Anime. Naruto. Sasuke & Sakura

Innainte de a incepe sa postati,va sfatuim sa cititi REGULAMENTUL forumului !

Anime. Naruto. Sasuke & Sakura

AcasaPortalInregistrareConectare
Anunt important: Momentan toate concursurile se suspenda! Se reorganizeaza totul.
Bun venit la noi pe forum!Speram sa va placa ce avem noi de oferit: prietenia noastra, micile noastre activitati si toate subiectele si atentia noastra

Chiar credeti ca Sakura a fost ''nimic'' pentru Sasuke? 5 3.8 10
Impartiti | 

Chiar credeti ca Sakura a fost ''nimic'' pentru Sasuke?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
•Milkshake™
Moderator forum
Moderator forum

Sex: feminin Varsta Varsta: 13
Localizare Localizare: Ati vrea voi sa stiti! =))
Nr. mesaje Nr. mesaje: 2975
Data de inscriere Data de inscriere: 02/07/2011
Hobbyuri Hobbyuri: Aruncatul cu privirea.. :x
Stare de spirit Stare de spirit: Cu zâmbetul pe buze, nimic nu mă streseasă, defapt nici nu mă interesează ce urmează! ;)

MesajSubiect: Chiar credeti ca Sakura a fost ''nimic'' pentru Sasuke?   Vin Iul 29, 2011 8:21 pm

Chiar credeti ca Sakura n-a insemnat nimic pentru Sasuke...In momentele frumoase dintre cei doi, chiar daca putine, Sakura nu pare atat de indiferenta pentru Sasuke...

☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Seems so simple but in fact it's just so hard.
How do you expect to love when the pain is gone?
Never say '' I can't '' before you give your best.
And smile, because life is not so bad.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Sus In jos
♪♥..::*Alle*::..♥♪
Membru Debutant
Membru Debutant

Localizare Localizare: in my own world
Nr. mesaje Nr. mesaje: 634
Data de inscriere Data de inscriere: 10/03/2011
Hobbyuri Hobbyuri: Scris ( cantece / ficuri / poezii / etc. )
Stare de spirit Stare de spirit: happy

MesajSubiect: Re: Chiar credeti ca Sakura a fost ''nimic'' pentru Sasuke?   Vin Iul 29, 2011 9:38 pm

Eu cred ca totusi simtea ceva acolo, poate chiar si ca nioste frati dar totusi cred ca simtea ceva fata de ea.
Sus In jos
Caρρυccιησ ♥
Moderator forum
Moderator forum

Sex: feminin Varsta Varsta: 12
Localizare Localizare: Baia Mare ♥
Nr. mesaje Nr. mesaje: 2290
Hobbyuri Hobbyuri: Nu e voie sa stii (D) Esti minor ! ;o3 .
Stare de spirit Stare de spirit: ♥ In culmea extazului ♥

MesajSubiect: Re: Chiar credeti ca Sakura a fost ''nimic'' pentru Sasuke?   Sam Iul 30, 2011 7:28 pm

Si eu cred ca Sasuke in copilarie a simtit ceva pentru Sakura . Nust poate ca simte si in shippuuden . Tot ce stiu este ca el e prea orbit de razbunare si dorinta lui nebuna de a distruge satul Konoha si prietenii lui . Si in copilarie cand Sasuke era un pik mai "normal" , la lupta lui cu Gaara a spus ca nu vrea sa.si mai vada prietenii suferind(un moment foarte admirabil) . Bine asta nu are nimic in legatura cu ei doi da totusi simteam nevoia sa spun asta . Oricum , sa speram ca Kishimoto sa asculte dorinta milioanelor de fani , ca Sakura si Sasuke sa fie un cuplu . kiss dap ! a hug

☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆

It is hard to forget I,
said , when there is such an
empty space
when you are gone ...

∙ Your soul is [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] .

You have to explode in a Chemical Reaction !

Sus In jos
Piersicuţă ♥
Membru Veteran
Membru Veteran

Localizare Localizare: Unde te aştepţi mai puţin.
Nr. mesaje Nr. mesaje: 3948
Data de inscriere Data de inscriere: 22/01/2011
Hobbyuri Hobbyuri: Totul este o distracţie....
Stare de spirit Stare de spirit: Uat Dă Fac? In stare de şoc...cazional fotogenică, uneori tristă....mereu eu xD I DON'T GET DRUNK - I GET AWESOME!!!

MesajSubiect: Re: Chiar credeti ca Sakura a fost ''nimic'' pentru Sasuke?   Sam Iul 30, 2011 7:43 pm

Deci acest subiect a mai fost discutat si pe alte forumuri, deci. Eu cred ca a inseamnat ceva si chiar cred ca o iubeste, macar ca pe o sora, dar...Daca ar fi aratat asta, Sakura ar fi murit, constientizand ca asta s-ar putea intampla, a decis sa ramana indiferent, rece, in inima lui iubind-o nespus de mult. Adica avem momente cand chiar se scapa, si isi arata sentimentele fata de rozalie, deci sa privim partea pozitiva, s-ar putea ca cuplul SasuSaku sa existe.
Conform unor cercetari in Akkipuden Naruto se marita cu Hinata si Sasuke revine in Konoha, probabil se va casatori cu Sakura, dar inca, deci aici este un mare ,,dar'' nu a avut loc lupta intre Naruto si Sasuke, si eu totusi cred, ca ei se vor lupta apoi Sasuke v-a scapa de ,,vraja'' si isi va reveni si se va intoarce in Konoha.
A fost parerea mea^^
Sakura a insemnat, inseamna si va insemna mereu ceva pentru Sasuke, chiar sub forma unei iubiri, sau prietene, surori.
Sus In jos
Crystal
Administrator
Administrator

Sex: feminin Varsta Varsta: 16
Localizare Localizare: Somewhere between dreams and reality.
Nr. mesaje Nr. mesaje: 4205
Data de inscriere Data de inscriere: 10/11/2010

MesajSubiect: Re: Chiar credeti ca Sakura a fost ''nimic'' pentru Sasuke?   Sam Iul 30, 2011 8:33 pm

E mai mult decat evident ca Sasuke a simtit ceva pentru Sakura in copilarie. Sunt atatea scene care dovedesc asta. Acum nu stiu daca in Shippuden mai simte ceva pentru ea...In viziunea lui, nu are nevoie de dragoste, de prietenie, de nimic de acest gen. Ura este singurul drum sigur pe care il are de parcurs. Oricum, eu sunt sigura ca lucrurile se vor schimba. Nu stiu cum, nu stiu daca prin acea controversata lupta intre el si Naruto, insa cu siguranta se vor schimba. Nu cred ca Kishimoto si-ar lasa personajul preferat sa sfarseasca asa.
Sasusaku va exista mereu in inimile noastre, acum ramane de vazut daca si in anime se vor pune bazele acestui cuplu.
Vom trai si vom vedea ce se intampla happy

So how can you tell me you’re lonely
And say that for you the Sun doesn’t shine?
Let me take you by the hand and lead you through the streets of London,
‘Cause I’ll show you something to make you change your mind.

My life > My soul > My inspiration
Sus In jos
Mona™
Membru forum
Membru forum

Localizare Localizare: La casuta mea
Nr. mesaje Nr. mesaje: 61
Data de inscriere Data de inscriere: 28/07/2011
Stare de spirit Stare de spirit: Asa si asa

MesajSubiect: Re: Chiar credeti ca Sakura a fost ''nimic'' pentru Sasuke?   Sam Iul 30, 2011 8:52 pm

Si eu cred ca a simtit ceva pentru Sakura dar acuma Sasuke numai este acelasi,sunt atatea amintiri cu echipa 7 care au trecut prin orice! happy2
Sus In jos
PiXxi
Incepator pe forum
Incepator pe forum

Varsta Varsta: 14
Nr. mesaje Nr. mesaje: 15
Data de inscriere Data de inscriere: 04/08/2011

MesajSubiect: Re: Chiar credeti ca Sakura a fost ''nimic'' pentru Sasuke?   Joi Aug 04, 2011 11:43 pm

eu cred ca Sasuke nu va avea niciodata ochi pentru Sakura,el este prea orbit de razbunarea sa si cred ca relatia lor este imposibila cu toate ca ar fi frumos
Sus In jos
Elyy
Membru Veteran
Membru Veteran

Sex: feminin Varsta Varsta: 14
Localizare Localizare: intr-o lume paralela
Nr. mesaje Nr. mesaje: 2765
Data de inscriere Data de inscriere: 02/12/2010
Hobbyuri Hobbyuri: desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri
Stare de spirit Stare de spirit: As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…

MesajSubiect: Re: Chiar credeti ca Sakura a fost ''nimic'' pentru Sasuke?   Joi Aug 04, 2011 11:59 pm

Hmm nu stiu ce sa spun, cred ca da pentru ca cu totii stim cat de urat s-a comportat cu ea si era cat pe ci so omoare, noroccu Naruto deci da cred ca a fost n nimic.
Dar totusi cine stie, adica parerile se poat schimba, poate reuseste naruto sal lumineze, oricum aniemul nu sa terminat deci multe sunt posibile :d
Sus In jos
Aniska
Membru cu Vechime
Membru cu Vechime

Localizare Localizare: pe aici
Nr. mesaje Nr. mesaje: 2372
Data de inscriere Data de inscriere: 25/09/2010
Hobbyuri Hobbyuri: role , cumparaturi, scoala , net etc
Stare de spirit Stare de spirit: happy, indragostita, plictisita....

MesajSubiect: Re: Chiar credeti ca Sakura a fost ''nimic'' pentru Sasuke?   Vin Aug 05, 2011 11:15 am

Ehh eu mereu am sperat ca va exista sasusaku dar acum nu mai cred asa de mult.
Au fost cateva momente in care isi arata "dragostea" pentru Sakura, dar momente putine.
Nu cred totusi ca a fost un nimic pentru el, e coechipiera lui si tine la ea la fel de mult ca la Naruto si Kakashi.
In Shippuden ,Sasuke s-a schimbat si mai mult si am tendinta sa cred ca o uraste lough
Dar ramane de vazut daca se intoarce sau nu in sat.
Cum a spus si crys " Vom trai si vom vedea"
Sus In jos
dydy
Membru Debutant
Membru Debutant

Localizare Localizare: undeva prin Romania
Nr. mesaje Nr. mesaje: 837
Data de inscriere Data de inscriere: 20/07/2011

MesajSubiect: Re: Chiar credeti ca Sakura a fost ''nimic'' pentru Sasuke?   Mier Aug 10, 2011 2:04 am

Deci dupa 1000 de ani,aterizez si eu aici........Deci sa incepem judecata:
-cand Sasuke a parasit satul si cand s-a intalnit in aceea noapte cu Sakura,daca stiu bine cuvintele Sakurei au fost ceva de genu:,,Tu mereu m-ai urat,nui asa?"sau ma rog asa ceva nu stiu exact.Sasuke nu a spus ca nu o uraste,dar nu a spus nici ca o uraste,deci aici am pierdut eu firul sentimentelor lui Sasuke fata de rozalie.
-in Shippuden Sasuke ma enerveaza din ce in ce mai mult,adica si un orb vede ca Sakura il iubeste,acum pe bune! angry angry Sasuke se gandeste doar la setea de razbunare,pe zi ce trece mai mult cred ca in realitate sakura il v-a uita incet incet pe Sasuke daca nu isi schimba comportamentuldaca nu...il schimb eu biciuitor Asta e parerea mea rusinos
Sus In jos
•Milkshake™
Moderator forum
Moderator forum

Localizare Localizare: Ati vrea voi sa stiti! =))
Nr. mesaje Nr. mesaje: 2975
Hobbyuri Hobbyuri: Aruncatul cu privirea.. :x
Stare de spirit Stare de spirit: Cu zâmbetul pe buze, nimic nu mă streseasă, defapt nici nu mă interesează ce urmează! ;)

MesajSubiect: Re: Chiar credeti ca Sakura a fost ''nimic'' pentru Sasuke?   Mier Aug 10, 2011 1:09 pm

Fiecare are dreptate intr-un fel...

Cu siguranta Sasuke a simtit ceva pentru Sakura, insa ura din el care era pra mare ii invaluia sentimentele pure total.Probabil ca el nici macar nu si-a dat seama cat de mult tine la Sakura.Dar totusi nu cred ca in Shippuden a uitat-o atat de usor.Cand cineva plange pentru tine si isi dezvaluieste sentimentele nu e atat de usor sa-l uiti.Eu cred si sper ca Sasuke a plecat din Konoha ca sa devina mai puternic fara a-si omori prietenii pentru ca doar pe aceasta cale el poate obtine Mangekyou Sharingan.Probabil credea ca Orochimaru poate sa-l ajute sa obtine acea tehinca.Dupa ce l-a omorat pe Orochimaru si pe Itachi el se alatura ca (nu stiu ce vorbesc) lui Akatsuki.Iar Maadara ii baga tot felul de balarii in cap.Sincer eu cred ca Sasuke e mai prostut decat Naruto deoarece a fost pacalit foarte usor de Maadara.Oricum eu sper ca finalul sa fie unul fericit.Naruto devine Hokage, iar Sasuke cu Sakura se casatoresc si traiesc fericiti pana la adanci batraneti... dap !

