| | Care este episodul vostru preferat din Bleach ? | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
BuBuLiNa~BuLiNuTa~RoZ Administrator

Sex: Varsta: 17
Localizare: Intotdeauna alaturi de tine.
Nr. mesaje: 3525
Data de inscriere: 20/12/2010
Hobbyuri: Fic-urile, forumul, chat-ul, Adelina=)) nah .. sunt multe (A)
Stare de spirit: ~ Fericita din cauza ta ~
 | Subiect: Care este episodul vostru preferat din Bleach ? Mar Aug 30, 2011 9:44 am | |
| Care este episodul vostru preferat ? Si de ce va place acel episod ? Mie special imi place episodul 1, pentru ca m-a tinut in suspans la fiecare minut si a fost interesant. Voi ce parere aveti? ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ |
|
 | |
alexu_alexutzu Incepator pe forum

Sex: Varsta: 15
Localizare: Bucuresti
Nr. mesaje: 27
Data de inscriere: 18/03/2011
Hobbyuri: ficuri,filme
Stare de spirit: Bucuros
 | Subiect: Re: Care este episodul vostru preferat din Bleach ? Mar Aug 30, 2011 10:59 pm | |
| Nu stiu dar ma voi uita si revin cu edit! |
|
 | |
ღChloeeღ Membru forum

Sex: Varsta: 13
Nr. mesaje: 138
Data de inscriere: 09/07/2011
Stare de spirit: happy :X
 | Subiect: Re: Care este episodul vostru preferat din Bleach ? Joi Sept 01, 2011 4:19 pm | |
| Sa vedem... Pai sunt o gramada de episoade interesante si super funny din Bleach, ca doar Ichigo este un comediant de prima clasa. Dar episodul 304 este cel mai genial episod ever ( la care am ras foarte mult). E un episod special in care Ichigo e Franken Ichigo, Rukia e o mica diavolita, Toshiro e omul lup, Matsumoto e vrajitoare, Inoue parca era dovleac :)) , Renji era omul cu bandaje si Ishida era contele dracula :)) Cat am ras la episodul asta... Oricum pe langa asta, mai sunt cateva episoade, ca de exemplu episodul 208, in care apar Yoruichi si un Byakuya mai tanar :)) unde astia doi au facut un schimb de replici epic :)) deci asta e byakuya and yoruichi scene 4 ever. |
|
 | |
Choco :) Scriitor forum

Sex: Varsta: 14
Localizare: In a strange place where you become blind.
Nr. mesaje: 9526
Data de inscriere: 07/04/2011
 | Subiect: Re: Care este episodul vostru preferat din Bleach ? Vin Sept 02, 2011 10:33 am | |
| De acord cu Chloee, deci sunt mult prea tari acele episoade... Am ras cu lacrimi, mama zicea ca sunt nebuna, iar eu ii ziceam abia acum ai aflat... Deci a fost o noapte alba, atat pentru mine, cat si pentru ceilalti... Noroc ca stau la casa, deoarece cred ca ma trezeam cu vecinii la usa in toiul noptii... :)) |
|
 | |
your_lucky_star Membru forum

Localizare: somewhere in this world..
Nr. mesaje: 121
Data de inscriere: 11/05/2011
 | Subiect: Re: Care este episodul vostru preferat din Bleach ? Sam Sept 10, 2011 10:21 pm | |
| Am vazut o gramada de episoade din Bleach dar nu cred ca pot alege unul. Au fost multe episoade la care nu mai puteam de ras si radeam atat de tare incat a doua zi vecina de langa mine m-a intrebat la ce ma uitam de radeam asa, iar mama cand mai intra in camera o apuca rasu' de rasul meu Oricum asta e unul din anime-urile mele preferate deci si mama stie de el.. |
|
 | |
Uchiha Ayumi Incepator pe forum

Localizare: Prin zona
Nr. mesaje: 46
Data de inscriere: 01/10/2011
Stare de spirit: Se putea si mai bine...
 | Subiect: Re: Care este episodul vostru preferat din Bleach ? Dum Oct 02, 2011 8:31 pm | |
| Episodul meu preferat...  Intr-adevar greu de ales. Dar as putea spune ca imi plac cele in care Ichigo, Ishida si Chad au mers in Hueco Mundo. Am ras cu lacrimi la capcanele alea sau cand au aterizat in nisip. Dar cel mai tare a fost cand au aparut Nel si ceilalti. Si as putea spune ca imi place mult si cel in care Orihime isi ia ramas-bun si Ichigo cade in cap. Dar n-o mai lungesc. Deci cam astea ar fi... |
|
 | |
AlphasoniK Membru forum

Nr. mesaje: 194
Data de inscriere: 30/04/2011
 | Subiect: Re: Care este episodul vostru preferat din Bleach ? Lun Oct 10, 2011 6:23 pm | |
| Episodu meu preferat e atunci cand ichigo foloseste mugetsu pe aizen.Adevaru e ca toata lupta a fost faina da cel mai mult mia placut partea aceea. |
|
 | |
dydy Membru Debutant

Localizare: undeva prin Romania
Nr. mesaje: 837
Data de inscriere: 20/07/2011
 | Subiect: Re: Care este episodul vostru preferat din Bleach ? Vin Noi 04, 2011 7:28 pm | |
| Mie episodul 1 imi place! Deci era sa ma prapadesc de ras.......mai ales can Rukya a desenat ursuletul sau iepurasul ala  Si a primit un sut in cap |
|
 | |
LexX Membru forum

Sex: Varsta: 16
Localizare: Iasi
Nr. mesaje: 447
Data de inscriere: 24/04/2011
Stare de spirit: Nebunik
 | Subiect: Re: Care este episodul vostru preferat din Bleach ? Vin Noi 04, 2011 7:52 pm | |
| Pai sunt foarte multe episoade care imi plac, nu stiu daca voi putea alege doar cateva... Printre preferatele mele se afla episodul 1, 4, 256, 228, 132...pai cam astea sunt preferatele mele... daca mai gasesc vin cu un edit  |
|
 | |
Aniska Membru cu Vechime

Localizare: pe aici
Nr. mesaje: 2372
Data de inscriere: 25/09/2010
Hobbyuri: role , cumparaturi, scoala , net etc
Stare de spirit: happy, indragostita, plictisita....
 | Subiect: Re: Care este episodul vostru preferat din Bleach ? Joi Noi 10, 2011 8:24 pm | |
| Pai cred ca episodul 1 mi-a placut cel mai mult chiar daca au mai fost si altele interesante. Am avut ce rade la primul episod mai ales cand Rukia ii explica lui Ichigo cum e cu spectrele si celelalte chestii:)) |
|
 | |
Kilari Membru forum

Localizare: la vanatoare de acadele :)
Nr. mesaje: 260
Data de inscriere: 07/12/2011
Hobbyuri: parkur, graffiti, basket, fotbal, capoeira...
Stare de spirit: plina de adrenalina
 | Subiect: Re: Care este episodul vostru preferat din Bleach ? Mier Dec 07, 2011 5:46 pm | |
| Sunt multe...dar cred ca episodul cand Orihime isi ia la revedere de la Ichigo a fost foarte tare!M-a facut sa plag mai ales cand mai avea 2 cm si il saruta dar s-a retras fiindca a simtit ca nu e momentul.In rest mi-a placut ep 80,in care Ririn si Kurodo s-au imbracat in diptere(chestiile alea zburatoare pe care la foloseau Baunt pt a lua reiatsul oamenilor)si au inceput sa se agite pana ce Rukia si Ichigo au inceput sa ii atace.A fost funny cum alergau si cum s-au ascuns in gunoi de frica.Ep cu salvarea lui Orihime mi-au placut si ele.Acum vom vedea ce se intampla in continuare... |
|
 | |
DanutzuDani Incepator pe forum

Localizare: Ori unde ma cauti!
Nr. mesaje: 6
Data de inscriere: 10/05/2012
Hobbyuri: Sa ma rad de Kon
Stare de spirit: SUNT LIBER!!!!FARA GRIJI...FARA NIMIK
 | Subiect: Re: Care este episodul vostru preferat din Bleach ? Joi Mai 10, 2012 9:28 pm | |
| Parerile voastre......mie imi place in special episodul 275 in care Ichigo se transforma in Vasto Lorde si il distruge pe Ulquiorra Sciffer.....huh....am crezut ca ichigo nu o sa mai scape cu viata nici cu ajutorul lui Uryu si al Orihimei... alt preferat ar mai fi....ultimul episod.....in care se intampla ca Ginjo vs Ichigo (cu puterile de Shinigami),regretele lui Tsukishima si ale celorlalti Fullbringeri P.S Imi plac episoadele in special cele in care sunt infranti dusmanii principalii sau uneori care par sa lase pe adversar fara sperante dar pana la urma castiga (Aizen,Grimmjow,Ulquiorra,Tsukishima,Ganjo,Kariya) Era sa cred ca atunci cand Kon a furat corpul lui Ichigo si fuge ca nebunul prin oras,ichigo nu il va mai recupera |
|
 | |
| | Care este episodul vostru preferat din Bleach ? | |
|