| | Naruto si Sakura...dragoste sau o prietenie foarte mare | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
meyryn Administrator

Sex: Varsta: 16
Localizare: Bulgarus
Nr. mesaje: 1317
Data de inscriere: 21/04/2010
Hobbyuri: mai multe
Stare de spirit: fara nici un chef
 | Subiect: Naruto si Sakura...dragoste sau o prietenie foarte mare Vin Mai 28, 2010 8:25 pm | |
| Din cate ati observat in ultimul timp de cand Sasuke a plecat Sakura s-a apropiat foarte mult de Naruto si de multe ori unele personaje din anime i-au spus Sakurei ca il i insa niciodata nu au terminat (filmul mostenitori vointei focul unde Sai spune ca femeile devin mai puternice cand barbatul i si Sakura il opreste) Credeti ca este chiar iubire sau doaro stransa pritenie si iubire ca intre frati  ? |
|
 | |
Vizitato Vizitator
 | Subiect: Re: Naruto si Sakura...dragoste sau o prietenie foarte mare Vin Mai 28, 2010 11:10 pm | |
| ...tot cei posibil..dar nu stiu mi se pare aiurea unpic...cred ca doar o relatie amicala foarte stransa  |
|
 | |
JustMe Fondator forum

Sex: Varsta: 23
Nr. mesaje: 598
Data de inscriere: 08/07/2009
Hobbyuri: football
Stare de spirit: merge merge =)
 | Subiect: Re: Naruto si Sakura...dragoste sau o prietenie foarte mare Mier Iun 02, 2010 3:21 am | |
| cine stie ... se poate, adica chiar in primul episod din Naruto Shippuuden cand Naruto se intoarce in Konoha, este privit de Sakura cu alti ochi. Eu sunt de parere ca e doar o dragoste frateasca. Sa nu uitam ca din prima serie cand a avut loc batalia dintre Naruto si Sasuke, Sakura l-a rugat cu lacrimi in ochi pe Naruto sa il aduca inapoi pe Sasuke dupa ce aceasta nu a reusit in urma cu o noapte. Eu spun ca Sakura inca il mai iubeste pe Sasuke. Parerea mea 
☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ ... Doua lucruri ma obsedeaza in viata: nevoia de sensuri si surasul tau in lumina diminetii ... ... Si astfel cand al nostru dor Pieri in noaptea adanca, Lumina stinsului amor Ne urmareste inca! ... |
|
 | |
Crickett Membru forum

Sex: Varsta: 17
Localizare: somewhere near Bucharest :)
Nr. mesaje: 151
Data de inscriere: 11/06/2010
Hobbyuri: lectura,net,net,net,scoala,net si Naruto :)
Stare de spirit: ...
 | Subiect: Re: Naruto si Sakura...dragoste sau o prietenie foarte mare Vin Iun 11, 2010 6:37 pm | |
| Sakura ar putea fi impreuna cu Naruto doar daca Sasuke ar muri sau s-ar intampla cv cu el.Altfel nu stiu cum...poate doar daca Sasuke i-ar spune el insusi ca nu are rost sa il iubeasca si ca nu are sanse sa fie impreuna cu el...nu stiu.Cert e ca intre Naruto si Sakura este o prietenie puternica,adevarata care s-ar putea transforma in dragoste,dar ink sper ca Sasuke si Saku sa devina un cuplu.Daca nu,Naruto este cea mai buna alegere  |
|
 | |
JustMe Fondator forum

| |
 | |
Crickett Membru forum

Sex: Varsta: 17
Localizare: somewhere near Bucharest :)
Nr. mesaje: 151
Data de inscriere: 11/06/2010
Hobbyuri: lectura,net,net,net,scoala,net si Naruto :)
Stare de spirit: ...
 | Subiect: Re: Naruto si Sakura...dragoste sau o prietenie foarte mare Sam Iun 12, 2010 10:23 pm | |
| that`s right JustMe ,dar Sakura ea fost prima iubire a lui Naruto si prima iubire nu se uita niciodata sau se uita foarte greu.da sunt f buni prieteni insa nu se exclude o relatie de cuplu intre ei.dar sa ii lasam sa mai creasca putin  |
|
 | |
meyryn Administrator

| Subiect: Re: Naruto si Sakura...dragoste sau o prietenie foarte mare Lun Iun 14, 2010 2:46 pm | |
| Eu personal nu as vrea ca Naruto sa fie cu Sakura .Este mult mai frumos cuplul SasuSaku decat NaruSaku  |
|
 | |
JustMe Fondator forum

