| Ceva asa pt sufletul meu:) | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Dellz Chūnin

Sex : Varsta : 21
Localizare : Hell
acebook : Delia P.
Nr. mesaje : 849 Puncte : 1052
Reputatie : 121
Hobby-uri : Slaying
Stare de spirit : Are you stupid or something?
 | Subiect: Ceva asa pt sufletul meu:) Vin 16 Sept 2011, 00:06 | |
| Deci SAlutare tuturor de pe acest forum. LucNess<3 la "microfon"  `!! Sunt nou`nouta si "nedespachetata" pe acest forum. Am venit aici sa postez cate din creatiile mele si altele`! Acum ceva despre mine: 1 Ma numesc Delia..sunt strigata in mai multe feluri: Dell[de catre mama] Deliiii[de prieteni] si LuckNess< pe forumuri si bloguri`!! Puteti sa ma strigati cum doriti`! 2 Imi plac anime`urile. Asta se evidentiava prin faptul ca m`am inscris pe acest forum`! Nu ma judecati pt asta`!! 3 Am 15 ani`! Neimpliniti deorece astept sunt in luna decembrie`!! 4 Imi plac prietenii noi`!! Sper sa se ofere cineva sa`mi fie`!! 5 Pot fi buna dar si nebuna`!! Daca esti cumsecade esti ok pt mine daca nu vei primi ceva de "dulce"`!! Nu ma judecati gresit`!! Asta e tot ce cer. Nu va speriati nu sunt o fiara sau altceva, doar diferita. 6 Cu ce ma ocup? Vei gasi pe profilul meu cate ceva. In special ma ocup cu echitatia si tot ce tine de retele de socializare bloguri si forumuri`!! aaa si cu limba engleza`!! 7 Daca te mai intereseaza..cauta`ma sau da`mi mesaj pt ati da id`ul meu`!! Astept prieteni si o primire cat se poate de normala. Abia astept sa va cunosc`!!  FOR LISTENING`!!!!!!!!!  I know that heroes come in many forms and shapes,
but yours is my favourite. |
|
 | |
Milkshake ♥ S-Class

Merite deosebite :
 Sex : Varsta : 19
Localizare : New York
acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin
Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549
Reputatie : 702
 | Subiect: Re: Ceva asa pt sufletul meu:) Vin 16 Sept 2011, 13:02 | |
| Hey, ya! Bine ai venit, Sweety! Sper sa te distrezi si sa iti faci multi prieteni  ... Sa treci pe la regulament si sa-l respecti! Mi se pare ca avem destul de multe in comun, deci sper sa ne imprietenim... ^^ Uite si id-ul meu daca vrei sa vorbim: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]C`ya!  Once you go black you never go back ♥ |
|
 | |
angelo_testardo Chūnin

Sex : Varsta : 22
Localizare : galati
Nr. mesaje : 812 Puncte : 893
Reputatie : 38
Hobby-uri : belly dance/karate
Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
 | Subiect: Re: Ceva asa pt sufletul meu:) Vin 16 Sept 2011, 15:18 | |
| hey bine ai vezi delia sper sa te distrezi la noi...nu esti diferita si exact ca noi ceri respect si dai respect ca altfel...te ocupi cu echitatie, bestial si eu as vrea da nam unde....iti place sa faci prietenii noi ma bucur pentru ca deja ai un voluntar si anume eu....o si deabia astept sa iti citesc sau vad creatiile...pupici dulci si multa distractie... PS: eu sunt lucica dar poti sami spui lucy ca majoritatea sau cum vrei tu nui nici o problema (id provizorie luci_alina_friends nu rade de el ca e mai pueril pt k lam facut la 12 ani si naveam prea multa inspiratie) INGERASHUL incheiat:D 
Arta este o aventură într-o lume necunoscută, care poate fi explorată doar de cei dispuşi să îşi asume riscurile. |
|
 | |
Crystal Legend

Aptitudini :   Merite deosebite :
Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264
Reputatie : 1725
 | Subiect: Re: Ceva asa pt sufletul meu:) Vin 16 Sept 2011, 16:24 | |
|
Ultima editare efectuata de catre Crystal in Vin 16 Sept 2011, 16:25, editata de 1 ori |
|
 | |
Elz . S-Class

Merite deosebite :
Localizare : Unde te aştepţi mai puţin.
acebook : Elz Şi Atât :)
Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563
Reputatie : 903
Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :)
Stare de spirit : Unknow.
 | Subiect: Re: Ceva asa pt sufletul meu:) Vin 16 Sept 2011, 16:24 | |
| Lala hey bine ai venit la noi Eu sunt Elena, Elz, Ely sau Ele si iti voi fi de acuma noua prietena  Sper sa te distrezi, sa fi activa si poate sa scri ficuri Sa ne arati ce talente ai  Bine ai venit!!  Id-ul meu este : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Stomp, stomp, I've arrived Drop the beat, nasty face, Why ya lookin' at me?
- Spoiler:
-
Kim JongIn; my precious sexy and adorable love. Ultimate bias next to: Lee Taemin and Oh SeHun. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
 | |
Choco. Sensei

Aptitudini :  Merite deosebite : Sex : Varsta : 20
Localizare : Cluj.
acebook : Choco.
Nr. mesaje : 23583 Puncte : 28353
Reputatie : 2478
 | |
 | |
dydy Chūnin

Sex : Varsta : 20
Localizare : undeva prin Romania
acebook : Dyy Dya
Nr. mesaje : 871 Puncte : 986
Reputatie : 40
Hobby-uri : ♥Music ♥
 | Subiect: Re: Ceva asa pt sufletul meu:) Vin 16 Sept 2011, 19:04 | |
| bine ai venit in marea noastra familie imi pare bine de cunostinta si abea astept sa itti vad creatiile |
|
 | |
Dellz Chūnin

| Subiect: Re: Ceva asa pt sufletul meu:) Vin 16 Sept 2011, 20:14 | |
| •Coffée  Abia astept sa vad ce avem in comun`!!! DURACEL Ma bucur ca ma apreciezi..Si eu deasemeni... Crystal ti`am zis..Ma strigi cum vrei.. Piersicuţă  Nu am nici un talent.. ♪ choco ♪ Mercii de compliment si sigur vom fi prietene bunee.. dia Mersii Oare ce voi fi in aceasta familie? matusa ,var...:)) Ms de accept ca noii mei prieteni`!!  VA puPa DEll`!!  I know that heroes come in many forms and shapes,
|
 | |
Kirara Legend

Merite deosebite :
Localizare : Always beside you ♥
Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873
Reputatie : 1187
Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi !
Stare de spirit : Fake Smile :)
 | Subiect: Re: Ceva asa pt sufletul meu:) Vin 16 Sept 2011, 23:03 | |
| |
|
 | |
Dellz Chūnin

| Subiect: Re: Ceva asa pt sufletul meu:) Sam 17 Sept 2011, 00:26 | |
|  Iepurasul  Kirara  cred ca te voi numi Christinel..Imi suna cel mai drag...  I know that heroes come in many forms and shapes,
|
 | |
Niku65 Genin

Sex : Varsta : 31
Localizare : iad
Nr. mesaje : 91 Puncte : 95
Reputatie : 6
Hobby-uri : Mainou prin toata Tara
Stare de spirit : Dus de acasa =))
 | Subiect: Re: Ceva asa pt sufletul meu:) Sam 17 Sept 2011, 02:05 | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Cand ma uit la tine zambesc , si ajunge :> [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] :> [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] :> [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
 | |
Caρρυccιησ ♥ S-Class

Aptitudini :  Sex : Varsta : 18
Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania.
acebook : Adria
Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625
Reputatie : 332
Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving.
Stare de spirit : Meh.
 | Subiect: Re: Ceva asa pt sufletul meu:) Sam 17 Sept 2011, 09:25 | |
| |
|
 | |
Dellz Chūnin

| Subiect: Re: Ceva asa pt sufletul meu:) Sam 17 Sept 2011, 11:29 | |
| Caρρυccιησ  Mai bine mai tarziu decat niciodata..Stai chill.. Niku65 te asigur ca sunt o luptatoare mai buna ca tine`!!  I know that heroes come in many forms and shapes,
|
 | |
Camelia. † Jōnin

Localizare : Undeva!
Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525
Reputatie : 125
Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:>
Stare de spirit : :3
 | Subiect: Re: Ceva asa pt sufletul meu:) Sam 17 Sept 2011, 11:46 | |
| Buna Deliiii!! Bine ai venit in familia noastra... Sper sa iti faci multi prieteni printre care si eu Si sa nu uiti sa respecti regulamentul.. Te-am pupat! P.S.:Daca vrei sa ne cunostam uite idul meu :butterfly.camy@yahoo.com  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Closed off from love, I didn’t need the pain Once or twice was enough and it was all in vain Time starts to pass before you know it you’re frozen |
|
 | |
Elyy S-Class

Aptitudini :  Sex : Varsta : 19
Localizare : intr-o lume paralela
Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123
Reputatie : 217
Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri
Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
 | Subiect: Re: Ceva asa pt sufletul meu:) Sam 17 Sept 2011, 12:21 | |
| Bunaa Delia eu sunt Elyy, imi pare bine de cunostinta distractie placuta pe forum si spor la postat abia asteptam sa-ti vedem creatiile :)  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Invata sa pictezi versurile melodiei din interiorul tau, Chiar daca ele nu se aud. |
|
 | |
Dellz Chūnin

| Subiect: Re: Ceva asa pt sufletul meu:) Sam 17 Sept 2011, 15:08 | |
| ♥ΑиgεІ DενіІ♥ normal... ♥Iepurasul_Verii♥ si eu pe ale voastree`!!  I know that heroes come in many forms and shapes,
|
 | |
Dellz Chūnin

| Subiect: Re: Ceva asa pt sufletul meu:) Sam 17 Sept 2011, 18:40 | |
|  Iepurasul_Verii  Multumesc..Ps ador poza ta de la signaturee  ΑиgεІ DενіІ  Deci practic am ajuns intro familie imensa..BEngos`!!!!!  I know that heroes come in many forms and shapes,
|
 | |
Zuzulici :) Jōnin

Sex : Varsta : 23
Localizare : Prin jur.....
Nr. mesaje : 1326 Puncte : 1681
Reputatie : 250
Stare de spirit : Mai conteaza???
 | Subiect: Re: Ceva asa pt sufletul meu:) Sam 17 Sept 2011, 19:00 | |
| |
|
 | |
Dellz Chūnin

| Subiect: Re: Ceva asa pt sufletul meu:) Sam 17 Sept 2011, 19:07 | |
| Madalyna..Vaiii Multumesc si al tau e fain..  I know that heroes come in many forms and shapes,
|
 | |
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Ceva asa pt sufletul meu:)  | |
| |
|
 | |
| Ceva asa pt sufletul meu:) | |
|