|
SasuSaku Love Story Ninja
5
5
2
| | SasuSaku Love Story Ninja | |
| |
| Autor | Mesaj |
|---|
AnDrA99GiRl Membru forum

Sex: Varsta: 13
Localizare: in fata monitorului
Nr. mesaje: 210
Data de inscriere: 30/06/2011
Hobbyuri: citirea fiicurilor(foarte frumoase)
Stare de spirit: super mega happy!!!
 | Subiect: SasuSaku Love Story Ninja Vin Iul 29, 2011 7:27 pm | |
| Disclaimer: Nu detin nici un personaj, toate apartin lui Masashi Kishimoto din anime-ul Naruto si nu fac profit de pe urma acestor personaje/intamplari.(tin sa mentonez ca ideea nu este in totalitate a mea) Ca sa nu o mai lungesc va urez lectura placuta: Capitolul 1: Misiunea part 1 Toamna venea incet-incet intr-un mic satuc numit Konoha. Norii pufosi se plimbau pe cerul de azur. Frunzele copacilor deveneau din ce in ce mai aramii. Unele dintre ele cadeau pe pamant, formand un covor natural, multicolor. La geamul unei case marisoare dar modeste statea ganditoare o fata cu parul roz ca florile ciresilor abia infloriti. Pielea ei alba se asorta perfect cu parul ei lung si matasos si cu ochi ei de culoare smaraldelor. Numele acestei finite angelice este Sakura Haruno, o eleva la academia ninja. Este chiar cea mai buna eleva din scoala. Pe langa marele Sasuke Uchiha. Sakura statea gaditoare la fereastra camerei sale. A doaua zi incepea scoala. Alte ore plictisitoare, alte antrenamente grele…dar cel mai rau…alte respingeri din partea lui Sasuke. Rozalia tinea la Sasuke mai mult ca la orice pe lumea asta. Dar el o respingea din ce in ce mai tare. Trecuse de acum ceva timp de cand incepuse scoala. Sakura era din ce in ce mai indurerata din cauza ca tinea asa de mult la Sasuke iar lui parca nici nu ii pasa. Kakashi sensei ii chemase pe membrii echipei 7, echipa sa, la o intalnire in urmatoarea dimineata la ora 5, deoarece avea sa ii anunte ceva foarte important. Membrii acestei echipe erau Sakura Haruno, despre care se spune in sat ca era floarea de cires, Sasuke Uchiha, un baiat foarte puternic si intelligent, cu parul negru si ochii mai negri decat intunericul noptii si Naruto Uzumaki, un baiat cu parul blond si ochii albastri, dar care nu era prea priceput, era cam repezit, dar foarte ambitios, cu capul in nori, gata sa te amuze oricand. Kakashi era renumit in satul sau pentru ca intarzaia foarte mult si in alte sate ca un ninja copiator. Ca de obicei, Kakashi intarzaia. Sasuke era la locul intalnirii primul, fiind punctual ca de obicei, Sakura a venit exact la ora 5, iar Naruto a mai intarzaiat 30 minute. Dar cei 3 au asteptat pana la ora 10 ca sa vina senseiul lor. Naruto a sarit cu gura pe el: -Kakashi sensei, dumneavoastra stiti ce e aia ora 5? Sau ati crezut ca ora 5 inseamna ora 10?? -Nu va suparati, sensei, dar intr-un fel naruto are dreptate. Chiar trebuie mereu sa intarzaiati asa de mult? a intrebat Sakura pe un ton discret in timp ce ego-ul ei spunea “Cha!! Sa vezi, mosnege, ce bataie iti trageam daca nu erai senseiul meu!!!” nu mai avea mult si ego-ul acela exploda. In tot acest timp, Sasuke statea calm sprijinit de un copac. Nu prea il interesa ca senseiul iarasi a intarzaiat asa de mult. -Bun, zise Kakashi, hai sa terminam cu cearta si sa va zic ce am de spus. Trebuie sa va pregatiti de o noua misiune care va incepe maine. Va dura doar 3 zile. Trebuie sa cautam o floarea-de-colt aflata in varful unui munte catre care va voi conduce eu. Aceasta floare le trebuie medicilor pentru a o vindeca pe Tsunade-Sama de raceala pe care a luat-o si datorita careia ea se afla la spital. Va trebui sa ne luam 2 corturi cu noi, fiecare va veti aduce cate un sac de dormit si o patura in plus, in caz ca va va fi prea frig. Nelamuriri? -Kakashi-Sensei, daca ne vom lua 2 corturi cu noi, inseamna ca vom dormi cate 2. cine va dormi cu cine? a intrebat finut Sakura. -Voi decide acolo. Imi pare rau dar acum nu am timp, trebuie sa rezolv niste treburi. Pe maine! -Pe maine! au spus Sakura si Naruto in acelasi timp, in timp ce sasuke a spus foarte plictisit “Ok. Pa” Sper sa va placa
Ultima editare efectuata de catre lady_andra99 in Vin Iul 29, 2011 8:03 pm, editata de 3 ori |
|  | | dydy Membru Debutant

