| | Imagini cu personajele principale dar si anumite personaje secundare din serial | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Arcade Administrator

Sex: Varsta: 21
Localizare: Timisoara, Bulgarus
Nr. mesaje: 1270
Data de inscriere: 16/12/2009
Hobbyuri: fotbal
Stare de spirit: pot spune ca intr-o stare buna :)
 | Subiect: Imagini cu personajele principale dar si anumite personaje secundare din serial Mar Aug 30, 2011 1:03 am | |
| Aang - ultimul calugar si stapan al aerului. Acesta e Avatarul. Katara - o manuitoare de apa dar de asemenea una dintre rarii manuitori de apa care au puteri de vindecare. Sokka - un razboinic fara puteri speciale insa are o minte ascutita, un bun strateg. De asemenea are un simt dezvoltat al umorului Toph - este personajul orb la propriu. Ea are un simt dezvoltat si este o maestra a pamantului. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] border="0" alt="" /> Zuko - printul ratacitor care nu isi cauta doar demnitatea ci si pe el insusi. Initial este vanatorul Avatarului iar mai tarziu i se v-a alatura acestuia si cauzei sale. Este un manuitor de foc ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ ... tell me how to ride the words i can say to you, help to find this sign in everyting i do... i feel like im insane sience you closed the dor i cant't forget your name your heart is begging for... COME BACK HOME !![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] Trance is what everybody need! Trance is like a ray of sun light rebounded from the reflection of Moon at midnight that Beam's you in the heart deeply!
Ultima editare efectuata de catre Arcade in Dum Sept 04, 2011 1:55 pm, editata de 1 ori |
|
 | |
Choco :) Scriitor forum

Sex: Varsta: 14
Localizare: In a strange place where you become blind.
Nr. mesaje: 9526
Data de inscriere: 07/04/2011
 | Subiect: Re: Imagini cu personajele principale dar si anumite personaje secundare din serial Vin Sept 02, 2011 11:12 am | |
| Uite in sfarsit descopar si eu ce este cu acest anime... Stiu doar ca am vazut cateva episoade in germana, deci va puteti inchipui ca nu prea am inteles nimic... :)) Oricum, povestea este interesanta, insa trebuie sa ma documentez mai bine, sa nu spun vreo prostie pe aici... ^^ |
|
 | |
☆Alexia☆ Membru cu Vechime

Sex: Varsta: 14
Localizare:
Nr. mesaje: 2456
Data de inscriere: 27/05/2011
Hobbyuri:
Stare de spirit:
 | Subiect: Re: Imagini cu personajele principale dar si anumite personaje secundare din serial Dum Sept 04, 2011 10:38 am | |
| Nu cunosc multe despre acest anime dar mi-ar placea sa stiu. Personajele sunt interesante, sincer, imi place mult de Katara...cum arata. Am jucat cateva jocuri cu aceste personaje, in rest, nu prea m-a interesat. Acum sunt destul de curioasa si vreau sa aflu mai multe. |
|
 | |
BuBuLiNa~BuLiNuTa~RoZ Administrator

Sex: Varsta: 17
Localizare: Intotdeauna alaturi de tine.
Nr. mesaje: 3525
Data de inscriere: 20/12/2010
Hobbyuri: Fic-urile, forumul, chat-ul, Adelina=)) nah .. sunt multe (A)
Stare de spirit: ~ Fericita din cauza ta ~
 | Subiect: Re: Imagini cu personajele principale dar si anumite personaje secundare din serial Lun Sept 05, 2011 12:18 am | |
| Eu nu stiam de acest anime. Sincera sa fiu chiar imi place. Este interesant si personajele sunt la fel de interesante. In concluzie imi place si ma voi uita in continuare  Ce pot sa spun ? Daca nu erai tu, Mihai, nici acum nu stiam de el .. deci multumesc Mie una imi plac toate personajele dar in special : Aang, Katara si toph ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ |
|
 | |
Arcade Administrator

| Subiect: Re: Imagini cu personajele principale dar si anumite personaje secundare din serial Lun Sept 05, 2011 1:04 pm | |
| singura parte urata e ca are doar 61 episoade la acest serial ... in continuare va spun, cei care doresc un link sa se uite sa ma caute pe messenger  ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ ... tell me how to ride the words i can say to you, help to find this sign in everyting i do... i feel like im insane sience you closed the dor i cant't forget your name your heart is begging for... COME BACK HOME !![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] Trance is what everybody need! Trance is like a ray of sun light rebounded from the reflection of Moon at midnight that Beam's you in the heart deeply! |
|
 | |
buteanlavi Membru forum

Sex: Varsta: 16
Localizare: Gherla
Nr. mesaje: 144
Data de inscriere: 19/06/2011
Hobbyuri: chitara....pian si muzica
Stare de spirit: Happy ^_^
 | Subiect: Re: Imagini cu personajele principale dar si anumite personaje secundare din serial Mier Sept 07, 2011 1:03 pm | |
| eu am vazut tot anime-ul...chiar merita sa te uiti le el. Aang este super amuzant mai tot timpul.....ador acest anime, ma bucur sa vad ca ati facut o sectiune si pentru Avatar the last airbander.....hmmm Katara va deveni si manuitoare a sangelui....il invata de la o batrana nebuna chiar daca ea nu vrea sa invete....... he he multumim pentru informatii ^_^ |
|
 | |
Paiin <3. Incepator pe forum

Sex: Varsta: 15
Localizare: On You`r Mind
Nr. mesaje: 23
Data de inscriere: 01/09/2011
Hobbyuri: Sk8
Stare de spirit: :)
 | Subiect: Re: Imagini cu personajele principale dar si anumite personaje secundare din serial Vin Sept 30, 2011 2:38 pm | |
| Adoor acest animee <33 . Mai ales pe Zuko si Toph :)) .Eu am vazut doar panaa Cand se duc la aceea scenetaa . Aaa daa :)) . Si mai imi place si Zuki sau Suki nu mai stiu bine :)) . Aici o poza cu Suki-chan ^^ : Suki . [Click pe "Suki" . |
|
 | |
Arcade Administrator

| Subiect: Re: Imagini cu personajele principale dar si anumite personaje secundare din serial Joi Oct 13, 2011 1:05 pm | |
| Generalul Iroh - unchiul printului Zuko. este mereu o persoana binedispusa, mereu are un sfat profund de dat. Uneori pare intruchiparea unei persoane lenese insa intotdeauna aparentele pot sa insele. Un manuitor al focului foarte bun insa stapaneste de asemenea o rara tehnica cu care poate folosi fulgere sau sa le redirectioneze din mediul din care au venit sau in alte medii. Printesa Azula - sora lui Zuko. O persoana dura si fara inima. Ea inspira respect si frica prin pedepsele si felul ei de a vorbi. O manuitoare a focului inascuta dar de asemenea ea stie sa foloseasca si fulgerul. Din cauza faptului ca e atat de rece, flacarile sale nu au nuanta calda de rosu ci nuanta albastra simbolizand rece. Suki - o luptatoare kyoshi. Stilul lor de lupta imita stilul Avatarului Kyoshi. Ea este lidera luptatoarelor Kyoshi si prietena lui Sokka in devenire. ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ ... tell me how to ride the words i can say to you, help to find this sign in everyting i do... i feel like im insane sience you closed the dor i cant't forget your name your heart is begging for... COME BACK HOME !![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] Trance is what everybody need! Trance is like a ray of sun light rebounded from the reflection of Moon at midnight that Beam's you in the heart deeply! |
|
 | |
Kilari Membru forum

Sex: Varsta: 13
Localizare: la vanatoare de acadele :)
Nr. mesaje: 260
Data de inscriere: 07/12/2011
Hobbyuri: parkur, graffiti, basket, fotbal, capoeira...
Stare de spirit: plina de adrenalina
 | Subiect: Re: Imagini cu personajele principale dar si anumite personaje secundare din serial Mar Ian 17, 2012 4:50 pm | |
| Am inceput sa ma uit pe Nickelodeon.E super tare,incepe sa devina o obsesie! |
|
 | |
BuBuLiNa~BuLiNuTa~RoZ Administrator

Sex: Varsta: 17
Localizare: Intotdeauna alaturi de tine.
Nr. mesaje: 3525
Data de inscriere: 20/12/2010
Hobbyuri: Fic-urile, forumul, chat-ul, Adelina=)) nah .. sunt multe (A)
Stare de spirit: ~ Fericita din cauza ta ~
 | Subiect: Re: Imagini cu personajele principale dar si anumite personaje secundare din serial Dum Ian 29, 2012 3:14 am | |
| Vaii, cum am putut eu sa nu vad pozele astea?(D) Tz tz, mereu aeriana. Asa, deci imi plac mult cele doua personaje:x Sunt asa de...hmm..hai sa nu zic atragatoare(D) Oricum imi plac :x ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ |
|
 | |
Purishira Incepator pe forum

Localizare: Botosani
Nr. mesaje: 9
Data de inscriere: 27/12/2011
Hobbyuri: anime-uri ,manga, karaoke, volei ,karate, scoala, zambet:D
Stare de spirit: Fericita,Trista,Melancolica si Somnoroasa :D
 | Subiect: Re: Imagini cu personajele principale dar si anumite personaje secundare din serial Vin Feb 10, 2012 12:00 am | |
| super tare anime-ul ..am vazut toate episoadele si cred ca este pe al doilea loc dintre cele mai tari anime-uri realizate vreodata ..primul este Naruto...este o poveste superba .....dar va spun ceva in plus ..va urma un serial nou in primavara anului 2012..Legend of Korra..care o manuitoare a apei si care afla ca este Avatarul si pleaca de acasa pentru a manui toate cele patru elemente si actiunea se petrece dupa 70 de ani de la Ultimul Avatar..apropo Aang cu Katara a sa aiba 3 copiii...cel mijlociu tot trei copii a sa aiba si lumea arata foarte diferit de cum era pe timpul lui Aang ...:D... |
|
 | |
Purishira Incepator pe forum

Localizare: Botosani
Nr. mesaje: 9
Data de inscriere: 27/12/2011
Hobbyuri: anime-uri ,manga, karaoke, volei ,karate, scoala, zambet:D
Stare de spirit: Fericita,Trista,Melancolica si Somnoroasa :D
 | Subiect: Re: Imagini cu personajele principale dar si anumite personaje secundare din serial Vin Feb 10, 2012 12:03 am | |
| sper ca v-am fost de folos..vai abia astept ...sper sa continuati sa vizonati acest serial special....vrednic
|
|
 | |
| | Imagini cu personajele principale dar si anumite personaje secundare din serial | |
|