| Subiect: Re: Naruto si Sakura...dragoste sau o prietenie foarte mare Lun Iun 14, 2010 10:49 pm | |
| de ce e mai frumos SasuSaku decat NaruSaku? explicati 
☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ ... Doua lucruri ma obsedeaza in viata: nevoia de sensuri si surasul tau in lumina diminetii ... ... Si astfel cand al nostru dor Pieri in noaptea adanca, Lumina stinsului amor Ne urmareste inca! ... |
|
 | |
meyryn Administrator

| Subiect: Re: Naruto si Sakura...dragoste sau o prietenie foarte mare Mar Iun 15, 2010 11:35 am | |
| Pentru ca pur si simplu se potrivesc mult mai bine si le-ar sta foarte frumos inpreuna pe cand cu Naruto nu prea  .Repet este doar parerea mea |
|
 | |
JustMe Fondator forum

| |
 | |
meyryn Administrator

| Subiect: Re: Naruto si Sakura...dragoste sau o prietenie foarte mare Mar Iun 15, 2010 2:05 pm | |
| Pentru ca pur si simplu mie imi place de cei doi impreuna...  .Mi se pare ca sunt facuti unul pentru celalalt si cred ca ar trebui sa fie impreuna.  |
|
 | |
Aimi Membru forum

Nr. mesaje: 72
Data de inscriere: 08/08/2010
 | Subiect: Re: Naruto si Sakura...dragoste sau o prietenie foarte mare Lun Aug 09, 2010 12:22 pm | |
| Well guys, sa va spun si parerea mea. E doar o iubire frateasca. Cum sa spun, Naruto in original nu o iubea pe Sakura, credeti-ma :)). Era doar o...atractie ca sa spun asa, caci Sakura nu e chiar urata(ba din contra, e frumoasa) iar Naruto nu o iubea. Iubirea e altceva, ceva sincer care tine(cum sa spun, o dau exemplu pe Hinata care il iubeste pe Naruto) Deci nu cred ca e prima iubire sau ceva. Parerea mea e ca e o prietenie stransa intre ei doi, si chiar mi-ar placea ca Sakura sa ramana cu Sasuke si Hinata cu Naruto. In fond, asta mi se pare cel mai bine pentru ca iubirea Sakurei e indreptata spre Sasuke Si in plus, Naruto chiar cred ca din original (de cand sunt mici) o place pe Hinata, numa ca nu intelege. :)) :D |
|
 | |
``*Last Kiss*`` Membru forum

Sex: Varsta: 18
Localizare: Galati
Nr. mesaje: 199
Data de inscriere: 03/08/2010
Stare de spirit: hmmm...momentan sunt happy
 | Subiect: Re: Naruto si Sakura...dragoste sau o prietenie foarte mare Sam Aug 28, 2010 4:42 pm | |
| mmm..Naruto si Sakura?Nu prea le sta bine impreuna.naruto e o fire vulcanica ca sa spun asa iar Sakura il pocneste cand are ocazia.naruto o place dar iubirea nu-i este impartasita deaorece iniam sakurei ii apartine lui Sasuke.Si oricum naruto ar avea mult mai multe sanse cu Hinata care il iubeste.Sunt doar prieteni dupa parerea mea si asa vo ramane. |
|
 | |
JustMe Fondator forum

| Subiect: Re: Naruto si Sakura...dragoste sau o prietenie foarte mare Sam Aug 28, 2010 6:04 pm | |
| | ``*Last Kiss*`` a scris: | | mmm..Naruto si Sakura?Nu prea le sta bine impreuna.naruto e o fire vulcanica ca sa spun asa iar Sakura il pocneste cand are ocazia.naruto o place dar iubirea nu-i este impartasita deaorece iniam sakurei ii apartine lui Sasuke.Si oricum naruto ar avea mult mai multe sanse cu Hinata care il iubeste.Sunt doar prieteni dupa parerea mea si asa vo ramane. |
Si ce vrei sa spui? Hinata e o fire ce sta sa explodeze ? ...
ea e genu de persoana careia se topeste
|
 | |
Kirara. Membru Veteran

Sex: Varsta: 15
Localizare: Always beside you ♥
Nr. mesaje: 3413
Data de inscriere: 29/06/2010
Hobbyuri: Ador sa stiu cand cazi !
Stare de spirit: Fake Smile :)
 | Subiect: Re: Naruto si Sakura...dragoste sau o prietenie foarte mare Sam Oct 09, 2010 2:31 pm | |
| parerea mea e ca e doar po relatie amicala si nimic mai mult.Adica Sakura l-a iubit atata timp pe Sasuke iar acuma sa renunte la el in favorea lui Naruto?Nu prea cred |
|
 | |
| | Naruto si Sakura...dragoste sau o prietenie foarte mare | |
|