Arcade Shodai Hokage

Sex : Varsta : 27
Localizare : Timisoara, Bulgarus
acebook : Marius Mihai
Nr. mesaje : 3236 Puncte : 4936
Reputatie : 535
Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, cititul(mai rarut ca-i mai dragut) si multe altele.
Stare de spirit : They see me rollin' , they hatin' :))
 | Subiect: Untold Festival - Cluj ( 30 iulie - 2 august ) Joi 30 Apr 2015, 10:04 | |
| Poate stiti, poate nu insa la vara va fi organizat un mega eveniment(pe langa Electric Castle) de muzica. Vor fi multe genuri, de la house, pop, la ceva drum 'n bass, dubstep, trance si sper ca va fi si ceva rock. Evenimentul se va tine in Cluj. Care mergeti? ^^ Credeti ca reusim sa ne dam o intalnire acolo de 5 minute daca tot o sa fim unii pe acolo? :DD |
|
Zahăr ◕‿◕ Genin

Sex : Varsta : 18
Localizare : Piatra Neamt
acebook : Stormi
Nr. mesaje : 320 Puncte : 428
Reputatie : 56
Hobby-uri : citit , handbal
 | Subiect: Re: Untold Festival - Cluj ( 30 iulie - 2 august ) Joi 30 Apr 2015, 19:10 | |
| adica o reuniune cu membri de pe forum sa facem cunostinta ?   [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]I've always considered myself to be a true ninja... but those were just empty words, because Sasuke and Naruto were always in the lead! But now it's my turn to take the lead, and all of you can watch me from the background![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
Ale-chan S-Class

Aptitudini :  Sex : Varsta : 17
Localizare : Acasă.
Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922
Reputatie : 160
Hobby-uri : Dormitul.
Stare de spirit : I will find you in the darkness.
 | |
Arcade Shodai Hokage

Sex : Varsta : 27
Localizare : Timisoara, Bulgarus
acebook : Marius Mihai
Nr. mesaje : 3236 Puncte : 4936
Reputatie : 535
Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, cititul(mai rarut ca-i mai dragut) si multe altele.
Stare de spirit : They see me rollin' , they hatin' :))
 | Subiect: Re: Untold Festival - Cluj ( 30 iulie - 2 august ) Vin 01 Mai 2015, 14:31 | |
| Pai si eu sunt din Timisoara dar o sa merg la eveniment :). Nu stiu daca o sa ne iasa o reuniune dar daca cineva vine in Cluj sau e din Cluj de pe acest forum, in astea 4 zile eu chiar asi vrea sa reusim sa va vad pe fiecare in parte sau, de ce nu, pe toti deodata |
|
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Untold Festival - Cluj ( 30 iulie - 2 august )  | |
| |
|