Anime. Naruto. Sasuke & Sakura

Innainte de a incepe sa postati,va sfatuim sa cititi REGULAMENTUL forumului !

Anime. Naruto. Sasuke & Sakura

AcasaPortalInregistrareConectare
Anunt important: Momentan toate concursurile se suspenda! Se reorganizeaza totul.
Bun venit la noi pe forum!Speram sa va placa ce avem noi de oferit: prietenia noastra, micile noastre activitati si toate subiectele si atentia noastra

10 lucruri pe care imi doresc sa le fac in viata. 5 4.3 17
Impartiti | 

10 lucruri pe care imi doresc sa le fac in viata.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Lucifer's white aηgel
Moderator forum
Moderator forum

Sex: feminin Localizare Localizare: In a land of mith.
Nr. mesaje Nr. mesaje: 4450
Data de inscriere Data de inscriere: 24/12/2010

MesajSubiect: 10 lucruri pe care imi doresc sa le fac in viata.   Sam Noi 05, 2011 9:16 pm

1). Sa infiintez un ONG pentru cainii fara adapost.
2). Sa ma las de diverse vicii. De tot !
3). Sa vorbesc in fata unei audiente de peste 50.000 oameni.
4). Sa salvez pe cineva de la moarte.
5). Sa ii pot ajuta oricand oamenii din jurul meu. Mi-am promis insa de ceva vreme ca ii voi ajuta doar pe cei ce vor sa faca ceva si nu pot.
6). Sa scriu un roman despre viata mea.
7). Sa nu mai fiu niciodata nevoita sa apelez la ajutorul moral al unui prieten.
8). Sa imi gasesc pasiunea vietii.
9). Sa fiu uitata dupa ce mor, dar ideile mele sa ramana.
10). Si nu in ultimul rand, sa fiu sanatoasa si fericita. dap !

Cam asta mi-am propus eu sa fac in viata. Desi mai sunt destule lucruri, acestea ar fi cele de baza. As fi curioasa sa vad, voi ce v-ati propus sa faceti de-a lungul vietii ? ^^

☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

When I die, don't want you to cry
Just hold your head up high
And keep your dreams to the sky
'Cause in your eyes I see no lies.

Ultima editare efectuata de catre Lucifer's white aηgel in Sam Noi 05, 2011 10:36 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Blasphemy
Membru forum
Membru forum

Sex: feminin Varsta Varsta: 14
Localizare Localizare: everywhereeeeee
Nr. mesaje Nr. mesaje: 305
Data de inscriere Data de inscriere: 31/01/2011
Hobbyuri Hobbyuri: Karate
Stare de spirit Stare de spirit: Depressed

MesajSubiect: Re: 10 lucruri pe care imi doresc sa le fac in viata.   Sam Noi 05, 2011 9:29 pm

1. Sa merg la un concert BVB <3
2. Sa am prieteni care sa ma accepte pentru ceea ce sunt.
3. Sa ajung la cel mai inalt nivel posibil in karate.
4. Sa reusesc macar odata sa spun cu voce tare ceea ce gandesc.
5. Sa plec in strainatate.
6. Sa devin o scriitoare celebra.
7. Sa pot calatori prin toate colturile lumii.
8. Sa invat sa cant la chitara.
9. Sa imi schimb macar odata TOTAL aspectul, asa cum vreau eu. :)
10. Sa tin un discurs emotionant in fata tuturor celor pe care i-am cunoscut vreodata, dupa care sa mor.
Sus In jos
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000126354435
Piersicuţă ♥
Membru Veteran
Membru Veteran

Sex: feminin Varsta Varsta: 13
Localizare Localizare: Unde te aştepţi mai puţin.
Nr. mesaje Nr. mesaje: 3948
Data de inscriere Data de inscriere: 22/01/2011
Hobbyuri Hobbyuri: Totul este o distracţie....
Stare de spirit Stare de spirit: Uat Dă Fac? In stare de şoc...cazional fotogenică, uneori tristă....mereu eu xD I DON'T GET DRUNK - I GET AWESOME!!!