Sex: Varsta: 14
Localizare: undeva prin Romania
Nr. mesaje: 837
Data de inscriere: 20/07/2011
 | Subiect: Re: SasuSaku Love Story Ninja Vin Iul 29, 2011 7:36 pm | |
| deci daca nu te superi eu voi fi dura:pune repede capitolul ca te pap |
|  | | Piersicuţă ♥ Membru Veteran

Localizare: Unde te aştepţi mai puţin.
Nr. mesaje: 3948
Data de inscriere: 22/01/2011
Hobbyuri: Totul este o distracţie....
Stare de spirit: Uat Dă Fac? In stare de şoc...cazional fotogenică, uneori tristă....mereu eu xD I DON'T GET DRUNK - I GET AWESOME!!!
 | Subiect: Re: SasuSaku Love Story Ninja Vin Iul 29, 2011 8:30 pm | |
| Este un ineput destul de bun, apreciez ca faci primul tau fic, este foarte bine. Adu nextu si nu ne mai tine pe jar  |
|  | | AnDrA99GiRl Membru forum

| Subiect: Re: SasuSaku Love Story Ninja Vin Iul 29, 2011 9:40 pm | |
| Aceste capitol este dedicat lui Dia si lui Piersicuta deci fara alte chesti va urez:lectura placuta Capitolul 2: Misiunea part 2 Veni si urmatoarea zi, in care cei 4 plecau la drum, asa ca elevii lui Kakashi erau dimineata in fata portilor satului, gata de plecare. Kakashi i-a surprins pe elevii sai, pentru ca de data aceasta nu a mai intarzaiat. Au mers foarte mult prin padure, pana sa ajunga la poalele muntelui. Venise deja seara, impreuna cu luna si suratele ei, stelele. La apusul soarelui Kakashi a hotarat sa isi aseze tabara tocmai pe pajistea de la poalele muntelui pe care se afla acea floarea-de-colt speciala. -Kakashi sensei, ati spus inainte de misiune ca veti hotari aici cine cu cine doarme. a spus Sakura un pic rusinata. -Ah, corect! Era sa uit de asta! Multumesc ca miai adus aminte. Deci…un moment sa ma gandesc…. In tot acest timp ego-ul Sakurei spunea “Aah…de ce? Sunt in echipa cu doi baieti, si cu un mos….offf…sper sa ma puna cu sasuke macar!!” -Ok, trebuie sa fim putin prudenti, asa ca eu voi dormi cu naruto, iar Sakura cu Sasuke. In acest timp, ego-ul sakurei spunea “Cha!! Cine e cea mai tare?? O da, o da…o zi mai buna ca asta nu am mai avut, mai bine zis seara!!!!” -Bine….ma duc sa ma plimb un pic…..spuse Sasuke pe tonul lui obisnuit de indiferent. -Ok, dar ai grija sa nu intarzaii! a spus Kakashi grijuliu. Sakura a mers in cortul ei sa pregateasca sacii de dormit. I-a aranjat cum a putut mai bine si mai frumos. Peste 15 minute, Sasuke deja a ajuns inapoi in tabara. Sakura deja atipise in cort. Sasuke, nevrand sa o deranjeze, a pasit usor si s-a culcat si el. Nu trecuse mult timp de cand cei doi s-au culcat si niste zgomote ciudate se auzeau din cortul celorlalti. Sakura s-a trezit speriata si a iesit sa vada ce se intampla. A vazut ca Sasuke inca nu dormea, asa ca l-a intrebat usor: -Sasuke, ce se aude? -Astia doi sforaie pe rupte! a spus Sasuke printre chicoteli, in timp ce incepuse si Sakura sa se hilizeasca. Eu ma duc sa ma plimb putin. Vrei sa vii? a intrebato pe Sakura cu o voce mai calma decat oricand. -Da, de ce nu? E mai bine decat sa ii ascult pe astia doi. Cei doi au mers intr-un mica poiana din apropiere. Vantul incepuse sa fie destul de rece. Sakura nu avea decat o pijamaluta cu maneci si pantaloni trei sferturi. Incepuse sa tremure de frig. Sasuke a observat asta, si a luat-o in bratele lui calzi si puternice. Pentru un moment, Sakura a ramas fara cuvinte, dar sa lasat mai moale in bratele brunetului. Voia sa profite cat mai mult de moment, stia ca nu se va mai intampla prea curand. Dupa cateva minute, Sasuke ii dadu drumul Sakurei din brate. -Sakura, trebuie sa te intreb ceva. De ce m-ai protejat mereu asa de mult? -…Stii, eu intotdeauna am tinut enorm la tine si te-am iubit la fel de mult, nu ca alte fete care sunt indragostite numai de infatisarea ta. Eu mereu te-am iubit mai mult decat ca pe un frate…dar......am vazut ca ma indepartezi din ce in ce mai mult. a spus rozalia in timp ce lasa libera sa curga o lacrima fierbinte pe obrazul ei. Sasuke, vazand reactia fetei, i-a spus -Stii, trebuie sa iti spun ceva…. ~Va urma!~ ~Va urma!~ 3 commuri si pun next Va multumesc ca imi cititi ficul |
|  | | Zuzulici :) Membru Avansat

Sex: Varsta: 17
Localizare: Prin jur.....
Nr. mesaje: 1326
Data de inscriere: 12/05/2011
Stare de spirit: Mai conteaza???
 | Subiect: Re: SasuSaku Love Story Ninja Mier Aug 03, 2011 3:09 pm | |
| iti dor fiku "NEXT" "NEXT" |
|  | | Schizzophrenia. Membru Debutant

Localizare: Between heaven and hel.
Nr. mesaje: 718
Data de inscriere: 12/03/2011
Hobbyuri: Muzic is my life <3
Stare de spirit: Hakuna Matata -.-
 | Subiect: Re: SasuSaku Love Story Ninja Joi Aug 04, 2011 3:42 pm | |
| Hei Yo ! buna scumpa , pai ce sa-ti zic , dragut fic , no coment dar ai greseli de tastare , ai intentia sa pui prea multe semne de exclamare sau intrebare , ceea ce nu e bine , capitolele sunt foarte scurte , nu stiu daca ai auzit dar un capitol trebuie sa aiba minim 45 de randuri . Pai asta a fost toata critica in rest , na eu stiu , actiunea e grabita , deorece ar trebui sa descri mai bine sentimentele sakurei , sau sa spui ce simte sasuke , o iubeste dar ii ascunde asta sau e'o stiu , descrie mai mult , sau povesteste din perspectiva unui personaj . In rest ficul e bun , adica ideea , am citit ceva similar deci nu e originala , insa sa vedem ce ne asteapta pe viitor . Asa alt defect , pui prea multe puncte de suspensie , strica aspectul . Dialogul , pai nu e nici sec , dar nici prea mult , dar tu nu prea ai nevoie de el . Deci ti-am zis , ficul e interesant , deocamdata , asa ca hai cu nextul ca vreau sa vad ce-ti mai debiteaza creierul . Ja Na ! |