Seems so simple but in fact it's just so hard.
How do you expect to love when the pain is gone?
Never say '' I can't '' before you give your best.
And smile, because life is not so bad.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Sus In jos
Ruby ☆
Membru forum
Membru forum

Localizare Localizare: Standing in the snowfall, being cold and keep warm memories. And from middle of nowere, i'm telling you a little story: * If winter comes, can spring be far behind? *
Nr. mesaje Nr. mesaje: 237
Data de inscriere Data de inscriere: 30/05/2011
Stare de spirit Stare de spirit: Nevermind, i'll find, someone like you... X_X

MesajSubiect: Re: Chiar credeti ca Sakura a fost ''nimic'' pentru Sasuke?   Mier Aug 10, 2011 2:18 pm

Eu sincer am incetat de mult timp sa mai cred ca, cuplul SasuSaku ar putea exista...Daca reluam episodul in care Sasuke a parasit Konoha, este vizinil ca nu neaparat o iubea, dar tinea la ea. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] Dar...cu inceperea seriei Naruto Shippuuden, incep sa cred ca nu o mai iubeste deloc! Adica totusi, cand se desfasura lupta cu Danzou, a incercat sa o omoare de 2 oori, fara nici un regret.

Ramane sa vedem ce se va mai intampla incontinuare! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Sus In jos
°Rozè°
Membru forum
Membru forum

Sex: feminin Varsta Varsta: 12
Localizare Localizare: Iti rascolesc prin ganduri...
Nr. mesaje Nr. mesaje: 62
Data de inscriere Data de inscriere: 10/07/2011
Hobbyuri Hobbyuri: Dream...
Stare de spirit Stare de spirit: Never the same

MesajSubiect: Re: Chiar credeti ca Sakura a fost ''nimic'' pentru Sasuke?   Joi Aug 11, 2011 12:21 am

Poate sunt eu pesimista, dar nu cred ca a vazuto pe Sakura mai mult decat o prietena, dar si asta e ceva, pentru ca el nu avea prietene. Iar in Shippuden....am inceput sa vad online Naruto Shippuden si aproape ca ma dezgusta atitudinea lui. E un nesuferit si jumatate. Si Sakura a fost singura care l-a iubit cu adevarat...
Sus In jos
● Lene
Membru forum
Membru forum

Sex: feminin Varsta Varsta: 15
Localizare Localizare: Lost in my dream..But i don't care..
Nr. mesaje Nr. mesaje: 119
Data de inscriere Data de inscriere: 17/08/2011
Stare de spirit Stare de spirit: Lonely..

MesajSubiect: Re: Chiar credeti ca Sakura a fost ''nimic'' pentru Sasuke?   Joi Aug 18, 2011 12:40 pm

Buun , asta ma macina si pe mine unpic, dar totusi cred ca el tinea unpic la ea deoarece o salva cand era in pericol si se dadea "cool" si spunea ca nu ii pasa..dar totusi..nu ar fi facut atatea si pentru Sakura si pentru Naruto adica sa isi dea viata pentru Naruto in lupta cu Zabuza? dar in Shippuden se schimba lucrurile..Sasuke devine din ce in ce mai absorbit de ura sa pentru sat si vrea sa distruga totul..inclusiv pe Sakura si Naruto..si pe oricine ii sta in cale..Oare isi va da seama ce sentimente are el pentru ea? Oare se va trezi la realitate? Oare gresesc eu? Multe intrebari si nici un raspuns..Raspunsul va veni abia la final..cand se va termina totul..si sant din ce in ce mai curioasa nervi!
Sus In jos
http://myplace.forumgratuit.ro/
BuBuLiNa~BuLiNuTa~RoZ
Administrator
Administrator

Sex: feminin Varsta Varsta: 17
Localizare Localizare: Intotdeauna alaturi de tine.
Nr. mesaje Nr. mesaje: 3525
Data de inscriere Data de inscriere: 20/12/2010
Hobbyuri Hobbyuri: Fic-urile, forumul, chat-ul, Adelina=)) nah .. sunt multe (A)
Stare de spirit Stare de spirit: ~ Fericita din cauza ta ~

MesajSubiect: Re: Chiar credeti ca Sakura a fost ''nimic'' pentru Sasuke?   Joi Noi 03, 2011 1:22 am

Eu sunt sigura ca Sasuke a simtit ceva pentru Sakura. Si poate ca inca mai simte. Tot ce putem face este sa asteptam si sa vedem ce se va intampla in continuare. Insa, cu siguranta Sasuke simte ceva..pentru ca asa cum au sp si alte persoane mai sus..in unele episoade Sakura nu pare fara importanta pentru el. Si de cate ori a salvat.o. Sa nu spunem ca a avut grija de ea pentru ca erau colegi de echipa sau ceva de genul. Se vedea clar ca ii pasa de ea. Acum sa vedem happy

Sus In jos

Chiar credeti ca Sakura a fost ''nimic'' pentru Sasuke?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Subiecte similare

-
» Au fost modificate rank-urile
» Sugestii pentru forumul UltrasWorld
» Counter-Strike pentru servar Cs.Pheonix.Ro
» Semnificatii generale pentru caracterizarea unei persoane
» Naruto si Sakura...dragoste sau o prietenie foarte mare

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Despre Sasuke.-