Anime. Naruto. Sasuke & Sakura

Innainte de a incepe sa postati,va sfatuim sa cititi REGULAMENTUL forumului !

Anime. Naruto. Sasuke & Sakura

AcasaPortalInregistrareConectare
Anunt important: Momentan toate concursurile se suspenda! Se reorganizeaza totul.
Bun venit la noi pe forum!Speram sa va placa ce avem noi de oferit: prietenia noastra, micile noastre activitati si toate subiectele si atentia noastra
Subiecte similare
  • » Fenomene Paranormale. :)

• Fenomene Paranormale. :) 5 5 6
    Impartiti | 

Fenomene Paranormale. :)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
    Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul
    AutorMesaj
    Dadaa <3
    Membru forum
    Membru forum

Sex: feminin Varsta Varsta: 15
    Localizare Localizare: Pe undeva^^
    Nr. mesaje Nr. mesaje: 334
    Data de inscriere Data de inscriere: 04/09/2011
    Stare de spirit Stare de spirit: Depinde.:)

MesajSubiect: Fenomene Paranormale. :)   Lun Oct 17, 2011 11:18 pm

Ma gandeam de ceva timp sa dechid un astfel de subiect si uite`l:D

Pai as vrea sa stiu daca vi s-au intamplat ceva lucruri paranormale sau daca credeti in fantome si chestii deastea:)

Eu sincer nu prea cred in lucrurile astea dar sunt foarte curioasa de parerea altor persoane (stiu stiu sunt cam curioasa:D)

Probabil o sa mai gasesc cateva subiecte pe tema asta (daca intereseaza pe cineva:)) )

Deci, astept pareri;;)
    Sus In jos
    Choco :)
    Scriitor forumScriitor forum

Sex: feminin Varsta Varsta: 14
    Localizare Localizare: In a strange place where you become blind.
    Nr. mesaje Nr. mesaje: 9526
    Data de inscriere Data de inscriere: 07/04/2011

MesajSubiect: Re: Fenomene Paranormale. :)   Mar Oct 18, 2011 6:28 am

Uuu, fantomeee (GOO)
    Mie una imi place mult ideea, mai ales ca eu cred in asa ceva.. heh
    Deci... ceva extrem de ciudat nu mi s-a intamplat niciodata, dar nici nu cred ca am avut ocazia sa fiu de fata la asa ceva..
    Oricum, sper ca odata si odata sa ajung intr-o casa bantuita si sa am curajul sa intru in ea, nu singura, asta-i clar!! :))
    Ei, pai mai vreau sa vad si ce spun ceilalti, dar eu una sunt pro acestei idei.. happy2
    Te-am pupacit dulce.. in love
    choco^^
    Sus In jos
    Lucifer's white aηgel
    Moderator forum
    Moderator forum

Sex: feminin Localizare Localizare: In a land of mith.
    Nr. mesaje Nr. mesaje: 4450
    Data de inscriere Data de inscriere: 24/12/2010

MesajSubiect: Re: Fenomene Paranormale. :)   Mar Oct 18, 2011 8:23 am

Dap, si mie imi place aceasta idee. dap !

Pai, ca sa fiu sincera, mie mi s-au intamplat multe chestii pe baza carora am dat vina pe aceste spirite sau forte nepamantene. Nu o sa povestesc chiar ce mi s-a intamplat pentru ca e ceva destul de dureros si pentru mine, dar as putea sa spun cam ce cred eu despre aceste "entitati". Pentru inceput, din perpectiva mea, fantomele, strigoii, stafiile, etc. sunt niste creatii fictive ale unor oameni care nu sunt neaparat "intregi" la minte. Evident, ele fiind spirite, nu au corpul lor propriu, deoarece la moarte spiritul omului este separat de trup. O concluzie ar fi ca spiritele sunt de fapt suflete ale oamenilor care au ramas "blocate" pe Pamant din diverse motive : ori datorita unei morti brutale, ori din cauza ca nu au beneficiat de un ceremonial de inmormantare, prin urmare nu au primit odihna vesnica.