MesajSubiect: Re: 10 lucruri pe care imi doresc sa le fac in viata.   Sam Noi 05, 2011 9:39 pm

1. Nu o sa mai fiu atat de prostuta si naiva
2. O sa imi agreez mai mult sora si o sa ii spun mamei cat de mult o iubesc
3. O sa infintez o campanie pentru copii SURDO-MUTI
4. Vreau sa am bani, sa imi ajut familia in viitor.
5. Vreau sa am o familie, care se bazeaza pe dragoste si respect.
6. Vreau ca lumea sa ma cunoasca, sa stie cine este Elena, nu fetita naiva si prostuta, tocilara clasei.
7. O sa ajung in China/Japonia Koreaa <3333
8. O sa ma casatoresc un asiatic (sau roman ori maiby....) si sa am o fetita ;x
9. O sa il intalnesc pe Guess Who/Grasu XXl/Smiley si CRBL
10. Nu o sa imi uit prietenii o sa fiu cu ei pana la 86 de ani :)

11*. Vreau ca inainte sa mor, sau si in viata sa aud pe cineva zicand: Uite'o ma pe Elena, ea chiar tine la mine! Suna ciudat, dar cand o sa mor vreau ca toata lumea sa plang, asa sa imi arate sa m'au iubit...

Ultima editare efectuata de catre ♥Merișor in Dum Noi 06, 2011 5:54 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Dadaa <3
Membru forum
Membru forum

Sex: feminin Varsta Varsta: 15
Localizare Localizare: Pe undeva^^
Nr. mesaje Nr. mesaje: 334
Data de inscriere Data de inscriere: 04/09/2011
Stare de spirit Stare de spirit: Depinde.:)

MesajSubiect: Re: 10 lucruri pe care imi doresc sa le fac in viata.   Sam Noi 05, 2011 10:05 pm

Pai ce sa spun.. nu prea`mi place sa imi planuiesc viitorul. Ce o sa se intample, aia sa fie.:))

Dar ca sa spun asa cam ce as vrea sa se intample..

Sa am pe cineva care sa ma iubeasca cu adevarat, sa NU fac copii:)), sa reusesc sa ajung ceva in viata ca sa nu merg sa dorm pe strazi:))

Si`apai sa fim sanatosi, dar sa avem si noroc ca, vorba unei colege : Si oamenii de pe Titanic erau sanatosi dar noroc n`au avut.:)

Sus In jos
Choco :)
Scriitor forumScriitor forum

Localizare Localizare: In a strange place where you become blind.
Nr. mesaje Nr. mesaje: 9526
Data de inscriere Data de inscriere: 07/04/2011

MesajSubiect: Re: 10 lucruri pe care imi doresc sa le fac in viata.   Dum Noi 06, 2011 9:53 am

Eu sincer nu prea mi-am planuit viitorul, decat pe cel apropiat mie, asa ca inca nu am idei bine conturate.. Oricum, ar fi cam asa:

1. As vrea sa pot ajunge in America la fundati ASPCA si sa adopt un animal de acolo.
2. As vrea sa castig o data la loterie pentru a putea dona banii unei fundatii care se ocupa cu animalele.
3. As vrea sa pot ajunge sa lucrez ca medic legist fara ca altii sa imi spuna ca o fata nu este buna de nimic in acest domeniu.
4. As vrea ca o data sa mi se intample ceva ca in filme, cu adrenalina si tot tacamul.. :))
5. As vrea ca o data si o data sa ii pot spune mamei cat de mult o iubesc.
6. As vrea sa nu imi mai vad parintii venind acasa tarziu, obositi, cu atatea griji de la serviciu.
7. As vrea sa prind momentul in care in fruntea acestei tari sa se afle niste oameni capabili care sa poata schimba ceva.
8. As vrea sa intalnesc pe cineva de care sa ma pot indragosti in fiecare zi si de care sa nu ma plictisesc niciodata.
9. As vrea sa ajung sa am un prieten adevarat (cum am la momentul de fata ), nu unul care ma apreciaza doar pentru ceea ce fac, ci unul care ma apreciaza pentru ceea ce sunt.
10. Si nu in ultimul rand as vrea sa pot muri fara ca oamenii sa planga dupa mine, iar pe piatra mea de mormant sa scrie: "Smile, it's gonna be okay.."
Sus In jos
Caρρυccιησ ♥
Moderator forum
Moderator forum

