Trecuse deja ceva timp de la groaznicul accident .Mai toti se pregateau pentru inmormantate.Sakura veni de acasa unde stase circa o oara doar pentru a face un dush si pentru a-si lua cateva haine.Asistentele se obisnuise-ra cu ea si cu familiile celorlalti supavietuitori. Ino a fost prima care si-a revenit.Ii multumea de fiecare data Sakurei pentru faptul ca a salvat-o dar de tot atatea ori ea ii spunea ca nu e ceea ce pare .
-Ino?
-Da..Sakura, spune.zise fata cu un zambet ce incerca sa emane fericire .
-Tu ... tu ma invinovatesti de moartea lor..a prietenilor nostrii ?
Pentru un moment se facu liniste in camera.Ino nu mai avea acel zambet pe fata ,acum era suparata pe ce spuse Sakura care isi lasa capul in jos anumit pentru a-i cadea parul pe fata si sa ii ascunda lacrimile ce ii izvorau din ochii ei de-un verde pur.
-Sakura Haruno! Nu-ti permit sa vorbesti asa..da au fost prieteni nostri si inca sunt si vor fi.O prietenie adevarata nu moare niciodata,niciodata.Nu am de ce sa te invinovatesc.spusea abia abtinandu-si lacrimile.Nu am de ce sa te invinovatesc.Prin ceea ce ai facut ai dovedit tuturor ca prietenia invinge orice obstacol.
-Imi pare rau,nespus de rau...
-Si mie dar.. avem o viata de trait in continuare... merita traita Saku-chean!Nu te invinovatii singura de ceea ce nu ai facut tu.Vina e a celor care nu au reparat cum trebuia autobuzul din cate mi-au spus asistentele, deci mi te vei alatura in aventura numita ,,Viata,,?
-Da Ino ma voi alatura ,zise stergandu-si lacrimite cu dosul palmei .
-Hopa! Abia acuma observ,cineva inca nu s-a tuns si-ti facusem programare la cel mai ravnit salon... of si ai si varfurile arse .Sakuraaaaaaaaaa cum explici asta ? dupa tipetele fetei se auzi si vocea Sakurei mai mult tremuranda dar apoi enervata la culme incepe si ea sa strige:
-Pai nu am avut timp sa ma duk la acea programare ...tu cucoana erai inconstienta si imi faceam griji pentru tine ...
-Inteleg.. Vino aici .Te tund eu .
-Dar Ino , v-om face mizerie...
-Nu-mi pa-sa !Doar ma stii pe mine.
Zambin Sakura se duse langa Ino.Ea avea un foarfete la indemana si incepu sa ii de-a o forma parului.Cand termina Sakura ii multumi pentru ca a tuns-o ca pe vremuri . O infirmiera apare in camera pentru ai administra tratamentul lu Ino si sa vada starea ei.
-Ma simt bine .
-Ma bucur.Nu va durea deloc... zise asta scotand o seringa si dand-o putin cu spirt pe mana.Sakura intoarse spatele ,nu suporta deloc sa vada o seringa sau mai rau pe cineva intepat cu ea.
-Gata draguta .Am terminat,o si buna in continuare fetelor.
-O zi duna si dumneavoastra sa aveti ! raspunsesera amnadoua in acelasi timp.
-Saku-chean ?de ce mi-e somn si parca se invarte camera ?
-Astea-s efectele medicamentelor.Te las sa te odihnesti.Voi veni mai tarziu sa te vizitez din nou.Pupici ,pupici.
Spre surprinderea sa Sakura se afla in camera unde Shikamaru statea de zor intins . Ciudat pentru ea era faptul ca nu isi amintea deloc cum a ajuns acolo .
-Un adevarat prieten mi-a salvat viata si acum vad ca in toti ani astia un adevarat inger pazitor am avut printre noi...
-Neji .. in sfarsit iti aud vocea! Ai nevoie de ceva ?Iti este rau ?Sa chem pe cineva ?
-Aceeasi Saku-chean .. chiar eu sunt in carne si adadadadada...oase.
-Te doare capul ? fata primind un raspuns afirmativ continua, doctorii mi-au explicat ca uh erai constient de tot ce se intampla pe moment atunci , abia la spital au inceput sa apara complicatii .
-Eu sincer am crezut ca te-am visat dar ma bucur ca ai fost in realitate acolo alaturi de noi. Multumita tie sunt in viata,ceilalti ce fac ?Sunt si ei bine ?Trag un pui de somn la fel de bun ca si ce-l avut de mine banuiesc ..
Sakura se intrista iarasi , ii era frica sa ii spuna adevarul .Oftand isi i-a inima-n dinti si ii zise :
-Ino se simte minunat ,uite vezi?M-a si tuns...Temari ,Ten-Ten si Sas'ke nu sunt sigura daca si-au revenit ...imi pare rau dar restul nu au supravietuit pentru ca am ajuns prea tarziu la ei ...
-Ai facut tot posibilul ...,,Nu cere mai mult decat ai ,, nu asta ne spuneai tu cand noi eram mici si ne imparteai bomboane si guma ce apoi ajungeau in parul fetelor ?Neasteptand sa primeasca vre-un raspuns de la fata cu parul roz bombon continua cu acelasi ton domol:
-Ei bine ..prietenia nu moare niciodata.Tu esti dovada vie a tuturor intamplarilor .Tu insusi ne-ai dovedit ca ne esti aproape in orice situatie ne-am afla.Cu siguranta toti avem acel sentiment de amaraciune in suflet dar tu nu ai nici-o vina, tu esti ce-a care ne-a salvat.Cand ies din spital si daca te vad tot asa de suparata , o patesti raaaau de tot .incepura sa rada ambi deodata.
-Te las sa te odihnesti...
-Stii ceva saku-chean ?
-Uimeste-ma .spuse fata increzatoare in fortele sale proprii .
-E super sa stai fara scoala.Ador chiulitul cu adeverinta medicala .
Sakura nu putu sa se abtina si o bufni rasul.Shikamaru era multumit.O facuse sa rada pentru a mai uita din evenimentele ce ii ingreunau sufletul.De cand erau copii lui ii placea sa-i vada zambetul si mai ales sa ii auda rasul gingas care nu se schimbase de-atunci.
-Daca ai nevoie de ceva ,spui unei infirmiere si eu vin imediat.
-O.K, apropo de cate zile esti prin preajma noastra ?
-Sincer...si eu le-am pierdut sirul.
Shikamaru zambi si se facu comod din nou in pat in timp ce Sakura iesi si cauta un loc unde sa stea si sa doarma si ea putin.Noaptea a trecut la fel cum a si venit .Intr-un cuvant ,,REPEDE,,. Razele soarelui ii enervau fata care incepea sa dea semne se iritare.Se trezi uitandu-se in jur .Era pe scaunele special amenajate pentru cei ce erau programati pentru control sau diverse alte lucruri.
-Sakura ,fato, ce bine imi pare sa te vad.
-Eu ce sa mai zic Temari ?Sunt surprinsa cum de ti-ai revenit mai repede decat credeau doctorii.Mana ce iti face?
-Pai din cate am inteles din controlul din dimineata asta va mai dura ceva pana o voi simti cam cum era odinioara.
-Tu esti puternica ,te vei recupera repede ve-i vedea ,a da ...tu ai mancat azi ceva ?
-Mmmmnu prea ,nu imi place deloc mancarea de aici .
-Atunci pizza pe care am luat-o special pentru tine iti va prinde si mai bine .
-Oh iti multumesc.Chiar ceilalti ce fac ?Cred ca e plin spitalul de noi toti .zose fata razand cu gura plina .
Tristetia din sufletul ei se adancea si mai tare iar vorbele nu vroiau deloc sa iasa din gura sa .Ii era frica de reactia lu Temarii cand va afla ca ma-ai nimeni nu a mai ramas .Se temea pentru ce urma sa zica si ce impact va avea asupra ei .Se hotara sa rupa tacerea .Temi-chean imi pare rau ca tocmai eu trebuie sa iti spun asta dar inafara de tine ,eu ,Shikamaru,Ino ,Ten-Ten si Sas'ke nimeni nu mai e ....
Temari ramase cu mancarea in gat . Nu vroia sa creada acest lucru.Dupa ceva timp se hotara sa zica si ea ceva.
-Pentru ce sa imi para rau ?Pentru buni mei prieteni imi pare extrem de rau stiind ca eu sunt aici si ei nu mai sunt.tonul ei arogant incerca sa ii ascunda adevaratele sentimente ce duceau o lupta apriga in sufletul sau.
Sakura plangand se ridica de pe scaunul pe care era asezara aplecanduse si spunand printre siroaie de lacrimi:
-Stiu .e doar vina mea!Da ........ e vina mea!Din cauza mea s-a intamplat totul ... daca ma miscam mai repede puteam sa ii salvez si pe restu dar... nu .Imi pare rau nu e de-ajuns. Stiu asta... nici bine nu termina dezis ,ca si pleaca din camera lasand-o pe Temari cu multe regrete in suflet.
Temi-chean cum o alinta Sakura,se simtea foarte rau,nu din cauza ranilor suferiteci din cauza ca din vina comportamentului ei imatur a ranit o persoana pe care toti din jur o numeau ,,Eroina,,si spuneau adesea ca a avut o vointa de fier pentru a se arunca in acele flacari mistuitoare.Dorea sa isi ceara scuze si tot odata sai-i multumeasca pentru ca datorita ei se afla in viata.Deodata tresari din cauza sunetului strident al telefonului fix ce se afla langa ea .
-Alo?Temari aici la telefon...
-Ce mai face fata ?se auzi o voce ragusita de baiat .
Pe moment Temari nu spuse nimic ,doar un zambet larg i se citea acum pe buze.
-Bine ,baiatu'.. ma cam doare putin locul operatiei dar sunt bine.Tu ?
-Excelent..imi place sa stau degeaba .Sakura a trecut pe la tine ?
-Mda dar a plecat dupa ce era sa ne luam un pic la cearta..
-Esti proasta cumva ?Eu vreau sa vorbesc cu Temari nu cu alt cineva!Tu nu stii ca fata aia si-a riscat viata?Daca nu ar fi facut-o acuma nimeni dintre noi nu ar fi supravietuit.Ieri abia,abia am reusit sa o fac sa rada iar Ino m-a ajutat sa nu o facem sa se simta vinovata.Daca ea face ceva sa stii ca tu esti cea vinovata,m-ai auzit ?
-Da ,te aud mai!Si nu stiu nici eu ce m-a apucat .Sunt asa de suparata si-mi pare atat de rau de moartea lor...
-Tuturor ne pare!Totusi ,Saku-chean sufera cel mai mult.I-a vazut pe mai toti murind in bratele sale.Temarii am avut noroc ca ea ne-a salvat!Ceea ce pe noi ne intereseaza este cauza producerii accidentului nu invinuirea unei persoane care pentru noi e ca si un inger pazitor .
-Da ai dreptate,stiu ca am gresit si de aia data viitoare cand o voi vedea imi voi cere iertate pentru ce i-am zis ...spuse fata inghitindu-si lacrimile ce arca deveneau din ce in ce mai mari si sarate .
Sakura era in baie si isi dadu mana de la gura care era mai peste to muscata .Floricelele ce se formau ierau de-un rosu aprins.Isi infasura bandajul alb la loc si se duse in fata oglinzi ,era singura modalitate prin care isi putea relaxa mintea .Isi dorea sa fi murit atunci in acel accident.Numai era stia cum e sa vezi irealul la nici jumatate de metru distanta ca fiind real.In mintea sa apareau intrebari ce parca o framantau din ce in ce mai mult.Telefonul suna trezind-o astfel din gandurile sale sumbre.Pe ecran apare nr, de telefon al lu Ten-Ten.
-Buna,Sakura aici .
-Buna,esti in spital ?
-Da,spuse fata alarmata, s-a intamplat ceva?
-Te rog sa vii neaparat in camera asta unde sunt eu .Te rog.
-Uite acuma intru .... pe ..usa ..spuse gafaind si deschizand usa.
Amandoua inchisera in acelasi timp.Ea nici bine nu intra ca si incepe csa ii multumeasca.
-Sakura haruno iti multumesc mult pemtru ca mi-ai salvat viata! Te rog sa accepti acest cadou din partea mea.zise aratand spre un cos mare plin de fructe .Sincer dupa toate cele intamplate eu te consider mai mult o sora.E un gest total de loialitate si de dragoste fata de noi.De aceea iti multumesc enorm.Daca vre-o data vei avea nevoie de ceva anuntama si v-oi face tot posibilul sa te ajut.
-Multumesc dar eu vreau sa stiu atat ,tu te simti ..bine ?intreaba Sakura cu o urma de speranta in glas.
-Da ,ma simt super bine ,spuse razand Ten-Ten.
Sakura incepe sa tuseasca astfel Ten-Ten se alarmeaza.
-Te simti bine ?Sa chem o infirmiera ?
-Da .........e doar o tuse urata cauzata de fumul ala sau poate ca am racit ...
-Eu tot chem pe cineva.si forma numarul spre camera de garda.In nici doua minute o doctorita intra pe usa.
-Care a patit ceva din voi doua ?
-Ea ! zicand si aratand amandoua una catre cealalta ,numaic a Sakura tusi si se dadu singura de gol.
-Domnisoara te rog sa iti ridici bluza!Acum intoarce capul si respira adanc pe gura incet...Plamanii..ai ceva acolo..vino sa-ti fac o radiografie si niste analize...
-Of..dar mi-au facut si zilele trecute si mi-au zis ca nu am absolut nimic si sa nu ma alarmez daca... ea find in picioare deodata i se facu negru in fata ochilor si cazu jos.
-Dar eu ma alarmez...
Doctorita o ridica si o pune pe un scaun sii ii spune lu Ten -Ten care aproape plangea :
-Eu ma duc sa chem pe cineva si sa vedem ce a patit ce adevarat..vin intr-un minut.
Ten-Ten nu stia ce sa faca .In acea clipa pe usa aparu Ino.Cand o vazu pe Sakura inconstienta pe acel scaun facu ochi mari,se dadu un pas in spate in timp ce clatina din cap in semn ca ceea ce vede nu e adevarat.
-Nu,nu .... nu se poate!Ten-Ten ce naiba se intampla cu Saku-a-nostra ?
-I s-a facut rau si doctorita a spus ca vine cu inca cineva ca sa o duca si ...
In acel moment usa se tranti si aparu mai multi oameni imbracati in alb.O pune pe Sakura pe targa si ies la fel cum au si intrat.Ino si Ten-Ten nu apucase-ra sa spuna nimic .
-Ino?
-Da Ten -Ten..
-Daca aflati ceva de starea Sakurei sa-mi spuneti si mie >
-Da!Totusi tu cum te simti ?
-Bine in general am doar stari de ameteala si dureri de cap.Tu ?
-Pe mine nu ma doare absolul nimic ,absolut nimic.
-Norocoasa mai esti ,ca de obicei .
Amandoua zambira pentru un moment.Ino si Ten-Ten in aceea dimineata facura un juramant.El se baza pe incredere si de a trai viata ,ei bine ce a mai ramas din viata lor.In secret fiecare din ele dorea doar ce era cel mai bun pentru prietena lor ,sa fie din nou vericita si sa se bucure alaturi de fiecare de orice clipa.....
SPOR LA LECTURAT

VA PUPACESTE FATA