| | Anunt legat de concursul Melodia Saptamanii si Tema noua a forumului | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Arcade Administrator

Sex: Varsta: 21
Localizare: Timisoara, Bulgarus
Nr. mesaje: 1270
Data de inscriere: 16/12/2009
Hobbyuri: fotbal
Stare de spirit: pot spune ca intr-o stare buna :)
 | Subiect: Anunt legat de concursul Melodia Saptamanii si Tema noua a forumului Lun Noi 28, 2011 10:19 pm | |
| Pe perioada iernii ,cel mai probabil pana la mijlocul lunii ianuarie concursul Melodia saptamanii v-a fi inchis! Avem o noua tema, speram sa va placa iar probleme sau lucruri neplacute va rugam sa le raportati  ... ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ ... tell me how to ride the words i can say to you, help to find this sign in everyting i do... i feel like im insane sience you closed the dor i cant't forget your name your heart is begging for... COME BACK HOME !![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] Trance is what everybody need! Trance is like a ray of sun light rebounded from the reflection of Moon at midnight that Beam's you in the heart deeply! |
|
 | |
Crystal Administrator

Sex: Varsta: 16
Localizare: Somewhere between dreams and reality.
Nr. mesaje: 4205
Data de inscriere: 10/11/2010
 | Subiect: Re: Anunt legat de concursul Melodia Saptamanii si Tema noua a forumului Mar Noi 29, 2011 8:13 am | |
| |
|
 | |
Gabriela Moderator forum

Localizare: Pfaii departe =))))
Nr. mesaje: 2802
Data de inscriere: 11/01/2011
Hobbyuri: hmmm imi place sa te fac sa suferi :X
Stare de spirit: gen: nu ma intereseaza
 | Subiect: Re: Anunt legat de concursul Melodia Saptamanii si Tema noua a forumului Mar Noi 29, 2011 8:52 am | |
| |
|
 | |
Elly. Membru Avansat

Sex: Varsta: 14
Localizare: Bucureşti. <3
Nr. mesaje: 1407
Data de inscriere: 25/11/2011
Stare de spirit: Nici cel mai bun machiaj nu are cum să-ţi schiţeze un zâmbet atunci când eşti trist..
 | Subiect: Re: Anunt legat de concursul Melodia Saptamanii si Tema noua a forumului Mar Noi 29, 2011 10:44 am | |
| Imi place foarte mult tema. Abia astept Craciunuu`!  . |
|
 | |
BuBuLiNa~BuLiNuTa~RoZ Administrator

Sex: Varsta: 17
Localizare: Intotdeauna alaturi de tine.
Nr. mesaje: 3525
Data de inscriere: 20/12/2010
Hobbyuri: Fic-urile, forumul, chat-ul, Adelina=)) nah .. sunt multe (A)
Stare de spirit: ~ Fericita din cauza ta ~
 | Subiect: Re: Anunt legat de concursul Melodia Saptamanii si Tema noua a forumului Mar Noi 29, 2011 10:47 am | |
| Ma asteptam de la tine sa pui o tema frumoasa. Dar nu credeam ca va fi chiar asa de superba  Imi place mult. Cand am intrat astazi am crezut ca am gresit forumul :)) Ai spus tu ca pui o tema dar nu credeam ca o vei pune asa de repede. Felicitari Mihai  E foarte frumoasa tema si se potriveste perfect. ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ |
|
 | |
Elyy Membru Veteran

Localizare: intr-o lume paralela
Nr. mesaje: 2765
Data de inscriere: 02/12/2010
Hobbyuri: desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri
Stare de spirit: As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
 | Subiect: Re: Anunt legat de concursul Melodia Saptamanii si Tema noua a forumului Mar Noi 29, 2011 12:32 pm | |
| deci, am intrat pe forum, si am ramas aseara nu am puttu intra deloc, ca am avut multe teme si mult de citit, na scoala asta ocupa mult, decii adoorrr cum arata forumul acumaa, ee superbbb :x ati facut o treaba buna cu totii, sunteti niste scumpi :x |
|
 | |
Piersicuţă ♥ Membru Veteran

Sex: Varsta: 13
Localizare: Unde te aştepţi mai puţin.
Nr. mesaje: 3948
Data de inscriere: 22/01/2011
Hobbyuri: Totul este o distracţie....
Stare de spirit: Uat Dă Fac? In stare de şoc...cazional fotogenică, uneori tristă....mereu eu xD I DON'T GET DRUNK - I GET AWESOME!!!
 | Subiect: Re: Anunt legat de concursul Melodia Saptamanii si Tema noua a forumului Mar Noi 29, 2011 3:44 pm | |
| Awww ce tema scumpa si dulce ;o3 cat imi placeee <33 [mai ales ca versurile sunt de la melodia mea postata la M.S]. FUlgisori dulce si micuti ;o3 cat de frumii eeee temaa ^^. Ma bucur ca acel concurs s`a inchis pentru un moment, m`am saturat sa primesc mess`uri cu votatima <33 Felicitari pentru tema este foarte reusita! ^^ |
|
 | |
Kirara. Membru Veteran

Sex: Varsta: 15
Localizare: Always beside you ♥
Nr. mesaje: 3413
Data de inscriere: 29/06/2010
Hobbyuri: Ador sa stiu cand cazi !
Stare de spirit: Fake Smile :)
 | |
 | |
•Milkshake™ Moderator forum

