| | Ce ţi-ai dori să faci dacă ai mai avea doar 24 de ore de trăit ? | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Lady marmalade. ♥ Membru forum

Sex: Varsta: 16
Localizare: În ţara minunilor.
Nr. mesaje: 436
Data de inscriere: 07/06/2011
Hobbyuri: Spending time with my amazing friends!
Stare de spirit: Happy.
 | Subiect: Ce ţi-ai dori să faci dacă ai mai avea doar 24 de ore de trăit ? Sam Iun 18, 2011 6:56 pm | |
| Eu mi-aş dori să-mi văd directoarea fără picioare =)) Deoarece prea le fâţâie prin faţa tuturor :)) Hmm,mi-aş dori să văd câte ciocolată pot mânca într-o oră.:)) Şi cred că aş vrea să fac din nou bungee jumping. =))
Voi ce v-aţi dori să faceţi dacă aţi mai avea la dispoziţie doar 24 de ore ? |
|
 | |
Lucifer's white aηgel Moderator forum

Sex: Localizare: In a land of mith.
Nr. mesaje: 4450
Data de inscriere: 24/12/2010
 | Subiect: Re: Ce ţi-ai dori să faci dacă ai mai avea doar 24 de ore de trăit ? Sam Iun 18, 2011 8:01 pm | |
| Doar 24 de ore....pai imi este chiar greu sa aleg din toate lucrurile pe care mi le-am propus sa le fac de-a lungul vietii dar voi incerca sa le mentionez pe cele mai importante.
1. Sa o cunosc personal pe Dadu . 2. Sa imi cer iertare de la persoanele pe care le-am dezamagit candva si sa le multumesc celor ce mi-au fost alaturi indiferent de situatie. 3. Sa imi cunosc mama adevarata dar fara a muri. 4. Sa am prilejul de a cunoaste o grupare satanica ceva mai evoluata, promovata evenual la cercul 5.
Poate ca mai sunt lucruri dar nu imi vin acum in minte. Anyway, eu una daca as stii ca voi muri peste 24 de ore nu as suporta aceasta tensiune si m-as sinucide, deci asta ar fi cea de-a cincea dorinta. ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] When I die, don't want you to cry Just hold your head up high And keep your dreams to the sky 'Cause in your eyes I see no lies.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ |
|
 | |
Piersicuţă ♥ Membru Veteran

Sex: Varsta: 13
Localizare: Unde te aştepţi mai puţin.
Nr. mesaje: 3948
Data de inscriere: 22/01/2011
Hobbyuri: Totul este o distracţie....
Stare de spirit: Uat Dă Fac? In stare de şoc...cazional fotogenică, uneori tristă....mereu eu xD I DON'T GET DRUNK - I GET AWESOME!!!
 | Subiect: Re: Ce ţi-ai dori să faci dacă ai mai avea doar 24 de ore de trăit ? Sam Iun 18, 2011 8:06 pm | |
| |
|
 | |
AlphasoniK Membru forum

Nr. mesaje: 194
Data de inscriere: 30/04/2011
 | Subiect: Re: Ce ţi-ai dori să faci dacă ai mai avea doar 24 de ore de trăit ? Sam Iun 18, 2011 8:27 pm | |
| 24 de ore? Hmm...nu sunt chiar asa sigur ce as putea face doar in 24 de ore.Cred ca mai intai mi-as vizita toti prietenii,rude,etc.Dupa aceea un bairam nu ar strica :)).In ultimele momente m-as pune in pat si as astepta sa mor fara niciun regret in viata (ce as putea face inafara de asta?). |
|
 | |
Sony. Incepator pe forum

Sex: Localizare: Sibiu
Nr. mesaje: 34
Data de inscriere: 10/06/2011
Hobbyuri: Neimportant...
Stare de spirit: Doar soarele poate fi mai stralucitor decat zambetul cuiva...insa la mine ploaia mi-e egala
 | Subiect: Re: Ce ţi-ai dori să faci dacă ai mai avea doar 24 de ore de trăit ? Sam Iun 18, 2011 9:11 pm | |
| 24 de ore? Hmm cam putin timp avand in vedere ca as vrea sa fac atat de multe lucruri. Pai sa vede: - cred ca m-as duce in vizita la Kira si sa dam apoi o petrecere cum numai noi stim...macar sa ma distrez daca tot mor:)) - sa ma iau la cearta cu toti cei pe care ii urasc - sa ma plimb singura cu castile in urechi - sa mananc numai ingheatata Si ar mai fi...insa in 24 de ore nu pot face asa de multe lucruri |
|
 | |
Vizitato Vizitator
 | Subiect: Re: Ce ţi-ai dori să faci dacă ai mai avea doar 24 de ore de trăit ? Lun Iun 20, 2011 3:54 pm | |
| Pff, o sa vi se para ciudat dar ultimu lucru pe care vreau sa-l fac este sa dorm :))
|
|
 | |
Ema Membru Avansat

Sex: Varsta: 15
Localizare: Las Vegas-ul Rock-ului !
Nr. mesaje: 1121
Data de inscriere: 14/04/2011
Hobbyuri: Rock.
Stare de spirit: In love with rock
 | Subiect: Re: Ce ţi-ai dori să faci dacă ai mai avea doar 24 de ore de trăit ? Lun Iun 20, 2011 4:20 pm | |
| Ursuletul a venit...Hmm 24 de ore zici? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] 1. Sa imi vad familia de pe forum si sa mergem la strand [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] sau picnic, eventual [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] ( doar daca nu ploua) 2. Sa-l fac pe tata sa regrete tot ce a facut cat am trait. Si eventual sa moara otravit....ceva mai complicat [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] 3. Sa ma duc la mama in Germania. 4. Sa o fac pe mama sanatoasa. 5. Sa merg la o casa de copii si sa stau cu ei 3 ore, sa vorbesc si sa-i faca sa nu se mai simta singur ( cred ca va faceti cruci la ce zic ) 6. Sa imi gasesc o persoana speciala. 7. Sa incerc sa-mi iert tatal. 8. Sa invat sa merg pe patine ( mereu am avut o dorinta sa invat sa patinez) 9. Si sa mor intr-o ploaie cu sufletul in pace si zambind. Pff, lucruri ciudate. Acum ma credeti vreo nebuna care a evadat din nu stiu ce spital. Hmm, cam astea ar fi lucrurile pe care le-as face in 24 de ore fara pauza, dar bineinteles nu se v-a intamplat. Probabil maine.  |
|
 | |
Gabriela Moderator forum

Sex: Varsta: 16
Localizare: Pfaii departe =))))
Nr. mesaje: 2802
Data de inscriere: 11/01/2011
Hobbyuri: hmmm imi place sa te fac sa suferi :X
Stare de spirit: gen: nu ma intereseaza
 | Subiect: Re: Ce ţi-ai dori să faci dacă ai mai avea doar 24 de ore de trăit ? Mar Iun 21, 2011 10:12 am | |
| eu as vrea sa treg un puii bun de somn, cum nu am mai dormit niciodata :X si apoi sa ii spun unui prost "Ba prostule eu te iubesc"(in caz de am sa fac asta atunci) daca nu sa imi iau o sticla de bere :X sau doua, :X sau trei:x cred ca trei ar fi de-ajuns:X ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]Love is much like a wild rose, beautiful and calm, but willing to draw blood in its defense. ღ For every beauty there is an eye somewhere to see it. For every truth there is an ear somewhere to hear it. For every love there is a heart somewhere to receive it. ღ Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling faces. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.
|
|
 | |
| | Ce ţi-ai dori să faci dacă ai mai avea doar 24 de ore de trăit ? | |
|