| | STIRE MARE am aflat cine era in ultimul sicriu | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Th3Mast3r Membru forum

Sex: Varsta: 11
Localizare: Pe scaun
Nr. mesaje: 137
Data de inscriere: 27/08/2011
Stare de spirit: Sunt fericit mereu
 | Subiect: STIRE MARE am aflat cine era in ultimul sicriu Dum Aug 28, 2011 7:23 am | |
| IN ULTIMUL SICRIU ERA SHINOBIUL CELOR SASE CAI |
|
 | |
BiChOn Incepator pe forum

Sex: Nr. mesaje: 42
Data de inscriere: 24/08/2011
Stare de spirit: Fresh;X
 | Subiect: Re: STIRE MARE am aflat cine era in ultimul sicriu Dum Aug 28, 2011 9:33 pm | |
| de unde sti? dovedeste :)) |
|
 | |
☆Alexia☆ Membru cu Vechime

Sex: Varsta: 14
Localizare:
Nr. mesaje: 2456
Data de inscriere: 27/05/2011
Hobbyuri:
Stare de spirit:
 | Subiect: Re: STIRE MARE am aflat cine era in ultimul sicriu Dum Aug 28, 2011 9:54 pm | |
| Interesant! Chiar e surprinzator, ma asteptam sa fie fratele lui Madara...Dar informatia este sigura? Am mai auzit chestii asemanatoare...cum ca Naruto o sa aiba puterea acelui shinobi si o sa poata controla 10 cozi. Deja astept sa vad urmatoarele episoade. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Elyy Membru Veteran

Sex: Varsta: 14
Localizare: intr-o lume paralela
Nr. mesaje: 2765
Data de inscriere: 02/12/2010
Hobbyuri: desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri
Stare de spirit: As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
 | Subiect: Re: STIRE MARE am aflat cine era in ultimul sicriu Lun Aug 29, 2011 11:22 am | |
| hmm ciudat, in fine depinde acuma, ca unele stiri poate min, in plus asep urmatoarele episoade,imi place sa ma conving singura  |
|
 | |
•Milkshake™ Moderator forum

Sex: Varsta: 13
Localizare: Ati vrea voi sa stiti! =))
Nr. mesaje: 2975
Data de inscriere: 02/07/2011
Hobbyuri: Aruncatul cu privirea.. :x
Stare de spirit: Cu zâmbetul pe buze, nimic nu mă streseasă, defapt nici nu mă interesează ce urmează! ;)
 | Subiect: Re: STIRE MARE am aflat cine era in ultimul sicriu Lun Aug 29, 2011 1:53 pm | |
| Ce?! Shinobi-ul celor sase cai? Ala il bate pe Tobi la funduletz! Interesant... Oricum astept episoadele ca sa ma conving singura, dar eu crdeam ca e fratisu`.. ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]Seems so simple but in fact it's just so hard. How do you expect to love when the pain is gone? Never say '' I can't '' before you give your best. And smile, because life is not so bad.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
|
|
 | |
YoNuTzZz15 Membru forum

Sex: Varsta: 16
Localizare: calarasi
Nr. mesaje: 181
Data de inscriere: 01/09/2011
 | Subiect: Re: STIRE MARE am aflat cine era in ultimul sicriu Vin Sept 02, 2011 12:16 am | |
| eu credeam k este CHIAR VECHIUL CORP AL LUI MADARA... |
|
 | |
Akikio Incepator pe forum

Sex: Varsta: 18
Localizare: Bucuresti
Nr. mesaje: 18
Data de inscriere: 08/09/2011
Hobbyuri: anime; desenatul;muzica;filme
Stare de spirit: (=^+^=) SUNT BINE :p
 | Subiect: Re: STIRE MARE am aflat cine era in ultimul sicriu Joi Sept 08, 2011 1:10 pm | |
| super tare stirea am ramas paff... |
|
 | |
(='.'=) K∂ttÿ∂ (='.'=) Membru Avansat

