| | Concursul numarul 3: Luna Octombrie 2011 ! | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Gabriela Moderator forum

Sex: Varsta: 16
Localizare: Pfaii departe =))))
Nr. mesaje: 2802
Data de inscriere: 11/01/2011
Hobbyuri: hmmm imi place sa te fac sa suferi :X
Stare de spirit: gen: nu ma intereseaza
 | Subiect: Concursul numarul 3: Luna Octombrie 2011 ! Sam Oct 22, 2011 8:23 pm | |
| |
|
 | |
AlphasoniK Membru forum

Nr. mesaje: 194
Data de inscriere: 30/04/2011
 | Subiect: Re: Concursul numarul 3: Luna Octombrie 2011 ! Sam Oct 22, 2011 8:43 pm | |
| Eu vreau sa particip cu avatarul si sigul care le am acum. |
|
 | |
Choco :) Scriitor forum

Sex: Varsta: 14
Localizare: In a strange place where you become blind.
Nr. mesaje: 9526
Data de inscriere: 07/04/2011
 | Subiect: Re: Concursul numarul 3: Luna Octombrie 2011 ! Sam Oct 22, 2011 10:49 pm | |
| As vrea si eu sa particip cu tema: Never alone.. Succes tuturor..  choco^^ |
|
 | |
UchihaAlex Membru forum

Localizare: Dorohoi
Nr. mesaje: 234
Data de inscriere: 16/10/2011
Hobbyuri: Metin2,Cs,WoW,Fifa,Inot,Football,Forumuri..etc.
Stare de spirit: FoarteBuna
 | Subiect: Re: Concursul numarul 3: Luna Octombrie 2011 ! Sam Oct 22, 2011 11:16 pm | |
| Hallo,as vrea sa particip si eu! Succes tuturor |
|
 | |
Łσłιτα ♥ Membru Veteran

Sex: Varsta: 15
Localizare: ● Baia Mare ●
Nr. mesaje: 4437
Data de inscriere: 02/11/2010
Stare de spirit: Euforică ♥
 | |
 | |
Supradoză ♥ Membru forum

Localizare: Pe langa tine ;o3
Nr. mesaje: 498
Data de inscriere: 08/07/2011
Stare de spirit: `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`
 | Subiect: Re: Concursul numarul 3: Luna Octombrie 2011 ! Dum Oct 23, 2011 6:35 pm | |
| hello ma bag si eu  ! Bafta tuturori  ! |
|
 | |
•Milkshake™ Moderator forum

Sex: Varsta: 13
Localizare: Ati vrea voi sa stiti! =))
Nr. mesaje: 2975
Data de inscriere: 02/07/2011
Hobbyuri: Aruncatul cu privirea.. :x
Stare de spirit: Cu zâmbetul pe buze, nimic nu mă streseasă, defapt nici nu mă interesează ce urmează! ;)
 | |
 | |
Schizzophrenia. Membru Debutant

Localizare: Between heaven and hel.
Nr. mesaje: 718
Data de inscriere: 12/03/2011
Hobbyuri: Muzic is my life <3
Stare de spirit: Hakuna Matata -.-
 | Subiect: Re: Concursul numarul 3: Luna Octombrie 2011 ! Lun Oct 24, 2011 6:15 pm | |
| Eu particip cu : Punk Girl Succes Tuturor ! |
|
 | |
Gabriela Moderator forum

Localizare: Pfaii departe =))))
Nr. mesaje: 2802
Data de inscriere: 11/01/2011
Hobbyuri: hmmm imi place sa te fac sa suferi :X
Stare de spirit: gen: nu ma intereseaza
 | Subiect: Re: Concursul numarul 3: Luna Octombrie 2011 ! Sam Oct 29, 2011 11:25 am | |
| Hubba Buba este scoasa afara din concurs !
Va mai puteti inscrie pana la ora 19:00. ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ Love is much like a wild rose, beautiful and calm, but willing to draw blood in its defense. ღ For every beauty there is an eye somewhere to see it. For every truth there is an ear somewhere to hear it. For every love there is a heart somewhere to receive it. ღ Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling faces. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.
|
|
 | |
Piersicuţă ♥ Membru Veteran

Localizare: Unde te aştepţi mai puţin.
Nr. mesaje: 3948
Data de inscriere: 22/01/2011
Hobbyuri: Totul este o distracţie....
Stare de spirit: Uat Dă Fac? In stare de şoc...cazional fotogenică, uneori tristă....mereu eu xD I DON'T GET DRUNK - I GET AWESOME!!!
 | Subiect: Re: Concursul numarul 3: Luna Octombrie 2011 ! Sam Oct 29, 2011 11:29 am | |
| Si eu ma inscriu ;x Cu tema mea ''Dreams'' Bafta tuturor ;* |
|
 | |
Final Destination Membru forum

Sex: Varsta: 20
Localizare: Everywhere
Nr. mesaje: 54
Data de inscriere: 21/06/2011
Hobbyuri: Gasesc eu ceva
Stare de spirit: Lazy
 | Subiect: Re: Concursul numarul 3: Luna Octombrie 2011 ! Sam Oct 29, 2011 3:36 pm | |
| Ma bag si eu si tema mea va fi Halloween >:) Avatarul e deja la profil si semnatura e indicata. Ignorati-o pe a doua, ca aia o tin pentru placerea mea sadica. Vroiam sa va fac cunostinta cu Freddy, Jason, Chucky si Michael, dar primeam "bataie" de la Boogye - nu e pe forum, nici macar logat pe forum - ca invat tanara generatie la "chesti cuminti". Deci Welcome to Hallobuhahaha
Ultima editare efectuata de catre Final Destination in Sam Oct 29, 2011 5:10 pm, editata de 1 ori |
|
 | |
Elyy Membru Veteran

Localizare: intr-o lume paralela
Nr. mesaje: 2765
Data de inscriere: 02/12/2010
Hobbyuri: desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri
Stare de spirit: As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
 | Subiect: Re: Concursul numarul 3: Luna Octombrie 2011 ! Sam Oct 29, 2011 4:12 pm | |
| ehh ma bag si eu cu tema: Puppet
sper ca de data asta sa nu mai uit ca nu am voie sa-mi schimb avataru si semnatura toata luna :)) |
|
 | |
♥ค∂ε☆ Membru forum

Sex: Localizare: undeva in inima ta
Nr. mesaje: 380
Data de inscriere: 10/03/2011
Hobbyuri: chitara, muritul de ras cu plamanul meu :x (buby)
Stare de spirit: Ce gluma buna:))
 | Subiect: Re: Concursul numarul 3: Luna Octombrie 2011 ! Sam Oct 29, 2011 8:50 pm | |
| Cei 4 norocosi care vor trece in runda urmatoare sunt:
UchihaAlex cu 8 voturi. Felicitari!
•Coffée™ cu 7 voturi.Felicitari!
♪ choco ♪ cu 2 voturi.Felicitari!
♥ Electonic :) ♥ cu 2 voturi.Felicitari!
Eu am anuntat castigatorii deoarece, Đємσиiquє Αиgєℓ nu a fost acasa pentru a anunta acest lucru.Multumesc de intelegere si felicitari tuturor! |
|
 | |
Crystal Administrator

Localizare: Somewhere between dreams and reality.
Nr. mesaje: 4205
Data de inscriere: 10/11/2010
 | Subiect: Re: Concursul numarul 3: Luna Octombrie 2011 ! Lun Oct 31, 2011 4:48 pm | |
| UchihaAlex
Pentru inceput, nu ai spus care e tema, deci trebuie sa imi imaginez eu cam ce ai vrut sa exprimi. Probabil ca te-ai referit la anime-ul Naruto. Sau poate ca tema esti chiar tu, din moment ce numele tau apare si in avatar si in poza de la semnatura Deci si prin urmare:
Semnatura - Culorile si felul cum au fost imbinate (0.5 p ) Scrisul se potriveste oarecum cu imaginea din punctul asta de vedere, insa in poza predomina nuantele de verde. - Armonia dintre poza si scris (0.5p) Ma bucur ca ai facut putin referire si la regulamentul forumului si cel putin partea cu “Respecta si vei fi respectat” imi place mult. Acum nu prea stiu cat de bine se potrivesc aceste cuvinte cu poza… - Originalitatea temei folosite (0.5p) Tema banuita de mine este frumoasa, chiar daca nu e ceva iesit din comun. Dar acum trebuie punctata originalitatea, deci scadem putin. - Culorile si caracterele folosite la scris (0.5p) Pe mine ma dor ochii de la acel scris. E mic si deloc ingrosat, iar contrastul dintre albastru si rosu e unul foarte puternic. Albastrul se potriveste cu avatarul si sa spunem ca rosul se potriveste cu imaginea din semnatura. - Asezarea in pagina a semnaturii (0p) Asta nu imi place. Ai fi putut sa o centrezi sau sa faci ceva cu ea sa se vada mai frumos. Pare ca totul a fost pus la nimereala, ceva gen: ia si niste scris, ia si un link de la poza…
Avatar -Originalitatea temei ( 2 p ) Nici prea-prea, nici foarte-foarte si sunt nevoita sa ma repet: acum punctez doar tema care mi-o sugereaza, pentru ca tu nu ne-ai spus nimic. Daca am interpretat bine sau nu habar n-am… - Asortarea cu semnatura (1.5p) Nuantele de verde din poza de la sematura nu se potrivesc nici cu scrisul, nici cu avatarul. In rest, e ok.
Nota mea pentru tine este 5.5!
•Coffée™
Semnatura - Culorile si felul cum au fost imbinate (1 p ) Da, da si iar da! Imi plac mult de tot culorile. Sunt foarte vesele si ma binedispun, plus ca sunt imbinate frumos. - Armonia dintre poza si scris (1p) Nu vad nicio problema nici aici. Atat culorile se potrivesc, cat si intelesul este acelasi. - Originalitatea temei folosite (1p) Este chiar originala tema, felicitari! - Culorile si caracterele folosite la scris (1p) Se imbina frumos si totul se potriveste foarte bine. - Asezarea in pagina a semnaturii (1p) Ma bucur ca semnatura este centrata si ca totul e asezat la locul lui asa cum trebuie.
Avatar -Originalitatea temei ( 3 p ) La fel de original ca semnatura. - Asortarea cu semnatura (2p) Se asorteaza perfect. Ai acelasi omulet din carton si aceleasi culori vesele.
Nota mea pentru tine este 10!
♪ choco ♪
Semnatura - Culorile si felul cum au fost imbinate (0.5 p ) Hmm… culorile din imagine se potrivesc cu tema si te duc cu gandul la singuratate, insa acel roz inchis nu mi se pare sa fie din acelasi peisaj… - Armonia dintre poza si scris (0,5p) Din punct de vedere al intelesului, se potrivesc bine, insa ai aceeasi problema cu nuantele. - Originalitatea temei folosite (1p) E o tema destul de originala si frumoasa, desi eu nu inteleg un lucru. Tema se numeste: NEVER alone, iar tu in semnatura vorbesti despre a FI singur si din poza reiese acelasi lucru: singuratatea cu care se confrunta unii oameni. Se bat cap in cap. Ma rog, asta e doar o nelamurire de-a mea, nu o greseala. - Culorile si caracterele folosite la scris (1p) Am depunctat culorile si mai sus, nu are rost sa o mai fac odata. In afara de acea problema, nu mai ai si altele. - Asezarea in pagina a semnaturii (1p) Semnatura e frumos asezata in pagina.
Avatar -Originalitatea temei ( 3 p ) Ca si la semnatura, tema e frumoasa si destul de originala. - Asortarea cu semnatura (2p) Avatarul se potriveste cu imaginea din semnatua foarte bine. Tema e aceeasi, iar culorile sunt in armonie.
Nota mea pentru tine este 9!
♥ Electonic :) ♥
Semnatura - Culorile si felul cum au fost imbinate (1 p ) Culorile se potrivesc foarte bine, atat in imagine cat si in scris. - Armonia dintre poza si scris (1p) Intelesul este asemanator, ceea ce e foarte bine. - Originalitatea temei folosite (1p) Iarna! Ce sa vrei mai mult? Foarte frumos, imi place mult de tot, iar tema e originala prin simplul fapt ca tu vorbesti despre iarna in mijlocul toamnei. - Culorile si caracterele folosite la scris (1p) Nimic de comentat, totul e in regula. - Asezarea in pagina a semnaturii (1p) Semnatura e frumos asezata in pagina.
Avatar -Originalitatea temei ( 3 p ) Tema e aceeasi ca in semnatura, deci o apreciez la fel de mult. - Asortarea cu semnatura (1p) Aici am o mica problema. Semnatura e mai colorata. Predomina nuantele roz, rosu si nu numai, iar avatarul e cam sec din punctul asta de vedere, in sensul ca ai folosit culori mai inchise si nu atat de vesele.
Nota mea pentru tine este 9!
Acestea au fost notele din partea mea. Succes mai departe in concurs si sper sa nu va fi suparat  ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ 
So how can you tell me you’re lonely And say that for you the Sun doesn’t shine? Let me take you by the hand and lead you through the streets of London, ‘Cause I’ll show you something to make you change your mind.
My life > My soul > My inspiration
|
|
 | |
meyryn Administrator

Localizare: Bulgarus
Nr. mesaje: 1317
Data de inscriere: 21/04/2010
Hobbyuri: mai multe
Stare de spirit: fara nici un chef
 | Subiect: Re: Concursul numarul 3: Luna Octombrie 2011 ! Lun Oct 31, 2011 7:48 pm | |
| UchihaAlex
Semnatura Culorile si felul cum au fost imbinate (0.5 p ) Armonia dintre poza si scris (0.5p) Originalitatea temei folosite (0.5p) Culorile si caracterele folosite la scris (0.5p) Asezarea in pagina a semnaturii (0p)
Avatar Originalitatea temei ( 1.5 p ) Asortarea cu semnatura (1.5p)
Nota 5
•Coffée™
Semnatura Culorile si felul cum au fost imbinate (1 p ) Armonia dintre poza si scris (1p) Originalitatea temei folosite (1p) Culorile si caracterele folosite la scris (1p) Asezarea in pagina a semnaturii (1p)
Avatar Originalitatea temei ( 3 p ) Asortarea cu semnatura (2p)
Nota 10!
♪ choco ♪
Semnatura Culorile si felul cum au fost imbinate (0.5 p ) Armonia dintre poza si scris (0,5p) Originalitatea temei folosite (1p) Culorile si caracterele folosite la scris (1p) Asezarea in pagina a semnaturii (1p)
Avatar Originalitatea temei ( 3 p ) Asortarea cu semnatura (2p)
Nota 9!
♥ Electonic :) ♥
Semnatura Culorile si felul cum au fost imbinate (1 p ) -Armonia dintre poza si scris (1p) Originalitatea temei folosite (1p) Culorile si caracterele folosite la scris (1p) Asezarea in pagina a semnaturii (1p)
Avatar Originalitatea temei ( 3 p ) Asortarea cu semnatura (1p)
Nota 9!
|
|
 | |
| | Concursul numarul 3: Luna Octombrie 2011 ! | |
|