Anime. Naruto. Sasuke & Sakura

Innainte de a incepe sa postati,va sfatuim sa cititi REGULAMENTUL forumului !

Anime. Naruto. Sasuke & Sakura

AcasaPortalInregistrareConectare
Anunt important: Momentan toate concursurile se suspenda! Se reorganizeaza totul.
Bun venit la noi pe forum!Speram sa va placa ce avem noi de oferit: prietenia noastra, micile noastre activitati si toate subiectele si atentia noastra
Subiecte similare
  • »  Personaje Rpg
  • » Personaje din bleach
  • » Personaje secundare
  • » Care sunt personajele voastre preferate ?
  • » Personaje principale
  • » Personaje principale
  • » Imagini cu personajele din anime-ul Nana!
  • » Personajele secundare din Ḋεατh Ṉøτε
  • » Poze cu personaje!
  • » Poze cu alte personaje din Death Note

• Imagini cu personajele principale dar si anumite personaje secundare din serial 5 3.7 3
    Impartiti | 

Imagini cu personajele principale dar si anumite personaje secundare din serial

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
    AutorMesaj
    Arcade
    Administrator
    Administrator

Sex: masculin Varsta Varsta: 21
    Localizare Localizare: Timisoara, Bulgarus
    Nr. mesaje Nr. mesaje: 1270
    Data de inscriere Data de inscriere: 16/12/2009
    Hobbyuri Hobbyuri: fotbal
    Stare de spirit Stare de spirit: pot spune ca intr-o stare buna :)

MesajSubiect: Imagini cu personajele principale dar si anumite personaje secundare din serial   Mar Aug 30, 2011 1:03 am

Aang - ultimul calugar si stapan al aerului. Acesta e Avatarul.
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Katara - o manuitoare de apa dar de asemenea una dintre rarii manuitori de apa care au puteri de vindecare.

Sokka - un razboinic fara puteri speciale insa are o minte ascutita, un bun strateg. De asemenea are un simt dezvoltat al umorului

Toph - este personajul orb la propriu. Ea are un simt dezvoltat si este o maestra a pamantului.
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] border="0" alt="" />

Zuko - printul ratacitor care nu isi cauta doar demnitatea ci si pe el insusi. Initial este vanatorul Avatarului iar mai tarziu i se v-a alatura acestuia si cauzei sale. Este un manuitor de foc

☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆

... tell me how to ride
    the words i can say to you,
    help to find this sign
    in everyting i do... i feel like im insane
    sience you closed the dor
    i cant't forget your name
    your heart is begging for... COME BACK HOME !!

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Trance is what everybody need!
    Trance is like a ray of sun light rebounded from the reflection of Moon at midnight that Beam's you in the heart deeply!

Ultima editare efectuata de catre Arcade in Dum Sept 04, 2011 1:55 pm, editata de 1 ori
    Sus In jos
    http://arcadesnodj.forumz.ro/
    Choco :)
    Scriitor forumScriitor forum

Sex: feminin Varsta Varsta: 14
    Localizare Localizare: In a strange place where you become blind.
    Nr. mesaje Nr. mesaje: 9526
    Data de inscriere Data de inscriere: 07/04/2011

MesajSubiect: Re: Imagini cu personajele principale dar si anumite personaje secundare din serial   Vin Sept 02, 2011 11:12 am

Uite in sfarsit descopar si eu ce este cu acest anime... Stiu doar ca am vazut cateva episoade in germana, deci va puteti inchipui ca nu prea am inteles nimic... :)) Oricum, povestea este interesanta, insa trebuie sa ma documentez mai bine, sa nu spun vreo prostie pe aici... ^^
    Sus In jos
    ☆Alexia☆
    Membru cu Vechime
    Membru cu Vechime

Sex: feminin Varsta Varsta: 14
    Localizare Localizare:
    Nr. mesaje Nr. mesaje: 2456
    Data de inscriere Data de inscriere: 27/05/2011
    Hobbyuri Hobbyuri:
    Stare de spirit Stare de spirit:

MesajSubiect: Re: Imagini cu personajele principale dar si anumite personaje secundare din serial   Dum Sept 04, 2011 10:38 am

Nu cunosc multe despre acest anime dar mi-ar placea sa stiu. Personajele sunt interesante, sincer, imi place mult de Katara...cum arata. Am jucat cateva jocuri cu aceste personaje, in rest, nu prea m-a interesat. Acum sunt destul de curioasa si vreau sa aflu mai multe.
    Sus In jos
    BuBuLiNa~BuLiNuTa~RoZ
    Administrator
    Administrator