Sex: Varsta: 15
Localizare: Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca :*
Nr. mesaje: 1077
Data de inscriere: 11/08/2011
Hobbyuri: Anime-uri :)
Stare de spirit: Mereu cea mai intarziata =))
 | Subiect: Re: STIRE MARE am aflat cine era in ultimul sicriu Joi Sept 15, 2011 10:12 am | |
| Si eu credeam la fel ca YoNuTzZz15 .... adik.... mi se pare prea bestial... razboiul asta o sa fie beton, daca e intradevar cum spui tu... abia astept :X:X:X |
|
 | |
Purishira Incepator pe forum

Sex: Varsta: 15
Localizare: Botosani
Nr. mesaje: 9
Data de inscriere: 27/12/2011
Hobbyuri: anime-uri ,manga, karaoke, volei ,karate, scoala, zambet:D
Stare de spirit: Fericita,Trista,Melancolica si Somnoroasa :D
 | Subiect: Re: STIRE MARE am aflat cine era in ultimul sicriu Mier Dec 28, 2011 5:17 pm | |
| vai suspans...nu-mi vine sa cred ...adik wow...ce tare...abia astept episoadele...mai scos din ceata :)) |
|
 | |
cazino Incepator pe forum

Nr. mesaje: 2
Data de inscriere: 28/12/2011
 | Subiect: Re: STIRE MARE am aflat cine era in ultimul sicriu Vin Dec 30, 2011 1:27 am | |
| Defapt nu e adevarat ce ai aflat,acest madara care se da drept madara nu este madara :)).este obito.iar in sicriu este corpul lui madara.  * |
|
 | |
Timy Membru forum

Sex: Varsta: 11
Localizare: Curtea de Arges
Nr. mesaje: 102
Data de inscriere: 29/12/2011
Hobbyuri: sa ascult jrock sa ma uit la animeuri
Stare de spirit: sweet
 | Subiect: Re: STIRE MARE am aflat cine era in ultimul sicriu Vin Dec 30, 2011 6:58 pm | |
| |
|
 | |
Arcade Administrator

Sex: Varsta: 21
Localizare: Timisoara, Bulgarus
Nr. mesaje: 1270
Data de inscriere: 16/12/2009
Hobbyuri: fotbal
Stare de spirit: pot spune ca intr-o stare buna :)
 | Subiect: Re: STIRE MARE am aflat cine era in ultimul sicriu Mar Ian 03, 2012 1:35 am | |
| | cazino a scris: | Defapt nu e adevarat ce ai aflat,acest madara care se da drept madara nu este madara :)).este obito.iar in sicriu este corpul lui madara. * |
de unde stii tu ca e tocmai Obito? care a murit intre acele stanci? ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ ... tell me how to ride the words i can say to you, help to find this sign in everyting i do... i feel like im insane sience you closed the dor i cant't forget your name your heart is begging for... COME BACK HOME !![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] Trance is what everybody need! Trance is like a ray of sun light rebounded from the reflection of Moon at midnight that Beam's you in the heart deeply! |
|
 | |
kristen Membru forum

Localizare: somewhere
Nr. mesaje: 231
Data de inscriere: 09/10/2011
Hobbyuri: Job? Elevaaa
Stare de spirit: galagioasa :))
 | Subiect: Re: STIRE MARE am aflat cine era in ultimul sicriu Mar Ian 03, 2012 12:41 pm | |
| Eu nu mai inteleg nimic! Pai Obito stiam ca a murit strivit de o stanca!!! Iar Madara are Manjekyou-ul Etern! Deci sa inteleg ca Obito este diabolic, iar Madara este mort demult? |
|
 | |
kristen Membru forum

Localizare: somewhere
Nr. mesaje: 231
Data de inscriere: 09/10/2011
Hobbyuri: Job? Elevaaa
Stare de spirit: galagioasa :))
 | Subiect: Re: STIRE MARE am aflat cine era in ultimul sicriu Mar Ian 03, 2012 12:44 pm | |
| Sa-mi explice cineva va rog frumos cine este shniobiul celor 6 cai!!! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
pussycat Incepator pe forum

Nr. mesaje: 2
Data de inscriere: 30/12/2011
 | Subiect: Re: STIRE MARE am aflat cine era in ultimul sicriu Dum Ian 08, 2012 11:59 am | |
|  Chiar ? IN ultimul sicriu este sinobiul celor 6 cai ? DE unde sti ? Dovedesteo ! |
|
 | |
| | STIRE MARE am aflat cine era in ultimul sicriu | |
|