"Fantomele nu sunt simpla inchipuire ori aberatie a mintilor bolnave", scrie Petru Comanescu in cartea sa "Parapsihologia". Acum, din opinia acestul scriitor, nu putem sa nu admitem ca, IN ANUMITE SUTUATII, fenomenul "fantomelor" s-a manifestat, intr-adevar. Evident, dupa ce ai un deces in familie, de exemplu, cel mai probabil subconstientul iti va juca veste ajungand si tu sa crezi ca vezi spiritul celul ce a decedat. Oricum, in Romania nu exista asa multe case bantuite si nici legea nu prea e de acord cu folosirea unui medium (persoana care poate lua legatura cu spiritele prin sedinte de spiritsm) , pentru a intra in contact cu o "victima" a unei crime si astfel, "vorbind" cu spiritul celul decedat, sa identifice un posibil criminal. Pai, asta se intampla rar, dar in alte state.

Ca un fel de incheiere, as vrea sa va spun ca, in cazul in care locuiti intr-o casa sau va mutati intr-una unde a locuit cineva inainte si nu sunteti tocmai siguri de ce s-a intamplat acolo pana sa locuiti voi ... ba mai mult, simtiti prezenta altor "fiinte" cand sunteti numai voi intr-o incapere, cel mai indicat n-ar fi sa sfintiti toata casa. :)) In nici un caz asta ! Desi se spune ca spiritelor le este interzis sa atace fiintele umane, unele lucruri dau de inteles contrariul. Daca veti vrea sa scapati dintr-un loc "bantuit", cel mai bine ar fi sa parasiti voi acel loc. O astfel de fantoma "domestica" nu va pleca nicicum din casa "bantuita" , intrucat prezenta ei depinde strict de zona respectiva. Pe langa asta, indiferent daca spiritul este bun, sau rau, stand in acelasi loc cu ea, ii tulburati linistea, ceea ce nu e bine nici pentru voi, nici pentru ea.

Ok, hai ca deja ma intind prea mult. :)) Sper ca nu va speriat ceva ce-am zis, o zi faina.dap !

☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

When I die, don't want you to cry
    Just hold your head up high
    And keep your dreams to the sky
    'Cause in your eyes I see no lies.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
    Sus In jos
    Electra :3
    Membru forum
    Membru forum

Localizare Localizare: Tzara PufarinelOr xD
    Nr. mesaje Nr. mesaje: 476
    Data de inscriere Data de inscriere: 11/09/2011
    Hobbyuri Hobbyuri: Esti minor! N`ai voie sa stii! XD
    Stare de spirit Stare de spirit: -->Good or Bad...Who cares? <33.

MesajSubiect: Re: Fenomene Paranormale. :)   Mar Oct 18, 2011 9:36 pm

Hmm ce interesant! SI euu! X_X

AM avut odata o experienta e cam penibila, dar nah mergee:))!

Umblam singura prin casa si cautam ceva deodata cad in genunchi si incep sa`mi tiuie urechile si parca imi tipa cineva in minte, nu stiu sigur cum sa zic, era de parca se auzeau tipete si zgomote!:)))

Nu e vreo chestie oarecum paranormala, mi s`o fi parut poate.:))!
    Sus In jos
    http://inuworld.forumgratuit.ro
    Pα¢т ¢υ Dιανσℓιтα╳
    Membru forum
    Membru forum

Sex: feminin Varsta Varsta: 18
    Localizare Localizare: ^.^ With Sun :X
    Nr. mesaje Nr. mesaje: 441
    Data de inscriere Data de inscriere: 01/05/2011
    Hobbyuri Hobbyuri: No way!
    Stare de spirit Stare de spirit: I will wait you

MesajSubiect: Re: Fenomene Paranormale. :)   Mar Oct 18, 2011 9:51 pm

Cred si vreau sa existe asa ceva..Sunt atrasa de tot ce tine de paranormal,fantastic
    Sus In jos
    http://fansasusaku.worldnaruto.com
    Dadaa <3
    Membru forum
    Membru forum

MesajSubiect: Re: Fenomene Paranormale. :)   Mar Oct 18, 2011 9:56 pm

Si eu am auzit cum ca nu ar fi bine sa deranjezi spiritele si de ce exista ele, asta in caz ca exista. Eu una nu am trait nici o chestie de genul si sper sa nici nu traiesc.
    Si choco si eu mi`as dori insa eu probabil as lesina inainte sa ma apropii de acea casa:)).