Sex: feminin Varsta Varsta: 12
Localizare Localizare: Baia Mare ♥
Nr. mesaje Nr. mesaje: 2290
Data de inscriere Data de inscriere: 02/07/2011
Hobbyuri Hobbyuri: Nu e voie sa stii (D) Esti minor ! ;o3 .
Stare de spirit Stare de spirit: ♥ In culmea extazului ♥

MesajSubiect: Re: 10 lucruri pe care imi doresc sa le fac in viata.   Dum Noi 06, 2011 2:30 pm

Foarte interesant topicul in love
Nici eu nu mi-am planificat viitorul ,
dar sunt cateva chestii pe care vreau s ale realizez :)

1 . Nu vreau sa se schimbe nimic la familia mea . Sa fim unita . Acum mama are studii la Bucuresti 1 data pe luna merge acollo . Tata s-a apucta de facultate .. la drept . Dar simt ca familia mea se schimba pe zi ce trece si am observat ca nu mai au timp de mine ... In fiecare iz ma trezesc cu frica asta .

2 . Sa imi schimb look-ul sa pot spune
si eu in fata oglinzii : "Sunt mandra de tine! Ai reusit!"

3 . Sa realizez ceva in viata . Sa fiu mandra de mine prin ce am facut . Sa ajut oameni . Sa nu-i mai fac sa sufere .

4 . Sa am prieteni adevarati , care sa-mi spuna cand gresesc , sa imi spune pe ce cale s-o iau . Sa nu ma insele si sa fie alaturri de mine .

5 . Macar odata sa se intample ceva ca in filme ... Dar nu chestii negative !

6 . Sa construiesc un centru pentru animale la nevoie si unul pentru oameni saraci sau neajutorati .

7 . Sa am si eu o familie frumoasa . Sa am un sot care sa nu faca orice prostie , sa fim amandoi egali . Nici unul dintre noi sa nu conduca .

8 . Pe patul meu de moarte , sa nu fiu trista ! Sa fiu optimista intotdeauna ! Asta a fost sortit sortii ! Trebuie sa fiu mandra ca am avut o viata nemaipomenita !

9 . La moartea mea sa nu planga nimeni ! Am murit deoarece timpul unui alt inger a sosit !

10 . Cand am sa mor .. sa renasc iarasi !
Sa am alta viata frumoasa cu tot cu partile ei negative !
O viata fara momente triste nu este una implinita .

11 . Sa fiu sanatoasa si fericita ^^ . Nimic mai mult .!

Sorry ca am bagat si 11 , dar asta e cam ce vreau eu ! As mai adauga , dar vedeti ca [ , ] cam depasesc limita :))
Vreau sa vad mai multe dorinte din partea voastra !
Iar din cat am citit ...
SUNTETI CHIAR NISTE OAMENI NEMAIPOMENITI CARE DORITI SA DEVENITI CINEVA IN VIATA SI VRETI SA AJUTATI VIETILE NEAJUTORATE ! CHIAR APRECIEZ ASTA ! SI CHIAR CRED CA ASA O SA FACETI IN VIATA ! VA JUR !

☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆

It is hard to forget I,
said , when there is such an
empty space
when you are gone ...

∙ Your soul is [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] .

You have to explode in a Chemical Reaction !

Sus In jos
Christine
Membru forum
Membru forum

Sex: feminin Varsta Varsta: 15
Nr. mesaje Nr. mesaje: 377
Data de inscriere Data de inscriere: 08/04/2011
Stare de spirit Stare de spirit: Star Powder

MesajSubiect: Re: 10 lucruri pe care imi doresc sa le fac in viata.   Dum Noi 06, 2011 3:42 pm

In primul rand vreau sa va spun ca acesta este un topic foarte inspirat, normal doar l-a deschis mamy. in love Si ca toate ati spus niste lucruri superbe.
Asa, eu chiar n-am nici cea mai vaga idee ce o sa fac in viitor, dar daca ma chinui poate ies zece lucruri... dap !

1. As vrea sa nu mai vad animale pe strada fara stapan. Sincer, asta a fost singurul lucru care chiar m-a facut sa plang, pana acum... Am de gand sa deschid un adapost pentru animale, din cate vad si voi vreti la fel, deci poate ne unim fortele. dap !

2. Imi doresc foarte tare sa vizitez orasul New York, si toata America in general.

3. Vreau sa raman alaturi de prietena mea cea mai buna, sa nu ne despartim niciodata, insa inteleg ca deocamdata drumurile noastre se ramifica. Poate in viitor ne vom reintalni si ne vom lua impreuna casa aia de care tot vorbeam. lough

4. As vrea teribil de mult sa ne conduca niste persoane capabile si autorizate, pentru ca sincer, si eu stiu ca pluralul de la succes e succese si pluralul de la coleg e colegi si am doar paispe... hmm...?!

5. Mi-as dori sa fiu mai indrazneata, sa nu ma mai las calcata in picioare de oameni mai prosti dar mai tupeisti. As vrea si sa-mi exprim sentimentele mai usor, pentru ca sunt foarte introvertita...

6. Imi doresc si ca oamenii sa nu mai fie asa... (imaginati-va ca am spus injuraturi mai grave)... prosti... Ma minunez uneori de inteligenta inferioara pe care o poseda anumite persoane... :|

7. As vrea sa scriu mai des, dar societatea de azi nu imi permite acest lucru... hmm...?!

8. Vreau sa fac ceva maret, ceva care sa ramana in istorie, dar inca nu stiu ce... lough

9. Mi-as dori sa stiu ce vreau sa fac in continuare, sa realizez care e soarta mea si ce menire am.

10. Si nu in ultimul rand, mi-as dori sa intalnesc mai multe persoane care sa ma agreeze si cu care pot sa socializez, pentru ca sunt foarte diferita si usor ciudata si nu oricine vrea sa fie prietenul unei ciudate... lough Sa-i dam credit lui nee-chan pentru asta. in love a hug

Cam asta e tot... Va pup dulce pe toti! kiss

Sus In jos
Pisicuţă ♥
Membru Avansat
Membru Avansat

Localizare Localizare: ♥Cluj-Napoca♥
Nr. mesaje Nr. mesaje: 1142
Data de inscriere Data de inscriere: 28/08/2011
Hobbyuri Hobbyuri: Cititul ficurilor , datul cu privirea .:>
Stare de spirit Stare de spirit: In love ! :3 8->

MesajSubiect: Re: 10 lucruri pe care imi doresc sa le fac in viata.   Dum Noi 06, 2011 4:30 pm

10 lucruri ? Hmm :-? Pai ar fii mai multe :)) :

1. Sa imi intemeiez o familie cu persoana pe care o iubesc cel mai mult . :x
2. Sa dau viata unei noi lumi .
3. Sa ajut copii cu deficiente sau handicapuri .
4. Sa raman intotdeauna prietena cu voi , familia pe care nu am avuto niciodata !
5. Vreau ca mama sa imi acorde mai multa atentie ..Simt ca decand sa dus in Italia nu mai are timp de mine ...
6. Sa vizitez Spania si Parisul .
7. Sa merg la DisneyLand Paris .
8. Sa ajung cineva in viata . Ca sa imi pot ajuta familia .
9. Cand mor , nimeni sa nu planga dupa mine !
10. Dupa moarte , amintirea mea sa ramana mereu in sufletele voastre :x ' !

