Anime. Naruto. Sasuke & Sakura

Innainte de a incepe sa postati,va sfatuim sa cititi REGULAMENTUL forumului !

Anime. Naruto. Sasuke & Sakura

AcasaPortalInregistrareConectare
Anunt important: Momentan toate concursurile se suspenda! Se reorganizeaza totul.
Bun venit la noi pe forum!Speram sa va placa ce avem noi de oferit: prietenia noastra, micile noastre activitati si toate subiectele si atentia noastra

Impartiti | 

Niste persoane deosebite

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Ema
Membru Avansat
Membru Avansat

Sex: feminin Varsta Varsta: 15
Localizare Localizare: Las Vegas-ul Rock-ului !
Nr. mesaje Nr. mesaje: 1121
Data de inscriere Data de inscriere: 14/04/2011
Hobbyuri Hobbyuri: Rock.
Stare de spirit Stare de spirit: In love with rock

MesajSubiect: Niste persoane deosebite   Sam Mai 28, 2011 8:06 pm

Cred ca va mir cu acest topic. Sunt de o luna si ceva pe acest site, dar am vazut destule cat sa-mi dau seama de anumite lucruri. Lucruri care m-au marcat, si ma vor marca mereu. Dedic acest topic unor persoane foarte speciale mie, care m-au invatat ceva.

Bubulinuta -> O fata speciala, cum sunt si restul. Are calitati ce pe mine ma uimesc. Nu credeam ca exista o fata frumoasa, desteapta, amuzanta, prietenoasa, sincera, modesta ca ea. Are multe calitati ce nu credeam ca le voi vedea adunate toate intr-o sigura persoana, Bubi! Nu am avut ocazia pana acum sa o cunosc cu adevarat, dar poate spune ca am profitat de perioada de curand trecuta pentru a-mi face o parere mai amanuntita despre ea. Este speciala si unica. Nu e fitoasa, nu e cum sunt fetele la moda de acum. Ea insasi este la moda prin personalitatea ei puternica. Este persoana ce iti spune pe fata ce nu-i place si ce-i place. Este sincera si chiar daca dor cateodata cuvintele ei ( cel putin la critica ) ea are un motiv pentru care nu ar trebui sa ne suparam. Defapt ea este persoana ce rar o vezi si care te ajuta sa faci mai bine un lucru.

Iepurila -> Mereu draguta, si zambitoare. Foarte desteapta si nebunatica ( la petreceri) lough Foarte simpatica, si foarte prietenoasa. Pot spune ca mi-am facut o parere numai cand vorbeam cu ea. Era asa draguta cu mine, si ma ajuta . Daca ii ceri ceva il face, fara a spune ca nu vreau sau alte cuvinte, doar poate ca mai incolo, dar se tine de cuvant. Pot avea incredere in astfel de persoane. Este foarte jucausa si mereu te face sa uiti de probleme si sa zambesti. Cel putin eu, cand vorbeam cu ea, zambeam mereu, chiar si cand vorbeam lucruri nesimnificative zambeam. Kiri, esti speciala.

Gabi -> Bomba sexy. stiu ca nu-ti place sa-ti zic asa, dar asta imi vine in minte cand ma gandesc la tine. esti superba, dar nu numai asta te defineste, ci si prietenia ta. esti foarte dulce, si chiar daca nu am apucat de mult timp sa ne cunoastem pot spune ca esti o prietena pe care oricine se poate baza oricand. O fata cu o inima de aur, de care nu trebuie sa-ti bati joc, altfel o pierzi. O sa incerc sa fiu foarte atenta cu tine, deoarece nu vreau ca vreodata sa ne certam sau sa ne uram. Niciodata!. Esti o prietena buna!

Ele aka Capra -> Pitica gasti, dar la varsta. Personalitatea ei este mult prea mare pentru varsta frageda. Nu-mi pot da seama cum un copil de...13 cati ani are sa poata vorbi ca unul de 15 chiar 16. Are o personalitate puternica si stie sa se faca prezenta. Stie cum sa atraga privirea nu prin haine sau corp ci prin simpla ei originalitate. Mereu zambareata si haioasa, plina de glume. Un izvor de zambete. Nu te poate face sa nu zambesti. Imposibil. E prea dragalasa ca sa nu poti sa razi chiar si atunci cand o privesti. Mult prea dragut. Molipsitor de draguta. Iar eu cu ea sunt caprele cracanate. lough lough

Meli -> O fata pe care nu stiu cum de nu am intalnit-o pana acum. are aceleasi gusturi ca mine, la muzica. Nu stiu ca ma face sa cred asta dar pare o persoana timida desi rade mereu. Mi se pare fricoasa, dar din ce cauza nu-mi pot explica nici mie deci nu ma intrebati. simplul fapt ca vorbesc cu ea ma face sa ma gandesc ca exista persoane in care te poti baza, persoane speciale. Ea este persoana ce ma hraneste. Imi da muzica, intr-o viteza ....WOW. Cat de rapida poate sa fie.

Puffy -> O fata al naibi de draguta pe care as manca-o cu tot cu haine. O dragalasenie aparte. O fata zambareata, prietenoasa, frumoasa, despteapta si toate cuvintele frumoase pe care le poti spune despre cineva. Esti o fata care mereu m-a facut sa rad cu hohote. O fata pe care te poti baza. Una speciala

Voi sunteti persoanele ce m-ati marcat. Pot spune ca sunt mandra ca am prietenia voastra. Sunt onorata ca am prietene ca voi, si ca ma pot baza pe voi. Speciale este cuvantul ce va defineste. Sper ca vom fi cat mai mult timp prietene si sa va pot fi si eu de ajutor cum imi sunteti si voi mie. Sper ca nu am jignit pe nimeni daca mi-am spus parerea. Fetelor, va iubesc! love love love love
Sus In jos
http://www.nebunieetotala.blogspot.com
Kirara.
Membru Veteran
Membru Veteran

Localizare Localizare: Always beside you ♥
Nr. mesaje Nr. mesaje: 3413
Data de inscriere Data de inscriere: 29/06/2010
Hobbyuri Hobbyuri: Ador sa stiu cand cazi !
Stare de spirit Stare de spirit: Fake Smile :)

MesajSubiect: Re: Niste persoane deosebite   Sam Mai 28, 2011 8:10 pm

Vai iubita iti multumesc ca asta e parerea ta despre mine in love . Eu una ma bucur ca te-am cunoscut deoarece esti o persoana dulce, sensibila si glumeata care sincer pot vorbi cu ea si ma simt bine. Te iubesc usulet si ma bucur ca imi esti prietena in love
Sus In jos
Piersicuţă ♥
Membru Veteran
Membru Veteran

Sex: feminin Varsta Varsta: 13
Localizare Localizare: Unde te aştepţi mai puţin.
Nr. mesaje Nr. mesaje: 3948
Data de inscriere Data de inscriere: 22/01/2011
Hobbyuri Hobbyuri: Totul este o distracţie....
Stare de spirit Stare de spirit: Uat Dă Fac? In stare de şoc...cazional fotogenică, uneori tristă....mereu eu xD I DON'T GET DRUNK - I GET AWESOME!!!

MesajSubiect: Re: Niste persoane deosebite   Sam Mai 28, 2011 8:11 pm

Vai mor Emma sad
Ma-i facut sa plang de fericire...sunt mandra ca am o prietena ca tine in love
Esti o persoana asa de dulce kiss
Sisu' meu bruiat si scump in love
Dulceata...o sa dau in diabet lough in love
Iti multumesc pentru frumoasele cuvinte in love
SI sa sti ca Ele te beste in love :x:
Multumesc moolt in love
Esti o dulceata de om love
Te iubesc in love
Sus In jos
BuBuLiNa~BuLiNuTa~RoZ
Administrator
Administrator

Sex: feminin Varsta Varsta: 17
Localizare Localizare: Intotdeauna alaturi de tine.
Nr. mesaje Nr. mesaje: 3525
Data de inscriere Data de inscriere: 20/12/2010
Hobbyuri Hobbyuri: Fic-urile, forumul, chat-ul, Adelina=)) nah .. sunt multe (A)
Stare de spirit Stare de spirit: ~ Fericita din cauza ta ~

MesajSubiect: Re: Niste persoane deosebite   Sam Mai 28, 2011 8:17 pm

Ehh, multumesc pentru aceasta descriere. Pentru mine e greu sa cred ca asa sunt eu insa mi s-a spus de multe ori deci incep sa cred acelasi lucru ca voi lough

Emm, scumpa mea. Nici nu stii cat ma bucur ca imi esti prietena si ca te-am cunoscut. Esti bruiata mea in love O fata extrem de frumoasa. Amuzanta, cu care poti vorbi lejer. Sa stii ca nu esti sacaitoare !! Sa nu mai spui asa ceva niciodata ca te mananc >:)
Esti o fata dulce si o prietena cum nu sunt multe. Ma bucur ca ne intelegem asa de bine. Esti una dintre persoanele speciale pentru mine, te afli in inima mea ocupand un loc special si te asigur ca asa va fi mereu.
Esti persoana cu care imi place sa vorbesc prin statusuri si cu care nu pot sa nu zambesc cand vorbesc. Esti speciala, mai ales pentru mine. Nici nu ai idee. Pai sper sa ramanem asa, desi eu sunt sigura de asta.
Iti multumesc inca odata pentru aceasta descriere splendida. Ei, te asigur ca nimeni nu este suparat pe topicul asta. Nu ai cum sa fi suparat. Esti o scumpete de fata.

Nu uita ca te iubesc draga mea ! in love

Pupici cei mai dulci kiss

☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆

Sus In jos
Gabriela
Moderator forum
Moderator forum

Sex: feminin Varsta Varsta: 16
Localizare Localizare: Pfaii departe =))))
Nr. mesaje Nr. mesaje: 2802
Data de inscriere Data de inscriere: 11/01/2011
Hobbyuri Hobbyuri: hmmm imi place sa te fac sa suferi :X
Stare de spirit Stare de spirit: gen: nu ma intereseaza

MesajSubiect: Re: Niste persoane deosebite   Sam Mai 28, 2011 8:52 pm

[b]Vaii Emmutz scumpo iti multumesc enorm de mult pentru ceea ce ai spus! love
Si eu te iubesc foarte mukt si ma bucur ca iti sunt prietena kiss
Ma bucur atat de tare ca asta este parerea ta despre mine, inseamana mult sa stii love
Pentru mine esti una dintre cele mai importante persoane din viata mea si tin foarte mult la tine, de fapt nu cred ca nu exista persoana de aici de pe forum la care sa nu tin pentru ca toti sunteti speciali in felul vostru , facandu-va deosebiti a hug
Nu uitati Tigrilina va iubeste mult mult mult! in love
i love you Emmutz kiss[
/b]

☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆

Love is much like a wild rose, beautiful and calm, but willing to draw blood in its defense.

For every beauty there is an eye somewhere to see it. For every truth there is an ear somewhere to hear it. For every love there is a heart somewhere to receive it.

Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling faces. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams
.

Sus In jos
Ema
Membru Avansat
Membru Avansat

Localizare Localizare: Las Vegas-ul Rock-ului !
Nr. mesaje Nr. mesaje: 1121
Data de inscriere Data de inscriere: 14/04/2011
Hobbyuri Hobbyuri: Rock.
Stare de spirit Stare de spirit: In love with rock

MesajSubiect: Re: Niste persoane deosebite   Dum Mai 29, 2011 1:25 pm

Ma bucur enorm ca va bucurati, si va garantez eu ca vom fi prietene mereu. Ma bucur si pentru cuvintele voastre si ca v-am facut sa zambiti. Ceea ce am spus nu este de fatada ci este adevarat ( nu ca as crede pe cineva ca face asa). happy2 Ma bucur inca odata pentru ca v-am suprins, placut.

Sper sa pot fi o prietena buna pe care sa va puneti baza. Ema va iubeste pe voi toate dar si pe restul userilor care sunt si ei speciali.
Sus In jos
http://www.nebunieetotala.blogspot.com
Pufarina~Puff~Puffitza:x
Membru Senior
Membru Senior

Localizare Localizare: In tara elfilor:x
Nr. mesaje Nr. mesaje: 1900
Data de inscriere Data de inscriere: 16/02/2011
Hobbyuri Hobbyuri: Sa ma dau q rolele,sa zabesc
Stare de spirit Stare de spirit: Forever starts today.<3

MesajSubiect: Re: Niste persoane deosebite   Lun Mai 30, 2011 3:34 pm

Emma, scumpa mea. Multumesk mult pentru toate cuvintele dulci.
:X Te iubesk muult si nici nu stiu cum sa-ti multumesk. Si tu imi esty speciala:X
Sus In jos
Arcade
Administrator
Administrator

Sex: masculin Varsta Varsta: 21
Localizare Localizare: Timisoara, Bulgarus
Nr. mesaje Nr. mesaje: 1270
Data de inscriere Data de inscriere: 16/12/2009
Hobbyuri Hobbyuri: fotbal
Stare de spirit Stare de spirit: pot spune ca intr-o stare buna :)

MesajSubiect: Re: Niste persoane deosebite   Lun Mai 30, 2011 4:06 pm

mie mi se pare a offtopic , acelasi gen de topic s-a mai creeat o data ...

P.S. titlul e scris gresit , tre' sa avem grija la gramatica good

... tell me how to ride
the words i can say to you,
help to find this sign
in everyting i do... i feel like im insane
sience you closed the dor
i cant't forget your name
your heart is begging for... COME BACK HOME !!

Trance is what everybody need!
Trance is like a ray of sun light rebounded from the reflection of Moon at midnight that Beam's you in the heart deeply!
Sus In jos
http://arcadesnodj.forumz.ro/

Niste persoane deosebite

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Subiecte similare

-
» filme spirituale....deosebite...
» Niste persoane deosebite
» Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !!
» niste melodi belea
» Melodii Vreau Melodii

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Cos de gunoi.-