| Subiect: Re: SasuSaku Love Story Ninja Joi Aug 04, 2011 5:14 pm | |
| meersi ca ni-ai dedicat nextu-l si nu cred ca e nevoie sa o spun deci doar o scriu:nextul redepe,puneti tstatura la lucru te rooog |
|  | | Guess Who I Am. Membru Debutant

Localizare: Tokyo
Nr. mesaje: 588
Data de inscriere: 15/04/2011
Hobbyuri: Dance. To watch Naruto.
Stare de spirit: De asta n-o sa poti tu dormi la noapte ca nu-mi sti starea de spirit?
 | Subiect: Re: SasuSaku Love Story Ninja Joi Aug 04, 2011 7:47 pm | |
| |
|  | | Ruby ☆ Membru forum

Localizare: Standing in the snowfall, being cold and keep warm memories. And from middle of nowere, i'm telling you a little story: * If winter comes, can spring be far behind? *
Nr. mesaje: 237
Data de inscriere: 30/05/2011
Stare de spirit: Nevermind, i'll find, someone like you... X_X
 | Subiect: Re: SasuSaku Love Story Ninja Joi Aug 04, 2011 8:59 pm | |
| Salut scumpa, am trecut si eu pe aici cu multa intarziere! Asa, despre fic...Este un inceput bunicel, dar ideea nu mi se pare deloc originala. Cred ca am mai citit vreo 20 de ficuri in care SAsuke sta cu Sakura ori in aceeasi camera, ori in acelasi cort. Diferenta este ca tu ai mai simbat un mic detaliu.Acum despre descriere: iti lipseste cu desavarsire. Ma rog, nu asta e problema, mai bine le las pe fete sa comenteze, deoarece nu sant in masura sa critic; as avea ce critica, dar nu ma bag.Ceea ce nu am inteles a fost ce varsta au personajele: Sakura, Sasuke si Naruto. Nu ai specificat si de data asta nu mi-am putut da seama. Cati ani au? 15, 16? Cati? I fine, sper ca nu te-ai satuart si stai linistita ca si eu am fost un dezastru la primul capitol din primul meu fic! |
|  | | AnDrA99GiRl Membru forum

| Subiect: Re: SasuSaku Love Story Ninja Vin Aug 05, 2011 3:10 pm | |
| Scuze ca a durat atata,va multumesc pentru sfaturi am sa incerc sa tin cont de ele,deci fara alte intreruperi va urez lectura placuta: Capitolul 3 :numai vise si minciuni Sasuke, vazand reactia fetei, i-a spus: -Stii, trebuie sa iti spun ceva….eu mereu am tinut la tine enorm. Nu te-am respins. Doar ca, cu celelalte fete din academie pe capul meu, care sunt obsedate de mine, daca ar fi vazut ca eu ies cu tine undeva, tu nu ai mai fi avut viata buna aici. Intelegi? -Inteleg perfect! spuse Sakura in timp ce lasa pe obrazul ei sa curga o lacrima fierbinte si cristalina. Sasuke nu a mai stat la vorba si ii luase barbia fetei intre degetele lui fine si amandoi isi unira buzele moi intr-un sarut fierbinte si plin de iubire. Brunetul nu mai statu prea mult pe ganduri pana sa isi ia rozalia de mijloc si sa o mangaie cu tandrete pe solduri. Sakura era rosie toata, dar nu se lasa prada emotiilor si il lua pe Sasuke de gat si se juca cu parul lui negru si catifelat. Se simtea in al noualea cer: reusise sa ii fure inima celui care o avea pe a sa de multa vreme. Trecuse cam o ora de cand cei doi isi impartaseau dragostea in inima padurii. Pe Sakura deja o luase somnul. La fel si pe Sasuke. Dar nu voia sa ii arate iubirii ei asta. Intr-un sfarsit Sakura nu mai putea sa ramana treaza. -Sasuke, imi pare rau, dar nu mai pot sa raman treaza, sunt foarte obosita de la drum. Eu merg la culcare. Vrei sa vii? -Desigur. Nu te voi lasa singura niciodata! In ochii de onix ai brunetului, care de obicei emanau numai ura, indiferenta sau raceala, se putea citi o dargoste pura. Sakura lasa capul in jos, ca suvitele rozalii de par sa ii ascunda roseata din obraji si zambetul de pe chipul ei angelic. Pe drumul spre tabara, Sakura nu mai putu sa reziste si se prabusi pe pamantul moale. Sasuke s-a uitat intr-un suflet la ea si a observat, la lumina lunii, ca iubirea vietii lui era foarte palida. O lua in brate si s-a dus cu ea in tabara si il trezi, desi cu greu, pe Kakashi sensei, si ii spuse ca merge cu Sakura in sat, la doctori, sa vada ce a patit Sakura. -Vino putin cu mine. -Ce s-a intamplat? -Iti place de ea, nu? -Nu asta este important acum! -Este chiar evident. O iubesti. Se vad in ochii tai teama si disperarea pe care o ai in suflet. -Da, bine! Si??? Ai ceva impotriva?? -Nu. Nu am nimic impotriva. Doar ai grija de ea. stai langa ea, orice ar fi. -Da. Bine. Dar ai grija sa nu afle nimeni asta sau o vei pati rau! -Bina, bine. Nu trebuie sa te ambalezi asa. Ai grija! Desi a avut de parcurs un drum lung pana in Konoha, Sasuke a mers cat a putut de repede numai ca Sakura sa se simta iar bine si sa se restabileasca pe picioarele ei. -Ma ajuta si pe mine cineva aici???? -Da, ce s-a intamplat? spuse o doamna cu parul roscat-visiniu, cu ochi albastri si halat alb. -Doamna doctor, Sakura, fata din bratele mele nu se simte bine deloc! -De ce? Ce s-a intamplat? Trebuie sa imi spui tot inainte sa incep sa o examinez. -Bine. Sasuke lua o gura mare de aer si ii povesti totul pana la cel mai mic detaliu. -…..si ne-am sarutat, iar apoi, ea a spus ca vrea sa se duca la culcare, ca nu mai poate sa stea treaza. Apoi, mergeam spre corturi si nu mai aveam mult de mers, iar ea pur si simplu s-a prabusit in fata mea! Va rog, va implor sa o insanatositi cat mai repede! -Din cate mi-ai povestit, rezulta ca ea chiar te iubeste. Alimentatia ei nu a fost prea buna in ultima vreme, s-a deshidratat si a aparut o lipsa mare de vitamine in organism. Se va rezolva in seara asta! Sasuke se lumina la fata ca si cum ar fi vazut o raza de soare dupa ani de intuneric. -Doamna doctor! Pot sa va rog ceva? -Depinde despre ce e vorba. -Va rog, aveti grija sa nu afle nimeni de dragostea pe care i-o port Sakurei. -Aaa, desigur! Stai linistit, secretul tau e pe maini sigure! Nu voi spune nimanui. -Va multumesc mult! -Nu ai pentru ce! Aa, si inca un lucru: sa ma chemi cand Sakura se va trezi. -Desigur! Trecu o vreme si Sasuke nu mai putu sta treaz, si adormi cu capul in poala Sakurei. Ea, se trezi la un moment dat, si il observa pe Sasuke dormind pe ea. Se gandi: “Oooo! Ce dragut este cand doarme!!” Desi trecusera numai 3 minute de cand il observa pe Sasuke dormind asa dulce, rozalia nu se putu abtine si incepu sa il maingaie pe parul lui fin. Sasuke se trezi imediat si observa ca iubirea lui se trezi. -Sakura!!! Te-ai sculat! Credeam ca nut e voi mai vedea! spuse brunetul imbratisand-o. -Dar ce s-a intamplat? Unde sunt? Imi aminesc doar ca eram in misiune cu tine, si tu mi-ai spus adevarul, ca ma iubesti si ca tii la mine, apoi mergeam spre tabara sa ne culcam. Apoi, nu imi mai amintesc nimic…. Sakura: Doamne, ce este in capul meu? Asta trebuie sa fi fost doar un vis. Sasuke? Sa ma sarute, sa imi spuna ca ma iubeste? Pe mine? Dar totusi....pe mine memoria nu ma inseala niciodata. Este adevarat! ...Realizand asta, nu ma pot controla si il strang pe Sasuke in brate din ce in ce mai tare. Nu il pot lasa. Simt cum bratele lui puternice se "gudura" pe langa corpul meu. Aud deodata niste batai in usa salonului. Off....de-as avea ceva la indemana sa arunc in cel care imi strica momentul cu Sasuke!! Sasuke: E adevarat. Totul e adevarat. Am gasit o fata care sa nu fie obsedata de mine, ea chiar ma iubeste! Numele aceste fiinte...este asa de melodios! Ma face sa simt...ca vreau sa zbor! Imi gasesc acum linistea in bratele ei, o pot tine aproape de mine. Cred ca nu o sa o mai las din brate prea curand! Aud un sunet strident, din spatele meu. Ii dau drumul iubirii mele din fortareata mea calcuroasa ce o inconjura si ma uit sa vad cine ne strica momentul, cine ne strica linistea. Vad ca este doctorita. Ii arunc oarecum o privire cam bosumflata, dupa care ma asez cuminte pe scaunul din salon. Sper sa va placa |
|  | | Piersicuţă ♥ Membru Veteran

Localizare: Unde te aştepţi mai puţin.
Nr. mesaje: 3948
Data de inscriere: 22/01/2011
Hobbyuri: Totul este o distracţie....
Stare de spirit: Uat Dă Fac? In stare de şoc...cazional fotogenică, uneori tristă....mereu eu xD I DON'T GET DRUNK - I GET AWESOME!!!
 | Subiect: Re: SasuSaku Love Story Ninja Vin Aug 05, 2011 4:14 pm | |
| Mi-a placut foarte mult, foarte foarte mult, si abia astept sa ajungi cu nextul, te-as ruga sa ceri o critica dura. (hehe) Hai cu next. |
|  | | •Milkshake™ Moderator forum

Localizare: Ati vrea voi sa stiti! =))
Nr. mesaje: 2975
Data de inscriere: 02/07/2011
Hobbyuri: Aruncatul cu privirea.. :x
Stare de spirit: Cu zâmbetul pe buze, nimic nu mă streseasă, defapt nici nu mă interesează ce urmează! ;)
 | Subiect: Re: SasuSaku Love Story Ninja Vin Aug 05, 2011 6:10 pm | |
| Super...:x Deci chiar imi place.Sper ca dragostea asta sa dureze mult si bine.Spor la scris si multe idei.  Te pup Duulce Ja ne! ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ Seems so simple but in fact it's just so hard. How do you expect to love when the pain is gone? Never say '' I can't '' before you give your best. And smile, because life is not so bad.
- More Than This. - [+14]
|

| Subiect: Re: SasuSaku Love Story Ninja Vin Aug 05, 2011 9:18 pm | |
|  Deci.....nu m-ar deranja daca ar aparea ceva scena de gelozie intr-e cei doi,dar desigur asta e parerea mea si poti sa o iei in considerrare sau daca vrei nu,oricum eu astept nerabdatoare urmatorul capitol |
|  | | Schizzophrenia. Membru Debutant

Localizare: Between heaven and hel.
Nr. mesaje: 718
Data de inscriere: 12/03/2011
Hobbyuri: Muzic is my life <3
Stare de spirit: Hakuna Matata -.-
 | Subiect: Re: SasuSaku Love Story Ninja Sam Aug 06, 2011 2:19 pm | |
| hei buna iubita , frumos capitol , mi-a placut ! astpt nextul , repejor te rog Ja Na ! |
|  | | Lemonade Incepator pe forum

Sex: Varsta: 18
Nr. mesaje: 33
Data de inscriere: 27/06/2011
Hobbyuri: Dansul
 | Subiect: Re: SasuSaku Love Story Ninja Sam Aug 06, 2011 5:19 pm | |
| Buna draga....am trecu si eu pe la ficul tau...si am sa-ti las un comentariu... Ai mai postat cumva si in alta parte acest fic? Mi se pare cunoscut...ma rog... Titlul, nu te supara ca-ti zic...mi se are putin prea simplu. Pe mine una m-a atras sa-ti citesc ficul dar totusi dupa parerea mea este prea simplu si a mai fost folosit si de alti. Ideea....am vazut ca de la inceput ai mentionat ca nu este in totalitate a ta si bine ai facut. Oricum ideea este foarte folosita......la foarte multe ficuri vezi asa ceva...adica Sakura sta singura si ingandurata a doua zi se duce la scoala, urmatoarea zi Sasuke ii zice ca o iubeste...e folosita rau...
Cap 1...mi-a placut mult descrierea de inceput (daca e primul tau fic e chiar foarte bine) vad ac te-ai axat ceva pe descriere. Descrierea Sakurei a fost buna,complexa,insa descrierea ei este prea folosita...ea are mereu ''chipul acela angelic'', ''ochii ca doua smaralde''...''floarea de cires'' etc..intelegi? Trebuia sa vi cu ceva nou....insa mi-a placut cum ai combinat descrierea ei.....puteai sa te axezi si mai mult pe sentimentele ei...sa spui ce simte ea Actiunea mi se pare cam grabita si asta deoarece ai mult dialog, capitolul este scurt si trebuia sa narezi mai mult. Dialogul, in unele parti puteai sa-l inlocuiesti cu vorbirea indirecta,,, inca o data mi se pare putin cam mult.
Cap 2....pai e cam scurt..:D, are si mult dialog si iar ai narat putin. Trebuia sa descrii mai mult sentimentele Sakurei in momentul in care Sasuke a invitato afara....cum s-a simtea ea inauntrul ei sau cand Kakashi i-a spus ca o sa doarma cu Sasuke. Si dialogul ala incearca sa-l folosesti mai putin...:d Greseli de tastare nu am observat!
Cap 3...pai titlul nu i se potriveste, nu vad legatura titlului cu ce ai scris in capitolul 3..:-?? Si in acest capitol a fost iar mult dialog....trebuie sa-l scri sub forma indirecta,iar ai narat putin ai descriere tot putina.. Trebuie sa povestesti mai mult, cu atata dialog vei termina ficul peste max 5 capitole..Actiunea este foarte grabita.... Greseli de tastare am observat cateva sunt foarte putine.
Uite facand un fic sasusaku nu trebuia sa-i cuplezi atat de reede (vad ca ti s-a mai spus) trebuia sa faci asta peste cateva capitole sa pui mai multa actiune si abia dupa ce ei treceau cu adevarat prin ceva greu, atunci puteai sa-i faci un cuplu. Tu ai facut asta din prima si de aici??? Poate tu ai o idee buna, dar dezvolt-o mai mult...
Probabil ca comu asta te va supara....dar tu fiind icepatoare nu ai nevoie de ''oau imi place ficu tau vreau next'' (fara suparare la ceilalti)....iti trebuie si critica. Poate tu nu vezi ca-ti lipseste ceva....da poate noi da.
Daca iti las un com mai dur nu inseamna ca nu imi place ficul tau....
Ok...spor la scris in continuare !Multe ideii! Si sa ma anunti cand pui nextu!!!
Byee!!! |
|  | | | | SasuSaku Love Story Ninja | |
|
Subiecte similare |  |
|
| | Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |