Innainte de a incepe sa postati,va sfatuim sa cititi REGULAMENTUL forumului !
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Anunt important:Momentan toate concursurile se suspenda! Se reorganizeaza totul.
Bun venit la noi pe forum!Speram sa va placa ce avem noi de oferit: prietenia noastra, micile noastre activitati si toate subiectele si atentia noastra
Visul unei adolescente~Fragmente din micul ei imperiu
Autor
Sex: Varsta: 14 Localizare: In tara pufarinelor ucigase =)) Nr. mesaje: 927 Data de inscriere: 24/08/2011 Hobbyuri: Mi-e lene sa le enumar =)) xD Stare de spirit: Nu sunt nici cum...=))
Subiect: Visul unei adolescente~Fragmente din micul ei imperiu Joi Sept 01, 2011 8:46 pm
Intervenit de Bubulina: Aceasta postare a fost stearsa la cererea autorului adevarat.
Aya-me Incepator pe forum
Sex: Nr. mesaje: 2 Data de inscriere: 29/09/2011 Stare de spirit: Happy^.^
Subiect: Re: Visul unei adolescente~Fragmente din micul ei imperiu Joi Sept 29, 2011 7:58 pm
Ce frumos ai descris!As vrea sa scriu si eu atat de frumos,dar nu stiu cum sa ma exprim.Bafta in continoare.
• Sis`™ Membru Debutant
Sex: Varsta: 14 Localizare: In tara pufarinelor ucigase =)) Nr. mesaje: 927 Data de inscriere: 24/08/2011 Hobbyuri: Mi-e lene sa le enumar =)) xD Stare de spirit: Nu sunt nici cum...=))
Subiect: Re: Visul unei adolescente~Fragmente din micul ei imperiu Mar Dec 27, 2011 11:06 pm
Va rog frumos sa-mi puneti si mie povestea la "One Shouts Finalizate". Va multumesc anticipat.
Karo Incepator pe forum
Sex: Varsta: 17 Localizare: Campulung Nr. mesaje: 1 Data de inscriere: 17/04/2012
Subiect: Re: Visul unei adolescente~Fragmente din micul ei imperiu Mar Apr 17, 2012 1:41 pm
M`ai plagiat. :) Mi`ai copiat postarile de pe blogul meu personal. Pot sa dovedesc asta. Am trimis deja un mesaj la moderatorul blogului. Iti cer sa stergi postarea`! :)
Visul unei adolescente~Fragmente din micul ei imperiu