Cam asta a fost ! V-am pupat :*
Sus In jos
Crystal
Administrator
Administrator

Sex: feminin Varsta Varsta: 16
Localizare Localizare: Somewhere between dreams and reality.
Nr. mesaje Nr. mesaje: 4205
Data de inscriere Data de inscriere: 10/11/2010

MesajSubiect: Re: 10 lucruri pe care imi doresc sa le fac in viata.   Lun Noi 07, 2011 7:31 pm

10 lucruri pe care imi doresc neaparat sa le fac think. Pai ar fi cam asa:

1. Una dintre cele mai arzatoare dorinte ale mele este sa reusesc sa fac ceva in folosul intregii lumi. Nu vreau sa traiesc degeaba, sa fiu o persoana obisnuita care se naste pentru a avea de ce muri. Asta face cat toate dorintele. Vreau sa am cu adevarat un scop pentru care sa traiesc.

2. Ca si studii, voi merge la drept.

3. Mai mult ca sigur voi deveni ori procuror, ori avocat.

4. Vreau sa calatoresc cat mai mult, sa vad tot ce e omeneste posibil!

5. Fara dar si poate voi scrie cel putin o carte, un roman politist mai exact.

6. Vreau sa ajut copiii orfani si animalele abandonate.

7. O dorinta pe care o am dintotdeauna este sa am o casa in Los Angeles, pe malul oceanului.

8. As vrea ca familia si prietenii mei sa fie cu adevarat mandri de mine (familia va fi oricum). Sa ii ajut cat pot si sa ma asigur ca nu vor avea nicio problema, din niciun punct de vedere.

9. Asta ar fi o dorinta in asteptare, pentru ca inca nu stiu sigur ce vreau. Familie, copii... poate voi avea si asta. Nu stiu sigur. Deocamdata ma sperie ideea de a fi pe veci legata de o persoana anume.

10. Daca aproape toti ati pus ultima dorinta legata de moarte, atunci asta fac si eu. Nu as vrea ca lumea sa planga atunci cand voi muri, nu vreau sa para rau nimanui. Sa nu imi planga moartea, ci sa imi sarbatoreasca viata si sa spere ca ajung intr-un loc mai bun.

So how can you tell me you’re lonely
And say that for you the Sun doesn’t shine?
Let me take you by the hand and lead you through the streets of London,
‘Cause I’ll show you something to make you change your mind.

My life > My soul > My inspiration

Ultima editare efectuata de catre Crystal in Mar Mar 27, 2012 3:57 pm, editata de 2 ori
Sus In jos
Eclipsă
Membru Debutant
Membru Debutant

Sex: feminin Varsta Varsta: 12
Localizare Localizare: toata lumea vrea sa stie unde
Nr. mesaje Nr. mesaje: 519
Data de inscriere Data de inscriere: 09/02/2011
Hobbyuri Hobbyuri: patinaj, inot, dans

MesajSubiect: Re: 10 lucruri pe care imi doresc sa le fac in viata.   Lun Noi 07, 2011 10:44 pm

Se pare ca am ajuns si eu pe aici. Hai sa ma implic si eu. Deci number one:

1.Vreau sa ajung cineva de care parintii mei sa fie mandri.

2.Vreau sa fac ceva special, cum s-ar spune sa lupt pentru o cauza nobila.

3.Vreau sa ii fac pe cei din jurul meu sa vada ceea ce sunt cu adevarat, nu ceea ce este doar la exterior si ce se vede in mare parte a timpului, sa priveasca in inima mea.

4.Vreau un cerc restrans de prietenii, in care sa pot sa am incredere si cu care sa stau pana cand o sa ma duca moartea mai departe de ei

5.Vreau sa am o fetita si un baietel care sa stie ca mami este o scriitoare, o persoana importanta.

6.Vreau sa arat tuturor oamenilor ca este gresit sa te orientezi cand iti alegi un prieten dupa culoarea pielii. Urasc rasismul!

7.Vreau ca daca voi deveni o persoana importanta sa traiesc modest, cu toate cele necesare, iar cu restul banilor sa ii ajut pe cei neajutoarati, cum ar fi copii, batranii, victimele nepasarii si multi altii

8.Vreau sa infiintez un camin foarte mare pentru oamenii fara case, unde sa aiba tot ceea ce au nevoie si sa simta ca in sfarsit cineva se gandeste cineva si la ei.

9.Vreau sa am o casnicie fericita, lipsita de secrete si complicatii.

