Anime. Naruto. Sasuke & Sakura

Innainte de a incepe sa postati,va sfatuim sa cititi REGULAMENTUL forumului !

Anime. Naruto. Sasuke & Sakura

AcasaPortalInregistrareConectare
Anunt important: Momentan toate concursurile se suspenda! Se reorganizeaza totul.
Bun venit la noi pe forum!Speram sa va placa ce avem noi de oferit: prietenia noastra, micile noastre activitati si toate subiectele si atentia noastra

Impartiti | 

Naruto si Sakura...dragoste sau o prietenie foarte mare

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
meyryn
Administrator
Administrator

Sex: feminin Varsta Varsta: 16
Localizare Localizare: Bulgarus
Nr. mesaje Nr. mesaje: 1317
Data de inscriere Data de inscriere: 21/04/2010
Hobbyuri Hobbyuri: mai multe
Stare de spirit Stare de spirit: fara nici un chef

MesajSubiect: Naruto si Sakura...dragoste sau o prietenie foarte mare   Vin Mai 28, 2010 8:25 pm

Din cate ati observat in ultimul timp de cand Sasuke a plecat Sakura s-a apropiat foarte mult de Naruto si de multe ori unele personaje din anime i-au spus Sakurei ca il i insa niciodata nu au terminat (filmul mostenitori vointei focul unde Sai spune ca femeile devin mai puternice cand barbatul i si Sakura il opreste)
Credeti ca este chiar iubire sau doaro stransa pritenie si iubire ca intre frati think ?
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Naruto si Sakura...dragoste sau o prietenie foarte mare   Vin Mai 28, 2010 11:10 pm

...tot cei posibil..dar nu stiu mi se pare aiurea unpic...cred ca doar o relatie amicala foarte stransa dap !
Sus In jos
JustMe
Fondator forum
Fondator forum

Sex: masculin Varsta Varsta: 23
Nr. mesaje Nr. mesaje: 598
Data de inscriere Data de inscriere: 08/07/2009
Hobbyuri Hobbyuri: football
Stare de spirit Stare de spirit: merge merge =)

MesajSubiect: Re: Naruto si Sakura...dragoste sau o prietenie foarte mare   Mier Iun 02, 2010 3:21 am

cine stie ... se poate, adica chiar in primul episod din Naruto Shippuuden cand Naruto se intoarce in Konoha, este privit de Sakura cu alti ochi. Eu sunt de parere ca e doar o dragoste frateasca. Sa nu uitam ca din prima serie cand a avut loc batalia dintre Naruto si Sasuke, Sakura l-a rugat cu lacrimi in ochi pe Naruto sa il aduca inapoi pe Sasuke dupa ce aceasta nu a reusit in urma cu o noapte.

Eu spun ca Sakura inca il mai iubeste pe Sasuke. Parerea mea dap !

☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆

... Doua lucruri ma obsedeaza in viata: nevoia de sensuri si surasul tau in lumina diminetii ...
... Si astfel cand al nostru dor
Pieri in noaptea adanca,
Lumina stinsului amor
Ne urmareste inca!
...
Sus In jos
http://sasu.fairtopic.com
Crickett
Membru forum
Membru forum

Sex: feminin Varsta Varsta: 17
Localizare Localizare: somewhere near Bucharest :)
Nr. mesaje Nr. mesaje: 151
Data de inscriere Data de inscriere: 11/06/2010
Hobbyuri Hobbyuri: lectura,net,net,net,scoala,net si Naruto :)
Stare de spirit Stare de spirit: ...

MesajSubiect: Re: Naruto si Sakura...dragoste sau o prietenie foarte mare   Vin Iun 11, 2010 6:37 pm

Sakura ar putea fi impreuna cu Naruto doar daca Sasuke ar muri sau s-ar intampla cv cu el.Altfel nu stiu cum...poate doar daca Sasuke i-ar spune el insusi ca nu are rost sa il iubeasca si ca nu are sanse sa fie impreuna cu el...nu stiu.Cert e ca intre Naruto si Sakura este o prietenie puternica,adevarata care s-ar putea transforma in dragoste,dar ink sper ca Sasuke si Saku sa devina un cuplu.Daca nu,Naruto este cea mai buna alegere love
Sus In jos
JustMe
Fondator forum
Fondator forum

MesajSubiect: Re: Naruto si Sakura...dragoste sau o prietenie foarte mare   Sam Iun 12, 2010 3:07 pm

Crickett a scris:
Sakura ar putea fi impreuna cu Naruto doar daca Sasuke ar muri sau s-ar intampla cv cu el.Altfel nu stiu cum...poate doar daca Sasuke i-ar spune el insusi ca nu are rost sa il iubeasca si ca nu are sanse sa fie impreuna cu el...nu stiu.Cert e ca intre Naruto si Sakura este o prietenie puternica,adevarata care s-ar putea transforma in dragoste,dar ink sper ca Sasuke si Saku sa devina un cuplu.Daca nu,Naruto este cea mai buna alegere love

e mai mult o legatura frateasca intre cei doi .... plus ca am observat in anumite episoade , pe Naruto il cam fura privirea Hinatei love heh

☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆

... Doua lucruri ma obsedeaza in viata: nevoia de sensuri si surasul tau in lumina diminetii ...
Pieri in noaptea adanca,
Lumina stinsului amor
Ne urmareste inca!
...
Sus In jos
Crickett
Membru forum
Membru forum

Sex: feminin Varsta Varsta: 17
Localizare Localizare: somewhere near Bucharest :)
Nr. mesaje Nr. mesaje: 151
Data de inscriere Data de inscriere: 11/06/2010
Hobbyuri Hobbyuri: lectura,net,net,net,scoala,net si Naruto :)
Stare de spirit Stare de spirit: ...

MesajSubiect: Re: Naruto si Sakura...dragoste sau o prietenie foarte mare   Sam Iun 12, 2010 10:23 pm

that`s right JustMe ,dar Sakura ea fost prima iubire a lui Naruto si prima iubire nu se uita niciodata sau se uita foarte greu.da sunt f buni prieteni insa nu se exclude o relatie de cuplu intre ei.dar sa ii lasam sa mai creasca putin heh
Sus In jos
meyryn
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Naruto si Sakura...dragoste sau o prietenie foarte mare   Lun Iun 14, 2010 2:46 pm

Eu personal nu as vrea ca Naruto sa fie cu Sakura .Este mult mai frumos cuplul SasuSaku decat NaruSaku in love
Sus In jos
JustMe
Fondator forum
Fondator forum

MesajSubiect: Re: Naruto si Sakura...dragoste sau o prietenie foarte mare   Lun Iun 14, 2010 10:49 pm

de ce e mai frumos SasuSaku decat NaruSaku?
explicati happy

Pieri in noaptea adanca,
Lumina stinsului amor
Ne urmareste inca!
...
Sus In jos
meyryn
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Naruto si Sakura...dragoste sau o prietenie foarte mare   Mar Iun 15, 2010 11:35 am

Pentru ca pur si simplu se potrivesc mult mai bine si le-ar sta foarte frumos inpreuna pe cand cu Naruto nu prea heh .Repet este doar parerea mea
Sus In jos
JustMe
Fondator forum
Fondator forum

MesajSubiect: Re: Naruto si Sakura...dragoste sau o prietenie foarte mare   Mar Iun 15, 2010 1:31 pm

meyryn a scris:
Pentru ca pur si simplu se potrivesc mult mai bine si le-ar sta foarte frumos inpreuna pe cand cu Naruto nu prea heh .Repet este doar parerea mea

am inteles ca e doar o parere, poate vrei sa ne explici cum ai ajuns la aceasta parare, eu la asta ma refeream mai sus heh

Pieri in noaptea adanca,
Lumina stinsului amor
Ne urmareste inca!
...
Sus In jos
meyryn
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Naruto si Sakura...dragoste sau o prietenie foarte mare   Mar Iun 15, 2010 2:05 pm

Pentru ca pur si simplu mie imi place de cei doi impreuna... heh .Mi se pare ca sunt facuti unul pentru celalalt si cred ca ar trebui sa fie impreuna. heh
Sus In jos
Aimi
Membru forum
Membru forum

Nr. mesaje Nr. mesaje: 72
Data de inscriere Data de inscriere: 08/08/2010

MesajSubiect: Re: Naruto si Sakura...dragoste sau o prietenie foarte mare   Lun Aug 09, 2010 12:22 pm

Well guys, sa va spun si parerea mea.
E doar o iubire frateasca. Cum sa spun, Naruto in original nu o iubea pe Sakura, credeti-ma :)). Era doar o...atractie ca sa spun asa, caci Sakura nu e chiar urata(ba din contra, e frumoasa) iar Naruto nu o iubea. Iubirea e altceva, ceva sincer care tine(cum sa spun, o dau exemplu pe Hinata care il iubeste pe Naruto) Deci nu cred ca e prima iubire sau ceva. think
Parerea mea e ca e o prietenie stransa intre ei doi, si chiar mi-ar placea ca Sakura sa ramana cu Sasuke si Hinata cu Naruto. In fond, asta mi se pare cel mai bine pentru ca iubirea Sakurei e indreptata spre Sasuke love
Si in plus, Naruto chiar cred ca din original (de cand sunt mici) o place pe Hinata, numa ca nu intelege. :))
:D
Sus In jos
``*Last Kiss*``
Membru forum
Membru forum

Sex: feminin Varsta Varsta: 18
Localizare Localizare: Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje: 199
Data de inscriere Data de inscriere: 03/08/2010
Stare de spirit Stare de spirit: hmmm...momentan sunt happy

MesajSubiect: Re: Naruto si Sakura...dragoste sau o prietenie foarte mare   Sam Aug 28, 2010 4:42 pm

mmm..Naruto si Sakura?Nu prea le sta bine impreuna.naruto e o fire vulcanica ca sa spun asa iar Sakura il pocneste cand are ocazia.naruto o place dar iubirea nu-i este impartasita deaorece iniam sakurei ii apartine lui Sasuke.Si oricum naruto ar avea mult mai multe sanse cu Hinata care il iubeste.Sunt doar prieteni dupa parerea mea si asa vo ramane.
Sus In jos
JustMe
Fondator forum
Fondator forum

MesajSubiect: Re: Naruto si Sakura...dragoste sau o prietenie foarte mare   Sam Aug 28, 2010 6:04 pm

``*Last Kiss*`` a scris:
mmm..Naruto si Sakura?Nu prea le sta bine impreuna.naruto e o fire vulcanica ca sa spun asa iar Sakura il pocneste cand are ocazia.naruto o place dar iubirea nu-i este impartasita deaorece iniam sakurei ii apartine lui Sasuke.Si oricum naruto ar avea mult mai multe sanse cu Hinata care il iubeste.Sunt doar prieteni dupa parerea mea si asa vo ramane.

Si ce vrei sa spui? Hinata e o fire ce sta sa explodeze ? lough ...

ea e genu de persoana careia se topeste

Pieri in noaptea adanca,
Lumina stinsului amor
Ne urmareste inca!
...
Sus In jos
Kirara.
Membru Veteran
Membru Veteran

Sex: feminin Varsta Varsta: 15
Localizare Localizare: Always beside you ♥
Nr. mesaje Nr. mesaje: 3413
Data de inscriere Data de inscriere: 29/06/2010
Hobbyuri Hobbyuri: Ador sa stiu cand cazi !
Stare de spirit Stare de spirit: Fake Smile :)

MesajSubiect: Re: Naruto si Sakura...dragoste sau o prietenie foarte mare   Sam Oct 09, 2010 2:31 pm

parerea mea e ca e doar po relatie amicala si nimic mai mult.Adica Sakura l-a iubit atata timp pe Sasuke iar acuma sa renunte la el in favorea lui Naruto?Nu prea cred think
Sus In jos

Naruto si Sakura...dragoste sau o prietenie foarte mare

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 3Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

Subiecte similare

-
» Prietenie adevarata si trista
» PORTRETUL LUI STEFAN CEL MARE DIN FRATII JDERI
» Discutii despre naruto
» Bancuri Naruto
» Love and Hate(sasusaku+16)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum