| | Ceva asa pt sufletul meu:) | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Electra :3 Membru forum

Sex: Varsta: 15
Localizare: Tzara PufarinelOr xD
Nr. mesaje: 476
Data de inscriere: 11/09/2011
Hobbyuri: Esti minor! N`ai voie sa stii! XD
Stare de spirit: -->Good or Bad...Who cares? <33.
 | Subiect: Ceva asa pt sufletul meu:) Vin Sept 16, 2011 12:06 am | |
| Deci SAlutare tuturor de pe acest forum. LucNess<3 la "microfon"  `!! Sunt nou`nouta si "nedespachetata" pe acest forum. Am venit aici sa postez cate din creatiile mele si altele`! Acum ceva despre mine: 1 Ma numesc Delia..sunt strigata in mai multe feluri: Dell[de catre mama] Deliiii[de prieteni] si LuckNess< pe forumuri si bloguri`!! Puteti sa ma strigati cum doriti`! 2 Imi plac anime`urile. Asta se evidentiava prin faptul ca m`am inscris pe acest forum`! Nu ma judecati pt asta`!! 3 Am 15 ani`! Neimpliniti deorece astept sunt in luna decembrie`!! 4 Imi plac prietenii noi`!! Sper sa se ofere cineva sa`mi fie`!! 5 Pot fi buna dar si nebuna`!! Daca esti cumsecade esti ok pt mine daca nu vei primi ceva de "dulce"`!! Nu ma judecati gresit`!! Asta e tot ce cer. Nu va speriati nu sunt o fiara sau altceva, doar diferita. 6 Cu ce ma ocup? Vei gasi pe profilul meu cate ceva. In special ma ocup cu echitatia si tot ce tine de retele de socializare bloguri si forumuri`!! aaa si cu limba engleza`!! 7 Daca te mai intereseaza..cauta`ma sau da`mi mesaj pt ati da id`ul meu`!! Astept prieteni si o primire cat se poate de normala. Abia astept sa va cunosc`!!  FOR LISTENING`!!!!!!!!! |
|
 | |
•Milkshake™ Moderator forum

Sex: Varsta: 13
Localizare: Ati vrea voi sa stiti! =))
Nr. mesaje: 2975
Data de inscriere: 02/07/2011
Hobbyuri: Aruncatul cu privirea.. :x
Stare de spirit: Cu zâmbetul pe buze, nimic nu mă streseasă, defapt nici nu mă interesează ce urmează! ;)
 | Subiect: Re: Ceva asa pt sufletul meu:) Vin Sept 16, 2011 1:02 pm | |
| Hey, ya! Bine ai venit, Sweety! Sper sa te distrezi si sa iti faci multi prieteni  ... Sa treci pe la regulament si sa-l respecti! Mi se pare ca avem destul de multe in comun, deci sper sa ne imprietenim... ^^ Uite si id-ul meu daca vrei sa vorbim: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]C`ya! ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]Seems so simple but in fact it's just so hard. How do you expect to love when the pain is gone? Never say '' I can't '' before you give your best. And smile, because life is not so bad.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
|
|
 | |
angelo_testardo Membru Debutant

Sex: Varsta: 16
Localizare: galati
Nr. mesaje: 813
Data de inscriere: 06/02/2011
Hobbyuri: belly dance/karate
Stare de spirit: Zambeste, maine poate fi mai rau!
 | Subiect: Re: Ceva asa pt sufletul meu:) Vin Sept 16, 2011 3:18 pm | |
| hey bine ai vezi delia sper sa te distrezi la noi...nu esti diferita si exact ca noi ceri respect si dai respect ca altfel...te ocupi cu echitatie, bestial si eu as vrea da nam unde....iti place sa faci prietenii noi ma bucur pentru ca deja ai un voluntar si anume eu....o si deabia astept sa iti citesc sau vad creatiile...pupici dulci si multa distractie... PS: eu sunt lucica dar poti sami spui lucy ca majoritatea sau cum vrei tu nui nici o problema (id provizorie luci_alina_friends nu rade de el ca e mai pueril pt k lam facut la 12 ani si naveam prea multa inspiratie) INGERASHUL incheiat:D |
|
 | |
Crystal Administrator

Sex: Varsta: 16
Localizare: Somewhere between dreams and reality.
Nr. mesaje: 4205
Data de inscriere: 10/11/2010
 | Subiect: Re: Ceva asa pt sufletul meu:) Vin Sept 16, 2011 4:24 pm | |
|
Ultima editare efectuata de catre Crystal in Vin Sept 16, 2011 4:25 pm, editata de 1 ori |
|
 | |
Piersicuţă ♥ Membru Veteran

Localizare: Unde te aştepţi mai puţin.
Nr. mesaje: 3948
Data de inscriere: 22/01/2011
Hobbyuri: Totul este o distracţie....
Stare de spirit: Uat Dă Fac? In stare de şoc...cazional fotogenică, uneori tristă....mereu eu xD I DON'T GET DRUNK - I GET AWESOME!!!
 | Subiect: Re: Ceva asa pt sufletul meu:) Vin Sept 16, 2011 4:24 pm | |
| |
|
 | |
Choco :) Scriitor forum

Sex: Varsta: 14
Localizare: In a strange place where you become blind.
Nr. mesaje: 9526
Data de inscriere: 07/04/2011
 | Subiect: Re: Ceva asa pt sufletul meu:) Vin Sept 16, 2011 5:16 pm | |
| Hello, bun venit la noi pe forum... :xMa bucur sa te cunosc si chiar imi place felul in care te-ai descris... :xSper sa devenim prietene bune...Spor la tastat daca te vei apuca de un fic si sa fii cat mai activa :xTe-am pupacit dulce... choco^^ |
|
 | |
dydy Membru Debutant

Localizare: undeva prin Romania
Nr. mesaje: 837
Data de inscriere: 20/07/2011
 | Subiect: Re: Ceva asa pt sufletul meu:) Vin Sept 16, 2011 7:04 pm | |
| bine ai venit in marea noastra familie imi pare bine de cunostinta si abea astept sa itti vad creatiile |
|
 | |

| Subiect: Re: Ceva asa pt sufletul meu:) Vin Sept 16, 2011 8:14 pm | |
| •Coffée™ Abia astept sa vad ce avem in comun`!!! DURACEL Ma bucur ca ma apreciezi..Si eu deasemeni... Crystal ti`am zis..Ma strigi cum vrei.. Piersicuţă♥ Nu am nici un talent.. ♪ choco ♪ Mercii de compliment si sigur vom fi prietene bunee.. dia Mersii Oare ce voi fi in aceasta familie? matusa ,var...:)) Ms de accept ca noii mei prieteni`!!  VA puPa DEll`!! |
|
 | |
Kirara. Membru Veteran

Localizare: Always beside you ♥
Nr. mesaje: 3413
Data de inscriere: 29/06/2010
Hobbyuri: Ador sa stiu cand cazi !
Stare de spirit: Fake Smile :)
 | Subiect: Re: Ceva asa pt sufletul meu:) Vin Sept 16, 2011 11:03 pm | |
| |
|
 | |

| Subiect: Re: Ceva asa pt sufletul meu:) Sam Sept 17, 2011 12:26 am | |
| ♥ Iepurasul♥Kirara ♥ cred ca te voi numi Christinel..Imi suna cel mai drag... |
|
 | |
Niku65 Membru forum

Sex: Varsta: 25
Localizare: iad
Nr. mesaje: 90
Data de inscriere: 08/01/2011
Hobbyuri: Mainou prin toata Tara
Stare de spirit: Dus de acasa =))
 | Subiect: Re: Ceva asa pt sufletul meu:) Sam Sept 17, 2011 2:05 am | |
| |
|
 | |
Caρρυccιησ ♥ Moderator forum

Sex: Varsta: 12
Localizare: Baia Mare ♥
Nr. mesaje: 2290
Data de inscriere: 02/07/2011
Hobbyuri: Nu e voie sa stii (D) Esti minor ! ;o3 .
Stare de spirit: ♥ In culmea extazului ♥
 | Subiect: Re: Ceva asa pt sufletul meu:) Sam Sept 17, 2011 9:25 am | |
| |
|
 | |

| Subiect: Re: Ceva asa pt sufletul meu:) Sam Sept 17, 2011 11:29 am | |
| Caρρυccιησ ♥ Mai bine mai tarziu decat niciodata..Stai chill.. Niku65 te asigur ca sunt o luptatoare mai buna ca tine`!! |
|
 | |
Pisicuţă ♥ Membru Avansat

Localizare: ♥Cluj-Napoca♥
Nr. mesaje: 1142
Data de inscriere: 28/08/2011
Hobbyuri: Cititul ficurilor , datul cu privirea .:>
Stare de spirit: In love ! :3 8->
 | Subiect: Re: Ceva asa pt sufletul meu:) Sam Sept 17, 2011 11:46 am | |
| Buna Deliiii!! Bine ai venit in familia noastra... Sper sa iti faci multi prieteni printre care si eu Si sa nu uiti sa respecti regulamentul.. Te-am pupat! P.S.:Daca vrei sa ne cunostam uite idul meu :butterfly.camy@yahoo.com |
|
 | |
Elyy Membru Veteran

Localizare: intr-o lume paralela
Nr. mesaje: 2765
Data de inscriere: 02/12/2010
Hobbyuri: desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri
Stare de spirit: As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
 | Subiect: Re: Ceva asa pt sufletul meu:) Sam Sept 17, 2011 12:21 pm | |
| Bunaa Delia eu sunt Elyy, imi pare bine de cunostinta distractie placuta pe forum si spor la postat abia asteptam sa-ti vedem creatiile :) |
|
 | |
| | Ceva asa pt sufletul meu:) | |
|