Anime. Naruto. Sasuke & Sakura

Innainte de a incepe sa postati,va sfatuim sa cititi REGULAMENTUL forumului !

Anime. Naruto. Sasuke & Sakura

AcasaPortalInregistrareConectare
Anunt important: Momentan toate concursurile se suspenda! Se reorganizeaza totul.
Bun venit la noi pe forum!Speram sa va placa ce avem noi de oferit: prietenia noastra, micile noastre activitati si toate subiectele si atentia noastra

Haideti sa cunoastem si personajele putin! 5 5 2
Impartiti | 

Haideti sa cunoastem si personajele putin!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Layla
Administrator
Administrator

Sex: feminin Varsta Varsta: 15
Localizare Localizare: Like a movie scene, in the swetest dream, I've pictured us together!
Nr. mesaje Nr. mesaje: 2049
Data de inscriere Data de inscriere: 03/12/2010
Hobbyuri Hobbyuri: Am nevoie de zâmbete, îmbrăţişări, ciocolată, filme bune, răbdare şi multe alte lucruri de genul ăsta.
Stare de spirit Stare de spirit: I'm not that chained up little person still in love with you!

MesajSubiect: Haideti sa cunoastem si personajele putin!   Mar Aug 30, 2011 1:49 pm

Nana Osaki/Nana.Nana O:Unul dintre personajele principale ale seriei este Nana Osaki. Aceasta arata ca un rocker punk, dar ea are o inima buna si este un prieten devotat, desi ea poate fi posesiva. Nana este deobicei la exterior dura, dar poate deveni foarte emotionala si emotiva, chiar pana in punctul de a avea probleme cu respiaratia. Nana este vocalista trupei "Black Stones", scunoscuta si sub numele de "Blast"
Ea considera trupa "Trapnest" un rival, cel mai probabil din cauza ca Ren decide sa paraseasca "Blast" pentru "Trapnest".Aceasta a fost abandonata de mama ei si crescuta de bunica ei. Nana nu a stiu niciodata identitatea tatalui sau bilogic. Nana a fost exmatriculata din liceu dupa ce a fost acuzata pe nedrept.In ciuda acestor greutati Nana "si-a lipit cioburile ce reprezentau visele ei" si
este determinata sa aiba succes ca vocalist al trupei "Blast". Ea devine captiva primei dragoste, Ren. In viitoarele scene(capitolul 58) poate fi interpretat ca Nana a fugit din japonia si a rupt toate legaturile cu prietenii. Acest lucru poate fi declansat de moartea lui Ren, logodnicul ei, precum si de eventimentele care au urmat.
Nana are un tatuaj cu o floare de lotus pe brat.

Nana Komatsu/ Hachi/ Nana K::O alta Nana a seriei, este Nana Komatsu. Aceasta vine din Tokyo pentru a-si gasi visul. Aceasta initial vine la Tokyo, pentru a ramane intr-o relatie cu iubitul ei, Shoji Endo.Spre deosebire de Nana Osaki, ea provine dintr-o familie mare si fericita, chiar daca perspectivele ei copilaresti o impedica sa traiasca initial pe cont propriu, Ea intodeauna se increde in dragostea la prima vedere.Datorita faptului ca este buna si credincioasa, Nana primind a primit si precla de "Hachi", dupa caine"Hachiko". In plus "Hachi" inseamna numarul "opt" in japoneaza, in timp ce "Nana" inseamna numarul "sapte". Mai tarziu ea va fi insarcinata, in timp ce se intalnea cu Takumi si Nobu.
Desi ea a fost indragostita de Nobu, ea alege sa ramana cu Takumi din moment ce el ii poate oferi mai usor cresterea copilului..
Mai tarziu in serie Hachi are o fiica pe nume Satsuki care seamana cu Takumi, avand culoarea ochilor si a parului.
Mai devreme in serie, Nana pare mental imatura, insa mai tarziu, dezvolta un sentiment de intelegere matura pentru altii.In viitoarele scene ale seriei, Nana este probabil maritata inca cu Takumi, desi casatoria sa nu pare nici fericita dar nici nefericita. Desi Junko sugereaza ca Hachi ar trebui sa divorteze de Takumi, nu o fac pentru ca Hachi considera ca va fi neplacut.

Black Stones:: Black Stones este o trupa populara punk in cadrul seriei.Ren a fost candva un membru al trupei, insa dupa pleacarea sa, se alatutura trupei "Trapnest" , ei recrutand un nou membru, pe Shin.In cele din urma acestia atrag un numar mare de fani, semnand un contract cu "Gaia Records" aceasta fiind o casa de discuri. Nana Osaki este
principalul lor vocalist.

Nobuo Terashima/Nobu:El este chitaristul trupei "Blast" si a fost singura persoana capabila sa se imprieteneasca cu Nana Osaki, in timpul liceului- care din coincidenta a inceput comuna lor dragoste pentru muzica punk.El este prietenos si optimist, dar din cand in cand el tinde sa piarda concentraria catre conversatile din jurul lui. Inainte ca Nana sa interzica fumatul, el este singurul membru non fumator al trupei "Blast".Cu toate acestea pragul sau catre alcool este slab si acesta accidental spune multe secrete cand e baut.Ca si Yasu, Nobu provine dintr-o familie bogata(parintii lui fiind propriatarii unui han). In ciuda acestui fapt
el este inca pasionat de muzica. El se indragosteste de Hachi si incepe o relatie scurta, dar fericita. Atunci cand Takumi ii spune lui Nobu despre sarcina lui Hachi, aceasta cu suferinta il paraseste pentru Takumi.In timp ce el accepta in cele din urma motivele pentru care ea l-a parasit, el se teme in continuare de posibilitatea ca acel copil este al lui.
El inca mai are sentimente pentru Hachi, dar decide sa obtina o relatie cu Yuri.
Desi el mai tarziu pretinde ca totul s-a terminat si apare fericit in relatia cu Yuri, dupa moartea lui Ren totul se schimba perimitandu-i lui Hachi sa se apropie. Dupa o conversatie sincera din camera de camin , cei doi se imbratiseaza.

Shinichi Okazak/Shin:El este basistul trupei "Blast". Desi matur si inalt pentru varsta lui , el are 15 ani si este cel mai tanar membru al trupei. Desi nascut si crescut in Suedia, mama lui Shin a murit in timp ce sotului mamei sale, a refuzat sa-l recunoasca drept fiul sau. Dupa ce s-a mutat in Japonia, Shin s-a intalnit cu Ryoko Kawashigi, o stewardesa a companiei aeriene, care il introduce in lumea alcolului si a drogurilor. Intre timp acesta este un confident si coleg de camera a lui Nobu.

Yasushi Takag/Yasu:El canta la instrumente de percutie si este liderul trupei "Blast".Acesta incheie parteneriate si ia decizile financiare necesare pentru succesul trupei. Marca lui favorita de tigari este "Black Stones" de unde trupa a primit si acest nume. El este deasemenea un avocat in formare. In ciuda aspectului infricosator(Chel, cercei si ochelari negri), el este ca fratele mai mare al Nanei O. Acesta actioneaza ca un gardian pentru Nana O cand soseste in Tokyo.

Trapnest/Tranes: Trapnest sau Tranes, pe scurt este o trupa populara in

Ren Honjo/Ren: Fostul basist din "Blast", Ren, este acum actual chitarist "Trapnest". El este foarte popular, ai muzica lui este bine primita de fani. El si Nana Osaki au fost o data intr-o relatie, cand el era in trupa "Blast".Chiar si dupa 2 ani el era inca indragostit profund de Nana.El o intreaba pe Nana daca vrea sa se casatoreasca cu el in capitolul 39,dar mai tarziu ii admite Reirei ca a intrebat-o doar pentru "al conduce pe Yasu afara din inima Nanei". El spune ca este bolnav, deoarece el o iubeste pe Nana atat de mult incat el vrea ca Nana sa renunte la tot si sa fie mereu langa el. Acesta admite ca uneori vrea sa o omoare deci de aceea ea niciodata nu va fi a lui si doar a lui pentru totdeauna.

Layla Serizawa/ Reira :Ea este jumatate amarican, jumatate japonez. Porrecla ei este Reira.Ea este solistul trupei "Trapnest" si cea care scrie versurile cantecelor. Desi numele ei este romanizat precum "Reira", ea a fost numita "Layla" dupa piesa lui Eruc Clapton. Desi indragostita de Shin, ea in cele din urma a rupt aceasta relatie pentru a proteja trupa "Trapnest" de viitooare scandaluri.

Takumi Ichinose/Takumi : Liderul si basistul trupei "Trapnest". El este destul de frumos si are o reputatie de PlayBoy.In ciuda charismei sale, Takumi poate di de a semenea un rece si controlat muncitor.Provenind dintr-o famile cu un tata alcoolic, el si sora sa mai mare au invatat sa fie independenti, la o varsta frageda, datorita mamei lor ce era imobilizata la pat. Din anumite motive Takumi refuza sa o paraseasca pe Hachi si pe copilul nenascut,in ciuda incertidudinii lui Hachi despre tatal copilului, el sau Nobu.Desi el admite ca o iubeste pe Hachi, inca isi mai pastreaza obiceiurile sale de playboy, inseland-o cu o actrita si mai tariu cu Layla. Takumi a spus de mai multe ori ca o iubeste pe Layla doar ca pe o sora si pana in prezent pare ca a spus adevarul. Desi el arata putine sentimente data de Hachi Satsuki(copilul) in timpul sarcinii.

Naoki Fujieda/Naoki: El este tobosarul trupei"Trapnest". Ca si in cazul colegilor de trupa, el este prieten cu Yasu. Interesul sau muzical a fost trezit de Takumi in timpul gimnaziului. El spera sa primeasca o multime de atentie de la fete.

Si acum ca am descoperiti atat lucruri despre personaje cat si cum arata ele, sa vedem care personaj va place, ba mai mult pe care ii vedeti impreuna?

Si totusi de ce sa nu spun si eu parerea mea.

Pai ar fi frumos ca Hachi(Nana Komatsu) sa fie cu Ren Honjo
Si Layla(Reira) cu Naoki Fujieda.. Se potrivesc!voi ce spuneti?

☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆

>Tomorrow ღ Today ღ Someday>

Love is a feeling,
Quench my desire,
Give it when I want it,
Takin` me higher

Sus In jos
Aniska
Membru cu Vechime
Membru cu Vechime

Sex: feminin Varsta Varsta: 14
Localizare Localizare: pe aici
Nr. mesaje Nr. mesaje: 2372
Data de inscriere Data de inscriere: 25/09/2010
Hobbyuri Hobbyuri: role , cumparaturi, scoala , net etc
Stare de spirit Stare de spirit: happy, indragostita, plictisita....

MesajSubiect: Re: Haideti sa cunoastem si personajele putin!   Joi Sept 01, 2011 9:42 am

Intai de toate vreau sa zic ca IUBESC acest anime. Mi-a placut la nebunie de prima oara cand l-am vazut si cred ca m-am uitat la el de peste 20 de ori cap coada:)

Bun pai mie imi plac toate personajele.
Imi plac mult comportamentul Nanei. SI imi place si foarte mult cum canta. Felul incare gandeste ceea ce simte. Imi place mult de ea.

La Hachi imi place firea ei copilaroasa cum incearca sa scape de probleme se tine dupa Nana:))
Si prietenia celor doua atrage atentia , imi place cum se mai sacaie:)

Imi place si Takumi. De cum l-am vazut mi s-a pus pata pe el si am vrut sa fie cu Hachi cu orice pret dap !
Nu ca-i dragut? FOarte foarte dragut, canta si frumos are o trupa de succes. Imi place mult de el

Imi place si Ren. La fel ca la Takumi de cum l-am vazut mi s-a pus pata pe el :))) E un prsonaj interesant, cam ciudat in felul lui . Are un comportament aparte. Dar e si interesant si misterios.

Cine as vrea sa fie impreuna? Pai:

-Nana cu Ren love

-Hachi cu Takumi love

-Reira cu Shin love

Asa i-as vrea impreuna dap !
Sus In jos
● Lene
Membru forum
Membru forum

Localizare Localizare: Lost in my dream..But i don't care..
Nr. mesaje Nr. mesaje: 119
Data de inscriere Data de inscriere: 17/08/2011
Stare de spirit Stare de spirit: Lonely..

MesajSubiect: Re: Haideti sa cunoastem si personajele putin!   Joi Sept 01, 2011 9:41 pm

Bun, si eu ador animeul in love

Imi place Hachi mult, pentru ca e amuzanta si copilaroaza.

Imi place comportamentul lui Nana la nebunie. Cateodata cool cateodata de treaba si amuzanta. Stie sa se distreze.

Imi place de Yasu caci mereu sare in ajutor.

Imi place de Nobu pentru ca se potriveste cu nana la perfectie. Acelasi comportament placut si cald.

Imi place Takumi..Nu nu imi place:))) Ma enerveaza ca o insela pe nana la inceput apoi sa bagat si a distrus relatia dintr-e Haci si Nobu!

Imi place Reina e simpatica la fel si Shin.

Ren nu mai spun de el ca il ador.

Cupluri pai..eu asi vrea sa fie cam asa:

Ren x Nana love

Nobu x Haci love

Shin x Reina love

Si bietu de Yasu..il lasam pe Takumi:))) Dar nu prea cred ca vrea>.<
Sus In jos
http://myplace.forumgratuit.ro/
Choco :)
Scriitor forumScriitor forum

Localizare Localizare: In a strange place where you become blind.
Nr. mesaje Nr. mesaje: 9526
Data de inscriere Data de inscriere: 07/04/2011

MesajSubiect: Re: Haideti sa cunoastem si personajele putin!   Vin Sept 02, 2011 11:18 am

Deci pur si simplu ador aceste personaje, imi place in special de Nana Osaki, prin atitudinea si personalitatea ei puternica cred ca poate trece peste orice si oricine pentru a ajunge in varf. De asemenea ador cuplul Layla&Shin, deoarece nu stiu... Ei bine se potrivesc atat de bine, iar dragostea dintre ei doi nu este doar una fizica, ci si una legata de suflet, de sentimente... Oricum, ideea este ca imi place mult de tot acest anime, ale carui personaje i-au dat cu adevarat viata... ^^
Sus In jos
Elyy
Membru Veteran
Membru Veteran

Localizare Localizare: intr-o lume paralela
Nr. mesaje Nr. mesaje: 2765
Data de inscriere Data de inscriere: 02/12/2010
Hobbyuri Hobbyuri: desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri
Stare de spirit Stare de spirit: As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…

MesajSubiect: Re: Haideti sa cunoastem si personajele putin!   Vin Sept 02, 2011 1:16 pm

pe langa faptul ca iubesc acest anime potzice ca sunt o mare fana

personajul meu preferat este Nana Osaki sau Nana emo cum ii mai spuneam eu :))
Nana Emo si Nana Perversa, aja le zic ca sa le deosebesc :))

hmm se pot face numerose cupluri aici la cat de ametite sunt adica fiecare nu il are pe cel care il vrea llanga el dar cuplurile mele preferate r fi:

Nana emo si Ren :x

Shin si Reira

Nobu si Hachi

oricum nu imi place deloc de Takumi, il uras aja de tare, cum isi permite sa o ia pe Hachi de langa Nobu, vai vai vai era sa explodez cand am vazut episodul :))
oricm un anime foarte resit
Sus In jos
● Lene
Membru forum
Membru forum

Localizare Localizare: Lost in my dream..But i don't care..
Nr. mesaje Nr. mesaje: 119
Data de inscriere Data de inscriere: 17/08/2011
Stare de spirit Stare de spirit: Lonely..

MesajSubiect: Re: Haideti sa cunoastem si personajele putin!   Vin Sept 02, 2011 8:45 pm

♥Iepurasul_Verii♥ a scris:
pe langa faptul ca iubesc acest anime potzice ca sunt o mare fana

personajul meu preferat este Nana Osaki sau Nana emo cum ii mai spuneam eu :))
Nana Emo si Nana Perversa, aja le zic ca sa le deosebesc :))

hmm se pot face numerose cupluri aici la cat de ametite sunt adica fiecare nu il are pe cel care il vrea llanga el dar cuplurile mele preferate r fi:

Nana emo si Ren :x

Shin si Reira

Nobu si Hachi

oricum nu imi place deloc de Takumi, il uras aja de tare, cum isi permite sa o ia pe Hachi de langa Nobu, vai vai vai era sa explodez cand am vazut episodul :))
oricm un anime foarte resit

Tu esti de'a mea in love in love Deci te iubesc jur in love in love Trebuie sa deshidem un fan club "jos cu Takumi" =))) Nu deci il urasc! Si sa sti ca si mie imi venea sa explodez la episodul acela. Mai ales in ultimul episod cand am vazut inelul ala jegos pe mana lui Nna si nu era de la Nobu, sau atunci cand nobu nu i'a deschis usa imi venea sa rup usa aia si sa ii dau cu ea in cap:))
Sus In jos
http://myplace.forumgratuit.ro/
Lollo
Incepator pe forum
Incepator pe forum

Localizare Localizare: In lumea mea unde nimeni nu ma poate deranja, acolo unde gandesc, acolo unde iubesc.
Nr. mesaje Nr. mesaje: 14
Data de inscriere Data de inscriere: 19/11/2011
Hobbyuri Hobbyuri: Sporturi extreme: mersul pe strada :)) si ocolirea cainilor
Stare de spirit Stare de spirit: Nu mai stiu cine sunt

MesajSubiect: Re: Haideti sa cunoastem si personajele putin!   Vin Dec 09, 2011 11:45 pm

hmmm...pai sa vedem...ma atrage intr-o oarecare masura Shin. Faptul ca este ceea ce este numai de la 15 ani m-a lasat complet fara cuvinte. Pe deasupra e si dragutzel shy
O iubesc pe Nana Osaki, felul ei de a fi, acest mod de a face pe dura, si de a ascunde suferintza ma emotioneaza. Mi-a placut dragostea ei sincera pentru Ren [ desii nu vrea sa o arate ]
Iar la cupluri:

RenXNaNa ...nu am comentarii chiar se potrivesc love
HachiXNobu .... clar am fost aeriana o saptamana si chiar am plans pentru faptul ca n-au ramas impreuna sad
ShinXReira ....desii e o diferentza de varsta chiar mi-se pare foarte dragutza relatia celor doi
Sus In jos

Haideti sa cunoastem si personajele putin!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Subiecte similare

-
» propuneri mai mult sau mai putin decente
» Sa ne cunoastem mai bine
» cainii preferati si mai putin preferati
» Aho Aho copi si frati stati putin si m`a scultati !
» Haideti sa ma cunoasteti!:D

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Alte Anime-uri pentru fani :: Nana-