Sex: feminin Varsta Varsta: 17
    Localizare Localizare: Intotdeauna alaturi de tine.
    Nr. mesaje Nr. mesaje: 3525
    Data de inscriere Data de inscriere: 20/12/2010
    Hobbyuri Hobbyuri: Fic-urile, forumul, chat-ul, Adelina=)) nah .. sunt multe (A)
    Stare de spirit Stare de spirit: ~ Fericita din cauza ta ~

MesajSubiect: Re: Imagini cu personajele principale dar si anumite personaje secundare din serial   Lun Sept 05, 2011 12:18 am

Eu nu stiam de acest anime. Sincera sa fiu chiar imi place. Este interesant si personajele sunt la fel de interesante. In concluzie imi place si ma voi uita in continuare happy
    Ce pot sa spun ? Daca nu erai tu, Mihai, nici acum nu stiam de el .. deci multumesc lough heh
    Mie una imi plac toate personajele dar in special : Aang, Katara si toph good

☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆

Sus In jos
    Arcade
    Administrator
    Administrator

MesajSubiect: Re: Imagini cu personajele principale dar si anumite personaje secundare din serial   Lun Sept 05, 2011 1:04 pm

singura parte urata e ca are doar 61 episoade la acest serial ... in continuare va spun, cei care doresc un link sa se uite sa ma caute pe messenger dap !

... tell me how to ride
    help to find this sign

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Trance is like a ray of sun light rebounded from the reflection of Moon at midnight that Beam's you in the heart deeply!
    Sus In jos
    buteanlavi
    Membru forum
    Membru forum

Sex: feminin Varsta Varsta: 16
    Localizare Localizare: Gherla
    Nr. mesaje Nr. mesaje: 144
    Data de inscriere Data de inscriere: 19/06/2011
    Hobbyuri Hobbyuri: chitara....pian si muzica
    Stare de spirit Stare de spirit: Happy ^_^

MesajSubiect: Re: Imagini cu personajele principale dar si anumite personaje secundare din serial   Mier Sept 07, 2011 1:03 pm

eu am vazut tot anime-ul...chiar merita sa te uiti le el. Aang este super amuzant mai tot timpul.....ador acest anime, ma bucur sa vad ca ati facut o sectiune si pentru Avatar the last airbander.....hmmm Katara va deveni si manuitoare a sangelui....il invata de la o batrana nebuna chiar daca ea nu vrea sa invete....... he he multumim pentru informatii ^_^
    Sus In jos
    Paiin <3.
    Incepator pe forum
    Incepator pe forum

Sex: feminin Varsta Varsta: 15
    Localizare Localizare: On You`r Mind
    Nr. mesaje Nr. mesaje: 23
    Data de inscriere Data de inscriere: 01/09/2011
    Hobbyuri Hobbyuri: Sk8
    Stare de spirit Stare de spirit: :)

MesajSubiect: Re: Imagini cu personajele principale dar si anumite personaje secundare din serial   Vin Sept 30, 2011 2:38 pm

Adoor acest animee <33 . Mai ales pe Zuko si Toph :)) .Eu am vazut doar panaa Cand se duc la aceea scenetaa . Aaa daa :)) . Si mai imi place si Zuki sau Suki nu mai stiu bine :)) . Aici o poza cu Suki-chan ^^ : Suki .
    [Click pe "Suki" kiss .
    Sus In jos
    Arcade
    Administrator
    Administrator

MesajSubiect: Re: Imagini cu personajele principale dar si anumite personaje secundare din serial   Joi Oct 13, 2011 1:05 pm

Generalul Iroh - unchiul printului Zuko. este mereu o persoana binedispusa, mereu are un sfat profund de dat. Uneori pare intruchiparea unei persoane lenese insa intotdeauna aparentele pot sa insele. Un manuitor al focului foarte bun insa stapaneste de asemenea o rara tehnica cu care poate folosi fulgere sau sa le redirectioneze din mediul din care au venit sau in alte medii.

Printesa Azula - sora lui Zuko. O persoana dura si fara inima. Ea inspira respect si frica prin pedepsele si felul ei de a vorbi. O manuitoare a focului inascuta dar de asemenea ea stie sa foloseasca si fulgerul. Din cauza faptului ca e atat de rece, flacarile sale nu au nuanta calda de rosu ci nuanta albastra simbolizand rece.

Suki - o luptatoare kyoshi. Stilul lor de lupta imita stilul Avatarului Kyoshi. Ea este lidera luptatoarelor Kyoshi si prietena lui Sokka in devenire.

... tell me how to ride
    help to find this sign

Sus In jos
    Kilari
    Membru forum
    Membru forum

Sex: feminin Varsta Varsta: 13
    Localizare Localizare: la vanatoare de acadele :)
    Nr. mesaje Nr. mesaje: 260
    Data de inscriere Data de inscriere: 07/12/2011
    Hobbyuri Hobbyuri: parkur, graffiti, basket, fotbal, capoeira...
    Stare de spirit Stare de spirit: plina de adrenalina

MesajSubiect: Re: Imagini cu personajele principale dar si anumite personaje secundare din serial   Mar Ian 17, 2012 4:50 pm

Am inceput sa ma uit pe Nickelodeon.E super tare,incepe sa devina o obsesie! happy
    Sus In jos
    BuBuLiNa~BuLiNuTa~RoZ
    Administrator
    Administrator

Sex: feminin Varsta Varsta: 17
    Localizare Localizare: Intotdeauna alaturi de tine.
    Nr. mesaje Nr. mesaje: 3525
    Data de inscriere Data de inscriere: 20/12/2010
    Hobbyuri Hobbyuri: Fic-urile, forumul, chat-ul, Adelina=)) nah .. sunt multe (A)
    Stare de spirit Stare de spirit: ~ Fericita din cauza ta ~

MesajSubiect: Re: Imagini cu personajele principale dar si anumite personaje secundare din serial   Dum Ian 29, 2012 3:14 am

Vaii, cum am putut eu sa nu vad pozele astea?(D)
    Tz tz, mereu aeriana.
    Asa, deci imi plac mult cele doua personaje:x Sunt asa de...hmm..hai sa nu zic atragatoare(D)
    Oricum imi plac :x

Sus In jos
    Purishira
    Incepator pe forum
    Incepator pe forum

Localizare Localizare: Botosani
    Nr. mesaje Nr. mesaje: 9
    Data de inscriere Data de inscriere: 27/12/2011
    Hobbyuri Hobbyuri: anime-uri ,manga, karaoke, volei ,karate, scoala, zambet:D
    Stare de spirit Stare de spirit: Fericita,Trista,Melancolica si Somnoroasa :D

MesajSubiect: Re: Imagini cu personajele principale dar si anumite personaje secundare din serial   Vin Feb 10, 2012 12:00 am

super tare anime-ul ..am vazut toate episoadele si cred ca este pe al doilea loc dintre cele mai tari anime-uri realizate vreodata ..primul este Naruto...este o poveste superba .....dar va spun ceva in plus ..va urma un serial nou in primavara anului 2012..Legend of Korra..care o manuitoare a apei si care afla ca este Avatarul si pleaca de acasa pentru a manui toate cele patru elemente si actiunea se petrece dupa 70 de ani de la Ultimul Avatar..apropo Aang cu Katara a sa aiba 3 copiii...cel mijlociu tot trei copii a sa aiba si lumea arata foarte diferit de cum era pe timpul lui Aang ...:D...
    Sus In jos
    Purishira
    Incepator pe forum
    Incepator pe forum

Localizare Localizare: Botosani
    Nr. mesaje Nr. mesaje: 9
    Data de inscriere Data de inscriere: 27/12/2011
    Hobbyuri Hobbyuri: anime-uri ,manga, karaoke, volei ,karate, scoala, zambet:D
    Stare de spirit Stare de spirit: Fericita,Trista,Melancolica si Somnoroasa :D

MesajSubiect: Re: Imagini cu personajele principale dar si anumite personaje secundare din serial   Vin Feb 10, 2012 12:03 am

sper ca v-am fost de folos..vai abia astept ...sper sa continuati sa vizonati acest serial special....vrednic
    Sus In jos

Imagini cu personajele principale dar si anumite personaje secundare din serial

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
    Pagina 1 din 1

Subiecte similare

-
    » Intelepciunea si priceperea de a cunoaste anumite lucruri.......
    » Top 10 personaje preferate
    » Imagini cu personajele principale dar si anumite personaje secundare din serial
    » Pariu cu viata !
    » Personajele principale din Ḋεατh Ṉøτε

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
    Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Alte Anime-uri pentru fani :: Avatar, the last airbender-