Si nu mi se pare lucrul acela chiar penibil ( tusi)... adica probabil exista asa ceva chiar daca eu o tin cu lucrul : nu cred pana nu vad, desi chiar nu`mi doresc.

Pai am gasit mai demult un subiect care se referea la mai multe legende din acelea de la tara si unii oameni inca le mai cred. Erau foarte multe legende daca vreti le caut si le pun;;). Doar daca vreti ca dupaia dati vina pe mine ca visati urat:-ss.

Edit: Nu am mai intalnit pana acum pe cineva care si`ar dori sa existe;;). Si da si eu sunt foarte atrasa de paranormal si chiar am cautat multe despre asta.:)
    Sus In jos

MesajSubiect: Re: Fenomene Paranormale. :)   Mar Oct 18, 2011 10:16 pm

Eu vreau!! Vreau!! Nu visez urat din cauza a asa ceva, dar sa nu zica ceilalti ceva.
    Oricum, eu sunt extrem de curioasa in legatura cu asa ceva..
    Deci barman, barman, hai cu horrorurile!! :)))
    V-am pupacit dulce.. in love
    choco^^
    Sus In jos
    Vanilla Joy
    Incepator pe forum
    Incepator pe forum

Nr. mesaje Nr. mesaje: 21
    Data de inscriere Data de inscriere: 18/10/2011

MesajSubiect: Re: Fenomene Paranormale. :)   Mier Oct 19, 2011 12:44 am

Thhh eu chiar am locuit intr'o casa bantuita ! Poate am sa va povestesc maine unele intamplari, acum e prea tarziu xD
    Cred in asa ceva, ar fi culmea sa nu cred cand stiu clar ca un om moare, sa in univers sunt lumi paralele, ca in triunghiul Bermudelor este un magnetism asa mare incat s'a format o gaura neagra...nici nu stiu de unde sa incep =]]] ma rog, am avut intamplari paranormale destule...as fi preferat sa ma fi lipsit de ele
    Sus In jos
    http://vanillajoycosplay.weebly.com/index.html
    Dadaa <3
    Membru forum
    Membru forum

MesajSubiect: Re: Fenomene Paranormale. :)   Joi Oct 20, 2011 3:38 pm

- Unii oamenii de la sat spun ca daca in miezul noptii iti auzi numele strigat doar odata, sa nu raspunzi caci e moartea.
    - In foarte multe sate circula ” legenda miresei”. Unii oameni spun ca in timp ce mergeau noaptea cu masina vedeau o mireasa pe mijlocul drumului, se spune sa o multime de accidente s-au intamplat prin aceeasi zona iar oamenii nu au gasit alta explicatie. Unii oameni spun ca mireasa este patata pe rochie cu sange, unii ca este perfect alba, altii ca nu are chip.
    - O alta legenda destul de populara prin sate este cea a „ielelor”. Se spune ca ielele sunt un fel de femei ce deobicei se afla pe langa un rau, in copaci si se spune ca daca te uiti la ele paralizezi pana cand acestea dispar, asta daca mai traiesti.
    - Alte superstitii foarte cunoscute sunt cele cu : pisica neagra ce iti taie calea ce inseamna x ani de ghinion, spargerea unei oglinzi, trecerea pe sub scara etc. Eu una am trecut peste mii de scari si mi`au trecut zeci de pisici negre prin fata mea (am avut una in casa) si dupa parerea mea nu sunt ghinionista.:)
    - Exista si o legenda in legatura cu Lacul Cincis, lacul in care se afla o biserica si un cimitir, se spune ca chipurile oamenilor ce au fost ingropati acolo se vad in lac. Aceasta legenda probabil ati auzit`o mai multi. Parca asa era din cate imi aduc aminte.
    - Exista si mituri despre strigoi. Unii oamenii sustin ca ei ar fi inviati de magia neagra, unii ca ei ar fi oameni ce nu se odihnesc in pace si cauta noaptea sa faca un lucru pe care nu l-au terminat cand erau in viata si se intorc inapoi sau dispar cand soarele rasare.
    - Nu sunt sigura, insa am auzit unele discutii despre niste „moroi” care se prezentau sub forma unor oameni morti avand inima umpluta cu ceva mare, supradimensionata, care atunci cand era pusa pe foc sau strapunsa cu un tarus se auzea un strigat. Dupa parerea mea sunt tot un fel de strigoi, daca nu cumva acelasi lucru. Acestea sunt se pare tot superstitii din unele sate nu foarte cunoscute.

Cam atat deocamdata.. nu bag mana in foc pentru nici o legenda sau superstitie de mai sus, am spus doar ce am auzit si cautat pe net.

Alt subiect interesant despre care voi scrie este senzatia de deja-vu pe care multi dintre voi probabil au avut`o. Acest deja-vu inseamna defapt sa se intample un lucru in viata reala ce tie ti se pare ca ai mai „trait” odata si in acel moment tu stii ce se va intampla in continuare. Ei bine, multi spun ca aceasta senzatie de deja-vu vine dintr-o viata anterioara (reincarnare), altii spun ca doar ni se pare.
    Defapt, aceasta senzatie de deja-vu, provine din visele noastre. Noi noaptea avem mii de vise, insa dimineata ne aducem aminte doar vreo 2-3 sau chiar nici unul. Exista o teorie cum ca noi noaptea primim de la subconstientul nostru unele vise care ne „avertizeaza” cu un eveniment ce o sa se intample in curand sau chiar si peste cativa ani. Ca un exemplu, noaptea visezi ca treci strada si vine o masina ce te loveste, iar tu mai apoi sa treci intr-o zi strada si sa vezi o masina ca se apropie iar in momentul acela vei avea un deja-vu, iar tu vei stii ca trebuie sa ramai acolo unde esti pentru a nu te lovi masina. Defapt, noi nu ne amintim mai nimic din ce visam noaptea pentru ca creierul nostru este incarcat cu tot felul de alte lucruri, suntem stresati sau nu ne`am odihnit destul. Deci, aceste senzatii de deja-vu se spune ca sunt defapt avertismente sau anunturi pentru a te ajuta. Se pare ca s-a gasit o modalitate prin care sa iti amintesti tot ce ai visat intr-o noapte, spunandu-se ca toate acestea ti-ar lua probabil vreo 12 ore pentru a le povesti in amanunte, pentru a reusi acest lucru, inainte de a te culca trebuie sa fi linistit si sa nu fi stresat, inainte de a adormi pune-ti in cap ca tu vrei sa te trezesti de exemplu cu 10 minute inainte de ati suna alarma si dupa multe exercitii de acest gen, vei ajunge sa te trezesti la ce ora vrei fara a te trezi ceva sau cineva, si iti vei aminti tot ce ai visat. Cei ce au descoperit acest lucru spun ca iti trebuie mai mult exercitiu pentru a reusi, si uneori ai putea sa te trezesti pe la 5 noaptea, cand tu vroiai defapt la 7.

Ca sa spun sincer am incercat lucrul acesta si intr-adevar m-am trezit la 4 sau 3 dimineata, o singura data mi-a reusit la 9 dimineata(week-end) cand eu defapt as dormi pana la 12;;) insa nu mi-am amintit mai mult de 3 vise pana acum. Probabil e adevarat:)

Cam atat deocamdata, voi mai scrie si despre alte subiecte in legatura cu lucruri paranormale:D.

Vanilla chiar as fi curioasa sa aflu cateva intamplari:P, si am auzit si eu povestea cu Triunghiul Bermudelor si e chiar interesanta chestia:D

Hai v`am pupat:*.
    Sus In jos

MesajSubiect: Re: Fenomene Paranormale. :)   Joi Oct 20, 2011 5:20 pm

Interesaant (GOO)
    Imi place ultima chestie cu senzatia de deja-vu si chiar am sa incerc odata acest experiment, pare foartetare..
    Mii de vise zici, pai cand sa am timp de atatea? :)))
    Ei oricum, ma bucur ca ai adus material didactic.. :)))
    Te-am pupacit dulce.. in love
    choco^^
    Sus In jos
    Klau
    Membru forum
    Membru forum

Nr. mesaje Nr. mesaje: 227
    Data de inscriere Data de inscriere: 09/10/2011
    Hobbyuri Hobbyuri: Obscur..
    Stare de spirit Stare de spirit: Pasesc in eterul umed visand in intuneric..

MesajSubiect: Re: Fenomene Paranormale. :)   Joi Oct 20, 2011 5:23 pm

Paiii... Cred cu desavarsire in entitati, fenomene paranormale si lucruri imposibile. De intamplat lucruri ciudate nu s-au intamplat prea multe.. Imi mai aud din cand numele dar nu prea bag in seama, dar astazi dimineata am vazut ceva destul de ciudat in timp ce mergem la scoala.. Am trecut strada si am mirosit un fum inecacios care venea de la o masina. Si la volan nu am vazut pe nimeni, desi eu auzeam cum motorul este turat.. Ori incep sa inebunesc ori trebuie sa-mi cumpar ochelari.. Insa nu cred sa fie una dintre cele 2 variante.. Imi place ideea ta si sper ca nu sunt singura nebuna care a vazut sau auzit ceva paranormal.. V-am huguit si pupacit!! a hug kiss Pa!! happy2
    Sus In jos
    Crystal
    Administrator
    Administrator

Sex: feminin Varsta Varsta: 16
    Localizare Localizare: Somewhere between dreams and reality.
    Nr. mesaje Nr. mesaje: 4205
    Data de inscriere Data de inscriere: 10/11/2010

MesajSubiect: Re: Fenomene Paranormale. :)   Joi Oct 20, 2011 5:49 pm

Da, oarecum cred in fantome si chestii de genul. Ma rog, sunt sigura ca pentru orice exista o explicatie stiintifica (eu nici macar in teoria creationista nu cred. Imi place sa stiu ca e acolo undeva un Dumnezeu care ne vegheaza si care ne "lumineaza" mintea uneori, insa mi-e greu sa cred anumite lucruri din teoria asta) si poate ca intr-o zi se va demonstra existenta acestor spirite.

Lucruri ciudate, din punctul asta de vedere, mi s-au intamplat de multe ori. Cred ca toti avem deseori senzatia ca suntem urmariti, ca ne priveste ceva sau mie, cel putin mi se intampla zilnic. Chiar si acele senzatii de deja-vu imi sunt foarte cunoscute. Mi se intampla sa spun ceva, sa vad ceva, sa fiu intr-o anumita situatie in care simt ca am mai fost (si nu ma refer la faptul ca acum mananc si peste cateva ore cand fac acelasi lucru, am senzatia de deja-vu). Sau uneori aud ceva dintr-o alta camera, spre exemplu cade ceva si in acea incapere nu e nimeni, nu e niciun geam deschis ca sa spun ca a batut vantul prea tare sau nimic de genul.

O-i fi eu paranoica sau nu stiu lough
    Oricum, n-am vazut niciodata chestii exagerate ca la televizor... Sa mai apara in poza vreun cap de fantoma, sa ma stranga vreun strigoi de gat sau sa se miste vreun obiect sub ochii mei lough

☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

So how can you tell me you’re lonely
    And say that for you the Sun doesn’t shine?
    Let me take you by the hand and lead you through the streets of London,
    ‘Cause I’ll show you something to make you change your mind.

My life > My soul > My inspiration
    Sus In jos
    Dadaa <3
    Membru forum
    Membru forum

MesajSubiect: Re: Fenomene Paranormale. :)   Vin Oct 21, 2011 10:19 pm

Off pai si eu mai aud cateodata sunete ciudate prin casa insa incerc sa ma conving ca e doar imaginatia mea, deoarece ma uit la prea multe filme de groaza si probabil mi se pare mie insa odata a auzit si o prietena de`a mea niste zgomote dar acelea erau de afara doar ca se auzeau din spatele nostru:P

Pai ma bucur ca mai intereseaza pe cineva lucrurile astea:D si o sa mai caut maine probabil sau duminica, alte subiecte de genul:d

Ultima editare efectuata de catre Dada<3 in Dum Oct 23, 2011 2:46 pm, editata de 1 ori
    Sus In jos
    Dadaa <3
    Membru forum
    Membru forum

MesajSubiect: Re: Fenomene Paranormale. :)   Sam Oct 22, 2011 3:18 pm

Deci.. urmatoru` subiect:) Probabil ati mai auzit de el dar as vrea sa discut mai mult despre asta.

Este vorba de o fata de 17 ani care suferea de o boala noua la acea perioada, iar pana si tatal ei care era doctor nu reusea sa gaseasca un leac. In cele din urma fetita a intrat in moarte clinica si in final tatal ei a decis sa o ingroape. Tatal fetei a decis sa monteze un fel de dispozitiv la sicriul copilei confectionat dintr-un scripete la care a atasat un clopot la suprafata pamantului pentru ca in cazul in care fetita se scoala cineva sa auda clopotul si sa o scoata pe fetita afara din sicriu. Asa cum se astepta, fetita si-a revenit si a incercat din rasputeri sa actioneze clopotul din interiorul sicriului dar fiind miezul noptii si o seara furtunoasa nimeni nu a auzit nici strigatele de ajutor nici sunetul clopotului asa ca micuta a murit sufocata. A doua zi cand tatal a venit la mormantul fetitei a observat ca clopotul a fost actionat si ca acesta se rupsese, a dezgropat-o pe fetita si a observat ca unghiile ei erau toate infipte in sicriu(datorita incercarii disperate de a iesii) si trupul neinsufletit era intors. Atunci tatal a realizat ca si-a ingropat fetita de vie.

Se spune ca exista multe modalitati de a chema spiritul lui Bloody Mary, considerat a fi unul dintre cele mai receptive la apelurile celor vii. Dar si unul foarte periculos, dat fiind faptul ca aparitia sa nu se limiteaza la suprafata oglinzii. Multe istorisiri mentioneaza ca spiritul a sarit la cei de dincolo de oglinda, provocându-le rani serioase pe fata.

Ritualul chemarii lui Bloody Mary

Ritualul chemarii lui Bloody Mary este, în general, cam acelasi: într-o camera întunecata (baie, camara), în fata unei oglinzi marginite de lumânari aprinse, „apelantul" trebuie sa-i rosteasca de 13 ori numele. Intonatia apelurilor este crescânda – de la implorare pâna la strigat. La fiecare chemare, oglinda trebuie privita intens. Dupa cum indica unele ritualuri, cel care cheama spiritul trebuie sa se învârteasca pe loc sau sa-l apeleze cu cuvintele: „Mary, te detest!", „Mary, vino la mine!" sau „Mary, eu ti-am ucis fiul!" În urma acestei ultime modalitati de apel, cel care o cheama trebuie sa fie foarte atent, pentru ca spiritul l-ar putea ataca violent.

Se spune si ca defapt aceasta invocatie se poate face doar de ziua ta la 12 noaptea.

Ei bine cam astea le`am gasit si nici nu stiu daca sa cred in vreuna:)).

Am gasit mai multe pe net ins acestea erau de cele mai multe ori.:D

Deci.. ce credeti despre asta? Ati incerca faza cu "invocarea"?
    Sus In jos

MesajSubiect: Re: Fenomene Paranormale. :)   Sam Oct 22, 2011 5:08 pm

Nu am incercat, dar cred ca o voi face...
    Dar ca sa respect ce zic aia acolo, voi astepta pana la urmatoarea mea zi de nastere..
    Hmm, ma intreb daca va functiona.. think
    Sus In jos

Fenomene Paranormale. :)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
    Pagina 1 din 3Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

Subiecte similare

-
    » Intamplari paranormale

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
    Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sa vorbim si despre altceva :: Discutii libere.-