| | Povestea catelusului schiop | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Crystal Administrator

Sex: Varsta: 16
Localizare: Somewhere between dreams and reality.
Nr. mesaje: 4205
Data de inscriere: 10/11/2010
 | Subiect: Povestea catelusului schiop Sam Iun 04, 2011 5:53 pm | |
| Povestea catelusului schiop În vitrina unui magazin de animale era un afiş: “Căţeluşi de vânzare” Un baieţel de 10 ani intră şi intreabă care-i preţul unui căţeluş. Vânzătorul îi răspunde că preţul este între 30 şi 50$. Băieţelul bagă mâna în buzunar, scoate câteva monezi. Numără 2.70 $ … şi apoi întreabă: “Aş putea vedea căţeluşii?” Vânzătorul zâmbeşte. Fluieră, din magazin iese afară căţeaua şi în urma ei 5 căţeluşi frumoşi. Al şaselea căţeluş… rămase în urmă şi nu se apropia! Băieţelul întreabă: “De ce căţeluşul astă şchioapătă ?” Omul îi răspunse că acesta s-a născut cu o problemă la picior şi va şchiopăta toată viaţa! “Acesta-i caţeluşul pe care-l doresc”, a spus băieţelul cu bucurie în glas. “Dacă asta e dorinţa ta, ţi-l dau gratis!” Copilul s-a suparat şi a răspuns: “Nu-l vreau gratis, preţul lui e la fel ca şi a celorlalţi căţei, îţi voi da tot ce am la mine acum, şi în fiecare lună îţi voi plăti 50 de cenţi, până voi achita preţul lui intreg !” “Eşti sigur că vrei acest căţeluş? Doar niciodată nu va putea fugi sau juca sau sări precum ceilalţi!” Băieţelul s-a aplecat, şi-a ridicat puţin pantalonul şi i-a arătat vânzătorului aparatul de fier ce-i susţinea piciorul strâmb. “Nici eu nu pot alerga, de aceea acest căţeluş are nevoie de cineva care să-l înţeleagă!” Ochii vânzătorului s-au umplut de lacrimi când i-a spus copilului: “Mă rog şi sper ca fiecare căţeluş să aibe pe cineva care să-l iubească, aşa precum tu îl vei iubi pe acest căţeluş!” Morala: În viaţă nu contează cine eşti, contează ca cineva să te preţuiască şi să te iubească necondiţionat! Un prieten adevărat, este acela care ramane, în timp ce ceilalţi… dispar!
Probabil ca multi dintre voi o stiau deja, insa mie mi-a placut foarte mult ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
So how can you tell me you’re lonely And say that for you the Sun doesn’t shine? Let me take you by the hand and lead you through the streets of London, ‘Cause I’ll show you something to make you change your mind.
My life > My soul > My inspiration
|
|
 | |
Kirara. Membru Veteran

Sex: Varsta: 15
Localizare: Always beside you ♥
Nr. mesaje: 3413
Data de inscriere: 29/06/2010
Hobbyuri: Ador sa stiu cand cazi !
Stare de spirit: Fake Smile :)
 | Subiect: Re: Povestea catelusului schiop Sam Iun 04, 2011 6:17 pm | |
| Vai mi-au dat lacrimile  ...chiar foarte trist insa e adevarat. Unii dca au prieteni cu ,, defecte '' ii parasesc. Foarte frumos, mi-a placut mult. |
|
 | |
AlphasoniK Membru forum

Nr. mesaje: 194
Data de inscriere: 30/04/2011
 | Subiect: Re: Povestea catelusului schiop Sam Iun 04, 2011 7:34 pm | |
| Nu stiam povestea dar morala are totala dreptate. |
|
 | |
Ema Membru Avansat

Localizare: Las Vegas-ul Rock-ului !
Nr. mesaje: 1121
Data de inscriere: 14/04/2011
Hobbyuri: Rock.
Stare de spirit: In love with rock
 | |
 | |
Elyy Membru Veteran

Sex: Varsta: 14
Localizare: intr-o lume paralela
Nr. mesaje: 2765
Data de inscriere: 02/12/2010
Hobbyuri: desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri
Stare de spirit: As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
 | Subiect: Re: Povestea catelusului schiop Dum Iun 05, 2011 1:19 pm | |
| Vai cristal e superb,spendid imi place la nebunie aproape ca miau dat lacrimile |
|
 | |
Pufarina~Puff~Puffitza:x Membru Senior

Localizare: In tara elfilor:x
Nr. mesaje: 1900
Data de inscriere: 16/02/2011
Hobbyuri: Sa ma dau q rolele,sa zabesc
Stare de spirit: Forever starts today.<3
 | Subiect: Re: Povestea catelusului schiop Mier Iun 08, 2011 9:48 pm | |
| Vai Doamne...  Mie una mi-au dat lacrimile. Si serios acum chiar mi-au dat :( |
|
 | |
◦Ąήυţằ◦ Membru Veteran

Sex: Varsta: 13
Localizare: In a fashion world
Nr. mesaje: 2576
Data de inscriere: 29/08/2010
Hobbyuri: Fashion, ficuri
Stare de spirit: in a fashion mood
 | Subiect: Re: Povestea catelusului schiop Vin Iun 10, 2011 7:45 pm | |
| Este... Este super mesajul, dar si intamplarea... |
|
 | |
BuBuLiNa~BuLiNuTa~RoZ Administrator

Sex: Varsta: 17
Localizare: Intotdeauna alaturi de tine.
Nr. mesaje: 3525
Data de inscriere: 20/12/2010
Hobbyuri: Fic-urile, forumul, chat-ul, Adelina=)) nah .. sunt multe (A)
Stare de spirit: ~ Fericita din cauza ta ~
 | Subiect: Re: Povestea catelusului schiop Lun Iun 27, 2011 3:36 am | |
| |
|
 | |
Choco :) Scriitor forum

Localizare: In a strange place where you become blind.
Nr. mesaje: 9526
Data de inscriere: 07/04/2011
 | |
 | |
Arcade Administrator

Sex: Varsta: 21
Localizare: Timisoara, Bulgarus
Nr. mesaje: 1270
Data de inscriere: 16/12/2009
Hobbyuri: fotbal
Stare de spirit: pot spune ca intr-o stare buna :)
 | Subiect: Re: Povestea catelusului schiop Mier Iul 06, 2011 10:31 pm | |
| cred ca acest subiect isi merita locul in categoria: " Vreti sa ne uimiti? "
o poveste incredibila ce merita spusa de sute de ori fiecarui om pe care il intalnesti in strada ... ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ ... tell me how to ride the words i can say to you, help to find this sign in everyting i do... i feel like im insane sience you closed the dor i cant't forget your name your heart is begging for... COME BACK HOME !![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] Trance is what everybody need! Trance is like a ray of sun light rebounded from the reflection of Moon at midnight that Beam's you in the heart deeply! |
|
 | |
Niku65 Membru forum

Sex: Varsta: 25
Localizare: iad
Nr. mesaje: 90
Data de inscriere: 08/01/2011
Hobbyuri: Mainou prin toata Tara
Stare de spirit: Dus de acasa =))
 | Subiect: Re: Povestea catelusului schiop Joi Iul 07, 2011 10:19 am | |
| |
|
 | |
Vizitato Vizitator
 | Subiect: Re: Povestea catelusului schiop Joi Iul 07, 2011 1:49 pm | |
| Foarte adevarata aceasta poveste . IAr morala este foarte importanta cu totii ar trebuii sa invatam ceva si sa-i acceptam pe cei din jur asa cum sunt ei cu rele si bune
Ultima editare efectuata de catre Florin+Bella in Joi Iul 07, 2011 3:13 pm, editata de 1 ori |
|
 | |
Arcade Administrator

Sex: Varsta: 21
Localizare: Timisoara, Bulgarus
Nr. mesaje: 1270
Data de inscriere: 16/12/2009
Hobbyuri: fotbal
Stare de spirit: pot spune ca intr-o stare buna :)
 | Subiect: Re: Povestea catelusului schiop Joi Iul 07, 2011 2:36 pm | |
| cred ca era vorba de defecte de handicap si probleme de sanatate ... poate nu am inteles eu bine dar eu asa cred ca era ... ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ ... tell me how to ride the words i can say to you, help to find this sign in everyting i do... i feel like im insane sience you closed the dor i cant't forget your name your heart is begging for... COME BACK HOME !![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] Trance is what everybody need! Trance is like a ray of sun light rebounded from the reflection of Moon at midnight that Beam's you in the heart deeply! |
|
 | |
Siel Membru forum

Sex: Varsta: 16
Localizare: peste mari si tari intr-o mica tara numita romania
Nr. mesaje: 137
Data de inscriere: 22/09/2011
Hobbyuri: aventurile si senzatile extreme,sa scriu fanficuri,sa le citesc,sa rad sa ies cu prietenii
Stare de spirit: chicky chicky super bine!!!!
 | Subiect: Re: Povestea catelusului schiop Sam Oct 01, 2011 9:14 am | |
| ce dragut.ador cateii la nebunie.morala intradevar e buna,pacat ca nu multi stiu sa o si aplice in viata,altfel,lumea asta nedreapta ar fi un loc mai bun |
|
 | |
мєℓίί➸тε➸ίυвεş†ε➸◕‿- Membru forum

Localizare: MM`
Nr. mesaje: 81
Data de inscriere: 29/07/2011
Hobbyuri: eleva`..
Stare de spirit: in` culmilee FEriciRii!! yeyy;))
 | Subiect: Re: Povestea catelusului schiop Sam Noi 05, 2011 4:18 pm | |
| Oo..ce frumoasa este povestea:x eu ador catelushii..:x. mi`au dat lacrimile ..e trist dar faorte frumos :x pupuicii:* Zbyee |
|
 | |
| | Povestea catelusului schiop | |
|