmmm interesant (hmm). Numai ca nu este adevarat  .Nu stiu eu una am incercat Chestia cu lumanarile la `12 noaptea cu lumina inchisa ,in fata oglinzii, o strigi de 3 ori si cica apare ,am stricat'o de 100 De ori si nimik  . Dar ...Poate la voi o sa apara bafta  ! |
|  | | Assyria Membru forum

Sex: Varsta: 16
Localizare: Galati
Nr. mesaje: 227
Data de inscriere: 31/12/2011
Hobbyuri: Sunt o eleva normala la un liceu banal. Imi place sa-mi infund gandurile in carti, sa plang pe melodiile triste, sa vizionez filmele romantice/ dramele. Imi omor timpul desenand sau pictand( inclusiv peretii camerei mele) etc. etc.
Stare de spirit: Nevoie de viata
 | Subiect: Re: Legenda lui Bloody Mary ! :) Sam Ian 14, 2012 2:52 am | |
| Nuuu... am citit numai pe jumatate... mi-e frica sa citesc mai mult la ora asta. Nici nu reau sa-i pronunt numele :)). Sunt prea speriata acuma... mai dorm si singura in camera. Asta-mi trebuie daca m-am incapatanat sa citesc :-s. |
|  | | Bella Moderator forum

Localizare: prin jur ...
Nr. mesaje: 1427
Data de inscriere: 09/01/2011
Hobbyuri: imi place sa ascult muzica , sa privesc norii , luna , stelele , sa ma plimb prin parc si multe altele
Stare de spirit: Visatoare, ca sa nu spun aeriana :))
 | Subiect: Re: Legenda lui Bloody Mary ! :) Sam Ian 14, 2012 3:42 pm | |
| Foarte interesant! Nu cred ca e real sau nu stiu, cert este ca nu o sa incerc ritualul. Deja sunt prea speriata de ale mele, atat imi mai trebuie :))
☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ *.:。✿ ßЄll∂ ✿.。.:▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] Adun in prund din florile de leac Miresma, frumusete si candoare Fierturi uitate la-nceput de veac In vraji neincapute in culoare▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ .:。✿ ßЄll∂ ✿.。.:▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ |
|  | | Elyy Membru Veteran

Localizare: intr-o lume paralela
Nr. mesaje: 2765
Data de inscriere: 02/12/2010
Hobbyuri: desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri
Stare de spirit: As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
 | Subiect: Re: Legenda lui Bloody Mary ! :) Sam Ian 14, 2012 5:10 pm | |
| Crede-ma ca prima oara cand am vazut topicul,am dat eu sa vad ce e si dupa ce am citit: Bloody Mary:este o fantoma, am iesit din el =)) eu care sunt cam speriecioasa asa de felu meu, mi s-a facut pielea de gaina, oricum, acum mi-am facut curaj sa citesc pana la capat, si pielea acuma mi s-a facut de cocos, nici nu vreau sa ii mai aud/citesc/pronunt numele, sau sa ma maigandesc la ea, dar nu prea o pot scoate din minte :)) oricum povestea este interesanta, am mai auzit eu de ea, adica de numele ei, dar nu stiam ce este, fantoma/vrajitoarea/robot :))
|
|  | | мєℓίί➸тε➸ίυвεş†ε➸◕‿- Membru forum

Localizare: MM`
Nr. mesaje: 81
Data de inscriere: 29/07/2011
Hobbyuri: eleva`..
Stare de spirit: in` culmilee FEriciRii!! yeyy;))
 | Subiect: Re: Legenda lui Bloody Mary ! :) Sam Ian 14, 2012 9:58 pm | |
| Interesant topicul acesta:), am mai auzit de legenda asta...nu credeam ca este real, dar acuma cam stau pe ganduri:-? Dar de aia n`am curajul sa fac asta:)) nu de alta dar nici nu ma atrage:)). Vazusem un filmulet pe youtube:)) si colegei mele ii era frica sa se uite:)) eu m`am uitat, dar nu m`am speriat:)) In orice caz. frumos topicC:P
|
|  | | •Milkshake™ Moderator forum

Sex: Varsta: 13
Localizare: Ati vrea voi sa stiti! =))
Nr. mesaje: 2975
Data de inscriere: 02/07/2011
Hobbyuri: Aruncatul cu privirea.. :x
Stare de spirit: Cu zâmbetul pe buze, nimic nu mă streseasă, defapt nici nu mă interesează ce urmează! ;)
 | |  | | Licuu` Membru cu Vechime

Nr. mesaje: 2006
Data de inscriere: 11/06/2011
Stare de spirit: Forever happy!! >.<
 | Subiect: Re: Legenda lui Bloody Mary ! :) Dum Ian 15, 2012 2:52 pm | |
| E interesanta povestea, desi nu stiu cat de reala este. Fiind atatea variante..  Desi, sincer, as vrea sa incerc, asa cum trebuie, dar mi-e prea frica si tin prea mult la viata mea ca sa rinsc in halul acesta. ^^ (e la fel ca poza sau filmul, nu stiu ce este, in care se spune ca daca tu uiti la poza/film mori - nu crezi asa ceva si vrei sa incerci, dar parca nu vrei sa risti.) Daca mai gasesti legende de genul, te rog sa mai pui. :o3
P.S.: Milky, daca Cappu' a postat asa ceva in revista scolii, cred ca daca era asa ceva la scoala mea, directoarea ne-ar omori. x_X (e o scopie (D) ) |
|  | | angelo_testardo Membru Debutant

Localizare: galati
Nr. mesaje: 813
Data de inscriere: 06/02/2011
Hobbyuri: belly dance/karate
Stare de spirit: Zambeste, maine poate fi mai rau!
 | Subiect: Re: Legenda lui Bloody Mary ! :) Dum Ian 15, 2012 8:17 pm | |
| stiam legenda am citito acum 2 ani si am incercat sa fac ritualul ori nam facut eu ceva bine ori nu stiu ce sa zic, ca mam invartit de atatea ori de am zis ca inebunesc si am aprins lumanari de am zis ca am golit biserica:)))...de fapt sa fin seriosi legende de astea sunt numai atat LEGENDE |
|  | | meyryn Administrator

Localizare: Bulgarus
Nr. mesaje: 1317
Data de inscriere: 21/04/2010
Hobbyuri: mai multe
Stare de spirit: fara nici un chef
 | Subiect: Re: Legenda lui Bloody Mary ! :) Lun Ian 16, 2012 5:33 pm | |
| Normal....ma mancat pe mine sa citesc  deci mie imi plac povestile de groaza, stiu multe si le-am spus la multi insa asta mi-a facut pielea de gaina si tot felul de imagini infricosatoare am in cap. De cate ori trec pe langa vreo oglinda inchid ochi...pe cuvant, sparg toate oglinzile din casa sa ma asigur :)))))) |
|  | | Electra :3 Membru forum

| Subiect: Re: Legenda lui Bloody Mary ! :) Lun Ian 16, 2012 10:33 pm | |
| Ai incercat si ritualul?:)): A mers? Eu una n`am curaj!:))) |
|  | | | | Legenda lui Bloody Mary ! :) | |
|
Subiecte similare |  |
|
| | Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |