Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
|
Anunt important: Momentan toate concursurile se suspenda! Se reorganizeaza totul. Bun venit la noi pe forum! Speram sa va placa ce avem noi de oferit: prietenia noastra, micile noastre activitati si toate subiectele si atentia noastra |
| | |
| Autor | Mesaj |
|---|
Nici cum! Membru forum

Sex: Localizare: eh
Nr. mesaje: 121
Data de inscriere: 30/12/2010
Stare de spirit: :-j
 | Subiect: Leapsa ;d Vin Mar 25, 2011 3:59 pm | |
| Leapsa ;x
Sa ne cunoastem mai bine ;d
Nick: Principala trăsătură a caracterului meu: Calitatea pe care o prefer la un bărbat: Calitatea pe care o prefer la o femeie: Ce apreciez cel mai mult la prietenii mei: Principalul meu defect: Ocupaţia mea preferată: Visul meu de fericire: Care ar fi cea mai mare nefericire a mea: Ce-aţi vrea să fiţi? când o să cresc mare? Ţara în care-aş vrea să trăiesc: Culorile preferate: Floarea preferată: Pasărea preferată: Prozatorii mei preferaţi: Poeţii mei preferaţi:
Eroul meu preferat: Eroina mea preferată: Compozitorii preferaţi: Pictorii preferaţi: Eroii din viaţa reală: Eroinele din istorie: Bautura şi mâncarea preferate: Numele preferat: Ce detest cel mai mult: Personajele istorice pe care le detest cel mai mult: Darul natural pe care-aş vrea să-l am: Cum aş vrea să mor: Starea de spirit actuală: Greşeli care-mi inspiră cea mai multă indulgenţă: Deviza mea: *** Care este cuvântul favorit: veselie Care este cuvântul pe care îl deteşti cel mai tare: Ce îţi face plăcere în mod deosebit: Care este înjurătura favorită: Ce sunet îţi place cel mai mult: Ce sunet îţi displace: Ce altă profesie ţi-ar plăcea să practici: Ce altă profesie nu ai practica nici în ruptul capului: Dacă te-ai putea transforma, la dorinţă, într-un animal, care ar fi acela: Dacă Raiul există, ce ai dori să îţi spună Dumnezeu când ajungi la Porţile Raiului: Dacă ai putea să îi pui o întrebare lui Dumnezeu, acum, care ar fi aceea: *** Când ai murit ultima dată: De ce te mai trezeşti dimineaţa: Unde sunt visele din copilărie: aici cu mine Ce te deosebeşte de ceilalţi: Îţi lipseşte ceva: Chiar oricine poate să fie artist: De unde vii: Crezi că ai o soartă de invidiat: Ai renunţat la ceva: Ce faci cu banii: Ce sarcină menajeră îţi displace cel mai tare: Plăcerile prin excelenţă: Ce ţi-ar plăcea să primeşti de ziua ta: Susţii vreo cauză: Ce ai fi în stare să refuzi: Care e partea cea mai “fragilă” a ta: Ce ai fost capabil să faci din dragoste: Ce ţi se reproşează: La ce e bună arta: Scrie-ţi epitaful: Cum ai vrea să te întorci:
Incep eu :d
Nick: ... Principala trăsătură a caracterului meu: Lenea Calitatea pe care o prefer la un bărbat: Carisma Calitatea pe care o prefer la o femeie: Hmm..dunno Ce apreciez cel mai mult la prietenii mei: Prostia Principalul meu defect: Lenea Ocupaţia mea preferată: Statul Visul meu de fericire: Sa mor lenevind Care ar fi cea mai mare nefericire a mea: Sa moara pushu Ce-aţi vrea să fiţi? când o să cresc mare? Medic legist...o ce vise..xd Ţara în care-aş vrea să trăiesc: Scotia sau Elvetia. Culorile preferate: Negru si rosu. Floarea preferată: Irisul Pasărea preferată: Cioara xD Prozatorii mei preferaţi: Agatha Christie Poeţii mei preferaţi: Eminescu.
Eroul meu preferat: Robin Eroina mea preferată: Femeia minune Compozitorii preferaţi: Lady GaGa si Armin van Buuren Pictorii preferaţi: Da Vinci Eroii din viaţa reală: - Eroinele din istorie: - contesa de Bathory Bautura şi mâncarea preferate: Bere si mici Numele preferat: Alex, Denis si Anya Ce detest cel mai mult: Viata Personajele istorice pe care le detest cel mai mult: Hitler Darul natural pe care-aş vrea să-l am: - Cum aş vrea să mor: Lenevind Starea de spirit actuală: Ironica Greşeli care-mi inspiră cea mai multă indulgenţă: - Deviza mea: next *** Care este cuvântul favorit: Gura:)) Care este cuvântul pe care îl deteşti cel mai tare: Tata Ce îţi face plăcere în mod deosebit: Acum? nimic. Care este înjurătura favorită: wtf? de ce as avea asa ceva? Ce sunet îţi place cel mai mult: Sunetul tastaturei Ce sunet îţi displace: Manelele Ce altă profesie ţi-ar plăcea să practici: Asasin platit Ce altă profesie nu ai practica nici în ruptul capului: Profesor Dacă te-ai putea transforma, la dorinţă, într-un animal, care ar fi acela: Tigrul siberian Dacă Raiul există, ce ai dori să îţi spună Dumnezeu când ajungi la Porţile Raiului: Pleaca inapoi. Dacă ai putea să îi pui o întrebare lui Dumnezeu, acum, care ar fi aceea: De m-ai chemat aici? *** Când ai murit ultima dată: Pe 34 decembrie xD De ce te mai trezeşti dimineaţa: Ca sa casc toata ziua: | Unde sunt visele din copilărie: La dracu in praznic Ce te deosebeşte de ceilalţi: Lenea exagerat de mare si incapatanarea absoluta Îţi lipseşte ceva: da Chiar oricine poate să fie artist: Ce gluma buna De unde vii: De la mama Crezi că ai o soartă de invidiat: Mi-ar place mie Ai renunţat la ceva: Nu Ce faci cu banii: Imi cumpar tampenii Ce sarcină menajeră îţi displace cel mai tare: Toate Plăcerile prin excelenţă: - Ce ţi-ar plăcea să primeşti de ziua ta:nimic Susţii vreo cauză: Da...vezi sa nu! Ce ai fi în stare să refuzi: Tot Care e partea cea mai “fragilă” a ta: Ce ai fost capabil să faci din dragoste: Sa injur:)) Ce ţi se reproşează: Ca sunt lenesa si ironica. La ce e bună arta: La nimic. Scrie-ţi epitaful: Imi e lene. Cum ai vrea să te întorci: Mai rau decat sunt acum:))
Ultima editare efectuata de catre Dadu. in Mier Mai 18, 2011 3:57 pm, editata de 3 ori |
|  | | ♥Deyutza♥ Membru forum

Sex: Varsta: 15
Localizare: In fata calculatorului
Nr. mesaje: 469
Data de inscriere: 22/12/2010
Stare de spirit: hmm...desprinsa de realitate ...dar totusi happy ^^
 | Subiect: Re: Leapsa ;d Vin Mar 25, 2011 4:20 pm | |
| Nick: Deytza
Principala trăsătură a caracterului meu: bine dispusa Calitatea pe care o prefer la un bărbat: caracterul Calitatea pe care o prefer la o femeie: caracterul Ce apreciez cel mai mult la prietenii mei: ca sunt sinceri (uni) Principalul meu defect: lenea Ocupaţia mea preferată: statul , plimbatul Visul meu de fericire: hmm....sa fac tot ce vreau ..o da =)) Care ar fi cea mai mare nefericire a mea: sa nu pot iesi din casa X_X Ce-aţi vrea să fiţi? când o să cresc mare? : detectiv sau doctor Ţara în care-aş vrea să trăiesc: Japonia Culorile preferate: mov, negru , rosu , roz Floarea preferată:ghiocelul Pasărea preferată: randunica Prozatorii mei preferaţi: - Poeţii mei preferaţi: -
Eroul meu preferat:Naruto XD Eroina mea preferată:Sakura X) Compozitorii preferaţi: Ada Mecene Pictorii preferaţi:Da Vinci Eroii din viaţa reală: - Eroinele din istorie:Janne D'Arc Bautura şi mâncarea preferate: - Numele preferat:Andra , Diana ,Emma Ce detest cel mai mult: oameni falsi Personajele istorice pe care le detest cel mai mult: - Darul natural pe care-aş vrea să-l am: - Cum aş vrea să mor:intr-un mod nu prea banal ...cat mai ciudat XD Starea de spirit actuală: plictisita Greşeli care-mi inspiră cea mai multă indulgenţă: - Deviza mea:Nu ma enerva ca ti-o iei =)) *** Care este cuvântul favorit: taci ! =) Care este cuvântul pe care îl deteşti cel mai tare: hmm...,,habar n-am ,, asta e cuvantul :)) Ce îţi face plăcere în mod deosebit: sa stau mult afara Care este înjurătura favorită:mda... idot , prost...dar nu sunt chiar injuraturi :)) Ce sunet îţi place cel mai mult:muzici Ce sunet îţi displace: manele Ce altă profesie ţi-ar plăcea să practici:- Ce altă profesie nu ai practica nici în ruptul capului: vanzatoare sau maturatoare =)) Dacă te-ai putea transforma, la dorinţă, într-un animal, care ar fi acela: iedul sau jaguarul Dacă Raiul există, ce ai dori să îţi spună Dumnezeu când ajungi la Porţile Raiului: ,,Bine ai venit , daca vrei te poti intoarce ,, Dacă ai putea să îi pui o întrebare lui Dumnezeu, acum, care ar fi aceea: Cand voi muri ? ca sa ma pregatesc =)) *** Când ai murit ultima dată: aolo....cred ca acum de la intrebare =)) De ce te mai trezeşti dimineaţa: chiar asa ... de ce ? Unde sunt visele din copilărie: prin zona Ce te deosebeşte de ceilalţi: personalitatea Îţi lipseşte ceva: serios?...hmm..poate Chiar oricine poate să fie artist: poate De unde vii: pe de luna ... din spital logic =)) sau nu? Crezi că ai o soartă de invidiat: nu Ai renunţat la ceva: - Ce faci cu banii: ii cheltui ca doar nu stau sa ma uit la ei Ce sarcină menajeră îţi displace cel mai tare: toate =)) Plăcerile prin excelenţă: - Ce ţi-ar plăcea să primeşti de ziua ta: chitara XD Susţii vreo cauză: da...cauza mea XD dar inca nu stiu care e =)) Ce ai fi în stare să refuzi: hmm...totul si nimic :) Care e partea cea mai “fragilă” a ta: inima care e ranita des si usor :(( Ce ai fost capabil să faci din dragoste: nimic :)) Ce ţi se reproşează: ca's lenesa La ce e bună arta: la placera ochiului...mda... Scrie-ţi epitaful: eee....mi-e lene =)) Cum ai vrea să te întorci: unde sa ma intorc ?
Ultima editare efectuata de catre Deyutza in Vin Mar 25, 2011 11:32 pm, editata de 1 ori |
|  | | Crystal Administrator

Sex: Varsta: 16
Localizare: Somewhere between dreams and reality.
Nr. mesaje: 4205
Data de inscriere: 10/11/2010
 | Subiect: Re: Leapsa ;d Vin Mar 25, 2011 7:30 pm | |
| Nick: Crystal Principala trăsătură a caracterului meu: optimismul Calitatea pe care o prefer la un bărbat: amuzamentul Calitatea pe care o prefer la o femeie: hmm...habar n-am Ce apreciez cel mai mult la prietenii mei: ca imi sunt aproape si imi spun atunci cand gresesc. Principalul meu defect: sunt prea directa uneori Ocupaţia mea preferată: sa desenez, sa ascult muzica, sa citesc... Visul meu de fericire: sa fiu implinita pe toate planele Care ar fi cea mai mare nefericire a mea: hmm, sunt mai multe: sa nu reusesc ce mi-am propus, sa-mi intoarca spatele prietenii... Ce-aţi vrea să fiţi? când o să cresc mare? : Buna intrebare. Nici eu nu stiu cu siguranta. Ori procuror, avocat sau judecator ori sa ma indrept spre medicina, probabil neurochirurgie. Ţara în care-aş vrea să trăiesc: S.U.A. sau Anglia si pot sa spun ca s-ar numara printre visele mele sa ajung sa locuiesc in una din aceste tari. Culorile preferate: rosu, negru, alb. Floarea preferată: trandafirul Pasărea preferată: aa, nu m-am gandit niciodata la asta. Nu stiu sigur. Desi tinand cont de semificatia lor sunt la capete opuse, cred ca vulturul sau porumbelul. Prozatorii mei preferaţi: Arthur Conan Doyle, Agatha Christie, Charles Dickens.... Poeţii mei preferaţi: Nichita Stanescu, Lucian Blaga, Mihai Eminescu.
Eroul meu preferat: Sherlock Holmes Eroina mea preferată: - Compozitorii preferaţi: Pictorii preferaţi: Leonardo DaVinci, Salvador Dali Eroii din viaţa reală: Hmm, parerea mea este ca fiecare are un erou in interiorul sa...acum deinde cat de bine este evidentiat. Eroinele din istorie: Janne D'Arc Bautura şi mâncarea preferate: Pepsi Twist Lemon, il ador, cat despre mancarea preferata...habar n-am, depinde de ce mi-e pofta in acel moment. Numele preferat: - Ce detest cel mai mult: oamenii care iti spun doar ce vrei sa auzi pentru a se pune bine cu tine. Personajele istorice pe care le detest cel mai mult: Hitler si chiar daca nu e neaparat un personaj istoric: Joseph Mengele. Darul natural pe care-aş vrea să-l am: - Cum aş vrea să mor: Aaa, moartea tot moarte e. Acum probabil ca as vrea sa mor intr-un mod cat mai putin dureros. Habar n-am, dupa ce voi muri am sa va zic... Starea de spirit actuală: obosita Greşeli care-mi inspiră cea mai multă indulgenţă: neatentia Deviza mea: Am mai multe devize dupa care pot spune ca ma ghidez. Nu te consuma pentru ce nu poti sa schimbi. O mica doza de nesimitire nu strica nimanui. (am invatat asta in timp, uneori e bine sa nu-ti pese de ce spun alti, trebuie sa stii sa treci cu usurinta de vorbele unora ce nu iti vor binele) Zambeste, maine va fi mai rau. Nu trebuie sa vezi toata scara, ci doar sa pasesti, restul scarii ti se va dezvalui in timp.
*** Care este cuvântul favorit: prietenie Care este cuvântul pe care îl deteşti cel mai tare: habar n-am, sunt multe cuvinte ce intr-un anumit context imi displac. Ce îţi face plăcere în mod deosebit: sa visez cu ochii deschisi. Care este înjurătura favorită: Eeee, nu cred ca le pot cenzura destul incat sa le scriu aici Ce sunet îţi place cel mai mult: habar n-am, depinde de starea mea de spirit. Ce sunet îţi displace: vaicareala din manele. Ce altă profesie ţi-ar plăcea să practici: Mereu mi-a placut sa aflu lucruri noi, sa stiu cat mai mult despre ce ma inconjoara. Daca mi s-ar oferi o slujba pe la Discovery nu cred ca as refuza-o. Ce altă profesie nu ai practica nici în ruptul capului: vanzatoare, femeie de servici. Dacă te-ai putea transforma, la dorinţă, într-un animal, care ar fi acela: pantera neagra Dacă Raiul există, ce ai dori să îţi spună Dumnezeu când ajungi la Porţile Raiului: ,,Pe cine vrei sa trimit in partea cealalta (iad) si pe cine vrei sa aduc aici? ,, Dacă ai putea să îi pui o întrebare lui Dumnezeu, acum, care ar fi aceea: Nu te plictisesti sa stai aici mereu?
*** Când ai murit ultima dată: aaa, banuiesc ca oi fi murit de cateva ori, dar nu stiam... De ce te mai trezeşti dimineaţa: ca sa am de ce ma culca seara. Unde sunt visele din copilărie: undeva intr-o cutie cu lacat, aruncate intr-un colt, gen: vreau sa fiu printesa... Ce te deosebeşte de ceilalţi: personalitatea. Îţi lipseşte ceva: eu vreau sa cred ca nu-mi lipseste nimic. Chiar oricine poate să fie artist: in ziua de azi cu siguranta. De unde vii: De la magazin, tocmai mi-am cumparat o sticla de suc Crezi că ai o soartă de invidiat: sper ca da. Ai renunţat la ceva: compromisurile fac parte din viata noastra, deci cred ca zilnic renuntam la ceva indiferent daca e un lucru mic sau nu. Ce faci cu banii: trebuie sa ii tin acasa, pentru ca daca ii tin cu mine ii cheltui pe toate prostiile. Ce sarcină menajeră îţi displace cel mai tare: ar trebui sa-mi placa vreuna? Plăcerile prin excelenţă:- Ce ţi-ar plăcea să primeşti de ziua ta: cadou o excursie in Miami Susţii vreo cauză: - Ce ai fi în stare să refuzi: o masa gratuita la Mac Donald's Care e partea cea mai “fragilă” a ta: mainile ca ma zgarie cainele meu intr-una. Ce ai fost capabil să faci din dragoste: nimic deodebit. Ce ţi se reproşează: ca sunt prea incapatanata si nu accept parerile celor din jur. La ce e bună arta: pentru cine poate sa faca arta sa fie sanatos, pentru cine nu...bravo lui. Scrie-ţi epitaful: Nu a trait degeaba Cum ai vrea să te întorci: daca as intelege despre ce e vorba tare bine ar fi. ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
So how can you tell me you’re lonely And say that for you the Sun doesn’t shine? Let me take you by the hand and lead you through the streets of London, ‘Cause I’ll show you something to make you change your mind.
My life > My soul > My inspiration
|
|  | | Ony♫Baby♥Angel◕‿◕ Membru forum

Localizare: in lumea copilariei
Nr. mesaje: 405
Data de inscriere: 24/03/2011
Hobbyuri: muzica,desen,etc
Stare de spirit: ..actualmente..Happy..
 | Subiect: Re: Leapsa ;d Vin Mar 25, 2011 8:18 pm | |
| Principala trăsătură a caracterului meu:pofta de viata Calitatea pe care o prefer la un bărbat:aspectul Calitatea pe care o prefer la o femeie:...nu sunt lesbi :)) Ce apreciez cel mai mult la prietenii mei:sinceritatea Principalul meu defect:ma enervez repede Ocupaţia mea preferată:statul degeaba Visul meu de fericire:sa fac ce vreau Care ar fi cea mai mare nefericire a mea:sa ma barfeasca cineva,sa nu am prieteni Ce-aţi vrea să fiţi? când o să cresc mare?:actrita Ţara în care-aş vrea să trăiesc:America Culorile preferate:rosu,negru,roz Floarea preferată:trandafirul rosu Pasărea preferată:vulturul Prozatorii mei preferaţi:Agatha Christie Poeţii mei preferaţi:Mihai Eminescu Eroul meu preferat:naruto Eroina mea preferată:SAkura Compozitorii preferaţi:- Pictorii preferaţi:leonardo da vinci Eroii din viaţa reală:- Eroinele din istorie:Janne D'Arc Bautura şi mâncarea preferate:coca-cola 4ever :)),pizza Numele preferat:Rebecca Ce detest cel mai mult:sa fiu tradata Personajele istorice pe care le detest cel mai mult:- Darul natural pe care-aş vrea să-l am:- Cum aş vrea să mor:fara sa ma doara Starea de spirit actuală:happy Greşeli care-mi inspiră cea mai multă indulgenţă:din viata de zi cu zi Deviza mea:"Nu plange ca s-a terminat, zambeste ca s-a intamplat" *** Care este cuvântul favorit: amuzant Care este cuvântul pe care îl deteşti cel mai tare:el Ce îţi face plăcere în mod deosebit:sa stau pe net Care este înjurătura favorită:nu pot cenzura..asa ca.. Ce sunet îţi place cel mai mult:aaaaaa Ce sunet îţi displace:iuuuu Ce altă profesie ţi-ar plăcea să practici:..:)) Ce altă profesie nu ai practica nici în ruptul capului:femeie de servici Dacă te-ai putea transforma, la dorinţă, într-un animal, care ar fi acela:ghepardul Dacă Raiul există, ce ai dori să îţi spună Dumnezeu când ajungi la Porţile Raiului:ce vrea..:)) Dacă ai putea să îi pui o întrebare lui Dumnezeu, acum, care ar fi aceea:"de ce iei numai oameni care nu au facut nimic?" :(( *** Când ai murit ultima dată:? De ce te mai trezeşti dimineaţa:sa merg la scoala :( Unde sunt visele din copilărie: aici cu mine Ce te deosebeşte de ceilalţi:totul Îţi lipseşte ceva:un neuron :)) Chiar oricine poate să fie artist:nu De unde vii:de unde vreau:)) Crezi că ai o soartă de invidiat:nu chiar Ai renunţat la ceva:da:la nimic Ce faci cu banii:ii cheltui Ce sarcină menajeră îţi displace cel mai tare:nu imi place sarcina de menajera Plăcerile prin excelenţă:- Ce ţi-ar plăcea să primeşti de ziua ta:aaa....muuulte lucruri Susţii vreo cauză:da!sa nu mai mergem la scoala!! Ce ai fi în stare să refuzi:nimic Care e partea cea mai “fragilă” a ta:bunatatea Ce ai fost capabil să faci din dragoste:depinde.. Ce ţi se reproşează:ca nu mai ascult de nimeni si ca nu sunt atenta la nimic..acum asta e..cine ma place ma place si asa La ce e bună arta:... Scrie-ţi epitaful:... Cum ai vrea să te întorci:de unde?:) |
|  | | Piersicuţă ♥ Membru Veteran

Sex: Varsta: 13
Localizare: Unde te aştepţi mai puţin.
Nr. mesaje: 3948
Data de inscriere: 22/01/2011
Hobbyuri: Totul este o distracţie....
Stare de spirit: Uat Dă Fac? In stare de şoc...cazional fotogenică, uneori tristă....mereu eu xD I DON'T GET DRUNK - I GET AWESOME!!!
 | Subiect: Re: Leapsa ;d Vin Mar 25, 2011 8:29 pm | |
| Nick:Elena Principala trăsătură a caracterului meu: amuzamentull Calitatea pe care o prefer la un bărbat:sa fie onest Calitatea pe care o prefer la o femeie: sa fie de gasca Ce apreciez cel mai mult la prietenii mei: ca ma plac asa cum sunt Principalul meu defect: ma supar/enervez repede Ocupaţia mea preferată: sa vorbesc  Visul meu de fericire: Sa il intalnesc pe Smiley Care ar fi cea mai mare nefericire a mea: sa nu iau premiu la scoala!!asta e cosmarrrr  Ce-aţi vrea să fiţi? când o să cresc mare? :ehh nu am decis inca...sa zicem...veterinar Ţara în care-aş vrea să trăiesc: Grecia Culorile preferate: roz,mov si rosu Floarea preferată: Iris Pasărea preferată: Colibri Prozatorii mei preferaţi: hmm...sunt multi....mie lene sa ii enumar Poeţii mei preferaţi: Mihai Eminescu,Lucian Blaga,etcc
Eroul meu preferat: ete...nu am eroi  Eroina mea preferată: nu am eroii!! Compozitorii preferaţi: sincer imi placea muzica lu Michael Jackson, Miley Cyrus, etc Pictorii preferaţi: IUBESCC PICTURIILE LUI GRIGORESCU,TONITZA SI LEONARDO DA VINCI Eroii din viaţa reală: mama  Eroinele din istorie: Moa(elena) din Troia Bautura şi mâncarea preferate: pizza si cola Numele preferat:Angi Ce detest cel mai mult: sa imi zica lumea ca am fite sau sa nu vorbesc cu vineva ca cika nu ne cunoastem Personajele istorice pe care le detest cel mai mult: HITLER!!Nu il suport pe omul asta!! Darul natural pe care-aş vrea să-l am: mai muuulte frumusete  Cum aş vrea să mor: etee....acum si tu....nustiu cum...de batraneste...la 123 de ani  Starea de spirit actuală: Happy Greşeli care-mi inspiră cea mai multă indulgenţă: vorbirea fara cap  Deviza mea: ete nu stau sa enumar 10 devizii *** Care este cuvântul favorit: iubire Care este cuvântul pe care îl deteşti cel mai tare: ura....sau Te Urasc  Ce îţi face plăcere în mod deosebit: sa stauuuu acasa cu prietenii Care este înjurătura favorită: Aoloo cate sunt iti zic trei: ce pisicii mei?wtf?wth?(tradule in romana) Ce sunet îţi place cel mai mult: cel facut de un pian Ce sunet îţi displace: ce facut cu ghearele pe o tabla Ce altă profesie ţi-ar plăcea să practici: aaaaaaaa.....economia Ce altă profesie nu ai practica nici în ruptul capului: SA FIU DOCTORA DE OAMENII!!MOOOORR DACA VAD SANGE! Dacă te-ai putea transforma, la dorinţă, într-un animal, care ar fi acela:pisica Dacă Raiul există, ce ai dori să îţi spună Dumnezeu când ajungi la Porţile Raiului: Domne iarta-ma ca am fost o nemernica  Dacă ai putea să îi pui o întrebare lui Dumnezeu, acum, care ar fi aceea: Doamne, care e cel mai tare?Femeia sau barbatul?(ma macina intrebarea asta) A doua ar fii:Care a fost primul oul sau gaina? *** Când ai murit ultima dată: am murit? :(:Dumnezeu sa ma ierte  De ce te mai trezeşti dimineaţa: ca sa merg ca omul la baie  Unde sunt visele din copilărie: cu mine Ce te deosebeşte de ceilalţi: sunt mai....matura...sa zic asa Îţi lipseşte ceva: iubitul  Chiar oricine poate să fie artist: daa...cum si eu pot sa fiu Papa de la Roma De unde vii: din mama de unde altundeva? Crezi că ai o soartă de invidiat: neea Ai renunţat la ceva: la iubit pentru o prietena Ce faci cu banii: ii cheltuiesc...maniaca cumparaturilor Ce sarcină menajeră îţi displace cel mai tare: sa sterg praful Plăcerile prin excelenţă: - Ce ţi-ar plăcea să primeşti de ziua ta:un telefon cu Tach Susţii vreo cauză: Anti Eutannasierea Cateiilor!Si ei au suflet :(:Eutanasiatii pe Boc Si base  Ce ai fi în stare să refuzi: pt mama de ex....la propia-mi viata  Care e partea cea mai “fragilă” a ta: ehh...fata eu am 34 de kg...orce e fragil la mine  Ce ai fost capabil să faci din dragoste: poi mi-am dat prietenii la o parte Ce ţi se reproşează: ca nu ma inteleg cu soramea La ce e bună arta: la imbogatireacunosterii, la relaxare, etc Scrie-ţi epitaful: - Cum ai vrea sa te intorci:AAAA? Asta e tot  |
|  | | Vizitato Vizitator
 | Subiect: Re: Leapsa ;d Vin Mar 25, 2011 8:44 pm | |
| Nick:Mita Principala trăsătură a caracterului meu:bucuria Calitatea pe care o prefer la un bărbat:nush Calitatea pe care o prefer la o femeie:Sa fie buna la caracter Ce apreciez cel mai mult la prietenii mei:minciuna Principalul meu defect:ma enervez la multe lucruri Ocupaţia mea preferată:Snooker Visul meu de fericire:Sa...ajung ceva... Care ar fi cea mai mare nefericire a mea:Sa-mi vad familia moarta Ce-aţi vrea să fiţi? când o să cresc mare?:Sportiv Ţara în care-aş vrea să trăiesc:Austria Culorile preferate:Turcuaz Floarea preferată:Zambila Pasărea preferată:Uliul Prozatorii mei preferaţi:hmm...Lyev Nikolayevich Tolstoy Poeţii mei preferaţi::hmm..na-m
Eroul meu preferat:tata Eroina mea preferată::mama Compozitorii preferaţi:Na-m Pictorii preferaţi:Na-m Eroii din viaţa reală:Tata Eroinele din istorie:Mama Bautura şi mâncarea preferate:Snitel si pizza si cola Numele preferat:Ryan Ce detest cel mai mult:hmmm..Un coleg dar defapt o colega de-al meu Personajele istorice pe care le detest cel mai mult:Einshtein Darul natural pe care-aş vrea să-l am:hmm...Sa ma catar usor Cum aş vrea să mor:Nu Vreau! Starea de spirit actuală:Rea Greşeli care-mi inspiră cea mai multă indulgenţă:Hmm...nu stiu... Deviza mea:"Totul revine inapoi ,daca vrei!" *** Care este cuvântul favorit: Fu.... Care este cuvântul pe care îl deteşti cel mai tare:Pu... Ce îţi face plăcere în mod deosebit:Sa joc snooker Care este înjurătura favorită:Bagami-as pu..... Ce sunet îţi place cel mai mult:AAAAAAAAAAAAAAAA Ce sunet îţi displace:AUUUUUUUUUUU Ce altă profesie ţi-ar plăcea să practici:Inotul Ce altă profesie nu ai practica nici în ruptul capului:Invatator Dacă te-ai putea transformat, la dorinţă, într-un animal, care ar fi acela:Urs Dacă Raiul există, ce ai dori să îţi spună Dumnezeu când ajungi la Porţile Raiului:Ai fost un om bun Dacă ai putea să îi pui o întrebare lui Dumnezeu, acum, care ar fi aceea:Cand voi murii? *** Când ai murit ultima dată:Cum adica? De ce te mai trezeşti dimineaţa:Deaia Unde sunt visele din copilărie: aici cu mine Ce te deosebeşte de ceilalţi:Nimic Îţi lipseşte ceva:Da Chiar oricine poate să fie artist:Nu De unde vii:De oriunde Crezi că ai o soartă de invidiat:Da Ai renunţat la ceva:Da Ce faci cu banii:Nimic Ce sarcină menajeră îţi displace cel mai tare:Sa curat Plăcerile prin excelenţă:Sportul Ce ţi-ar plăcea să primeşti de ziua ta:E maine sarbatoria zilei mele deci....Orice Susţii vreo cauză:Da Ce ai fi în stare să refuzi:Ca traiesc Care e partea cea mai “fragilă” a ta:Oare?pu..... Ce ai fost capabil să faci din dragoste:Nimic Ce ţi se reproşează:Nimic La ce e bună arta:La nimic. Scrie-ţi epitaful:..... Cum ai vrea să te întorci:????
Ultima editare efectuata de catre Mihai112_Best in Mier Mar 30, 2011 8:35 pm, editata de 2 ori |
|  | | Kirara. Membru Veteran

Localizare: Always beside you ♥
Nr. mesaje: 3413
Data de inscriere: 29/06/2010
Hobbyuri: Ador sa stiu cand cazi !
Stare de spirit: Fake Smile :)
 | Subiect: Re: Leapsa ;d Vin Mar 25, 2011 10:25 pm | |
| Nick: Kira Principala trăsătură a caracterului meu: veselia Calitatea pe care o prefer la un bărbat: caracterul Calitatea pe care o prefer la o femeie: hmm...sa fie de treaba Ce apreciez cel mai mult la prietenii mei: ca sunt acolo cand am nevoie de ei Principalul meu defect: lenea Ocupaţia mea preferată: sa desenez, sa ascult muzica Visul meu de fericire: sa fac ce mi-am propus Care ar fi cea mai mare nefericire a mea: ar fii multe Ce-aţi vrea să fiţi? când o să cresc mare? : sincer, inca nu prea stiu Ţara în care-aş vrea să trăiesc: Germania, Franta... Culorile preferate: negru, roz, mov ,albastru Floarea preferată: trandafirul Pasărea preferată: soimul Prozatorii mei preferaţi: Agatha Christie Poeţii mei preferaţi: Nichita Stanescu Eroul meu preferat: - Eroina mea preferată: Compozitorii preferaţi: Ada Pictorii preferaţi: DaVinci Eroii din viaţa reală: hmm...mama Eroinele din istorie: - Bautura şi mâncarea preferate: Pepsi,cola, pizza Numele preferat: Emma, Rebeca , Carina Ce detest cel mai mult: oamenii falsi, cei cu mult tupeu Personajele istorice pe care le detest cel mai mult: poate Hitler Darul natural pe care-aş vrea să-l am: - Cum aş vrea să mor: hmm...fara sa simt vreo durere Starea de spirit actuală: plictisita Greşeli care-mi inspiră cea mai multă indulgenţă: neatentia Deviza mea: ,, Traieste-ti viata asfel incat sa nu regreti nici o clipa uitata nici o lacrima varsata nici un zambet daruit!'' *** Care este cuvântul favorit: iubire Care este cuvântul pe care îl deteşti cel mai tare: ,, te urasc '' Ce îţi face plăcere în mod deosebit: sa ascult muzica si sa visez cu ochii deschisi. Care este înjurătura favorită: hmmm..pai am multe dar totusi suntem pe forum Ce sunet îţi place cel mai mult: sunetul chitarei Ce sunet îţi displace: muzica de prost gust Ce altă profesie ţi-ar plăcea să practici: hmm...exploratoare Ce altă profesie nu ai practica nici în ruptul capului: profesor, vanzatoare Dacă te-ai putea transforma, la dorinţă, într-un animal, care ar fi acela: pisica salbatica Dacă Raiul există, ce ai dori să îţi spună Dumnezeu când ajungi la Porţile Raiului: Poti sa te intorci. Dacă ai putea să îi pui o întrebare lui Dumnezeu, acum, care ar fi aceea: De ce nu a fost femeia prima care sa o creezi?
*** Când ai murit ultima dată: hmm..poate azi(aprindeti o lumanare):)) De ce te mai trezeşti dimineaţa: ca sa-mi aranjez parul :)) Unde sunt visele din copilărie: untr-o lada veche si prafuita Ce te deosebeşte de ceilalţi: caracterul Îţi lipseşte ceva: hmm..momentan nu Chiar oricine poate să fie artist:daca ai talent. De unde vii: de afara Crezi că ai o soartă de invidiat: as vrea eu Ai renunţat la ceva: cateodata e nevoie sa renuntam la ceva Ce faci cu banii: ii cheltui Ce sarcină menajeră îţi displace cel mai tare: pai niciuna nu -mi place Plăcerile prin excelenţă:- Ce ţi-ar plăcea să primeşti de ziua ta: o chitara Susţii vreo cauză: - Ce ai fi în stare să refuzi: hmm...nu stiu Care e partea cea mai “fragilă” a ta: fata Ce ai fost capabil să faci din dragoste: pana acum nimic Ce ţi se reproşează: sunt prea lenesa La ce e bună arta: sa sti cine are talent Scrie-ţi epitaful: Viaţa trebuie trăită aşa cum este; Pentru că ni s-a dat fără să o cerem Şi ni se ia fără să fim întrebaţi! Cum ai vrea să te întorci: pe partea dreapta:))...nu stiu la ce se refera |
|  | | Pufarina~Puff~Puffitza:x Membru Senior

Localizare: In tara elfilor:x
Nr. mesaje: 1900
Data de inscriere: 16/02/2011
Hobbyuri: Sa ma dau q rolele,sa zabesc
Stare de spirit: Forever starts today.<3
 | Subiect: Re: Leapsa ;d Sam Mar 26, 2011 12:24 am | |
| Nick: Puffy Principala trăsătură a caracterului meu: nebunia Calitatea pe care o prefer la un bărbat: ochii si parul Calitatea pe care o prefer la o femeie: caracterul Ce apreciez cel mai mult la prietenii mei: pt ca imi sunt prieteni Principalul meu defect: ironia si gelozia si mai ales nehotararea Ocupaţia mea preferată: sa stau=)) Visul meu de fericire: Sa pot simti adevarata libertate Care ar fi cea mai mare nefericire a mea: sa nu mai pot vedea un prieten Ce-aţi vrea să fiţi? când o să cresc mare? Paii am muulte planuri pt viitor:X dar cred ca as vrea sa fiu un mare star Ţara în care-aş vrea să trăiesc: Japonia, Coreea si America Culorile preferate: negru si roz Floarea preferată: floarea paradisului Pasărea preferată: colibri Prozatorii mei preferaţi: Agatha Christie Poeţii mei preferaţi: eminescu
Eroul meu preferat: Hercule=)) Eroina mea preferată: Femeia fanttastica Compozitorii preferaţi: - Pictorii preferaţi: Da vinci Eroii din viaţa reală: - Eroinele din istorie: - Bautura şi mâncarea preferate: Colaa` si fructele de mare Numele preferat: Angela Ce detest cel mai mult: Sa nu fiu bagaa in seama Personajele istorice pe care le detest cel mai mult: Hiler(deci il detest) Darul natural pe care-aş vrea să-l am: - Cum aş vrea să mor: Paii sincera sa fiuu cred ca as vrea sa mor ramanand un mister, sa raman asa ca Elodia=)) Starea de spirit actuală: nostalgica Greşeli care-mi inspiră cea mai multă indulgenţă: neatentia Deviza mea: Traieste fiecare clipa *** Care este cuvântul favorit: libertatea Care este cuvântul pe care îl deteşti cel mai tare: scarbos Ce îţi face plăcere în mod deosebit: Sa simtlibertatea Care este înjurătura favorită: - Ce sunet îţi place cel mai mult: sunetul picaturilor de ploaie Ce sunet îţi displace: manele Ce altă profesie ţi-ar plăcea să practici: nush Ce altă profesie nu ai practica nici în ruptul capului: profesor Dacă te-ai putea transforma, la dorinţă, într-un animal, care ar fi acela: jagoar Dacă Raiul există, ce ai dori să îţi spună Dumnezeu când ajungi la Porţile Raiului: Cecauti mama tu aici?NU amneoie de o bataie de cap al naibii de mare=)) Dacă ai putea să îi pui o întrebare lui Dumnezeu, acum, care ar fi aceea: Cand ma iei si pe la tine:X *** Când ai murit ultima dată: acum 1 an De ce te mai trezeşti diminea: pai nu mas trezii dak nu ar exista alarma:X Unde sunt visele din copilărie: aici cu mine Ce te deosebeşte de ceilalţi: nush Îţi lipseşte ceva: da Chiar oricine poate să fie artist: cred De unde vii: din tara elfilor;x Crezi că ai o soartă de invidiat: dap Ai renunţat la ceva: dap Ce faci cu banii: iasi chetui=)) Ce sarcină menajeră îţi displace cel mai tare: nush Plăcerile prin excelenţă: Ce ţi-ar plăcea să primeşti de ziua ta: Susţii vreo cauză: dap=)) Ce ai fi în stare să refuzi: Care e partea cea mai “fragilă” a ta: plansul Ce ai fost capabil să faci din dragoste: ooo multee Ce ţi se reproşează: ca sunt nebuna La ce e bună arta: la ati inmuia sufletul in fericire Scrie-ţi epitaful: Incearca saprivesti spre ziua de maine Cum ai vrea să te întorci: de unde?
|
|  | | BuBuLiNa~BuLiNuTa~RoZ Administrator

Sex: Varsta: 17
Localizare: Intotdeauna alaturi de tine.
Nr. mesaje: 3525
Data de inscriere: 20/12/2010
Hobbyuri: Fic-urile, forumul, chat-ul, Adelina=)) nah .. sunt multe (A)
Stare de spirit: ~ Fericita din cauza ta ~
 | Subiect: Re: Leapsa ;d Sam Mar 26, 2011 1:49 am | |
| Nick: BubulinaPrincipala trăsătură a caracterului meu: Amuzamentul ( nebunia )
Calitatea pe care o prefer la un barbat: Sa nu fie afemeiatCalitatea pe care o prefer la o femeie: Hmm..sa fie de gasca.Ce apreciez cel mai mult la prietenii mei: Apreciez ca sunt mereu langa mine si ma ajuta sa trec peste probleme.Principalul meu defect: Ma oftic repedeOcupaţia mea preferată: Sa ascult muzica, sa stau pe forum, sa citesc, sa scriu ficuri.Visul meu de fericire: Sa devin Actrita sau scriitoareCare ar fi cea mai mare nefericire a mea: Daca mi-as pierde parinti, fratele, prieteni sau daca nu as mai putea intra pe forum. Sau daca visul meu nu sar implini. Sau..daca nu as apuca sa va vad pe toti, in realitate.Ce-aţi vrea să fiţi? când o să cresc mare? - ActritaŢara în care-aş vrea să trăiesc: Germania sau Italia.Culorile preferate: Rosu, albastru, roz, mov, negru.Floarea preferată: trandafirulPasărea preferată: VrabiutaProzatorii mei preferaţi: Agatha Christie Poeţii mei preferaţi: Ion Creanga, Mihai Eminescu, Nichita StanescuEroul meu preferat: Dildau =)))Eroina mea preferată: Kira  Compozitorii preferaţi: tokio hotel Pictorii preferaţi: Leonardo DavinciEroii din viaţa reală: Mama , tata, fratele.Eroinele din istorie: Doamna Chiajna, Doamna Elina, Ana Ipatescu, Regina Elisabeta, Ecaterina teodoroiu, Regina Maria, Elena Lupescu Bautura şi mâncarea preferate: Coca-Cola, Ciocolata Calda, Salata, Snitele '=)
Numele preferat: Isabella, Alyssia, Catalina, Rebecca.Ce detest cel mai mult: Persoanele mincinoase, ipocrite.Personajele istorice pe care le detest cel mai mult: Hitler.Darul natural pe care-aş vrea să-l am: Nu vreau alt dar, am tot ce imi doresc.Cum aş vrea să mor: Nu pot spune cum as vrea sa mor deoarece nu eu hotarasc asta. O sa mor cum imi este scris .Starea de spirit actuală: Nervoasa, dar incerc pe cat pot posibil sa fiu energica si vesela. Greşeli care-mi inspiră cea mai multă indulgenţă: Iubirea fata de prieteni..si neatentia Deviza mea: " Incearca sa iti traiesti viata dupa bunul plac, incearca sa o traiesti la maxim. Nu lua in seama lumea care vorbeste fara sa gandeasca, nu lasa trecutul in urma caci chiar daca vrei nu poti, dar axeazate pe prezent. Nu lasa nicio lacrima sa te invinga, fi asa cum vrei ! Pentru ca poti !! " (Devizia mea personala..ceea ce gandesc eu..)*** Care este cuvântul favorit: VeselieCare este cuvântul pe care îl deteşti cel mai tare: te urasc Ce îţi face plăcere în mod deosebit: Sa fiu vesela si energica.Care este înjurătura favorită: Pai ca fiecare om am si eu injuraturile mele. Dar nu am voie sa spun aici.Ce sunet îţi place cel mai mult: Sunetul chitarei Ce sunet îţi displace: Sunetul masini de spalat '=)) Si manelele bineintelesCe altă profesie ţi-ar plăcea să practici: Sa cant..Ce altă profesie nu ai practica nici în ruptul capului: Sa cant maneleDacă te-ai putea transforma, la dorinţă, într-un animal, care ar fi acela: Felinaaa !!Dacă Raiul există, ce ai dori să îţi spună Dumnezeu când ajungi la Porţile Raiului: Ca imi sunt iertate toate pacatele Dacă ai putea să îi pui o întrebare lui Dumnezeu, acum, care ar fi aceea: De ce trebuie sa murim ? Sau in caz ca visul nu mi se implineste, de ce nu mi s-a implinit visul ?*** Când ai murit ultima dată: Atunci cand a murit bunicul meu, atunci o parte din mine a murit si ea De ce te mai trezeşti dimineaţa: Ca sa imi indeplinesc visul, sa fiu aproape de familia si prieteni mei si pentru a ma distra numai cum eu stiu
Unde sunt visele din copilărie: Visele din copilarie sunt in inima mea.Ce te deosebeşte de ceilalţi: Faptul ca sunt eu ! Si ca..sunt felina =))Îţi lipseşte ceva: Deocamdata nuChiar oricine poate să fie artist: Bineinteles, cu putina ambitie oricine poate. Si desigur..asta daca vrea sa fie..si chiar vrea acel lucru, nu in badjocora.De unde vii: Din burtica de la mamyCrezi că ai o soartă de invidiat: Posibil, asta nu am de unde sa stiu. Poate ca da, poate ca nu.
Ai renunţat la ceva: Nu stiu daca as renunta la ceva, nu cred.Ce faci cu banii: Depinde..fac multe cu ei...
Ce sarcină menajeră îţi displace cel mai tare: Nu prea imi place Plăcerile prin excelenţă: Nu prea am inteles intrebarea. Ce ţi-ar plăcea să primeşti de ziua ta: Un catelusSusţii vreo cauză:- Ce ai fi în stare să refuzi: Un baiat..=)Care e partea cea mai “fragilă” a ta: Fratele meuCe ai fost capabil să faci din dragoste: Deocamdata nimic Ce ţi se reproşează: Ca vorbesc prea mult =)La ce e bună arta: Pentru ati exprima sentimentele intr-un alt modScrie-ţi epitaful: traiesteti viata asa cum vrei.Cum ai vrea să te întorci: =)) Nu stiu ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ |
|  | | Layla Administrator

Localizare: Like a movie scene, in the swetest dream, I've pictured us together!
Nr. mesaje: 2049
Data de inscriere: 03/12/2010
Hobbyuri: Am nevoie de zâmbete, îmbrăţişări, ciocolată, filme bune, răbdare şi multe alte lucruri de genul ăsta.
Stare de spirit: I'm not that chained up little person still in love with you!
 | Subiect: Re: Leapsa ;d Sam Mar 26, 2011 1:51 am | |
| Nick:Layla Principala trăsătură a caracterului meu:Pai eu as spune ca am mai multe trasaturi principale precum Sinceritate,optimateismul sau realista,dar daca ar fi sa spun ce scrie in horoscop ar fi Idealismul..desi sa spunem ca are drept Calitatea pe care o prefer la un bărbat:Mm,sineritatea.Si desigur nebunia,amuzamentul.. Calitatea pe care o prefer la o femeie:carisma Ce apreciez cel mai mult la prietenii mei:Hm sa imi fie aproape,si sa fie sineri cu mine in orice moment,legat de orice problema. Principalul meu defect:Pai imi place sa fiu sincera si sa spun lucrurilor pe nume.. Ocupaţia mea preferată:Hm sa stau cu prietenele,sa ascult muzica.Defapt orice ma face sa ma simt bine. Visul meu de fericire:Sa fiu implinita in orice plan. Care ar fi cea mai mare nefericire a mea:Sa constat ca am facut unele lucruri absolut degeaba sau ca am dat gres. Ce-aţi vrea să fiţi? când o să cresc mare?:Mm judecator,dar cine stie ce mi se mai schimba prin capsor. Ţara în care-aş vrea să trăiesc:S.U.A. Da,da,da aici as vrea sa traiesc., Culorile preferate:Alb,albastru,rosu,negru,gri..ohh doamne destul de multe. Floarea preferată:Trandafirul si irisul. Pasărea preferată:Pasarea Phoenix Prozatorii mei preferaţi:Ohh doamne pai am o groaza nici nu stiu pe care sa-i pun. Poeţii mei preferaţi:Clar Lucian Blaga,Mihai Eminescu,Marin Sorescu,George Bacovia,Nichita Stanescu..
Eroul meu preferat:Erou,sincer nu cred ca am pana acum vreun erou.. Eroina mea preferată:- Compozitorii preferaţi:- Pictorii preferaţi:leonardo da vinci,Ion Bratianu Eroii din viaţa reală:Sincer nu cred ca am.. Eroinele din istorie:- Bautura şi mâncarea preferate:Hmm Cola/Ness/Cocktail si mancare nu stiu.La asta sunt pretentioasa.. Numele preferat:Pai Layla,Ailyn,Alexandra,Kira,Elizabeth.. Ce detest cel mai mult:Minciunile si persoanle false/falsitatea Personajele istorice pe care le detest cel mai mult:Nu detest personajele istorice.. Darul natural pe care-aş vrea să-l am:Hm puterea de a trece peste orice.Ori ca aspect nu stiu.Presupun ca sunt ok asa./ Cum aş vrea să mor:Mm,as vrea sa mor impacata cu mine insami in primul rand dupa care cu persoanele dragi mie.As vrea sa imi fi trait viata la maxim si sa fi facut tot ce mi-as fi dorit.. Starea de spirit actuală:Obosita,Ok. Greşeli care-mi inspiră cea mai multă indulgenţă:Gresilele care nu sunt facute intentionat si nu au urmari grave.neatentia. Deviza mea:Nu depind de mine,si fac ce imi place,ce-mi doresc. Zambeste,maine nu sti ce te-astepta. Fericirea este un lucru de care trebuie sa profiti de el din plin la fel ca si viata,.. *** Care este cuvântul favorit:Iubirea,prietenia. Care este cuvântul pe care îl deteşti cel mai tare:Hm sunt multe cuvinte pe care le detest gen:Miniciuna/ Ce îţi face plăcere în mod deosebit:Sa ma distrez Care este înjurătura favorită:Pai nu imi place sa injur deci nu o fac. Ce sunet îţi place cel mai mult: Ce sunet îţi displace: Ce altă profesie ţi-ar plăcea să practici:Pai Psiholog cred ori nu stiu... Ce altă profesie nu ai practica nici în ruptul capului:Medic.Nu imi place desi na nu stiu ce va fi in capul meu .. Dacă te-ai putea transforma, la dorinţă, într-un animal, care ar fi acela:hmm Pasarea phoenix! Dacă Raiul există, ce ai dori să îţi spună Dumnezeu când ajungi la Porţile Raiului:Pai sincer nu stiu.Orice e de bine desigur ori habar n-am. Dacă ai putea să îi pui o întrebare lui Dumnezeu, acum, care ar fi aceea:Intrebari ar fi multe. *** Când ai murit ultima dată:Pai oi fi murit intr-o alta viata si m-am reincarnat.Acum de unde sa stiu eu? De ce te mai trezeşti dimineaţa:Din cauza telefonului,din cauza scolii,din cauza meditatiilor.. Unde sunt visele din copilărie: aici cu mine Ce te deosebeşte de ceilalţi:SIncer nu stiu.Asta o pot spune ei.. Îţi lipseşte ceva:Presupun ca fiecarei persoane ii lipseste cate ceva. Chiar oricine poate să fie artist:Pai cu putin noroc,putin talent si munca ,orice e posibi;// De unde vii:Pai de unde am fost creata.. Crezi că ai o soartă de invidiat:Habar n-am.Cred ca am o viata atat cu lucruri bune cat si cu altele mai putin bune ca sa zic asa/ Ai renunţat la ceva:Da,cum se spune"In viata trebuie sa mai renunti si la unele lucruri pentru a face ce ti-ai propus" ori pentru a fi fericit. Ce faci cu banii:Pai ii cheltui orii ii tin in portofell.. Ce sarcină menajeră îţi displace cel mai tare:Hmm,spalatul vaselor Plăcerile prin excelenţă: Ce ţi-ar plăcea să primeşti de ziua ta:Mmm,o zi de neuitat cu persoana iubita si una cu prietenii mei. Susţii vreo cauză:Eu sustin multe cauze... Ce ai fi în stare să refuzi:Oh la la,pai as refuza atat de multe.Si desigur o si fac.. Care e partea cea mai “fragilă” a ta:Hm partea fragila e cand ajung sa tin cu adevarat la o persoana desi eu fiind de fel mai atenta si cu ochii in 20 nu doar in 4 nu mi se intampla prea des,desi na.Uite ca am facut-o si p`asta Ce ai fost capabil să faci din dragoste:Eh pai din dragoste esti capabil sa renunti la o groaza de lucruri,dar nu ca intodeauna e si benefic.. Ce ţi se reproşează:Pai probabil ca de la alte persoane nu mi se reproseaza nimic.Desi sunt cam posesiva de fel si geloasa.// La ce e bună arta:Pentru a-ti dezolva perspectiva/ Scrie-ţi epitaful:O luptă-i viaţa; deci te luptă Cu dragoste de ea, cu dor.
Nu de moarte mă cutremur, Ci de veşnicia ei şi teama de a nu vă mai putea vedea.
Cum ai vrea să te întorci:Pai as vrea sa ma intorc bine dispusa.Tu cum ai vrea? [i] ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ >Tomorrow ღ Today ღ Someday> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] Love is a feeling, Quench my desire, Give it when I want it, Takin` me higher |
|  | | Arcade Administrator

Sex: Varsta: 21
Localizare: Timisoara, Bulgarus
Nr. mesaje: 1270
Data de inscriere: 16/12/2009
Hobbyuri: fotbal
Stare de spirit: pot spune ca intr-o stare buna :)
 | Subiect: Re: Leapsa ;d Mier Mai 18, 2011 11:56 am | |
| Nick: - Arcade Principala trăsătură a caracterului meu: dinamismul Calitatea pe care o prefer la un bărbat: sa fie baiag Gigel Calitatea pe care o prefer la o femeie: sufletul si felul de-a fi ea Ce apreciez cel mai mult la prietenii mei: felul in care imi sunt prieteni Principalul meu defect: LENEA LENEA LENEA Ocupaţia mea preferată: Sportul Visul meu de fericire: sa-mi traiesc viata ca un om obisnuit chinuit de taxele din Romania, sa mor batran inaintea nevestei Care ar fi cea mai mare nefericire a mea: nu stiu ... Ce-aţi vrea să fiţi? când o să cresc mare? : un fotbalist Ţara în care-aş vrea să trăiesc: Romanica e ok Culorile preferate: Rosu, Alb, Albastru Floarea preferată: Trandafir Pasărea preferată: Vulturul Prozatorii mei preferaţi: Jules Verne Poeţii mei preferaţi: Mihai Eminescu Eroul meu preferat: Robin Eroina mea preferată: CatWoman Compozitorii preferaţi: Bryan Adams Pictorii preferaţi: n-am Eroii din viaţa reală: n-am Eroinele din istorie: n-am Bautura şi mâncarea preferate: MontainDEW + Pizza = epic win Numele preferat: Sorina , Mihai , Alex Ce detest cel mai mult: cele 30-40 minute cand ti se livreaza pizza Personajele istorice pe care le detest cel mai mult: n-am Darul natural pe care-aş vrea să-l am: sa pot schimba lumea Cum aş vrea să mor: cum o fi , o fi ... Starea de spirit actuală: intre ele ... Greşeli care-mi inspiră cea mai multă indulgenţă: da da ... Deviza mea: ce poti face astazi, fa maine *** Care este cuvântul favorit: sport Care este cuvântul pe care îl deteşti cel mai tare: detest Ce îţi face plăcere în mod deosebit: sa stau in curte pe leagan si sa beau un pahar de suc ascultand muzica Care este înjurătura favorită: "dute-n palaria mea" Ce sunet îţi place cel mai mult: al chitarei electrice Ce sunet îţi displace: n-am Ce altă profesie ţi-ar plăcea să practici: Inginer in electronica si telecomunicatii Ce altă profesie nu ai practica nici în ruptul capului: lopatar ... Dacă te-ai putea transforma, la dorinţă, într-un animal, care ar fi acela: Tigru  Dacă Raiul există, ce ai dori să îţi spună Dumnezeu când ajungi la Porţile Raiului: poate ... bun venit Dacă ai putea să îi pui o întrebare lui Dumnezeu, acum, care ar fi aceea: merit un loc langa tine? *** Când ai murit ultima dată: 1 ianuarie toamna De ce te mai trezeşti dimineaţa: ca da nu dorm toata viata Unde sunt visele din copilărie: sunt undeva departe , undeva unde din pacate mai pot inca ajunge doar la foarte foarte putine Ce te deosebeşte de ceilalţi: felul meu de a fi Îţi lipseşte ceva: cateva rotitze si cateva doage Chiar oricine poate să fie artist: da! De unde vii: de acasa Crezi că ai o soartă de invidiat: din parti ... Ai renunţat la ceva: da Ce faci cu banii: ce-mi trece prin cap Ce sarcină menajeră îţi displace cel mai tare: sa frec covoarele Plăcerile prin excelenţă: bine ma ... Ce ţi-ar plăcea să primeşti de ziua ta: ceva anume ... Susţii vreo cauză: ecologia Ce ai fi în stare să refuzi: o bataie Care e partea cea mai “fragilă” a ta: bunatatea Ce ai fost capabil să faci din dragoste: totul Ce ţi se reproşează: ca sunt un mare lenes La ce e bună arta: la exprimare Scrie-ţi epitaful: " S-a dus si dus ramane! " Cum ai vrea să te întorci: ca si cum m-am intors prima data ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ ... tell me how to ride the words i can say to you, help to find this sign in everyting i do... i feel like im insane sience you closed the dor i cant't forget your name your heart is begging for... COME BACK HOME !![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] Trance is what everybody need! Trance is like a ray of sun light rebounded from the reflection of Moon at midnight that Beam's you in the heart deeply!
Ultima editare efectuata de catre Arcade in Mier Mai 18, 2011 4:02 pm, editata de 1 ori |
|  | | angelo_testardo Membru Debutant

Localizare: galati
Nr. mesaje: 813
Data de inscriere: 06/02/2011
Hobbyuri: belly dance/karate
Stare de spirit: Zambeste, maine poate fi mai rau!
 | Subiect: Re: Leapsa ;d Mier Mai 18, 2011 3:51 pm | |
| Nick: oficial de vreo 2 zile e taifun:))) dar nu va atasati de el se va schimba repede Principala trăsătură a caracterului meu:dinamimul Calitatea pe care o prefer la un bărbat:sinceritatea Ce apreciez cel mai mult la prietenii mei:ca ma accepta asa cum sunt mai mult cu rele decat cu bune Principalul meu defect:LENEA Ocupaţia mea preferată:pai sunt multe si nam o preferata dar daca as alege a spune handabul-ul Visul meu de fericire:....nati vrea sal stiti Care ar fi cea mai mare nefericire a mea:ca mama sa pateasca ceva si eu sa no pot ajuta Ce-aţi vrea să fiţi? când o să cresc mare?:medic-avocat:))) Ţara în care-aş vrea să trăiesc:orice tara de pe marte:)))) Culorile preferate:negrul si movul Floarea preferată:trandafirul Pasărea preferată:pasarea paradiului Prozatorii mei preferaţi:john saul Poeţii mei preferaţi:eminescu
Eroul meu preferat:batman e asa hot:))) Eroina mea preferată:cat woman Compozitorii preferaţi:colega mea de banca maria...compune cele mai tari cantece in concordanta cu vocea mea desigur Pictorii preferaţi:...nu ma am cu arta Eroii din viaţa reală:.... Eroinele din istorie:.... Bautura şi mâncarea preferate: cola cu ness de mancat cu prea mananc deci numi aleg mancarea preferata Numele preferat:natalia Ce detest cel mai mult:minciuna si mincinosii Personajele istorice pe care le detest cel mai mult:... Darul natural pe care-aş vrea să-l am:sa pot darama universul>:) Cum aş vrea să mor:oricum ar fi sa fie numai k dupa asta vreau sa fiu incinerata si cenusa mea aruncata in locul meu preferat Starea de spirit actuală:clar ffff plictisita scoala nam ce spune Greşeli care-mi inspiră cea mai multă indulgenţă:.....greseala tot greeala ramane Deviza mea:traieste clipa *** Care este cuvântul favorit: dans Care este cuvântul pe care îl deteşti cel mai tare:fotbal=))) Ce îţi face plăcere în mod deosebit:a cant si sa dansez Care este înjurătura favorită: hai sa te *iubesc*:))) Ce sunet îţi place cel mai mult:sunetul ploii Ce sunet îţi displace:scartaitul provocat de marca pe tablaX(X(X( mai ales la mate Ce altă profesie ţi-ar plăcea să practici:politista Ce altă profesie nu ai practica nici în ruptul capului:contabil Dacă te-ai putea transforma, la dorinţă, într-un animal, care ar fi acela:leu..stiti voi e mare si frumos Dacă Raiul există, ce ai dori să îţi spună Dumnezeu când ajungi la Porţile Raiului:dute inapoi na sosit inca vremea ta Dacă ai putea să îi pui o întrebare lui Dumnezeu, acum, care ar fi aceea:unde imi e perechea de cercei favorita...serios acum am dat in urmarire o pereche de cercei negri daca ii gasiti sunati la 07stai asa *** Când ai murit ultima dată:nam murit ink poate doar spiritual in momentul in care tata a renuntat la mine De ce te mai trezeşti dimineaţa:sa ma culc la loc:))) Unde sunt visele din copilărie: pierdute in neant... Ce te deosebeşte de ceilalţi:poate doar nebunia Îţi lipseşte ceva:cateva barcute din port Chiar oricine poate să fie artist:nu De unde vii:de pe marte Crezi că ai o soartă de invidiat:da de unde:-j Ai renunţat la ceva:naivitatea Ce faci cu banii:ii cheltui doar la asta is buni Ce sarcină menajeră îţi displace cel mai tare:sami fac curat in garderoba adik eu is una si hainele mele sunt atat de multe=))) Plăcerile prin excelenţă:.. Ce ţi-ar plăcea să primeşti de ziua ta:o stea:> Susţii vreo cauză:sustin multe cauze nare rost sa le enumar Ce ai fi în stare să refuzi:tot ce cred k imi face rau Care e partea cea mai “fragilă” a ta:corpul meu ma gadil urat de tot si daca creti sa ma doborati asta tre sa faceti Ce ai fost capabil să faci din dragoste:nimic Ce ţi se reproşează:ca tachinez lumea prea mult=)) e un talent din nastere na ce sa soun si eu acu....dadule u stii La ce e bună arta:la dezvoltare spirituala Scrie-ţi epitaful:traiesteti viata ai doar una Cum ai vrea să te întorci:ca in prima zi
|
|  | | Eclipsă Membru Debutant

Sex: Varsta: 12
Localizare: toata lumea vrea sa stie unde
Nr. mesaje: 519
Data de inscriere: 09/02/2011
Hobbyuri: patinaj, inot, dans
 | Subiect: Re: Leapsa ;d Mar Mai 24, 2011 8:19 pm | |
| Nick: Demetria Principala trăsătură a caracterului meu: imaginatia/creativitatea Calitatea pe care o prefer la un bărbat: inteligenta... poate Calitatea pe care o prefer la o femeie: nush Ce apreciez cel mai mult la prietenii mei: onestitatea Principalul meu defect: sunt multe, dar incerc sa le corectez, dar in special neatentia Ocupaţia mea preferată: rasul Visul meu de fericire: sa nu mai trebuiasca sa indur prostia Care ar fi cea mai mare nefericire a mea: sa fiu singurul om de pe planeta Ce-aţi vrea să fiţi? când o să cresc mare? poi, poate informatician Ţara în care-aş vrea să trăiesc: in momentul de fata mi se pare ca oriunde e mai bine decat in Romania Culorile preferate: galben, albastru, mov Floarea preferată: liliacul Pasărea preferată: ceva micut si colorat Prozatorii mei preferaţi: Ion Luca Caragiale Poeţii mei preferaţi: eu :) Eroul meu preferat: Robin Hood Eroina mea preferată: Hinata Compozitorii preferaţi: nush Pictorii preferaţi: profu de desen Eroii din viaţa reală: eroi sunt multi Eroinele din istorie: --- Bautura şi mâncarea preferate: suc de grapefruit si ceva gatit de bunica Numele preferat: Andrada, Sara, Diana Ce detest cel mai mult: crima Personajele istorice pe care le detest cel mai mult: cateodata pot ura tot ce tine de istorie Darul natural pe care-aş vrea să-l am: --- Cum aş vrea să mor: de batranete Starea de spirit actuală: Vesela Greşeli care-mi inspiră cea mai multă indulgenţă: habar nu am Deviza mea: mergi mereu cu capul sus *** Care este cuvântul favorit: vara Care este cuvântul pe care îl deteşti cel mai tare: teme Ce îţi face plăcere în mod deosebit: sa simt caldura soarelui, in mijlocul verii Care este înjurătura favorită: ar trebui sa-mi placa sa injur?! Ce sunet îţi place cel mai mult: muzica mai lenta Ce sunet îţi displace: sunetul clopotelului care anunta inceputul orei Ce altă profesie ţi-ar plăcea să practici: arheolog Ce altă profesie nu ai practica nici în ruptul capului: gunoier/profesor Dacă te-ai putea transforma, la dorinţă, într-un animal, care ar fi acela: Dacă Raiul există, ce ai dori să îţi spună Dumnezeu când ajungi la Porţile Raiului: ,,Stai linistita, cei care fac rau si pe care ii urasti nu sunt aici!,, Dacă ai putea să îi pui o întrebare lui Dumnezeu, acum, care ar fi aceea: ,,Voi aveti scoli aici?,, *** Când ai murit ultima dată: inainte de teze banuies De ce te mai trezeşti dimineaţa: ca sa vad ce mai inventeaza colegii mei Unde sunt visele din copilărie: roiesc prin jurul meu Ce te deosebeşte de ceilalţi: faptul ca sunt mai retrasa, dar nu sunt o fire moale Îţi lipseşte ceva: poate... Chiar oricine poate să fie artist: poi da, daca ne chinuie talentul De unde vii: dintr-o tare indepartata condusa de inapoiati care abia coboara din copac Crezi că ai o soartă de invidiat: eu sper din tot sufletul! Ai renunţat la ceva: depinde despre ce este vorba Ce faci cu banii: ii strang, poate imi iau ceva de valoare, ca daca nu ii cheltui pe porcari Ce sarcină menajeră îţi displace cel mai tare: toate, nu e evident Plăcerile prin excelenţă: --- Ce ţi-ar plăcea să primeşti de ziua ta: in niciun caz un urechiat, cred ca nimic, ma simt bine asa cum sunt si cu ce am Susţii vreo cauză: cauza lichidarii suspansului Ce ai fi în stare să refuzi: multe Care e partea cea mai “fragilă” a ta: in acest moment piciorul stang Ce ai fost capabil să faci din dragoste: nimic special Ce ţi se reproşează: ce uneori sunt enervanta, ca nu-mi vad de treaba mea, ca uneori ma plang prea mult, ca sunt de o incapatanare rara, ca sunt lenea in persoana etc. La ce e bună arta: sincer nu m-am gandit la asa ceva Scrie-ţi epitaful: Lasa-ma sa stau aici ca am suferit destul! Cum ai vrea să te întorci: de unde? de la nea Ghita Cutare Cutarica  ori de la birtu de la cotu strazii? |
|  | | Gabriela Moderator forum

Localizare: Pfaii departe =))))
Nr. mesaje: 2802
Data de inscriere: 11/01/2011
Hobbyuri: hmmm imi place sa te fac sa suferi :X
Stare de spirit: gen: nu ma intereseaza
 | Subiect: Re: Leapsa ;d Mar Iul 19, 2011 10:19 pm | |
| Nick:Gab`s :X Principala trăsătură a caracterului meu: optimismul Calitatea pe care o prefer la un bărbat: sa fie sensibil( bine sa nu se apuce sa planga in fata mea ca incep sa cred ca mi-am luat copil de crescut :|) Calitatea pe care o prefer la o femeie: fidelitatea:D.. Ce apreciez cel mai mult la prietenii mei: felul lor de a-mi fi prieteni Principalul meu defect: Aiureala si lenea:D.. Ocupaţia mea preferată: Sastul Visul meu de fericire: sa nu stea nimic in calea dragodtei mele  Care ar fi cea mai mare nefericire a mea: mi-e lene sa ma gandec.. Ce-aţi vrea să fiţi? când o să cresc mare? chirurg :X Ţara în care-aş vrea să trăiesc: Grecia Culorile preferate: Rosu, turcuoaz, albastru marin Floarea preferată: Macul Pasărea preferată: Colibri Prozatorii mei preferaţi: - Poeţii mei preferaţi: -
Eroul meu preferat: Achilles Eroina mea preferată: - Compozitorii preferaţi: Moga Pictorii preferaţi: n-am Eroii din viaţa reală: n-am Eroinele din istorie: scuteste-ma =)) Bautura şi mâncarea preferate: pizza + bere Numele preferat: Gigel=))) Ce detest cel mai mult: sobolanii Personajele istorice pe care le detest cel mai mult: n-am Darul natural pe care-aş vrea să-l am: sa pot vedea ce simti Cum aş vrea să mor: dupa ce termin de mancat... Starea de spirit actuală: adorabil de aiurita:D.. Greşeli care-mi inspiră cea mai multă indulgenţă: pauza Deviza mea: nu te scula de dimineata, apoi ajungi prea departe.. *** Care este cuvântul favorit: veselie Care este cuvântul pe care îl deteşti cel mai tare: scoala! Ce îţi face plăcere în mod deosebit: sa sarut niste buze dulci :X si sa dorm.. Care este înjurătura favorită: hai sa-ti chis in palarie=))) Ce sunet îţi place cel mai mult: ala care nu se aude Ce sunet îţi displace: manelele :| Ce altă profesie ţi-ar plăcea să practici: scafandru...:D Ce altă profesie nu ai practica nici în ruptul capului: femeie de serviciu..:| Dacă te-ai putea transforma, la dorinţă, într-un animal, care ar fi acela: Vultur Dacă Raiul există, ce ai dori să îţi spună Dumnezeu când ajungi la Porţile Raiului: Ai si tu un loc aici Dacă ai putea să îi pui o întrebare lui Dumnezeu, acum, care ar fi aceea: De ce mi s-a intamplat mie aia? Cu ce scop? De ce m-ai lasat pe pamant? *** Când ai murit ultima dată: acum 2min de foame...:| De ce te mai trezeşti dimineaţa: ca sa ii sun c ail iubesc Unde sunt visele din copilărie: nu mai sunt.. Ce te deosebeşte de ceilalţi: inima mea Îţi lipseşte ceva: da.. e cam mare golul din inima;)) Chiar oricine poate să fie artist: esti artist atunci cand faci ceva ce vin din adancul sufletului tau...da De unde vii: nu stiu Crezi că ai o soartă de invidiat: nea.. Ai renunţat la ceva: da Ce faci cu banii: ii cheltui Ce sarcină menajeră îţi displace cel mai tare: toate=)) Plăcerile prin excelenţă: du-te bree:)) Ce ţi-ar plăcea să primeşti de ziua ta: tot inafara de nimic Susţii vreo cauză: nu Ce ai fi în stare să refuzi: un baiat:D Care e partea cea mai “fragilă” a ta: ma las usor influentata Ce ai fost capabil să faci din dragoste: nimic Ce ţi se reproşează: ca-s lenesa si ca aud numai ce vreau La ce e bună arta: la vise... Scrie-ţi epitaful: nu acum...ma duc sa manac Cum ai vrea să te întorci: cum am venit =)) ☆☆☆________ _______ ______ _____ ____ ___ __☆☆ Semnatura ☆☆__ ___ ____ _____ ______ _______ ________☆☆☆ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]Love is much like a wild rose, beautiful and calm, but willing to draw blood in its defense. ღ For every beauty there is an eye somewhere to see it. For every truth there is an ear somewhere to hear it. For every love there is a heart somewhere to receive it. ღ Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling faces. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.
|
|  | | Mùsè Membru Debutant

Localizare: pe acolo...pe aici:D
Nr. mesaje: 680
Data de inscriere: 16/04/2011
Hobbyuri: ficuri,schite...muzica
Stare de spirit: fericitaXD
 | Subiect: Re: Leapsa ;d Mier Iul 20, 2011 2:38 am | |
| Nick:am prea multe...desi cel mai mult am ingerash-visator Principala trăsătură a caracterului meu:visatoare Calitatea pe care o prefer la un bărbat:amuzamentul Calitatea pe care o prefer la o femeie:cred ca...sinceritatea Ce apreciez cel mai mult la prietenii mei:ma fac sa uit de probleme chiar daca e pentru putin timp Principalul meu defect: ma enervez usor Ocupaţia mea preferată:scrisul,desenatul si cititul Visul meu de fericire:sa iau 10 la mate:)) Care ar fi cea mai mare nefericire a mea:sa aflu ca prietenii ma mint Ce-aţi vrea să fiţi? când o să cresc mare?scriitoare sau...psiholog(stiu ca am scris ca ma enervez usor doar ca ma pricep sa ascult oamenii si sa le dau sfaturi,chiar daca multe dintre ele sunt cam sinistre) Ţara în care-aş vrea să trăiesc:Japonia Culorile preferate: verde,albastru,mov,negru si rosu Floarea preferată:nufarul Pasărea preferată:Corbul Prozatorii mei preferaţi:Agatha Christie Poeţii mei preferaţi:Eminescu. Eroul meu preferat: Robin Hood Eroina mea preferată:Cat Women Compozitorii preferaţi:G-dragon Pictorii preferaţi:Da Vinci Bautura şi mâncarea preferate:suc de cirese(care seamana cu sangele:))am glumit) si cartofii prajiti Numele preferat:Ayame si Palas Atena Ce detest cel mai mult:viata asta nedreapta Personajele istorice pe care le detest cel mai mult:nu am Darul natural pe care-aş vrea să-l am:sa am guri la mana ca si Dei ca sa fac sa explodeze ce vreau eu Cum aş vrea să mor:Plina de sange...care sa fie al meu(acum serios...cum mi-a da Dumnezeu sa mor) Starea de spirit actuală:moarta...de caldura Care este cuvântul favorit:Bang! Care este cuvântul pe care îl deteşti cel mai tare:mate Ce îţi face plăcere în mod deosebit:sa ii vad suferind pe cei care mi-au facut rau Care este înjurătura favorită:Du-te si f**** pe mata tampit f**** la creier ce esti:)) Ce sunet îţi place cel mai mult:sunetul viscolului Ce sunet îţi displace:profa de franceza cand vorbeste...are o voce foarte pitigaiata Ce altă profesie ţi-ar plăcea să practici:asasin:)) sau detectiv:)) Ce altă profesie nu ai practica nici în ruptul capului:contabila...desi asta este mama mea Dacă te-ai putea transforma, la dorinţă, într-un animal, care ar fi acela:lup polar Dacă Raiul există, ce ai dori să îţi spună Dumnezeu când ajungi la Porţile Raiului:Bine ai venit!te asteapta animalutele tale Dacă ai putea să îi pui o întrebare lui Dumnezeu, acum, care ar fi aceea:Aici chiar nu mai trebuie sa mancam?fiindca imi place foarte mult inghetata Când ai murit ultima dată:Cand era sa intarzii la teza la mate De ce te mai trezeşti dimineaţa:practic ma trezesc la amiaza..findca eu sunt mai nocturna Unde sunt visele din copilărie:departe...in alta galaxie:( Ce te deosebeşte de ceilalţi:personalitatea Îţi lipseşte ceva: da Chiar oricine poate să fie artist:fiecare este artist in felul lui De unde vii:de pe neptun apoi din burta de la mami:)) Crezi că ai o soartă de invidiat:da cum sa nu...eu sunt jenifer lopez=)) Ai renunţat la ceva:la sensibilitate Ce faci cu banii: Ii bag la soseta...ok la carte:)) Ce sarcină menajeră îţi displace cel mai tare:Sa spal dusul...mama ca era sa cad de vreo 50 de ori si am facut si dus tot odata:)) Ce ţi-ar plăcea să primeşti de ziua ta:un tort in fata...macar asa as manca doar eu din tort:)) Susţii vreo cauză:cateva Ce ai fi în stare să refuzi: cam tot Care e partea cea mai “fragilă” a ta:nu imi place sa ma gadile cineva ca atunci s-ar putea sa primeasca un pumn...din pacate s-a intamplat asta:)) Ce ai fost capabil să faci din dragoste:sa renunt la el Ce ţi se reproşează:Ca imi ,,uit'' cam des temele la romana acasa La ce e bună arta:ma face fericita Scrie-ţi epitaful: Imi e lene. Cum ai vrea să te întorci:normala:))
Ultima editare efectuata de catre Mùsè in Mier Iul 20, 2011 3:26 pm, editata de 1 ori |
|  | | |
Subiecte similare |  |
|
| | Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|