10. Vreau c atunci cand mor sa am un mormant decent, dar nici exagerat de luxos, pana la urma un mormant nu trebuie sa reprezinte ceva foarte frumos, trebuie sa reprezinte casa trupului dupa ce moare, si pe piatra sa scrie ,,O femeie, un creion, o foaie, o singura pasiune.,, iar oamenii presa sa scrie: ,,<<O femeie, un creion si o foaie.>>Aceasta a fost cea care ne-a fermecat cu cuvintele ei dulci cu fiecare propozitie. De fiecardata cand atingea o foaie si un creion magia se producea inevitabil. De astazi nu ne vom mai putea bucura de captivantele ei opere... Odihneasca-se in pace oriunde ar fi ajuns!,,.

Desigur fara prea multe jelituri si lacrimi, fiindca nu imi prea place tam-tamul mai ales dupa ce omul moare. Cam atata.
Sus In jos
kristen
Membru forum
Membru forum

Sex: feminin Varsta Varsta: 16
Localizare Localizare: somewhere
Nr. mesaje Nr. mesaje: 231
Data de inscriere Data de inscriere: 09/10/2011
Hobbyuri Hobbyuri: Job? Elevaaa
Stare de spirit Stare de spirit: galagioasa :))

MesajSubiect: Re: 10 lucruri pe care imi doresc sa le fac in viata.   Dum Noi 13, 2011 12:36 am

1. Sa merg intr-o excursie in Kyoto.
2. Sa iau centura neagra la Aikido.
3. Sa vindec oamenii pe scurt sa devin doctor...sau sa salvez pe cineva de la moarte .
4. Sa sar cu parasuta din avion.
5. As infiinta o lege prin care toti oamenii au acelasi salariu. INCLUSIV POLITICIENII
6. As alunga din tara tiganii.
7. Sa-mi construiesc o casa la munte sau pe malul oceanului in Anglia.
8. Sa-mi intemeiez o familie.
9. Sa am un suflet pereche in care sa-mi fie fidel si sa ma iubeasca.
10. Eu si familia mea sa fim sanatosi si fericiti.
Sus In jos
Aww Ilzu
Membru forum
Membru forum

Localizare Localizare: Mereu acolo pentru tine>.<
Nr. mesaje Nr. mesaje: 91
Data de inscriere Data de inscriere: 02/03/2011
Stare de spirit Stare de spirit: ehm...mereu cu zambetul pe buze:D

MesajSubiect: Re: 10 lucruri pe care imi doresc sa le fac in viata.   Sam Ian 28, 2012 5:07 pm

Paai : 1.Sa ajut oamenii care sunt in situatii grave
2.Sa imi infiintez un spital si sa am cei mai buni doctori si sa salveze cati mai multi oameni
3.Sa vizitez toata lumea
4.Sa dorm cu Obama in aceeasi camera lough
5.As vrea sa ajut tara
6.Sa am o familie fericita,si sa fac si alte familii sa se simta lafel
happy2 7.Sa fac multe biserici
8.Sa duc tara in cat mai multe concursuri
9.Sa gasesc pe cineva care sa ma iubeasca cu adevarat
10.Sa fiu sanatoasa,fericita si implinita,ca fara aceste lucruri nu le pot face pe cele de mai sus dance2 heh
Sus In jos
spament
Incepator pe forum
Incepator pe forum

Sex: masculin Localizare Localizare: alba
Nr. mesaje Nr. mesaje: 1
Data de inscriere Data de inscriere: 26/03/2012

MesajSubiect: Re: 10 lucruri pe care imi doresc sa le fac in viata.   Lun Mar 26, 2012 10:11 pm

Lucifer's white angel a scris:
1). Sa infiintez un ONG pentru cainii fara adapost.
2). Sa ma las de diverse vicii. De tot !
3). Sa vorbesc in fata unei audiente de peste 50.000 oameni.
4). Sa salvez pe cineva de la moarte.
5). Sa ii pot ajuta oricand oamenii din jurul meu. Mi-am promis insa de ceva vreme ca ii voi ajuta doar pe cei ce vor sa faca ceva si nu pot.
6). Sa scriu un roman despre viata mea.
7). Sa nu mai fiu niciodata nevoita sa apelez la ajutorul moral al unui prieten.
8). Sa imi gasesc pasiunea vietii.
9). Sa fiu uitata dupa ce mor, dar ideile mele sa ramana.
10). Si nu in ultimul rand, sa fiu sanatoasa si fericita. dap !