Sex: Varsta: 13
Localizare: Ati vrea voi sa stiti! =))
Nr. mesaje: 2975
Data de inscriere: 02/07/2011
Hobbyuri: Aruncatul cu privirea.. :x
Stare de spirit: Cu zâmbetul pe buze, nimic nu mă streseasă, defapt nici nu mă interesează ce urmează! ;)
 | Subiect: Re: Anunt legat de concursul Melodia Saptamanii si Tema noua a forumului Mier Noi 30, 2011 4:58 pm | |
| Mama ce superb! <3333
Adica, iubesc cum arata acum forumul. Fulgisorii aceia care cad atat de lin. ;3
Pff.. Si eu cand am intrat pe forum am crezut ca am gresit. =))))) Ceva gen: ,,Wtf? Unde am intrat?'' =))
E superba tema. ♥
Poate ne da la T.V. =))
Oricum felicitari tuturor! Forumul arata ,,Rawrrr!'' :))
☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]Seems so simple but in fact it's just so hard. How do you expect to love when the pain is gone? Never say '' I can't '' before you give your best. And smile, because life is not so bad.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
|
|
 | |
Caρρυccιησ ♥ Moderator forum

Sex: Varsta: 12
Localizare: Baia Mare ♥
Nr. mesaje: 2290
Data de inscriere: 02/07/2011
Hobbyuri: Nu e voie sa stii (D) Esti minor ! ;o3 .
Stare de spirit: ♥ In culmea extazului ♥
 | Subiect: Re: Anunt legat de concursul Melodia Saptamanii si Tema noua a forumului Mier Noi 30, 2011 6:03 pm | |
| Yeeeey ;x
Doamne , toti au crezut ca au gresit forumu` , inclusiv eu ]]]] ! Tema e foarte frumoasa:> Disneyyy :>:> N`am crezut ca este forumul meu de suflet , sa moara Gibilan ]] Am crezut ca iarasi virusi imi invadeaza calculatorul :)) Oricum , foarte frumoasa tema ! N`am crezut ca o vei pune asa rapid tema , dar anyway este splendida :x ! Fulguialaaa 8-> ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ It is hard to forget I, said , when there is such an empty space when you are gone ... ∙ Your soul is [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] .
You have to explode in a Chemical Reaction !
|
|
 | |
Arcade Administrator

Sex: Varsta: 21
Localizare: Timisoara, Bulgarus
Nr. mesaje: 1270
Data de inscriere: 16/12/2009
Hobbyuri: fotbal
Stare de spirit: pot spune ca intr-o stare buna :)
 | Subiect: Re: Anunt legat de concursul Melodia Saptamanii si Tema noua a forumului Mier Noi 30, 2011 6:36 pm | |
| sunt foarte incantat si bucuros ca va place noua tema. ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ ... tell me how to ride the words i can say to you, help to find this sign in everyting i do... i feel like im insane sience you closed the dor i cant't forget your name your heart is begging for... COME BACK HOME !![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] Trance is what everybody need! Trance is like a ray of sun light rebounded from the reflection of Moon at midnight that Beam's you in the heart deeply! |
|
 | |
Gabriela Moderator forum

Localizare: Pfaii departe =))))
Nr. mesaje: 2802
Data de inscriere: 11/01/2011
Hobbyuri: hmmm imi place sa te fac sa suferi :X
Stare de spirit: gen: nu ma intereseaza
 | |
 | |
Bella Moderator forum

Sex: Varsta: 15
Localizare: prin jur ...
Nr. mesaje: 1427
Data de inscriere: 09/01/2011
Hobbyuri: imi place sa ascult muzica , sa privesc norii , luna , stelele , sa ma plimb prin parc si multe altele
Stare de spirit: Visatoare, ca sa nu spun aeriana :))
 | Subiect: Re: Anunt legat de concursul Melodia Saptamanii si Tema noua a forumului Vin Dec 02, 2011 7:55 pm | |
| Pai si eu am patit la fel. Am intrat pe forum si am ramas pe ganduri. Credeam ca am nimerit pe alt forum. In orice caz, este foarte frumoasa noua tema. Imi plac foarte mult fulgi astia care "se plimba" pe aici ^.^ ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ *.:。✿ ßЄll∂ ✿.。.:▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] Adun in prund din florile de leac Miresma, frumusete si candoare Fierturi uitate la-nceput de veac In vraji neincapute in culoare▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ .:。✿ ßЄll∂ ✿.。.:▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ |
|
 | |
*Rina*Mandarina*Rina* Membru forum

Sex: Varsta: 12
Localizare: Bacau
Nr. mesaje: 126
Data de inscriere: 01/10/2011
Hobbyuri: Imi place sa ascult muzica, sa fac fan ficuri si multe altele
Stare de spirit: Plictisita
 | Subiect: Re: Anunt legat de concursul Melodia Saptamanii si Tema noua a forumului Vin Dec 02, 2011 9:02 pm | |
| Acum forumul este mult mai atractiv, deoarece este schimbata tema. Toti doresc sa vada o tema atractiva, mai ales cand avem asa staff. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] Eu una trebuie sa spun ca este minunata tema. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
☻♂Emo.Girl☻♂ Membru forum

Localizare: Unde este si toata lumea @.@!
Nr. mesaje: 171
Data de inscriere: 01/12/2011
Stare de spirit: Happy
 | Subiect: Re: Anunt legat de concursul Melodia Saptamanii si Tema noua a forumului Vin Dec 02, 2011 10:01 pm | |
| Pai ce sa zic... Ne place, ne place, ne place place place [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
| | Anunt legat de concursul Melodia Saptamanii si Tema noua a forumului | |
|