|
Autor | Mesaj |
---|
Mysterious_Lady Academy Student

Sex : Varsta : 17
Localizare : Undeva in lumea mea unde eu sunt presedinte :D
acebook : Okay , o s-o fac maine :) Sau altadata ...
Nr. mesaje : 46 Puncte : 54
Reputatie : 2
Hobby-uri : Cant , vocal si instrumental ...
Stare de spirit : I feel like a true lady ! ;;)
 | Subiect: Hi people ! Mar 25 Iun 2013, 15:47 | |
| Hi everyone ! Ma cheama Alina , ceilalti imi spun (si va-s ruga sa-mi spuneti si voi la fel ) Ally [se citeste Eli , dar daca vreti imi puteti spune si normal Ali) . Am 12 ani , si stau in Galati . Imi place mult sa cant vocal , dar mai putin instrumental . Imi place sa fac sport ! In special HandBall si sa merg cu bicicleta . Sunt i fire sensibila si putin timida , dar odata ce ma cunoasteti , pot fi o criminala in arta rasului ... Heh . Materiile mele preferate sunt matematica , engleza , franceza , si romana . Urasc istoria si geografia ! In rest , celelalte imi sunt indiferente . So ... Ce sa mai spun ? Va las si pe voi sa mai puneti intrebari , daca doriti . :) Ja ne !  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Snakes are loyal . Snakes don`t lie . Snakes are like me . [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] -> Deux Roses Noires (in colaborare cu Alexandra. ) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] -> Iubind Calare |
|
 | |
Ax München S-Class

Sex : Varsta : 16
Localizare : Aici.
acebook : Ax München
Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266
Reputatie : 272
 | Subiect: Re: Hi people ! Mar 25 Iun 2013, 15:50 | |
| Hellau, Ally. :hug:Iti spun asa deoarece sunt o gramada de Ely/Eli pe forum, inclusiv eu. :)) Bine ai venit alaturi de noi pe orum. Distreaza-te si posteaza, fii activa si bucura-te de activitati! Sedere placuta. Te kiss. Ely^^  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Cutreier prin bezna nopții, pipăind conturul fiecărei umbre. Te caut, dar nu te găsesc. Ai rămas doar în amintirile mele. Ești ca o fantomă, nu te pot simți, dar ești aici. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
Simon Says Jōnin

Sex : Varsta : 20
Localizare : Craiova
Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693
Reputatie : 149
Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on
Stare de spirit : always HAPPY :D:
 | Subiect: Re: Hi people ! Mar 25 Iun 2013, 15:55 | |
| Hey, Ally  . Bine ai venit pe forum  Eu sunt Simona, dar imi poti Simo sau Lola, mi-e total indiferent  . Ce pot sa-ti spun decat sa te distrezi, sa iti faci multi prietenasi si desigur sa fi activa. Aaa da si sa faci o mica vizita pe la regulament, nu de alta, dar sa nu penalizata Lots of love from Lola   [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] If the sky could dream, it would dream of dragons.As a little girl, I didn't like stories about little girls. I liked stories about dragons and beasts and princes and princesses and fear and terror and the Four Musketeers and almost anything other than nice little girls making moral decisions about whether to tell the teacher about what the other little girl did or did not do.– ———— ✧❖✧ —————————————————————————————— –[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
 | |
maudlin S-Class

Sex : Varsta : 82
Localizare : ???
Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352
Reputatie : 362
 | Subiect: Re: Hi people ! Mar 25 Iun 2013, 18:21 | |
| Bună, Ally. Sunt încântată de cunoștință. Eu sunt Evelina Elena Bianca, însă sunt poreclită Eli. Nu uita, să respercți regulamentul și persoanele din jur pentru a avea o ședere cât mai plăcută la noi pe forum. Cu siguranță îți vei face mulți prieteni aici, și poate ne vei încânta și tu cu un fic. Cam atât, te invit să descoperi tainele acestui forum și să ai spor la multe, multe postări.  e y e s a r e d i s t r a c t i n g .
y o u s e e t o o m u c h . y o u d o n ' t s e e e n o u g h . |
|
 | |
SandClock Genin

Localizare : craiova
acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje : 281 Puncte : 301
Reputatie : 6
Hobby-uri : muzica,pozele...
Stare de spirit : grozava in general
 | Subiect: Re: Hi people ! Mar 25 Iun 2013, 18:43 | |
| buna!!sunt yui dar numele meu real este lavinia deci poti sa imi spui si asa sau orice alta prescurtare sau porecla va fi bine venita. ei se pare ca avem cateva lucruri in comun in cea ce priveste varsta si sporturile.ei si eu sunt noua acum si ca si tine trebuie sa ascult de sfaturile profesionistilor din ''familia,, noastra.iti urez mult succes!!  [img] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img] I'm pretty,but i'm not beautiful.
I sin, but I'm not the devil.
I'm good, but I'm not an angel.
-Marilyn Monroe
|
|
 | |
Mysterious_Lady Academy Student

Localizare : Undeva in lumea mea unde eu sunt presedinte :D
acebook : Okay , o s-o fac maine :) Sau altadata ...
Nr. mesaje : 46 Puncte : 54
Reputatie : 2
Hobby-uri : Cant , vocal si instrumental ...
Stare de spirit : I feel like a true lady ! ;;)
 | Subiect: Re: Hi people ! Mar 25 Iun 2013, 19:40 | |
| Multumesc mult de incurajari tuturor ! (pam pam pam ... pam pam [prea scurt  ])  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Snakes are loyal . Snakes don`t lie . Snakes are like me . [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] -> Deux Roses Noires (in colaborare cu Alexandra. ) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] -> Iubind Calare |
|
 | |
Pikachu Carter Genin

Localizare : Konoha
acebook : Nu am.
Nr. mesaje : 98 Puncte : 125
Reputatie : 9
Hobby-uri : Sa ies afara
Stare de spirit : Just be happy.
 | Subiect: Re: Hi people ! Mar 25 Iun 2013, 23:01 | |
| My sister! Si eu iubesc sportul,inspecial handbalul. Esti cumva la o echipa din galati? Ca am fost de curand la tuenul final si am avut o echipa de-acolo. Deci nu am intrebari pentru tine. Sper sa fim prietene. |
|
 | |
Mrs.Meow Chūnin

Localizare : ●Bucuresti●
Nr. mesaje : 600 Puncte : 742
Reputatie : 28
Hobby-uri : ●Sa visez●
Stare de spirit : ●Schimbatoare●
 | Subiect: Re: Hi people ! Sam 29 Iun 2013, 15:43 | |
| Bine ai venit , Alina ! Sa te distrezi pe aici si sa iti faci multi prieteni. Nu am intrebari pentru tine . Sa zambesti mereu si sa te bucuri de viata ! Ramai cu bine |
|
 | |
Ambriel Malphas Jōnin

Sex : Varsta : 18
Localizare : Roman
acebook : Alexandra Elena
Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767
Reputatie : 270
 | Subiect: Re: Hi people ! Lun 01 Iul 2013, 16:52 | |
| Buna Alina, sa stii ca nu-mi place numele tau . Scuze. E okai sa-ti zic Ally, imi place mai mult. Sper sa te distrezi, si sa-ti faci prieteni noi. Hai, smileee !
 The world isn't safe for a girl like [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]. |
|
 | |
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Hi people !  | |
| |
|
 | |
|