Cam asta mi-am propus eu sa fac in viata. Desi mai sunt destule lucruri, acestea ar fi cele de baza. As fi curioasa sa vad, voi ce v-ati propus sa faceti de-a lungul vietii ? ^^

ce tare am si eu 10 lucruri care as vrea sa le fac

1 o tipografie sa fac bani falsi
2 crescatorie de ciuaua pt blana
3 crescatorie de delfini pt carne
4 sa pun la munca cat mai multi oameni si sa le dau mancare cu portia de bani nu au nevoie
5 sa urc pe everesc
6 sa legalizez c...ima pr...utia d...rile si altele
7 sa numai aibe drepturi femeile la cuvant
8 sa plantez hectare de vie si grau pt vin si bere
9 livezi de pomi pt tuica
10 si ultima sa am o nevasta care sa ma iubeasca :))))

vreau like uri :D lough down roll lough sad nr1 take this! take this! take this! take this! take this!
Sus In jos
Lucifer's white aηgel
Moderator forum
Moderator forum

Sex: feminin Localizare Localizare: In a land of mith.
Nr. mesaje Nr. mesaje: 4450
Data de inscriere Data de inscriere: 24/12/2010

MesajSubiect: Re: 10 lucruri pe care imi doresc sa le fac in viata.   Mar Mar 27, 2012 8:12 am

Îmi pare rău de off topic, dar am ceva de zis. Spament, te asigur că jumătate din aşa-zisele tale dorinţe sunt nerealizabile şi ilegale. Dacă vrei să mai postezi în vre-un topic de-al meu, te sfătuiesc să-ţi iei şi creierul cu tine. Atât am avut de zis. ^^

When I die, don't want you to cry
Just hold your head up high
And keep your dreams to the sky
'Cause in your eyes I see no lies.

Sus In jos
Elyy
Membru Veteran
Membru Veteran

Localizare Localizare: intr-o lume paralela
Nr. mesaje Nr. mesaje: 2765
Data de inscriere Data de inscriere: 02/12/2010
Hobbyuri Hobbyuri: desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri
Stare de spirit Stare de spirit: As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…

MesajSubiect: Re: 10 lucruri pe care imi doresc sa le fac in viata.   Vin Apr 06, 2012 8:54 pm

1. Sa-mi fac parintii si pe cei dragi mandri de mine.
2. Sa am mereu langa mine un animal, un prieten, un pazinc care sa fie mereu langa mine si sa ma veghieze.
3. Sa nu ajung nicioadata sa ma injosesc pentru a-mi indeplini scopurile.
4. Sa devin o persoana responsabila cu picioarele pe pamant si mereu gata sa experimenteze lucruri noi.
5. Sa invat sa-mi imi ascult mereu instinctele si inima, nu mintea, pentru ca de fiecare data imi ascult mintea atunci totul nu e bine.
6. Sa devin o persoana rabdatoare si sa ma gandesc inainte sa fac anumite lucruri.
7. Sa nu depinde de nimeni, si sa fac totul pe propria mea piele.
8. Sa ajung macar o data in Grecia :x
9. Sa ajung sa joc intr-o piesa in fata unui numar mai mare de persoane.
10. Sa imi gasesc niste prieteni adevarati :x
Sus In jos

10 lucruri pe care imi doresc sa le fac in viata.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Subiecte similare

-
» Intelepciunea si priceperea de a cunoaste anumite lucruri.......
» Afla ce ai fost intr-o viata anterioara :]]
» 5 Legende Inficosatoare Care S-au Adeverit
» Cele mai importante lucruri care trebuie sa le faci cand faci o imagine in photoshop
» Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi ...

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sa vorbim si despre altceva :: Discutii libere.-