| | | Autor | Mesaj |
|---|
Ema Membru Avansat

Sex: Varsta: 15
Localizare: Las Vegas-ul Rock-ului !
Nr. mesaje: 1121
Data de inscriere: 14/04/2011
Hobbyuri: Rock.
Stare de spirit: In love with rock
 | Subiect: Niste persoane deosebite Sam Mai 28, 2011 8:06 pm | |
| Cred ca va mir cu acest topic. Sunt de o luna si ceva pe acest site, dar am vazut destule cat sa-mi dau seama de anumite lucruri. Lucruri care m-au marcat, si ma vor marca mereu. Dedic acest topic unor persoane foarte speciale mie, care m-au invatat ceva.
Bubulinuta -> O fata speciala, cum sunt si restul. Are calitati ce pe mine ma uimesc. Nu credeam ca exista o fata frumoasa, desteapta, amuzanta, prietenoasa, sincera, modesta ca ea. Are multe calitati ce nu credeam ca le voi vedea adunate toate intr-o sigura persoana, Bubi! Nu am avut ocazia pana acum sa o cunosc cu adevarat, dar poate spune ca am profitat de perioada de curand trecuta pentru a-mi face o parere mai amanuntita despre ea. Este speciala si unica. Nu e fitoasa, nu e cum sunt fetele la moda de acum. Ea insasi este la moda prin personalitatea ei puternica. Este persoana ce iti spune pe fata ce nu-i place si ce-i place. Este sincera si chiar daca dor cateodata cuvintele ei ( cel putin la critica ) ea are un motiv pentru care nu ar trebui sa ne suparam. Defapt ea este persoana ce rar o vezi si care te ajuta sa faci mai bine un lucru.
Iepurila -> Mereu draguta, si zambitoare. Foarte desteapta si nebunatica ( la petreceri) Foarte simpatica, si foarte prietenoasa. Pot spune ca mi-am facut o parere numai cand vorbeam cu ea. Era asa draguta cu mine, si ma ajuta . Daca ii ceri ceva il face, fara a spune ca nu vreau sau alte cuvinte, doar poate ca mai incolo, dar se tine de cuvant. Pot avea incredere in astfel de persoane. Este foarte jucausa si mereu te face sa uiti de probleme si sa zambesti. Cel putin eu, cand vorbeam cu ea, zambeam mereu, chiar si cand vorbeam lucruri nesimnificative zambeam. Kiri, esti speciala.
Gabi -> Bomba sexy. stiu ca nu-ti place sa-ti zic asa, dar asta imi vine in minte cand ma gandesc la tine. esti superba, dar nu numai asta te defineste, ci si prietenia ta. esti foarte dulce, si chiar daca nu am apucat de mult timp sa ne cunoastem pot spune ca esti o prietena pe care oricine se poate baza oricand. O fata cu o inima de aur, de care nu trebuie sa-ti bati joc, altfel o pierzi. O sa incerc sa fiu foarte atenta cu tine, deoarece nu vreau ca vreodata sa ne certam sau sa ne uram. Niciodata!. Esti o prietena buna!
Ele aka Capra -> Pitica gasti, dar la varsta. Personalitatea ei este mult prea mare pentru varsta frageda. Nu-mi pot da seama cum un copil de...13 cati ani are sa poata vorbi ca unul de 15 chiar 16. Are o personalitate puternica si stie sa se faca prezenta. Stie cum sa atraga privirea nu prin haine sau corp ci prin simpla ei originalitate. Mereu zambareata si haioasa, plina de glume. Un izvor de zambete. Nu te poate face sa nu zambesti. Imposibil. E prea dragalasa ca sa nu poti sa razi chiar si atunci cand o privesti. Mult prea dragut. Molipsitor de draguta. Iar eu cu ea sunt caprele cracanate. 
Meli -> O fata pe care nu stiu cum de nu am intalnit-o pana acum. are aceleasi gusturi ca mine, la muzica. Nu stiu ca ma face sa cred asta dar pare o persoana timida desi rade mereu. Mi se pare fricoasa, dar din ce cauza nu-mi pot explica nici mie deci nu ma intrebati. simplul fapt ca vorbesc cu ea ma face sa ma gandesc ca exista persoane in care te poti baza, persoane speciale. Ea este persoana ce ma hraneste. Imi da muzica, intr-o viteza ....WOW. Cat de rapida poate sa fie.
Puffy -> O fata al naibi de draguta pe care as manca-o cu tot cu haine. O dragalasenie aparte. O fata zambareata, prietenoasa, frumoasa, despteapta si toate cuvintele frumoase pe care le poti spune despre cineva. Esti o fata care mereu m-a facut sa rad cu hohote. O fata pe care te poti baza. Una speciala
Voi sunteti persoanele ce m-ati marcat. Pot spune ca sunt mandra ca am prietenia voastra. Sunt onorata ca am prietene ca voi, si ca ma pot baza pe voi. Speciale este cuvantul ce va defineste. Sper ca vom fi cat mai mult timp prietene si sa va pot fi si eu de ajutor cum imi sunteti si voi mie. Sper ca nu am jignit pe nimeni daca mi-am spus parerea. Fetelor, va iubesc!  |
|  | | Kirara. Membru Veteran

