|
Autor | Mesaj |
---|
Răzvii . Academy Student

Sex : Varsta : 17
Localizare : Unde te aştepţi mai puţin .
Nr. mesaje : 46 Puncte : 54
Reputatie : 0
Hobby-uri : To much to be said
Stare de spirit : Depinde cu cine socializez .
 | Subiect: Heiii !!! Sam 06 Apr 2013, 13:45 | |
| Bună tuturor :) Mă numesc Răzvan , dar toată lumea îmi spune Răzvi sau Dudu (poveste lungâ :|) , am 12 ani (micuţ .. ştiu ) , sunt din Oradea . Îmi plac serialele anime , momentan urmăresc Naruto Shippuden şi cât de curând mă voi pune să citesc Manga :) Câteva lucruri despre mine : 1 . Sunt un tip cu simţul umorului (spun eu) , 2. Sunt o fire optimistă , deşi am multe opusuri .. Sunt egoist dar am şi o inimă mare :))) 3. Nu îmi place să mă cert , dar dacă e cazul nu voi da înapoi (dar sper să nu se întâmple chestii de genul acesta) 4. Îmi place să socializez , deci îmi place să îmi fac prieteni/prietene noi :) 5. Îmi place muzica : pop , hip hop , cât de cât rock ... 6. Nu îmi place muzica de operă x_X , populară , manele ... Sunt cele pe care le urăsc cel mai mult .
Cam atât despre mine .. Aştept întrebări :) , şi sper să ne înţelegem cu toţii :)
Răzvi - terminat :)) |
|
 | |
Fun♣ Genin

Localizare : Unde este distractia♣
acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje : 50 Puncte : 68
Reputatie : 6
Hobby-uri : Muzica
Stare de spirit : Foarte tare.
 | Subiect: Re: Heiii !!! Sam 06 Apr 2013, 13:51 | |
| Buna Razvi.Eu sunt Alexandra imi poti spune Alex sau Alexa dupa preferintele tale. Bine ai venit in familia noastra .FUN 
One Girl
My fics: Dragostea and Way to be who I want |
|
 | |
Annette Sennin

Localizare : .
Nr. mesaje : 569 Puncte : 664
Reputatie : 63
Hobby-uri : .
Stare de spirit : .
 | Subiect: Re: Heiii !!! Sam 06 Apr 2013, 14:26 | |
| Bine ai venit pe forum , Razzvii.  Sper sa fi cuminte si sa respecti regulamentul , dar sunt sigur ca o vei face.  As avea cateva intrebari: 1.Care e melodia ta preferata? 2.Ce iti place sa faci in timpul liber? 3. Culoarea preferata? 4. Vei scrie un fic? Daca da , anunta-ma si pe mine. 5,Ce anime mai urmaresti inafara de Naruto? 6.De unde esti? 7. Ce iti place mai mult: ziua sau noaptea? Atat. Sper sa iti faci cati mai multi prieteni si sa te distrezi alaturi de noi. |
|
 | |
Răzvii . Academy Student

| Subiect: Re: Heiii !!! Sam 06 Apr 2013, 14:36 | |
| - Stelya• a scris:
- Buna Razvi.Eu sunt Alexandra imi poti spune Alex sau Alexa dupa preferintele tale.
Bine ai venit in familia noastra .FUN
Mulţumesc Alexa :) Sper să ne înţelegem , şi sunt sigur că aşa va fii :) - **Deny** a scris:
- Bine ai venit pe forum , Razzvii.
Sper sa fi cuminte si sa respecti regulamentul , dar sunt sigur ca o vei face. As avea cateva intrebari: 1.Care e melodia ta preferata? : 2.Ce iti place sa faci in timpul liber? : 3. Culoarea preferata? : 4. Vei scrie un fic? Daca da , anunta-ma si pe mine. ; 5,Ce anime mai urmaresti inafara de Naruto? : 6.De unde esti? : 7. Ce iti place mai mult: ziua sau noaptea? : Atat. Sper sa iti faci cati mai multi prieteni si sa te distrezi alaturi de noi.
1. Hmm .. Depinde , am mai multe melodii preferate , una ar fii : Nane - Când îngerii pleacă 2. Hmm .. Să ies afară cu prietenii , la plimbare :)) . Să dorm , să mă uit la desene :)) 3. Albastru :) 4. Nu ştiu dacă voi scrie .. Dar dacă o voi face te voi anunţa :) 5. Păii .. La Ouran Host Club , mai citesc Naruto Manga , dar sunt abia la început .. Am urmărit şi Inuyasha , păcat că e aşa scurt :)) 6. România - Bihor - Oradea :)) 7. În cursul săptămânii noaptea , dar în weekend ziua :)) Mulţumesc , şi aşa şi sper :d Mai aştept întrebări :d . |
|
 | |
Mrs.Meow Chūnin

Localizare : ●Bucuresti●
Nr. mesaje : 600 Puncte : 742
Reputatie : 28
Hobby-uri : ●Sa visez●
Stare de spirit : ●Schimbatoare●
 | Subiect: Re: Heiii !!! Sam 06 Apr 2013, 16:28 | |
| |
|
 | |
Răzvii . Academy Student

| Subiect: Re: Heiii !!! Sam 06 Apr 2013, 16:37 | |
| |
|
 | |
Ambriel Malphas Jōnin

Sex : Varsta : 18
Localizare : Roman
acebook : Alexandra Elena
Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767
Reputatie : 270
 | Subiect: Re: Heiii !!! Sam 06 Apr 2013, 16:45 | |
| Helau Razvi. Esti boboc nou pe forum, stai linistit, toti de aici sunt prietenosi si intelegatori, asa ca nu vor fi conflicte. Eu sunt Alexandra, imi pare bine. Daca vei avea nevoie de ajutor in orice, te rog sa ma contactezi. Vad ca esti destul de optimist, asa si trebuie, pana la urma, pe forumul asta trebuie sa intri cu zambetul pe buze, si din dorinta de a te distra. Pai, se pare ca ai promis ca vei respecta regulamentul, nu uita ca greseala se plateste cu BAN. Cam atat din partea mea, sedere placuta la noi.
Intrebari: 1. Ce zodie esti? 2. Cand ai descoperit Naruto? 3. Vei incepe sa scrii un fic, sau ai intrat doar pentru a-ti face prieteni si pentru a te distra?
 The world isn't safe for a girl like [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]. |
|
 | |
Ax München S-Class

Sex : Varsta : 16
Localizare : Aici.
acebook : Ax München
Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266
Reputatie : 272
 | Subiect: Re: Heiii !!! Sam 06 Apr 2013, 17:17 | |
| Buna, Razvii!!!  Bine ai venit alaturi de noi pe forum. Nu am nimic sate intreb, fiindca din intrebarile celor de mai sus am aflat tot. Fii cuminte si citeste Regulamentul, insa sunt sigura c-ai facut-o deja.  Te pup. *kisses and hugs* [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Cutreier prin bezna nopții, pipăind conturul fiecărei umbre. Te caut, dar nu te găsesc. Ai rămas doar în amintirile mele. Ești ca o fantomă, nu te pot simți, dar ești aici. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
Ax München S-Class

Sex : Varsta : 16
Localizare : Aici.
acebook : Ax München
Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266
Reputatie : 272
 | Subiect: Re: Heiii !!! Sam 06 Apr 2013, 17:18 | |
| Buna, Razvii!!!  Bine ai venit alaturi de noi pe forum. Nu am nimic sa te intreb, fiindca din intrebarile celor de mai sus am aflat tot. Fii cuminte si citeste Regulamentul, insa sunt sigura c-ai facut-o deja.  Te pup. *kisses and hugs* [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Cutreier prin bezna nopții, pipăind conturul fiecărei umbre. Te caut, dar nu te găsesc. Ai rămas doar în amintirile mele. Ești ca o fantomă, nu te pot simți, dar ești aici. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
×Lav.ii× Academy Student

Localizare : In my perfect dream . <3
Nr. mesaje : 32 Puncte : 36
Hobby-uri : Dance . ;3
Stare de spirit : Índrăgostită .:>
 | Subiect: Re: Heiii !!! Sam 06 Apr 2013, 19:55 | |
| |
|
 | |
Răzvii . Academy Student

| Subiect: Re: Heiii !!! Sam 06 Apr 2013, 20:16 | |
| - Soricel~nebun~ a scris:
- Helau Razvi. Esti boboc nou pe forum, stai linistit, toti de aici sunt prietenosi si intelegatori, asa ca nu vor fi conflicte.
Eu sunt Alexandra, imi pare bine. Daca vei avea nevoie de ajutor in orice, te rog sa ma contactezi. Vad ca esti destul de optimist, asa si trebuie, pana la urma, pe forumul asta trebuie sa intri cu zambetul pe buze, si din dorinta de a te distra. Pai, se pare ca ai promis ca vei respecta regulamentul, nu uita ca greseala se plateste cu BAN. Cam atat din partea mea, sedere placuta la noi.
Intrebari: 1. Ce zodie esti? 2. Cand ai descoperit Naruto? 3. Vei incepe sa scrii un fic, sau ai intrat doar pentru a-ti face prieteni si pentru a te distra?
Hei şi bine te-am găsit :) 1. Scorpion 2. Când era mic.. Când erau pe Jetix sau cum :)) 3. Păiii .. Nu ştiu dacă am talent în a scrie :d Dar voi încerca (probabil :)) )
App . Încântat de cunoştintă şi sper să ne înţelegem cu toţii :) |
|
 | |
Koroleva. Genin

Sex : Varsta : 18
Localizare : Bucuresti <3
Nr. mesaje : 180 Puncte : 198
Reputatie : 4
Hobby-uri : Oh uau, a trecut ceva timp...
Stare de spirit : Hahah
 | Subiect: Re: Heiii !!! Sam 06 Apr 2013, 20:38 | |
| Hellău Razvi  ... Imi pare bine sa te cumosc Ma numesc Andreea, dar imi poti spune Woody, sau cm vrei tu  Bun venit pe forum, sper sa te distrezi si sa ne intelegem bine Am observat ca iti place Naruto :)) .. Foarte tare, si mie :33 Intrebari : - Este posibil sa iti placa SasuSaku ??  - Mai exact ce artisti iti plac din muzica hip-hop ? Pentru ca Nane ascult si eu :)))) - Care este instrumentul de cantat preferat ?:) _ Ce anime-uri iti plac ? So ..cam astea au fost . Te rog, daca vei scrie u fic, anunta-ma si pe mine Kiss and hugs. >;ddddd<<< <33  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] ◈••••▩••••◈••••▩••••◈••••▩••••◈••••▩••••◈••••▩••••◈••••▩••••◈••••▩••••◈In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on. - Robert Frost -◈••••▩••••◈••••▩••••◈••••▩••••◈••••▩••••◈••••▩••••◈••••▩••••◈••••▩••••◈ |
|
 | |
Răzvii . Academy Student

| Subiect: Re: Heiii !!! Sam 06 Apr 2013, 20:44 | |
| |
|
 | |
Adda Bunny Genin

Localizare : Ploiesti
acebook : Alexandra Brujban
Nr. mesaje : 409 Puncte : 452
Reputatie : 21
Hobby-uri : Sa dorm, sa ascult muzica, si sa dorm ascultand muzica
 | Subiect: Re: Heiii !!! Sam 06 Apr 2013, 23:44 | |
| Hey Razvi! Bine ai venit in familia noastra. Vezi, deja te-ai integrat  Daca scrii un fic o sa ma anunti si pe mine??? In fine,toti aici suntem foarte prietenosi. Deci nu iti face griji in privinta certurilor. Ja ne! |
|
 | |
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Heiii !!!  | |
| |
|
 | |
|