| | Ce melodie te caracterizeaza? | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Nici cum! Membru forum

Sex: Localizare: eh
Nr. mesaje: 121
Data de inscriere: 30/12/2010
Stare de spirit: :-j
 | Subiect: Ce melodie te caracterizeaza? Joi Apr 21, 2011 6:08 pm | |
| Dupa ce Sweet a deschis acel topic cu pozele,m-am gandit sa deschid si eu unul,dar cu melodii Eu am patru melodii care ma caracterizeaza. De ce patru? Pentru ca de obicei trec de la o stare la alta in numai cateva secunde :)).De exemplu acum sunt ironica peste cateva clipe am o stare dinaia de regret si asa mai departe:)) Rece si nepasatoare(cand am starea asta,poate sa moara omul langa mine ca eu stau si rad de suferinta lui) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]la categoria asta am doua:d Vesela: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Trista: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Nervoasa ;;) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
Ony♫Baby♥Angel◕‿◕ Membru forum

Sex: Varsta: 16
Localizare: in lumea copilariei
Nr. mesaje: 405
Data de inscriere: 24/03/2011
Hobbyuri: muzica,desen,etc
Stare de spirit: ..actualmente..Happy..
 | Subiect: Re: Ce melodie te caracterizeaza? Joi Apr 21, 2011 6:10 pm | |
| Eu prima!! Nebuna [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Trista [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Fericita(aeriana) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Daca mai gasesc stari si melodi dau edit
Ultima editare efectuata de catre Butterfly_ony in Vin Apr 22, 2011 12:37 pm, editata de 1 ori |
|
 | |
Pufarina~Puff~Puffitza:x Membru Senior

Sex: Varsta: 15
Localizare: In tara elfilor:x
Nr. mesaje: 1900
Data de inscriere: 16/02/2011
Hobbyuri: Sa ma dau q rolele,sa zabesc
Stare de spirit: Forever starts today.<3
 | Subiect: Re: Ce melodie te caracterizeaza? Joi Apr 21, 2011 7:20 pm | |
| |
|
 | |
Gabriela Moderator forum

Localizare: Pfaii departe =))))
Nr. mesaje: 2802
Data de inscriere: 11/01/2011
Hobbyuri: hmmm imi place sa te fac sa suferi :X
Stare de spirit: gen: nu ma intereseaza
 | Subiect: Re: Ce melodie te caracterizeaza? Joi Apr 21, 2011 7:21 pm | |
| Hai sa pun si eu : Vesela: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Nervoasa: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Suparata: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Obosita: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]Love is much like a wild rose, beautiful and calm, but willing to draw blood in its defense. ღ For every beauty there is an eye somewhere to see it. For every truth there is an ear somewhere to hear it. For every love there is a heart somewhere to receive it. ღ Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling faces. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.
|
|
 | |
Piersicuţă ♥ Membru Veteran

Sex: Varsta: 13
Localizare: Unde te aştepţi mai puţin.
Nr. mesaje: 3948
Data de inscriere: 22/01/2011
Hobbyuri: Totul este o distracţie....
Stare de spirit: Uat Dă Fac? In stare de şoc...cazional fotogenică, uneori tristă....mereu eu xD I DON'T GET DRUNK - I GET AWESOME!!!
 | |
 | |
Kirara. Membru Veteran

Sex: Varsta: 15
Localizare: Always beside you ♥
Nr. mesaje: 3413
Data de inscriere: 29/06/2010
Hobbyuri: Ador sa stiu cand cazi !
Stare de spirit: Fake Smile :)
 | Subiect: Re: Ce melodie te caracterizeaza? Joi Apr 21, 2011 7:44 pm | |
| |
|
 | |
~Crantzanele~ Membru forum

Sex: Varsta: 18
Localizare: De acolo de unde ingeri pier.... Iar demonii prind viata...
Nr. mesaje: 400
Data de inscriere: 25/03/2011
Stare de spirit: Nebuna...Rea....Tupeista... Si restu-i treaba mea ;)
 | Subiect: Re: Ce melodie te caracterizeaza? Joi Apr 21, 2011 8:30 pm | |
| Bon sa scriu si eu... Aici am doua feluri in care pot fi trista: Trista din dragoste: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Trista din alt motiv: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Sexy: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Vesela: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Nebuna: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]cred k mai erau dar acum sunt total pe alta planeta... |
|
 | |
BuBuLiNa~BuLiNuTa~RoZ Administrator

Sex: Varsta: 17
Localizare: Intotdeauna alaturi de tine.
Nr. mesaje: 3525
Data de inscriere: 20/12/2010
Hobbyuri: Fic-urile, forumul, chat-ul, Adelina=)) nah .. sunt multe (A)
Stare de spirit: ~ Fericita din cauza ta ~
 | Subiect: Re: Ce melodie te caracterizeaza? Vin Apr 22, 2011 1:16 am | |
| ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ |
|
 | |
~Crantzanele~ Membru forum

Sex: Varsta: 18
Localizare: De acolo de unde ingeri pier.... Iar demonii prind viata...
Nr. mesaje: 400
Data de inscriere: 25/03/2011
Stare de spirit: Nebuna...Rea....Tupeista... Si restu-i treaba mea ;)
 | Subiect: Re: Ce melodie te caracterizeaza? Vin Apr 22, 2011 11:22 am | |
| Stiam eu ca am mai uitat melodii! Indragostita: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Nervoasa: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Ce imi placea elenovela asta dar s-a terminat... Confuza: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]daca mai sunt o sa dau un edit si nebuna: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]linistita: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
Mircy - Banat Incepator pe forum

Localizare: Alexandria
Nr. mesaje: 31
Data de inscriere: 01/04/2011
 | Subiect: Re: Ce melodie te caracterizeaza? Vin Apr 22, 2011 6:24 pm | |
| Pf sa vedem : Romantice ( cand ascult ma gandesc la fete , in special andreea :D ) : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Mr juve - A inceput vacantaa :X ( the best ) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Denisa si adrian minune - Cu tine viata mea Trista : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Marius de la focsani si denisa - Tu nu ma iubesti pe mine Fantezista : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Enrique iglesias - Tonight [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Fallen - Blank & Jones Energica : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , Far east movement - :Like a g6 Probabil voi reveni cu edit simt ca lipseste ceva . |
|
 | |
Ony♫Baby♥Angel◕‿◕ Membru forum

Localizare: in lumea copilariei
Nr. mesaje: 405
Data de inscriere: 24/03/2011
Hobbyuri: muzica,desen,etc
Stare de spirit: ..actualmente..Happy..
 | Subiect: Re: Ce melodie te caracterizeaza? Vin Apr 22, 2011 6:29 pm | |
| Manelistule!Cocalarule!  (Hai ca glumeam)(si eu ascult UNELE MANELE) |
|
 | |
meyryn Administrator

Localizare: Bulgarus
Nr. mesaje: 1317
Data de inscriere: 21/04/2010
Hobbyuri: mai multe
Stare de spirit: fara nici un chef
 | Subiect: Re: Ce melodie te caracterizeaza? Vin Apr 22, 2011 7:50 pm | |
| Ony te rog frumos ia-o mai usor cu limbajul asta |
|
 | |
Mircy - Banat Incepator pe forum

Localizare: Alexandria
Nr. mesaje: 31
Data de inscriere: 01/04/2011
 | Subiect: Re: Ce melodie te caracterizeaza? Vin Apr 22, 2011 7:50 pm | |
| | Butterfly_ony a scris: | Manelistule!Cocalarule! (Hai ca glumeam)(si eu ascult UNELE MANELE) |
e treaba ta ony ce parere ai despre mine . Baftaaa astept si alte pareri daca se poate :P . poti sa ma injuri sa faci ce vrei uh sa fi mandra de ceea ce faci Bravo :) |
|
 | |
BuBuLiNa~BuLiNuTa~RoZ Administrator

Localizare: Intotdeauna alaturi de tine.
Nr. mesaje: 3525
Data de inscriere: 20/12/2010
Hobbyuri: Fic-urile, forumul, chat-ul, Adelina=)) nah .. sunt multe (A)
Stare de spirit: ~ Fericita din cauza ta ~
 | |
 | |
Gabriela Moderator forum

Localizare: Pfaii departe =))))
Nr. mesaje: 2802
Data de inscriere: 11/01/2011
Hobbyuri: hmmm imi place sa te fac sa suferi :X
Stare de spirit: gen: nu ma intereseaza
 | Subiect: Re: Ce melodie te caracterizeaza? Vin Apr 22, 2011 7:54 pm | |
| Aham Ony , nu stiu daca ti-ar conveni ca cineva sa te faca " COCALAR" aici toti suntem prieteni si nu se cuvine sa folosim cuvinte din astea , chiar daca glumim . Este treaba lui daca asculta manele sau nu , daca lui ii plac ce problema ai ? In plus nimeni nu s-a legat de ceea ce asculti tu , stiu toata lume are dreptul la o opinie, dar sa nu se lase cu jigniri. Nu cred ca ai vazut pe acest forum membrii care sa se jigneasca, ba din contra aici domina respectul si nimeni nu trebuie exclus . Toti cei care au venit au fost considerati membrii unei mari familii si asta se va face si de acum in colo , pentru ca aici nu este locul in care oameni sunt porecliti . Ar fi frumos din partea ta sa-ti ceri scuze GABRIELA nu face OFF: Nervoasa: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]Love is much like a wild rose, beautiful and calm, but willing to draw blood in its defense. ღ For every beauty there is an eye somewhere to see it. For every truth there is an ear somewhere to hear it. For every love there is a heart somewhere to receive it. ღ Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling faces. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.
|
|
 | |
| | Ce melodie te caracterizeaza? | |
|