Localizare: Always beside you ♥
Nr. mesaje: 3413
Data de inscriere: 29/06/2010
Hobbyuri: Ador sa stiu cand cazi !
Stare de spirit: Fake Smile :)
 | Subiect: Re: Niste persoane deosebite Sam Mai 28, 2011 8:10 pm | |
| Vai iubita iti multumesc ca asta e parerea ta despre mine  . Eu una ma bucur ca te-am cunoscut deoarece esti o persoana dulce, sensibila si glumeata care sincer pot vorbi cu ea si ma simt bine. Te iubesc usulet si ma bucur ca imi esti prietena |
|  | | Piersicuţă ♥ Membru Veteran

Sex: Varsta: 13
Localizare: Unde te aştepţi mai puţin.
Nr. mesaje: 3948
Data de inscriere: 22/01/2011
Hobbyuri: Totul este o distracţie....
Stare de spirit: Uat Dă Fac? In stare de şoc...cazional fotogenică, uneori tristă....mereu eu xD I DON'T GET DRUNK - I GET AWESOME!!!
 | Subiect: Re: Niste persoane deosebite Sam Mai 28, 2011 8:11 pm | |
| |
|  | | BuBuLiNa~BuLiNuTa~RoZ Administrator

Sex: Varsta: 17
Localizare: Intotdeauna alaturi de tine.
Nr. mesaje: 3525
Data de inscriere: 20/12/2010
Hobbyuri: Fic-urile, forumul, chat-ul, Adelina=)) nah .. sunt multe (A)
Stare de spirit: ~ Fericita din cauza ta ~
 | Subiect: Re: Niste persoane deosebite Sam Mai 28, 2011 8:17 pm | |
| ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ |
|  | | Gabriela Moderator forum

Sex: Varsta: 16
Localizare: Pfaii departe =))))
Nr. mesaje: 2802
Data de inscriere: 11/01/2011
Hobbyuri: hmmm imi place sa te fac sa suferi :X
Stare de spirit: gen: nu ma intereseaza
 | |  | | Ema Membru Avansat

Localizare: Las Vegas-ul Rock-ului !
Nr. mesaje: 1121
Data de inscriere: 14/04/2011
Hobbyuri: Rock.
Stare de spirit: In love with rock
 | Subiect: Re: Niste persoane deosebite Dum Mai 29, 2011 1:25 pm | |
| Ma bucur enorm ca va bucurati, si va garantez eu ca vom fi prietene mereu. Ma bucur si pentru cuvintele voastre si ca v-am facut sa zambiti. Ceea ce am spus nu este de fatada ci este adevarat ( nu ca as crede pe cineva ca face asa). Ma bucur inca odata pentru ca v-am suprins, placut.
Sper sa pot fi o prietena buna pe care sa va puneti baza. Ema va iubeste pe voi toate dar si pe restul userilor care sunt si ei speciali. |
|  | | Pufarina~Puff~Puffitza:x Membru Senior

Localizare: In tara elfilor:x
Nr. mesaje: 1900
Data de inscriere: 16/02/2011
Hobbyuri: Sa ma dau q rolele,sa zabesc
Stare de spirit: Forever starts today.<3
 | Subiect: Re: Niste persoane deosebite Lun Mai 30, 2011 3:34 pm | |
| Emma, scumpa mea. Multumesk mult pentru toate cuvintele dulci. :X Te iubesk muult si nici nu stiu cum sa-ti multumesk. Si tu imi esty speciala:X |
|  | | Arcade Administrator

Sex: Varsta: 21
Localizare: Timisoara, Bulgarus
Nr. mesaje: 1270
Data de inscriere: 16/12/2009
Hobbyuri: fotbal
Stare de spirit: pot spune ca intr-o stare buna :)
 | Subiect: Re: Niste persoane deosebite Lun Mai 30, 2011 4:06 pm | |
| mie mi se pare a offtopic , acelasi gen de topic s-a mai creeat o data ... P.S. titlul e scris gresit , tre' sa avem grija la gramatica |
|  | | |
Subiecte similare |  |
|
| | Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |