| | Haide-ti sa ne jucam putin! | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Layla Administrator

Sex: Varsta: 15
Localizare: Like a movie scene, in the swetest dream, I've pictured us together!
Nr. mesaje: 2049
Data de inscriere: 03/12/2010
Hobbyuri: Am nevoie de zâmbete, îmbrăţişări, ciocolată, filme bune, răbdare şi multe alte lucruri de genul ăsta.
Stare de spirit: I'm not that chained up little person still in love with you!
 | Subiect: Haide-ti sa ne jucam putin! Mier Aug 31, 2011 9:57 pm | |
| Spuneti 3 cuvinte ce credeti ca reprezinta acest anime(Nana):
-Romance -Interesant -Viata
Si acum sa si specific: Cu toate cele 3 cuvinte combinate va iesi descrierea perfecta: Viata interesanta a unor adolescenti supusi unor lucruri ce nu si le-ar fi imaginat, traind dragostea, simtind-o. Serialul este unul romance, fiind interesant, adolescentii serialului luandu-si viata in proprile maini.
Voi ce cuvinte ati alege? ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ >Tomorrow ღ Today ღ Someday> Love is a feeling, Quench my desire, Give it when I want it, Takin` me higher |
|
 | |
● Lene Membru forum

Localizare: Lost in my dream..But i don't care..
Nr. mesaje: 119
Data de inscriere: 17/08/2011
Stare de spirit: Lonely..
 | Subiect: Re: Haide-ti sa ne jucam putin! Joi Sept 01, 2011 9:31 pm | |
| Drama
Romance
Nervi!
Sa explic: Drama pentru ca a Hachi a plans foarte mult cat si nana cu ren sa nu mai spun de nobu care a cam fost chinuit>.< Romance pentru ca este o poveste de dragoste. Nervi pnetru ca m'am enervat cand a ramas cu Takumi deoarece ii statea mai bine cu Nobu Pentru ca Nobu nu a deschis atunci usa si a plns ca dobitocul... |
|
 | |
Choco :) Scriitor forum

Sex: Varsta: 14
Localizare: In a strange place where you become blind.
Nr. mesaje: 9526
Data de inscriere: 07/04/2011
 | Subiect: Re: Haide-ti sa ne jucam putin! Vin Sept 02, 2011 11:33 am | |
| Eu una as alege:
- Muzica -
- Lacrimi -
- Tradare -
Eu am ales aceste cuvinte, deoarece cred ca reprezinta mult acest anime. Muzica este pe primul plan cam in ambele tabere. Exista doua trupe care concureaza pentru suprematie, iar viata tuturor tinerilor este legata de muzica si cantece... Lacrimile sunt ca sarea in bucate. De cate ori ati vazut-o pe Hachi plangand din cine stie ce cauza? Aici pana si baietii plang, deci cred ca sentimentele de tristete sunt dense rau de tot... :)) Si tradarea am ales-o, pentru ca m-am gandit la cat de mult a suferit Nobu cand a aflat ca Hachi il prefera pe Takumi si nu pe el. De asemenea tradarea prieteniei Nanei nu a fost un pas prea inteligent avand in vedere ce personalitate dura avea aceasta din urma. So, cam acestea ar fi explicatiile... ^^ |
|
 | |
Elyy Membru Veteran

Localizare: intr-o lume paralela
Nr. mesaje: 2765
Data de inscriere: 02/12/2010
Hobbyuri: desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri
Stare de spirit: As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
 | Subiect: Re: Haide-ti sa ne jucam putin! Vin Sept 02, 2011 1:12 pm | |
| Dragoste- pentru ca se poate observa ca fiecare are cate operechie in anime
Aventura- toti trebuie sa treaca prin o groaza de lucruri pentru a-si indeplini scopurile si pentru a fi cu persoana iubita.
Musical- deoarce este un anime muzical ca sa spun asa, este un fel de batalie a trupelor de muzica si se canta foarte mult :) |
|
 | |
Aniska Membru cu Vechime

Localizare: pe aici
Nr. mesaje: 2372
Data de inscriere: 25/09/2010
Hobbyuri: role , cumparaturi, scoala , net etc
Stare de spirit: happy, indragostita, plictisita....
 | Subiect: Re: Haide-ti sa ne jucam putin! Mier Noi 09, 2011 10:26 pm | |
| Dragoste- pai pur si simplu e un anime romantic plin de dragoste
Tristete- mai apar si nuante triste in anime.. pe langa despartirile lor:(
-Aventura- toti se chinuie sa-si atinga scopurile , sa ajunga ce si-au dorit. Deci viata lor e o aventura!:X |
|
 | |
Electra :3 Membru forum

Localizare: Tzara PufarinelOr xD
Nr. mesaje: 476
Data de inscriere: 11/09/2011
Hobbyuri: Esti minor! N`ai voie sa stii! XD
Stare de spirit: -->Good or Bad...Who cares? <33.
 | Subiect: Re: Haide-ti sa ne jucam putin! Vin Noi 11, 2011 3:46 am | |
| 1`Iubire;x
2`Durere;x
3`Prietenie;x
Explicatie: In primulrand iubire este un cuvant care o reprezinta, primul rand pe Hachi pentru dragostea ei afta de Nobu si fostul ei prieten Shouji si fostele saLE iubiri. Cealalt cuplu este Nana si Ren in cuplu in care fiecare parterner lupta sa`si apare pozitia sociala, aceasta rezultand o dragoste si mai mare cand cei 2 sunt concurenti. Cel de`al doilea cuvant" Durere" este prezent in multe cazuri: DEspartirea dintre Nana si REn la peron, atunci cand Nana este parasita de Shouji sau Nobu este foarte mahnit de faptul ca iubirea vietii sale, se va casatori si va avea si un copil cu Takumi. Ultimul cuvant reprezinta prieteniile stranse dinte NANA si Nana si Yasu si Ren! Aici este exprimat sentimentul de a se simtit liber si in fata amicului sau de nadejde, Nana si Yasu. |
|
 | |
Luli Incepator pe forum

Sex: Nr. mesaje: 6
Data de inscriere: 29/01/2012
 | Subiect: Re: Haide-ti sa ne jucam putin! Vin Feb 03, 2012 2:04 am | |
| Drama - deoarece prezinta suferinta si dificultatile prin care personajele trec pe parcursul animeului
Prietenie - prieteniile strans legate intre nana si hachi, shin si nobuo, yasu si ren, nana si yasu..prezinta sentimentele adanci ale acestora unul fata de celalalt, fiind sinceri, onesti istorisind fiecare povestea vietii sale de zi cu zi
Dragoste - sentimentele adanci urmate de suferinta
Animeul este evident o combinatie intre romance(mai mult pain), drama si friendship
|
|
 | |
Kiki Membru forum

Localizare: oriunde este nevoie de mine
Nr. mesaje: 320
Data de inscriere: 07/11/2011
Hobbyuri: desenul si muzica
Stare de spirit: Happy
 | Subiect: Re: Haide-ti sa ne jucam putin! Mier Mar 21, 2012 12:44 am | |
| realitate - deoarece intr-un anime oarecare ar fi lasato pe Hachi cu Nobu in ciuda faptului ca era insarcinata cu Takumi uitand ca acel copil va trebui intretinut iar Nobu nu avea posibilitatea de a o face asa ca renuna la sperantele sale de a fi impreuna cu Hachi pentru ca ea sa fie fericita.
dragostea- Este elementul care o inconjoara in special pe Hachi care de-a lungul animeului se indragosteste de diferiti tineri nereusind sa uite de fostele iubiri chiar si daca acestea au fost de o singura noapte ,deasemenea acest element o incinjoara si pe Nana care chiar si cu firea ei dura este fidela unui singur barbat.
pritenie - deoarece toti dezvolta relatii stranse de priteni fara sa isi dea seama, ajungand sa fac sacrificii unul pentru celalalt desi aceste sacrificii provocand rani adanci in inimile lor , iar aceeasta realatie ii ajuta sa sa ierte chiar si tradarile
Deci cam atat am avut de spus. |
|
 | |
Requiem Membru Debutant

Sex: Varsta: 13
Localizare: In coltul intunecat al propiei mintii...
Nr. mesaje: 789
Data de inscriere: 22/12/2011
Stare de spirit: Neutra
 | Subiect: Re: Haide-ti sa ne jucam putin! Mar Mar 27, 2012 2:25 pm | |
| Nana
Romance-Deoarece dupa parerea mea intriga serialului au fost idilele celor doua fete. Musical-Muzica a fost sarea si piperul serialului. Prietenie-Interesctia destinelor celor doua Nana, le-a schimbat total viata, dupa parerea mea. |
|
 | |
| | Haide-ti sa ne jucam putin! | |
|